Diğer kız daha yakın cnm kaybettim ühü ühü gidip dövücem kocayı niye 60000 de ısrar etmedi diye :)
kocaya mı kızcan bide
evet keşke geçende verdikleri gibi 2 yakın tahmine verselerdi ozaman sende kazanacaktın ama artık bi sonraki yarışmada inşallah
kocan seni dövemesin niye beni dinlemedin diye
Hayırlısı napalım hiç şansım yoktur zaten böyle şeylerde
asıl şanssız biziz yakınından bile geçemedik sen 2. oldun
ama olsun önümüzdeki yarışmalara bakacaz bakarsın birgün bizde kazanırız
Bu arada ne işe yarıyoki bu kart ?
biri vardı buraya takılan oda kazanırsa başağa verecem demiş
sonra ne işe yaradığını öğrenince vazgeçtim demişti
benim bildiğimçevrimiçi olmadan hayelet gibi gezebiliyorsun topiklerde ismin görünmüyor altta
ve özel mesaj için 10 dakika beklemiyorsun peş peşe mesaj atabiliyorsun
renkli yazabiliyorsun başkada bilmiyorum özelliklerini
ablacım aşşşkımmmmmmmmm
bana hediye etcektin dimiiiiiiii
senis eviyorummmmmmmmmm
canım yakızlarr merhaba doktrdan geldım sımdı adetm baya gectı teste yaptm 2sı pozıtıf 1i negatf cıktı gıttm kan 29 ccıktı dıs gebelıkmıscok uzgunum yapck bısey de yok kese goremedık tabıkı gorsek ıyıydı ınsallah bıgun benımde oolck bebeggm.. suan adetım zaten adetle atılcakms
gözün aydın Paşacım Rabbim tamamına erdirsin inşallah hep iyi düşün geçmişi unut ki bebeğin de üzülmesin tatlım menim
30.05.1975 in kısaltılmışı
canım çok geçmiş olsun kendiliğinden atılmasıda güzel bişey
çünkü bana doktorum hiç çocuğun olmadığı için ameliyat etmek istemiyorum demişti
inşallah kendiliğinden atılır demişti
çok şükür ameliyata gerek duyulmadı
sanada hayırlı cumalar
canım yarabbim bir daha acısını göstermesin işşallah saglıklı saatli evlatların olsn işşallah dualarım hepinizle allahım sizlerede tatırsın canlar işşallah 4 gebeligim gzüel geçer ya cennete yollcam yada benle kalıcak orasını rabbim bilir
canım degerlerim yükselmiş 470.77 çıktı doktor aradım hemşiresini o bana dönücek mesaj attı mavişime bakıcez artıkallah nasip ederse ocakta anneyim ben cenneteki yavrularım cennetten kardeşlerini yolladılar şimdi asıl merak konsu kızmı erkekmi aman olsnda saglıklı saatli olsn beni bırakıp gitmeisn çok zorma gidiyor hastane köşelerinden elleirm boş çıkması
sevinç karısı beni arıcaktı kadın rahat evi bldu ararmı heç pehhhh
hayırlı cumalar bu arada
allah razı olsn canım inan takipçilerim çokpaşam o kadar sevindim ki senin adınadiyoloğumuz çok olmasada takip ediyordum burda yazılanları. Allah'ım evladını sana bağışlayacak inşallah bu sefer..rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu yaşamayı..
canım nazom allah razı olsun ınsallah ıkımızn ve ısteyen herkesın evladı olur..
pasamm cok mutluyum senın adına pkolu olarak hemen hamıle kalabılmen mucızeee cookk guzell allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın bu arada takma bıseyı kafana saglıklı olcak bbu arada tahmınıme gore ocak sonu dogcak bebegın benmde 28 ocak teyzesıyle aynı burc olcak bebısımızz
allah razı olsn canım inan takipçilerim çokeksiklerini göstermesin rabbim işşallah
canım 31 ocaga geliyor salı günü 3 randevmuz var bakalım muayene edicek doktor ona göre ignelere başla dicekişşallah keseyide görürüm
Cok gecmis olsun canim geliyor az kaldi insallahkızlarr merhaba doktrdan geldım sımdı adetm baya gectı teste yaptm 2sı pozıtıf 1i negatf cıktı gıttm kan 29 ccıktı dıs gebelıkmıscok uzgunum yapck bısey de yok kese goremedık tabıkı gorsek ıyıydı ınsallah bıgun benımde oolck bebeggm.. suan adetım zaten adetle atılcakms
canım yarabbim bir daha acısını göstermesin işşallah saglıklı saatli evlatların olsn işşallah dualarım hepinizle allahım sizlerede tatırsın canlar işşallah 4 gebeligim gzüel geçer ya cennete yollcam yada benle kalıcak orasını rabbim bilir
canım degerlerim yükselmiş 470.77 çıktı doktor aradım hemşiresini o bana dönücek mesaj attı mavişime bakıcez artıkallah nasip ederse ocakta anneyim ben cenneteki yavrularım cennetten kardeşlerini yolladılar şimdi asıl merak konsu kızmı erkekmi aman olsnda saglıklı saatli olsn beni bırakıp gitmeisn çok zorma gidiyor hastane köşelerinden elleirm boş çıkması
hayırlı cumalar bu arada
Cok gecmis olsun canim geliyor az kaldi insallah
kiz oglanin gosteri gecesi var yemekleri var sinif annesiyim ya kosturiiiimmm
Gozunaydin hersey cok guzel olacak insallahhh dua et bizedeee
kılzar size bişi sorcam
şimdi mesela habersiz veya çatkapı veya dandun diye birden misafiriniz geldi
evde misafire hemen hazırlanabilecek ne bulundurmak lazım
örnek veriyorum en basiti,nden milföy hamuru veya yufka
başka ne bulunduruyorsunuz siz:26::26::26::26::26:
Hımmm havalı oluyorsun yani :)) neyse başka baharaaa:) iyi geceler cnmm
hayırlı cumalar bu arada
canım nazom allah razı olsun ınsallah ıkımızn ve ısteyen herkesın evladı olur..
pasamm cok mutluyum senın adına pkolu olarak hemen hamıle kalabılmen mucızeee cookk guzell allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın bu arada takma bıseyı kafana saglıklı olcak bbu arada tahmınıme gore ocak sonu dogcak bebegın benmde 28 ocak teyzesıyle aynı burc olcak bebısımızz
kılzar size bişi sorcam
kadın beni sinir etme kocanı aramaya arıyonCok gecmis olsun canim geliyor az kaldi insallah
kiz oglanin gosteri gecesi var yemekleri var sinif annesiyim ya kosturiiiimmm
Gozunaydin hersey cok guzel olacak insallahhh dua et bizedeee
canım bende zeytin yaglı yaprak sarması nadirde olsa olr kuru dolmada koyarım karışlık kek ve pogacada koyarım biri gelince fırına veirirm ısıtırym hoş kurabiyenin çeşidini yaparım amme velakin artık bir şey yapamıcam bundan sonra paso yatakkılzar size bişi sorcam
evet canım havalı bişey şansımızı haftaya deneriz artık
hadi inşallah böyle güzel devam eder sonuna kadar
inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?