Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Diğer kız daha yakın cnm kaybettim ühü ühü gidip dövücem kocayı niye 60000 de ısrar etmedi diye :)

evet keşke geçende verdikleri gibi 2 yakın tahmine verselerdi ozaman sende kazanacaktın ama artık bi sonraki yarışmada inşallah

kocan seni dövemesin niye beni dinlemedin diye

Bu arada ne işe yarıyoki bu kart ?

biri vardı buraya takılan oda kazanırsa başağa verecem demiş
sonra ne işe yaradığını öğrenince vazgeçtim demişti

benim bildiğimçevrimiçi olmadan hayelet gibi gezebiliyorsun topiklerde ismin görünmüyor altta
ve özel mesaj için 10 dakika beklemiyorsun peş peşe mesaj atabiliyorsun
renkli yazabiliyorsun başkada bilmiyorum özelliklerini

Hımmm havalı oluyorsun yani :)) neyse başka baharaaa:) iyi geceler cnmm

Bağışla beni (BİZLERİ)Rabbim,
tevekkülden başkası gelmiyor elimden.
Başkası da yoktu elimde.
Şimdi elimden gelenlerin hepsi,
Senin "El"inden. HAYIRLI CUMALAR

canım yarabbim bir daha acısını göstermesin işşallah saglıklı saatli evlatların olsn işşallah dualarım hepinizle allahım sizlerede tatırsın canlar işşallah 4 gebeligim gzüel geçer ya cennete yollcam yada benle kalıcak orasını rabbim bilir
gözün aydın Paşacım Rabbim tamamına erdirsin inşallah hep iyi düşün geçmişi unut ki bebeğin de üzülmesin tatlım menim

canım degerlerim yükselmiş 470.77 çıktı doktor aradım hemşiresini o bana dönücek mesaj attı mavişime bakıcez artık allah nasip ederse ocakta anneyim bencenneteki yavrularım cennetten kardeşlerini yolladılar şimdi asıl merak konsu kızmı erkekmi aman olsnda saglıklı saatli olsn beni bırakıp gitmeisn çok zorma gidiyor hastane köşelerinden elleirm boş çıkması
sevinç karısı beni arıcaktı kadın rahat evi bldu ararmı heç pehhhh
hayırlı cumalar bu arada

paşam o kadar sevindim ki senin adına diyoloğumuz çok olmasada takip ediyordum burda yazılanları. Allah'ım evladını sana bağışlayacak inşallah bu sefer..rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu yaşamayı..

canım nazom allah razı olsun ınsallah ıkımızn ve ısteyen herkesın evladı olur..
pasamm cok mutluyum senın adına pkolu olarak hemen hamıle kalabılmen mucızeee cookk guzell allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın bu arada takma bıseyı kafana saglıklı olcak bbu arada tahmınıme gore ocak sonu dogcak bebegın benmde 28 ocak teyzesıyle aynı burc olcak bebısımızz

allah razı olsn canım inan takipçilerim çok eksiklerini göstermesin rabbim işşallah

canım 31 ocaga geliyor salı günü 3 randevmuz var bakalım muayene edicek doktor ona göre ignelere başla dicek işşallah keseyide görürüm

Cok gecmis olsun canim geliyor az kaldi insallah

kiz oglanin gosteri gecesi var yemekleri var sinif annesiyim ya kosturiiiimmm
Gozunaydin hersey cok guzel olacak insallahhh dua et bizedeee

Son düzenleme:

umarım oyledır ablacım bana hıc oyle gelmıyo nedense hayırlısı allahtan..

kızlarr kımse nıye gırmıyo yahuu

kılzar size bişi sorcam
şimdi mesela habersiz veya çatkapı veya dandun diye birden misafiriniz geldi
evde misafire hemen hazırlanabilecek ne bulundurmak lazım

örnek veriyorum en basiti,nden milföy hamuru veya yufka
başka ne bulunduruyorsunuz siz:26::26::26::26::26:

canım benim buzluğumda 10 lu 15 li poşetlere koyulmuş sigara böreklerim var başka da bişeyim yok :)

Hımmm havalı oluyorsun yani :)) neyse başka baharaaa:) iyi geceler cnmm

evet canım havalı bişey şansımızı haftaya deneriz artık

hadi inşallah böyle güzel devam eder sonuna kadar

inşallah canım

ben börek yaptığım zaman birazını dondurucuya koyarım misafir gelince çıkarırım
sarmam olur en az 2 poşet
milföy olur herzaman olmasada
köşede bi paket çekirdeğim olur bisküvi falan
kısırlık bulgur sürekli bulundururum salata malzemesi zaten olur patates salatasıda yapılabilir tabi
benden bukadar aklıma gelenler

kadın beni sinir etme kocanı aramaya arıyon ben ineden aramıyon sen beni beyenmiyonm delü
canım bende zeytin yaglı yaprak sarması nadirde olsa olr kuru dolmada koyarım karışlık kek ve pogacada koyarım biri gelince fırına veirirm ısıtırym hoş kurabiyenin çeşidini yaparım amme velakin artık bir şey yapamıcam bundan sonra paso yatak
evet canım havalı bişey şansımızı haftaya deneriz artık

hadi inşallah böyle güzel devam eder sonuna kadar

inşallah canım

rabbim sanada nasip etsin işşalah ve diger arkadaşlara gzöleirm kapanıyor yumamamaya direniyor paşa eşim geleydi
:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…