Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

dikkat etmesem kilolar alıp başını gidecek zaten ama dikkat ediyorum ben sık sık yeşillik yerim
en sevdiğim makarnayı bile 15 günde bir anca yiyorum

benimki uslu olacak 41 kere söyliyeyimde uslu olsun
sen sataştın bana asıl sen bana dondurma ısmarla:131:

amin işşallahg canım rabbim olmayanlara versin onlar kendielrini biliyorlarsevinçle karışıcak hamileliklerimiz şimdi bol bol iş yapsın bakalım hamile kalınca nasıl olsa yapamıcak
Amiinn amin insallah hee elimi hec bir ise surmeyecem
Insallah katlanir pasam insallah bebegini kucagina alir koklarsin insallah
Heee cok sukur degisik yemekler yaparim sewerek yerler catla patlaaa
Mis gibi oldum marasta su ucuz 15 gelmis

inşallah sarmazlar huyunu sen biliyorsun gelinin
Kimseyi tanımıyoruz diye size gelip durmasınlarda

Paşam mahvettin akşam akşam ağlamaktan gözlerimi silmekten zor okudum

rabbim sanada tattırsın işşallah tezzamnda anneligi bebem sen bendedede kıdemlisin
Kızlar sagolun inanın inanamıyorm cuma günü kan sonucunu veriyim alıyım tekrar edelim dedi doktor ona göre ignelere başlarız dedi bakıcez

gözün aydın Paşacım Rabbim tamamına erdirsin inşallah hep iyi düşün geçmişi unut ki bebeğin de üzülmesin tatlım menim

kızlarr merhaba doktrdan geldım sımdı adetm baya gectı teste yaptm 2sı pozıtıf 1i negatf cıktı gıttm kan 29 ccıktı dıs gebelıkmıscok uzgunum yapck bısey de yok kese goremedık tabıkı gorsek ıyıydı ınsallah bıgun benımde oolck bebeggm.. suan adetım zaten adetle atılcakms

aboneliklerime bakıyodum bu topiğin son mesajınıda senin ismin yazınca begüm hamilemi acaba diye geçti içimden hemen açtım topiği ama hamileymişsin ama dış gebelikmiş sağlık olsun canım geçmiş olsun üzülme ama dış gebelikmi kimyasal gebelikmi ikisi farklı şeyler çünkü

gecmis olsun begum

Sagol ablam allah razı olsun.. Dıs dedı ablam

canım çok geçmş olsun
bence çok üzülme b ana göre b güzel haberin habercisi
hamileliğe yaklaştığını gösteriyor bence inşallah aşkım

nazemir
Giriş tarihi 07-12-2010
Şimdiki Aktivite Profilini Düzenliyor
Son Aktivite Bugün 23:23

nazemir
Giriş tarihi 07-12-2010
Şimdiki Aktivite Profilini Düzenliyor
Son Aktivite Bugün 23:23

sen onu yazarken bende sana mesaj yazıyordum

bi türlü avatar resmimi değiştirmeyi beceremedim dünden beri onla uğraşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…