senin kaynana da nadideydi dimi numunelikbaşakımmm iyiyim bennn...buarada doğum günümde yemeğe gittik..kayınannem yalnızdı evde..babam çalışıodu onuda götürdük...ben didimmm kocişime götürek die iyi oldu onada bizede güldük eğlendik...sohbet ettik hatta gülme krizine girdik ikimiz birden...
sağol bitanemm..teşekkür ederimm.Allah utandırmasın inşallhh...Günaydın canlarım benim sara ablacım hep aklımızdaydın insan görmeyince merak ediyor gerçekten,
daolunayım seni çok özlediğimi hissettim gerçekten annem
canım düğününüz hayırlı uğurlu olsun Allah bir ömür boyu mutlu mesut etsin
[
dolunayım keşkem nasihatı sen vermiyeydin annem be
yanlış bişi yapıyon ki demekki baksana doğuramıyon.
kız da senin tatikleri uyguluycak şimdik
senin kaynana da nadideydi dimi numunelik
vay vay vay vay düşman çatlatır bunlar behıhıkayınbabada dediki..gidin yemeğe faturayı bana yollayın
bende seni ve topiktekii hatunları çook özledimmm
ahh erenayyy göreydiiiii eyydiiii
sağol bitanemm..teşekkür ederimm.Allah utandırmasın inşallhh...
ozaman geçmiş olsun diyoruzz
yaa bişi olmazz benden sonra evlenen herkezin çocuuu var bunlarında olur...
ayyyyyyyy akşammm eşimin kuzenin kızına aşık oldum..(3aylık)
kucağıma almaktan korkuyodumm..aaa kadın bi fırlattı çocuu bana...hemen tuttumm tabi...
kızlar nedesem boş ne desemm az...ben onu yirim yirimmmm..kendim doğursam bukadar kanım kaynardı..
Allahımm noluuur bizede öyle boncukkk gözlü,güleç yüzlü bebiş nasip ett...kız çocuğuu daha bi başka tatlııı
dolunayy kurban olsunn sanaa zillliimmmmm....
kızım sen niye ağrı kesici içiyosunya hamileysen hemde apranax fort içmiş emin olmadan içme ne biliyosun hamile olmadığını daha 4.gün belki geç döllenmedir idrrda çıkmazki 7 ila 10 gün geçmedenidrarda çıkmaz ama korkunu ecele faydası yok de ve git kanda baktır hemen bilir bilmezde ilaç içme canım
görür görür merak etme öğleden sonra damlar kankambende seni ve topiktekii hatunları çook özledimmm
ahh erenayyy göreydiiiii eyydiiii
ozaman geçmiş olsun diyoruzz
yaa bişi olmazz benden sonra evlenen herkezin çocuuu var bunlarında olur...
ayyyyyyyy akşammm eşimin kuzenin kızına aşık oldum..(3aylık)
kucağıma almaktan korkuyodumm..aaa kadın bi fırlattı çocuu bana...hemen tuttumm tabi...
kızlar nedesem boş ne desemm az...ben onu yirim yirimmmm..kendim doğursam bukadar kanım kaynardı..
Allahımm noluuur bizede öyle boncukkk gözlü,güleç yüzlü bebiş nasip ett...kız çocuğuu daha bi başka tatlııı
dolunayy kurban olsunn sanaa zillliimmmmm....
aminnnnnnnnnnnnnnnnn dolunaycımmm...nasılsınnn?gelmemiş kırmızılar...inşallah da gelmezler...Yüce Allahım dolunayın kırmızıları gelmesin...teyze olalım...aminnnnnnnnnnnnnn
niye öyle diyon annem sen karı değilmisin?yok saracım bebiş falan yok ...olsa ben hissederdim
ama bak içime kurt düştü...ağrıkesici içilmezmi hamişken?
