aaaaa süperroğlum çok yakışıklı çok tatlı teyzesi ya bal bal bakmaya doyamıyorum inan kii nazar değcek diye çok korkuyorum tontişime
eve gelenlere bile gösteresim yok
şimdiden huylarımız var doyunca ağzını sımsıkı kapatıyor açmak mümkün değil
kaka yaparken de ağzını açıyo kuş gibi çok komik oluyo
acıkınca hele nefes nefese kalıyo memeyi kapana kadar
öğrendik artık hepsini
doğuma gelince biliyosun normal çok istedim ama kısmet değilmiş
yinede inan hiç şikayetim olmadı sezeryandan çok rahat atlattım ağrım sızım hiçbişeyim olmadı
dikiş diye bişey yok ince bi çizgi var yapıştırma estetik üstü belli bile olmuyo çok aşağılarda hani bikini mayo filan giyilse görülcek gibi değil
sütüm 3. gün tam anlamıyla geldi emiyoruz çok şükür sol göğsü biraz sevmiyoruz ama yinede cebelleşiyoruz
70 kilo ile doğuma girmiştim 12 kilo almıştım 8 kilosunu verdim sömürüyo velet anasını
yanımda annem kalıyo şu anda haftaya pazartesi izni bitiyo sonra yalnız kalcam istemiyorum kimseyi yanımda annemden başka
bizden havadisler böle bol bol öpüşüp koklaşıyoruz mis kokulumla rabbim herkese versin inşallah çok güzel birşey anne olmak aşığım oğluma resmen
anlamdm cnm anne olmakistiyosun ama emin değilmisin:26:ben de anne olmak istiyorum artık ama neden bilmiyorum sanırım fazla destek bulamıyorum kendimde olmayacak gibi hissediyorum hep
aaaaa süperr
aslında insan sanki hep anneymiş gibi oluyor dimi
sanki bebekin hep vardı gibi yabancılık çekmiyosun
göğüs uçların yara oldumu, olmaz inşlaah çok kötü oluyo çünkü,ben göğslerim yarayken her emzirmede yediden doğuruyordum:18:
doğumn kolay olmasına sevndm
12kiloylamı doğurdun sen üç kağıtçı en az 16 aldın sen koca totondan belli
üzerine yada yastıkına nazar ayeti tak oğlişin gelenlerin gözü değmesin
"bu çirkin fettan karıdan nasıl böyle bir ay parçası çıkmş" diye nazar ederler Allah muhafaza
ay canım ya insanın tekrar içine sokası geliyo dimi yaa
gün gün yeni marifetlerini göstercek size
tabii bunu en çok anne görcek, çok şanslı anneler çoook
babasının ruh hali nasıl, daha bişi anlamaştır o
babalar hemen fark etmiyor babalığı biraz bbüyüynce daha iyi anlar
tabi tabii çok yoğun bowling salonlarından çıkabilirsen taşınırsın
bitti kuzum cuma günü taşındım çok şükürrrrmillet nerdesiniz giryorum bakıyorm yazan yok eskisi gibi olsn buarsı yaw kız sevinç karısı daha bitmedimi kız evin
off topiğimi özledim arkadaşlarımı özledim sohbetinizi özledim offffff
sizin evdeki hareketlilik bitmedi bi cnm... sevindim iyi olmanasağol canım bende iyiyim heralde galiba sanırsam
sende iyisindir inşallah
1 ay önce benim küçüğüm taşındı
geçen haftada ablam taşındı biz böyle taşınmalar arasında uğraşıp duruyoruz
canım alıştık alıştık kızımla evde musmutlu yaşıyoruz bazen çok sıkılıyorum bunalıyorum, babası gelince hoooppp babaya fırlatıp rahatlıyorum...sabah 7-8 gibi kalkıyoruz bana uyku yokkızlar ben kaçsam ayıp olmaz hemi
oğlan uyudu bende yatıyım sabak 7de kalkarız biz çok çalşkan ve erkenci bir aileyiz
duman kız napıyo kuzum dünyada ayak uydurdumu artık
sabak kaçta kalkıyosunuz
aa duman kaçmş bile koca totosunu nasıl taşıyosa
nazocum dondurma siparişi verdinmi kocan gelmek üzere
bida da kimsenin evini taşıma yeter artık sanada yazık
bu arada sevinç evine yerleşmiş
face lerde fink atıyo ama buraya gelmiyor
gelince bi cezalandırmalı onu
inşalllah topiğimz eski performansına döner
umarım üzerimizdeki nalet kalkmıştır
kenafir gözler kör olmştur
öptüm baş baş
inşallah gelecekler
kandil gecesi bir bir isminizi saydımRabbim kabul eder inşallah
evet kadınlar için olmazsa olur ama erkekler için öyle değilki
bu kadar durmazlar asla
nazo yaklaşıyorum çekici giyiniyorum çağırıyorum
ama yok
çok sıkıldım artık ve sinirim bozuluyor
sonra ister istemez tavırlı davranıyorum bu kez tartışıyoruz
devamlıda güzel davranamıyorumki bu yüzden sinirlerim bozuluyor
ama ben hep iyi ve güzel davranmalıyım
robot gibi
çok skıldım
kızlarr hava çok sıcaaaaaaakkkkkkkk
tilotla gezmeye başladım ben yineeeeee
