kıskanıyorum açıkçaasııı
kilo aldı başını gitti demekki yeşilliklere taktın kafayı
tabii canım sen uzun uzun rahat rahat iş yap diye kenarda sessiz sessiz durcak yavrucak
nerde öyle bebek
sen niye benle barışıyosun ben senle barışcam
ama sen bi dondurma ısmarla bakıyım düşüncez
sen nerelerdesin hatun karnın gözüne gelmiş
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...unun-sansli-uyesi-olacak-16.html#post30602236
kızlarr hadiiiii cvplamayaaaaaaaaaa
nazoooooooooo sayısal hesaplamalar yaptım
tahminin 44.878 i geçmesin
nerdesin kimbilir koca totolu nazom benim hey gidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Amiinn amin insallah hee elimi hec bir ise surmeyecemamin işşallahg canım rabbim olmayanlara versin onlar kendielrini biliyorlarsevinçle karışıcak hamileliklerimiz şimdi bol bol iş yapsın bakalım hamile kalınca nasıl olsa yapamıcak
Insallah katlanir pasam insallah bebegini kucagina alir koklarsin insallaheşim geldi yemek hazırlıyım yiyeyilm bebem işşallah artık bol bol yazışıcaz dopktorum cuma günü gene yap degerlerine bakalım dedi sabah yapmaya gidice zişallah sonuç işşallah katlanır sonra ignelere başlıcam korkyorm nasıl olucaksa:18:
Heee cok sukur degisik yemekler yaparim sewerek yerlertkb kadar taş düşe başına
anam sizin aile fertleri ne yapsan yiyorlar
bezelyeli makarmnayıda ilkkez duydum şoka girdim kulaklarıma inanamadım gözlerimi pörtlettim şaştım kaldım
tez zamanda Allah sana bi evlat verirde inşalllah işlerini bööölee rahat rahat yapamazsın
donunu çekcek fırsatın olmaz benim gibiiiiii:99:inşallllaaaaaaaahhhhhh
canı gönülden diliyorum
aminnnnnnnn
duş ala ala maraşta su bırakmadın pis karı:120:
yakında türkiye de de kalmıcak sayende
acaba su faturasını keç getiriyosun dehşetle merak içindeyim
bana bu ay 29 gelmiş
inşallah sarmazlar huyunu sen biliyorsun gelinin
Kimseyi tanımıyoruz diye size gelip durmasınlarda
Paşam mahvettin akşam akşam ağlamaktan gözlerimi silmekten zor okudum
eşim geldi yemek hazırlıyım yiyeyilm bebem işşallah artık bol bol yazışıcaz dopktorum cuma günü gene yap degerlerine bakalım dedi sabah yapmaya gidice zişallah sonuç işşallah katlanır sonra ignelere başlıcam korkyorm nasıl olucaksa:18:
kızlarr merhaba doktrdan geldım sımdı adetm baya gectı teste yaptm 2sı pozıtıf 1i negatf cıktı gıttm kan 29 ccıktı dıs gebelıkmıscok uzgunum yapck bısey de yok kese goremedık tabıkı gorsek ıyıydı ınsallah bıgun benımde oolck bebeggm.. suan adetım zaten adetle atılcakms
kızlarr merhaba doktrdan geldım sımdı adetm baya gectı teste yaptm 2sı pozıtıf 1i negatf cıktı gıttm kan 29 ccıktı dıs gebelıkmıscok uzgunum yapck bısey de yok kese goremedık tabıkı gorsek ıyıydı ınsallah bıgun benımde oolck bebeggm.. suan adetım zaten adetle atılcakms
Sagol ablam allah razı olsun.. Dıs dedı ablamaboneliklerime bakıyodum bu topiğin son mesajınıda senin ismin yazınca begüm hamilemi acaba diye geçti içimden hemen açtım topiği ama hamileymişsin ama dış gebelikmiş sağlık olsun canım geçmiş olsun üzülme ama dış gebelikmi kimyasal gebelikmi ikisi farklı şeyler çünkü
Sagol cnm allah razı olsungecmis olsun begum
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...unun-sansli-uyesi-olacak-16.html#post30602236
kızlarr hadiiiii cvplamayaaaaaaaaaa
nazoooooooooo sayısal hesaplamalar yaptım
tahminin 44.878 i geçmesin
nerdesin kimbilir koca totolu nazom benim hey gidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sagoll ablaa alahh razı olsun..canım geçmiş olsunnnn
bende katıldım bu yarışmaya eğer kazansaydım kartı sizlerdenbirine hediye edecektim
ablacım aşşşkımmmmmmmmm
bana hediye etcektin dimiiiiiiii
senis eviyorummmmmmmmmm
nazemir
Giriş tarihi 07-12-2010
Şimdiki Aktivite Profilini Düzenliyor
Son Aktivite Bugün 23:23
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?