Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Sen yalacusun cebe inteenet paketi aldim
Sewinççç cnm ewin çok güzel olmuş huzurla sağlıkla bolll bebişle oturmak nasip etsin rabbîm

sensin bizim mevlamız, tek ilacımız,bize en merhametlimiz,rabbim herkese ve banada yardım et.hayırlı cumalar AMİN

OKUMAYA DEĞER

Bir zamanlar birisi Allah’tan bir çiçek ve bir kelebek diledi. Fakat Allah bunların yerine ona bir kaktüs ve bir tırtıl verdi.
Adam üzgündü, neden dileği yanlış anlaşılmıştı, bir anlam veremiyordu.

Sonra şöyle düşündü; Allahın ilgilenmesi gereken o kadar çok insan var ki… Ve sorgulamamaya karar verdi.

Bir zaman sonra, adam öylece bıraktığı dileğinin ne durumda olduğuna bakmaya gitti. Fakat gördüklerine inanamadı; dikenli ve çirkin kaktüsten güzel bir çiçek ortaya çıkmıştı. Ve göz zevkini bozan tırtıl harika bir kelebeğe dönüşmüştü.

Allah ne yaptığını bilir. O’nun yolu her zaman en doğrusudur, bize tamamen yanlış görünse bile.
Eğer Allahtan birşey isterseniz ve O size başka birşey verirse O’na güvenin.

O’nun, her zaman, size ihtiyaç duyduğunuz şeyi uygun zamanda vereceğine emin olabilirsiniz.
İstekleriniz her zaman ihtiyacınız olan şeyler değildir!
Allah dileklerimizi her zaman yerine getirir o yüzden kuşkulanmadan veya şikayet etmeden O’na inanmaya devam edin.

Bugünün DİKENİ…Yarının ÇİÇEĞİDİR!
ALLAH, SEÇİMİ O’NA BIRAKANLARA EN İYİSİNİ VERİR!

hayırlı cumalar

kızlarr hayırlı hafta sonları nasılsınızz ıyımısınz her gırdıgımde kımse olmuyo okuyup okuyup cıkıyorum cok ozledım sızlerı nerelerdesınızzz basoss oglun ne tatlı olmus yerım onu :) dumanın eysanııı da afet olmussss.. sevınc ablamda eve tasındı bende durumlar hala aynı bu ay calısma yaptık pazartesı adet gunum kesın adet olurum yıne alıstım artık bu duruma.. kurban oldugum ne verırse hayırlısını versın.. kızlar eskısı gbı artık aksamları gırsek ya bırı buyumu yaptı topıke

nazooooooo nerdesin yaaaaaaaaa

dumaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnn
efendimmmmmmmmmmmmmmmmmm

begümcümm inşallah olmazsın adet sonra hamile olduğun müjdesiyle canlanırız yine

evet ya bitmedi gitti şimdide yeğen bizde kalıyor bi yalnız kalamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…