en sexy hatun benimmmmmmmm:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsünbaşak karısı doğurdum ben sen gibi normali beceremedim ama 6 saat sancı çektim boş yere
neyseki spinalle atlattım ve ufacık bir sorun yaşamadım hiç şikayetim olmadı ameliyatla ilgili daha ilk gün bikaç saat sonra ayaklandım
oğlum 3 kilo 900 gr doğdu 37+6 da suyum geldi falan sancılarla gittim hastaneye 4 cm açılma oldu başı geniş olduğu için çatıda kaldı açılma ilerlemedi sonra amelitaya apar topar
biliyosun zaten belirtiler yaşıyodum son günlerde gelicem diyodu tospağa
bugün 8 günlük olduk bol bol emiyor sıçıyor uyuyoruz bizden havadisler bukadar YAMAN paşa sizi öper
kızlar ben kaçsam ayıp olmaz hemi
oğlan uyudu bende yatıyım sabak 7de kalkarız biz çok çalşkan ve erkenci bir aileyiz
duman kız napıyo kuzum dünyada ayak uydurdumu artık
sabak kaçta kalkıyosunuz
aa duman kaçmş bile koca totosunu nasıl taşıyosa
nazocum dondurma siparişi verdinmi kocan gelmek üzere
bida da kimsenin evini taşıma yeter artık sanada yazık
bu arada sevinç evine yerleşmiş
face lerde fink atıyo ama buraya gelmiyor
gelince bi cezalandırmalı onu
inşalllah topiğimz eski performansına döner
umarım üzerimizdeki nalet kalkmıştır
kenafir gözler kör olmştur
öptüm baş baş
arkadaşlar evin resimlerini koydum
Rabbim olmayanlarada nasip eylesin inşallah amiin.
baktım çok güzel bayıldım evine
amiiinnn inşallah
arkadaşlar evin resimlerini koydum
Rabbim olmayanlarada nasip eylesin inşallah amiin.
anlamdm cnm anne olmakistiyosun ama emin değilmisin:26:
ben destek veririm sana
ben geldim kızlaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sağsalim Allahın izniyle taşındım yerleştim evde ne yok o yüzden
haber edemedimhepinizi çooookkk özlediiiiimmmmmmmmmmmm
o maaşalah ya ne güzel seveninin çok olmasıgöğüs uçları için garmastan pomat vermişti doktorum hastanede kaldığım 2 gün kullandım o dönem sütüm yoktu zaten emmeye başlayınca da hiç yara olmadı göğüslerim halbuki hamileyken uçları çatlak çatlaktı krem çok iyi geldi :44:
yok kız 12 kilo aldım vallah ama çok ödem oldu son ay ellerim ayaklarım şişirilmiş doktor eldiveni gibiydi hala da tam anlamıyla inmiş değil üstüne bir de narkoz yedik bol su içiyorum ama daha atamadım ödemi sanırım ayaklarım 1 numara büyüdü böyle de kalacak gibi
babamız biraz şaşkın dediğin gibi tam idrak edemiyor dokunmaktan korkuyo uyurken yaklaşıyo bitek yorgunluğunu da atamadı hastanede hep yanımdaydı çok gelen giden oldu 200 tane bebek çikolatası yaptırmıştım 1 tane bile kalmamış hastaneye insan yağdı resmen sevenimiz çok biliyodum ama daha da yakından gördüm bu bile büyük moral oldu bana ne kadar yorulsam da herşey çok güzeldi..
oğlum ayrı bir pencere açtı dünyama şimdi onun için yaşamaya başladım rabbim hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versin nazarlardan korusun
he canım çok uyuyorum ne demezsin şımarık raptiye senisizin evdeki hareketlilik bitmedi bi cnm... sevindim iyi olmana
canım alıştık alıştık kızımla evde musmutlu yaşıyoruz bazen çok sıkılıyorum bunalıyorum, babası gelince hoooppp babaya fırlatıp rahatlıyorum...sabah 7-8 gibi kalkıyoruz bana uyku yok
,sen çok uyuyosun galiba???
saydım hebenide saydınmı kız
işin çok zor
çatla da patla kesik yoğurda dön:120: hee canım ne demezsinnn
şmdk nerden girdingözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün
maymuş evde net yokktelde face bedava
eşin çocuk istiyormu peki buna karar verdinizmi:26::26::26::26:umarsız bi cvp çünkü eşinin söylediğiEsim ovulasyon sûrecine inanmiyor kendne dkkat etmyor ben aylardr sigara alkol kullanmiyorum ama o bunu pek önemsemiyor annelermzde mi ovulasyon beklems olcaksa olacagi zmn olur dyor cok cnmi skyor bu ne yapsam bilmiyorum
anlamdm cnm anne olmakistiyosun ama emin değilmisin:26:
ben destek veririm sana
eşin çocuk istiyormu peki buna karar verdinizmi:26::26::26::26:umarsız bi cvp çünkü eşinin söylediği
yada bu işi görev gibi yapmk istemiyor
canı ne zman isterse o zaman yapmaktan yana:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?