kadın beni sinir etme kocanı aramaya arıyonben ineden aramıyon sen beni beyenmiyonm delü
canım bende zeytin yaglı yaprak sarması nadirde olsa olr kuru dolmada koyarım karışlık kek ve pogacada koyarım biri gelince fırına veirirm ısıtırym hoş kurabiyenin çeşidini yaparım amme velakin artık bir şey yapamıcam bundan sonra paso yatak
rabbim sanada nasip etsin işşalah ve diger arkadaşlara gzöleirm kapanıyor yumamamaya direniyor paşa eşim geleydi
:18::18:
taze bezelye aldım
şimdik anlat bakalımnapıyos:82::82::82::82::82::82::82::82::82:
canım benim buzluğumda 10 lu 15 li poşetlere koyulmuş sigara böreklerim var başka da bişeyim yok :)
tşkler nazomcumben börek yaptığım zaman birazını dondurucuya koyarım misafir gelince çıkarırım
sarmam olur en az 2 poşet
milföy olur herzaman olmasada
köşede bi paket çekirdeğim olur bisküvi falan
kısırlık bulgur sürekli bulundururum salata malzemesi zaten olur patates salatasıda yapılabilir tabi
benden bukadar aklıma gelenler
kızz üzülme bebekin gelsinde hayırlısıyla inşallahcanım bende zeytin yaglı yaprak sarması nadirde olsa olr kuru dolmada koyarım karışlık kek ve pogacada koyarım biri gelince fırına veirirm ısıtırym hoş kurabiyenin çeşidini yaparım amme velakin artık bir şey yapamıcam bundan sonra paso yatak
tek tek ayıklayıp iyice yıkayıp,küçük buzdolabı poşetlerine bölüyosun sonra buzluğa istifliyosun bu kadar basiiiittt...bende alıcam
demekki verecek raporu yok kimseninKızlar napıyosunuz ... Noldu rapor işi kimse vermiyormu :) bugün kızımı Dr a götürdük kukusunda yapışıklık vardı onu açtılar küçük bi operasyonla , nasıl ağladı yavrumşimdide onu uyutmaya çalışıyorum fazlasıyla huysuz malum ... Başak kız Ege nin dişleri çıktımı ?
börekler buzlukta bi süre sonra bozulmuyormu
ya da tadısı değişmiyormu bana bunların cevabını ver
tşkler nazomcum
kızz üzülme bebekin gelsinde hayırlısıyla inşallah
ağlak karı
bozulmuyor cnm zaten en fazla 1 ayda bitiyo
kızımın kukusu için ilaç kullandık anca bu zaman geldi, neyse olduda bitti maşallah... yeniden yapışmaması dileğiyle diyorum...
siz ege yi sünnet ettirdinizmi bakim?
kız sen yemek yapımı konusunda benden betermişsin ya ciddi bezelye yapımını bilmiyomusun???
bende bunu soruyor sandim yani topigi takip eden herkez boyle dusundutek tek ayıklayıp iyice yıkayıp,küçük buzdolabı poşetlerine bölüyosun sonra buzluğa istifliyosun bu kadar basiiiittt...bende alıcam
yemek yapcam ben , tek tek aayıklamayı bende biliyorum
bende bunu soruyor sandim yani topigi takip eden herkez boyle dusundu
ama yemegini soruyomuss
yoksa egeye mama yapmayimi soruyorr kii anlamadiimm
valla yatmam lazım aslında ama hayatımı uyku ve bebekle sınırlamak istemiyorum biraz nette filan geziyorum daha iyi geliyor sankiduman sabak kaçta kalkıyosunuz
gitte yatsana kuzum
inşallah tekrarlamaz tabii
-------------
önümüzde hafta pipiyi kısaltcaz inşallah, küçükken olsun bitsin isiyorum, korkuyorum ama dayanıcaz mecbur
----------
yokkız biliyorum tabiiki önceden yapmşlığım var ama sevinç karısının kendine özgü tariflerini deniyorum
en basit bulgur pilavını bile soruyorum ona bakalım ne şekilde yapıyor diye
oda maaşallah çeşit çeşit seyler katıyor içine
bu akşam yarşma yoktu dimi geç geldm ben
bende bunu soruyor sandim yani topigi takip eden herkez boyle dusundu
ama yemegini soruyomuss
yoksa egeye mama yapmayimi soruyorr kii anlamadiimm
kocaam varrr ama oda int dee ben 24 saat kk dayimdir genelde topikleri okur dururum kendi topigimde kimse yoksa yarismalari senden takip ediyorum been ?? varmiydikizaten tuzunu koymadan birazcık ayırınca ege ye mama oluyo hayatım
sen napıyosun bu saatte bakim kocan yokmu
valla yatmam lazım aslında ama hayatımı uyku ve bebekle sınırlamak istemiyorum biraz nette filan geziyorum daha iyi geliyor sanki
aaa hadi haftaya gidiyo pipi desene :) doğru diyosun sevinç topiğimizi yemek anasıydı dimi, tarif yazsın da bende deneyim barimm..yarışma yoktu sanırım bilmiyorum canım..ben hala kıl payı kaçırdığıma yanıyorum
kızzzz topii takip eden kimler bööle düşündü
akılllım benim
sanamı düştü 1000 daha eklemek bırak işte kocacın vermiş cvbı
neyse cnm sağlık olsun
herkeez dusunmustur cunku en son sevinc abla sana bezelye al dolaba koy dedi sende aldim yazinca insanlar dolap icin aldi sanarki duman sanmis bende sandim sonra devamini okuyunca anladimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?