Sen yalacusun cebe inteenet paketi aldim
o maaşalah ya ne güzel seveninin çok olması
insan böyle zamanlarda anlıyor dostlarını hey gidi çok güzel duygular bunlar
aynı benm gibi demişsin
artık sadece onun için yaşadığımı hissetmiştim bende
Allah bağişlasın evlatlarımızı inşalllah
he canım çok uyuyorum ne demezsin şımarık raptiye seni
saydım he
çatla da patla kesik yoğurda dön
şmdk nerden girdinyalancııııı
Sewinççç cnm ewin çok güzel olmuş huzurla sağlıkla bolll bebişle oturmak nasip etsin rabbîm
sensin bizim mevlamız, tek ilacımız,bize en merhametlimiz,rabbim herkese ve banada yardım et.hayırlı cumalar AMİN
sensin bizim mevlamız, tek ilacımız,bize en merhametlimiz,rabbim herkese ve banada yardım et.hayırlı cumalar AMİN
Benden cok istiyor hemde benide gaza getirdi is başa düsûnce zor geldi paşama
Ben bulundum ama ne kazancam anlamadim :) soruyuda anlamadim ama 20000 dedim msj sayisini soruyolar galibahttp://www.kadinlarkulubu.com/kadin...nunun-sansli-uyesi-olacak-6.html#post30527498
kızlar buraya bi tahminde bulunun belkim bizden biri tutturur
Ben bulundum ama ne kazancam anlamadim :) soruyuda anlamadim ama 20000 dedim msj sayisini soruyolar galiba
bebeğin sorumluluğndan korktu galiba birden düşününce
kaç yılllk evlisinz hayatım
biras geç gelmişin
efendimmmmmmmmmmmmmmmmmmnazooooooo nerdesin yaaaaaaaaa
dumaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnn
kızlarr hayırlı hafta sonları nasılsınızz ıyımısınz her gırdıgımde kımse olmuyo okuyup okuyup cıkıyorum cok ozledım sızlerı nerelerdesınızzz basoss oglun ne tatlı olmus yerım onu :) dumanın eysanııı da afet olmussss.. sevınc ablamda eve tasındı bende durumlar hala aynı bu ay calısma yaptık pazartesı adet gunum kesın adet olurum yınealıstım artık bu duruma.. kurban oldugum ne verırse hayırlısını versın.. kızlar eskısı gbı artık aksamları gırsek ya bırı buyumu yaptı topıke
efendimmmmmmmmmmmmmmmmmm
begümcümm inşallah olmazsın adet sonra hamile olduğun müjdesiyle canlanırız yine
nazooooooo nerdesin yaaaaaaaaa
dumaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnn
sizin evdeki hareketlilik bitmedi bi cnm... sevindim iyi olmana
canım alıştık alıştık kızımla evde musmutlu yaşıyoruz bazen çok sıkılıyorum bunalıyorum, babası gelince hoooppp babaya fırlatıp rahatlıyorum...sabah 7-8 gibi kalkıyoruz bana uyku yok
,sen çok uyuyosun galiba???
Begum senin ilk tup mu olcakkhıc sanmıyorum cnm ama allahtan hayırlısını ıstıyorumm hayırlısı neyse o olsun... olmazsa ekımde tup yapcam kafam rahat :)
Begum senin ilk tup mu olcakk
begumm benii hatirladinmi bende 2.asilamamdan sonra tup yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?