yaa daha dün test yaptım..klasik daha şeyi damlatmadan bile tek çizgi çıktı
oha falan oldum bu ne hız diye
ben kimm hamilelik kim
Peygamber efendimiz negüzel söylemiş...başakımmm iyiyim bennn...buarada doğum günümde yemeğe gittik..kayınannem yalnızdı evde..babam çalışıodu onuda götürdük...ben didimmm kocişime götürek die iyi oldu onada bizede güldük eğlendik...sohbet ettik hatta gülme krizine girdik ikimiz birden...
görür görür merak etme öğleden sonra damlar kankam
Alah bağışlasın bebişi de hakikaten kız çocuklara çok çabuk ısınıyor insan.
bak şimdik aklıma gelmişken bişi anlatıyım:
Peygamber Efendimiz demiş ki: erkek çocuklarını sevin, demiş.
tabii böyle söylediğini duyanlar erkek ve kız ayrımı yaptığını zannetmişler.
sormuşlar : kız çocuklarını sevmeyelim mi , diye.
Peygamber Efendimizde buyurmuş ki: kız çocukları zaten kendini sevdirir, demiş.
kızlar zaten zilli oluyo ya zorla sevdiriyolar kendilerini
niye öyle diyon annem sen karı değilmisin?
sen hamile kalmıycan da kocan mı kalcak
karıysan hamile kalma şansın her zaman vardır
duyduk duymadık dimeyinnnnnnn
1-15ocak batçıları listeye eklenmiştirrrrrrrrrrrrr
canım doğumgünün kutlu olsunn:)
sağlıkla mutlulukla ve dilediğin kadar çocukla nice seneler diliyorumm:)
Peygamber efendimiz negüzel söylemiş...
amin ...Başakk görmen lazımmmdı....bir ara korktum kendimden valla ısırıp yicektimm...hel o gülüşü...minnacık ağzı..bomboş damağı...canımmm bebişimmm..
ben çok seviyorum yaa bebekleri,cocukları...
işte bazen birileri hep bakşasının bebekleri sever...
napalım Allahımm eniyisini bilir..
bi bebeğim olması fikri bile kalpten götürür beni..ya bidekucağıma alsam bu senin deseler
kesin akıl sağlığımı yitirebilirim...
bu mutluluk çok fazla mutluluk yaaaaaaa
günaydın kızlarrrr iyi haftalar diliyorummmm...nasılsınız bakalımmm....
günaydınnn tatlımmmmgünaydın hatunlar iyi bir hafta olsun hepimiz için ben açtım tükkanı ayaklarımı da sürttüm bereketimiz bol olur inşallah
gecmiş olsun kuzumm günaydınnlarrr canımmm insallah bebiş gelirde teyzeleri onun popişini ısırırrGünaydın Kızlar:=)
başım çatlıyooo
kız başak (listede)sıra dolunaya geliyo Allahım getirme dedin yaa...seni duydu galiba:)
hala adet olamadım ama yaptığım ikinci testte negatif çıktı...ben bişi anlamadım...
anlayan varsa beri gelsinnn....
ahhhhh kafammmm çok ağrıyoooooo.......
günaydın ablacımmm özlettin kendini nerelerdeydinnn?günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
herkesler nasıllar inşallah hepiniz iyisinizdir ben hafta sonu çok yoğundum misafirlerim vardı çok yoruldum ama güzelde geçti yani
topiğe geleemdim kendi topiğime bilem uğramadım beni merak ettinizmi hiç yosa aklınıza bilem gelmedim mi :26::26::26::26::26::26::26::26::26:
günaydın balımmmm nasılsın bakıyımmm özledim seniii bebemGünaydın canlarım benim sara ablacım hep aklımızdaydın insan görmeyince merak ediyor gerçekten,
daolunayım seni çok özlediğimi hissettim gerçekten annem
myhosum tükanı açmana sevndm annem sağolasın
Hayırlı bir hafta olur inşallah hepimiz için.
günaydın kızlarrrr iyi haftalar diliyorummmm...nasılsınız bakalımmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?