amin ...Başakk görmen lazımmmdı....bir ara korktum kendimden valla ısırıp yicektimm...hel o gülüşü...minnacık ağzı..bomboş damağı...canımmm bebişimmm..
ben çok seviyorum yaa bebekleri,cocukları...
işte bazen birileri hep bakşasının bebekleri sever...
napalım Allahımm eniyisini bilir..
bi bebeğim olması fikri bile kalpten götürür beni..ya bidekucağıma alsam bu senin deseler
kesin akıl sağlığımı yitirebilirim...
bu mutluluk çok fazla mutluluk yaaaaaaa
günaydınnn tatlımmmm
gecmiş olsun kuzumm günaydınnlarrr canımmm insallah bebiş gelirde teyzeleri onun popişini ısırırr
günaydın ablacımmm özlettin kendini nerelerdeydinnn?
günaydın balımmmm nasılsın bakıyımmm özledim seniii bebem
günaydınlarrrr iyi diyelim iyi olalım kuzum haftanın basını hic sevmemde
valla bende özlüyorum annem be hafta sonu çok sıkıcı oluyo buralargünaydın balımmmm nasılsın bakıyımmm özledim seniii bebem
tamam bebğim.başakım benim BAT tarihi 2 ocak
valla bende özlüyorum annem be hafta sonu çok sıkıcı oluyo buralar
siz de gelince canlanıyo topikcanımız
tamam bebğim.
peş peşe olcaz yani hadi bakalım
inşallah olamayız
umudunu hiç yitirmedin dimiinşallah olmayızda bebeklerimiz gelir başakım 2012 yi müjdeyle karşılarız
umudunu hiç yitirmedin dimi
EVET öyle de bi gerçek var ki bi defa hamile kalan birisi hakkında umutlar daha fazla oluyoe.yok tatlım insan umutsuz yaşarmı bebeğimi düşürdüğümde çok korkmuştum bi daha aynısını yaşarsam diye ama şimdi o korkum geçti doktorlara göre bi defa hamile kalan bi daha kalır diyolar bende bekliyorum bakalım inşallah çok beklemeyiz Rabbim büyük bizide güldürür elbet
EVET öyle de bi gerçek var ki bi defa hamile kalan birisi hakkında umutlar daha fazla oluyoe.
inşallah daha çok beklemezsin saram tez zamanda hatta bu ay inşallah haberini verirsi
BENDE iyiym ablacım ya benimde yogun bir hafta sonuydu valla ya anahtarımı bulamıyorum hala kafam ondan biras yogun ne yaptım diye düsünüp duruyorum.günaydın pınarcım hafta sonu misafirlerim vardı gelemedim sen nasılsın
valla bende özlüyorum annem be hafta sonu çok sıkıcı oluyo buralar
siz de gelince canlanıyo topikcanımız
tamam bebğim.
peş peşe olcaz yani hadi bakalım
inşallah olamayız
günaydınnn tatlımmmm
gecmiş olsun kuzumm günaydınnlarrr canımmm insallah bebiş gelirde teyzeleri onun popişini ısırırr
günaydın ablacımmm özlettin kendini nerelerdeydinnn?
günaydın balımmmm nasılsın bakıyımmm özledim seniii bebem
günaydınlarrrr iyi diyelim iyi olalım kuzum haftanın basını hic sevmemde
düşünsene çatır çatır kedi gibi doğuranları 3-5 çocukluları.
artık çocuk istemeyip bebğini aldıranları.
neden sana ya da bana çok olsun bu mutluluk onlar insansa biz de insanız hiç bir farkımız yok.
bebğini aldıranlar ya da Allah'ın verdiği emanete gerektiği gibi bakmayanlara çok değilse bu mutluluk
bize de değil.
[ı] merhaba canım ben iyyim sen nasılsın
doğum günün kutlu olsun yeni yaşın yeni bebişler getirsin sana evinde mutluluk eksik olmasın bitanem[/ı]
ne korkuyon annesi kocan korksun.bacılar eşim spermiyogram testi sonuçalrını almış
yorumlayacak olan varmı
birazdan mail atcak..
çok korkuyommm:18:
ne korkuyon annesi kocan korksun.
göstermemiş mi toktura
bacılar eşim spermiyogram testi sonuçalrını almış
yorumlayacak olan varmı
birazdan mail atcak..
çok korkuyommm:18:
biz de geçtik o yollardan yayınlarsan yarımcı olmaya çalışırız.Randevu almamış...şok etti zaten beni...yarın gösterecek ama beklicek hal kalmadı bende
off ne çileli başım var benim..
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim saracımm allah hepimizin gönlüne göre versinn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?