Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

valla ne göz varmış çatır çatır çatlattıııııı eee napıyon kııı oğlun ne tatlı maşallah, kızımın nişanlısı olmasaydı oğluna verirdim kerterdik

anladım canım sagol

nedne ağladınki
seninkiler gecikiyor sanırım hayıtı iç düzenli işe yarar inşalllah
ama önemli bişeyin yok çok şkürü

ne biliyim sende yumurtlayamıyorum demiştin ya burda bende hep seni görurdum önumde bebişi var diye işde umut oluyordun ama durumlar farklıymıs

günaydın kızlar güzel bir gün güzel bir hafta olsun hepimiz için inşş rabbim hiç beklemediğmiz yerlerden kapılar açsın gönülümüzde olanlarla buluştursun bizleri inş

selam hanımlar mutlu sona ulaşmama az kaldı ama iş yapmaktan kasıklarım deli gibi ağrıyor .. hamile değilken kendimi bu kadar yormuyordum sanırım..sağolsun kocamda bi halta yardım etmiyo ..duman sezeryan olmuştun sen demi? ben normal doğumdan tırsıyorum ne kadar sürede toparlandın sen?

benim oğluşumda ege gibi olur mu doğacakda o kadar büyüyecek mi oyyy inanamıyorumm.. ordan nasıl çıkıcak kara kara düşünüyorum feci fena tırsıyorummmmmmmmmm:18::18:

valla ne göz varmış çatır çatır çatlattıııııı eee napıyon kııı oğlun ne tatlı maşallah, kızımın nişanlısı olmasaydı oğluna verirdim kerterdik
nişanladınmı kızı hemen
valla ben oğluma kimseleri yakştıramıyorum
sen prensese ne çabk prens buldun
ne biliyim sende yumurtlayamıyorum demiştin ya burda bende hep seni görurdum önumde bebişi var diye işde umut oluyordun ama durumlar farklıymıs
ya sadece benm adetim düzenliydi
seninki düzensizmiş
adeti düzenleyen bir sürü yol var bebeğim üzülme bence pek farkımız yok
ayrıca ben yumurtlamak için incir kürü yapmştım elkide o vesile oldu bi süre sonra yumurtlayıp hamile kaldım
vayyy kimler gelmiş
hatuncum nerelerdesin sen
senin adını unutmştum ben sevince şöyle sordum" bizi battaniye altında okuyan hatun nerelerde" diye
o sendin dimi

kızz kadın duman çabuk toparladı ve sezeryan olmaktan gayet memnun
ama korkma normalde lütfen son ana kadar normal iste
basak kız nerdesin :106:
ayy kuşumcum burdayım cnm ya
oğlan 11de uyudu bende biraz temzlik yaptım
bi bakıp çıkıcam, hiç aktif olamaıyorum topikte ya canım sıkılıyor valla
seninle karşılıklı sohbet bilem edemedim

Son düzenleme:
benim oğluşumda ege gibi olur mu doğacakda o kadar büyüyecek mi oyyy inanamıyorumm.. ordan nasıl çıkıcak kara kara düşünüyorum feci fena tırsıyorummmmmmmmmm:18::18:

bende hamileyken şu soruu sorardım kendim kendime" anne olacakmıyım ben heyyy hey"
anne olabileceğime bile inanamıyordum

demek seninde oğlişin oluyor hadi hayırlı olsun inşalllah
oğliş gibisi yok valla pek tatlı oluyolar
adısı ne oğlanının

çıkar çıkar ordan çok güzel ç.ıkıyolar ayyy Allah kolaylık veriyor

sen benm doğum hikayemi okudunmu
nerdeee hatun totosunu kaldırıp kkya bile girmemiş
ne iş çeviriyosa

evet Başakcım o benim sende de ne hafıza varmış maşallah oğluşumun adı Rüzgar Kayra olacak Allah nasip ederse..doğum hikayeni okudum hatta doktora dikiş atarken söylediğin şeyi hatırladığımda hala gülüyorum

uzun süre gelmeyince merak ettim bişeymi oldu diye neyse siz ıyı olunda ya şu dogum hikayeni bende merak ediyorum dogrusu bir ara bulmaya calıstım bulamadım oglan 4 aylık tı galiba geri gittim fallan yok bulamadım sayfasını yada tarihini yazsana bulup okuyım hep bahsediyosunuz cok merak ettim.

bende deli hafıza var
daha sen bilmiyosun:82:
ismi güzelmş oğlişin inşallah sağlkla kucağına alırsın cnm
norml yaparsan sende söyle doktora kız gibi yapsın seni güzel oluyo

tatlım benm profilimden açtığm konularıma bak orda
link veremedim şimdik çok sıkıştım
aboooooo gidiyorum bennnn

başak karısı doğurdum ben sen gibi normali beceremedim ama 6 saat sancı çektim boş yere

neyseki spinalle atlattım ve ufacık bir sorun yaşamadım hiç şikayetim olmadı ameliyatla ilgili daha ilk gün bikaç saat sonra ayaklandım

oğlum 3 kilo 900 gr doğdu 37+6 da suyum geldi falan sancılarla gittim hastaneye 4 cm açılma oldu başı geniş olduğu için çatıda kaldı açılma ilerlemedi sonra amelitaya apar topar

biliyosun zaten belirtiler yaşıyodum son günlerde gelicem diyodu tospağa

bugün 8 günlük olduk bol bol emiyor sıçıyor uyuyoruz bizden havadisler bukadar YAMAN paşa sizi öper

ayy basak cok guzel okudum şimdi bende bu topikde arıyorum hikaye yi basak aglattın kız beni bende acaba görebilcekmıyım o gunleri bir hamile kalsam gerisi gelir ama kalamıyorum işde inan dogumu hiç düşünmedim ama bugun biraz daha fazla istiyorum bebişin gelmesini

az kalmış doğuma... valla 10 günde filan yatıp kalkmam normale dönmüştü şimdi incecik bi çizgi var sadece hiçbir sıkıntı yok, normal doğumdan sonra orasını dikip kapatıyorlarmış kadın vajinusmus oluyomuş diye duydum başaaaak doğrumu kızzzz

cnm ya üzülme dua et RABBM çok bekletmz inşallah
neyseki önemli problemznz yok sıkma canını
burda bizim le neşeyle yumurtluycan sen ben inanıyorum az kaldı

yalan:99:

yamaaaaaaaannnnnnnnn pek datlusuuuuuuuuuunnnnnnnn

ananı tadınım tanıyalı avatarı o çinli bebeydi

ilkkez değiştirmiş sonundaaaaaaaaaaaaaaaaaaa seni koymuşşşşşşş

Allahhh analı babalı büyütsün sağlıkla inşalllahh

aklıma gelmştin myhoş karısı doğurdu heralde dedim
bak boşuna endişelenmenin anlamı yok son anda ne olacağı belli oluyo zaten normalmi yoksam sezeryanmı

o kadar merdiveni boşa çıktın desene

sağlık olsun önemli olan yamanın sağlıkla gelmesiydi

bi ara resmini koy da bakak avatardan belli olmuyo

ayyy çok sevndm yaa şişko karııııııı doğurmuşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…