Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

amiinnn inşallah

niye direniyon uyusana sen artık 2 canlısın dinlenmen lazım

Kızlar napıyosunuz ... Noldu rapor işi kimse vermiyormu :) bugün kızımı Dr a götürdük kukusunda yapışıklık vardı onu açtılar küçük bi operasyonla , nasıl ağladı yavrum şimdide onu uyutmaya çalışıyorum fazlasıyla huysuz malum ... Başak kız Ege nin dişleri çıktımı ?

taze bezelye aldım
şimdik anlat bakalımnapıyos:82::82::82::82::82::82::82::82::82:

canım benim buzluğumda 10 lu 15 li poşetlere koyulmuş sigara böreklerim var başka da bişeyim yok :)

börekler buzlukta bi süre sonra bozulmuyormu
ya da tadısı değişmiyormu bana bunların cevabını ver

tşkler nazomcum
kızz üzülme bebekin gelsinde hayırlısıyla inşallah
ağlak karı

Son düzenleme:
demekki verecek raporu yok kimsenin

neden daha erken yaptırmadınz operasyonu, çok geçmş olsun kıyamam kuzucuğa ya

Ege nin dişleri henüz çıkmadı ama fazlasıyla salya akıtıyoruz, eli kulağında çıktı çıkıcak

şeymayı izledim geldim wowwwwww az daha 1.000.000 u alıp gidiyodu

börekler buzlukta bi süre sonra bozulmuyormu
ya da tadısı değişmiyormu bana bunların cevabını ver

tşkler nazomcum

kızz üzülme bebekin gelsinde hayırlısıyla inşallah
ağlak karı

bozulmuyor cnm zaten en fazla 1 ayda bitiyo

kızımın kukusu için ilaç kullandık anca bu zaman geldi, neyse olduda bitti maşallah... yeniden yapışmaması dileğiyle diyorum...

siz ege yi sünnet ettirdinizmi bakim?

kız sen yemek yapımı konusunda benden betermişsin ya ciddi bezelye yapımını bilmiyomusun???

inşallah tekrarlamaz tabii
-------------
önümüzde hafta pipiyi kısaltcaz inşallah, küçükken olsun bitsin isiyorum, korkuyorum ama dayanıcaz mecbur
----------
yokkız biliyorum tabiiki önceden yapmşlığım var ama sevinç karısının kendine özgü tariflerini deniyorum
en basit bulgur pilavını bile soruyorum ona bakalım ne şekilde yapıyor diye
oda maaşallah çeşit çeşit seyler katıyor içine

bu akşam yarşma yoktu dimi geç geldm ben

Son düzenleme:
tek tek ayıklayıp iyice yıkayıp,küçük buzdolabı poşetlerine bölüyosun sonra buzluğa istifliyosun bu kadar basiiiittt...bende alıcam
bende bunu soruyor sandim yani topigi takip eden herkez boyle dusundu

yemek yapcam ben , tek tek aayıklamayı bende biliyorum

ama yemegini soruyomuss
yoksa egeye mama yapmayimi soruyorr kii anlamadiimm

bende bunu soruyor sandim yani topigi takip eden herkez boyle dusundu

ama yemegini soruyomuss
yoksa egeye mama yapmayimi soruyorr kii anlamadiimm

zaten tuzunu koymadan birazcık ayırınca ege ye mama oluyo hayatım

sen napıyosun bu saatte bakim kocan yokmu

duman sabak kaçta kalkıyosunuz
gitte yatsana kuzum
valla yatmam lazım aslında ama hayatımı uyku ve bebekle sınırlamak istemiyorum biraz nette filan geziyorum daha iyi geliyor sanki

aaa hadi haftaya gidiyo pipi desene :) doğru diyosun sevinç topiğimizi yemek anasıydı dimi, tarif yazsın da bende deneyim barimm..yarışma yoktu sanırım bilmiyorum canım..ben hala kıl payı kaçırdığıma yanıyorum

zaten tuzunu koymadan birazcık ayırınca ege ye mama oluyo hayatım

sen napıyosun bu saatte bakim kocan yokmu
kocaam varrr ama oda int dee ben 24 saat kk dayimdir genelde topikleri okur dururum kendi topigimde kimse yoksa yarismalari senden takip ediyorum been ?? varmiydiki

akılllım benim
sanamı düştü 1000 daha eklemek bırak işte kocacın vermiş cvbı
neyse cnm sağlık olsun

kızzzz topii takip eden kimler bööle düşündü

herkeez dusunmustur cunku en son sevinc abla sana bezelye al dolaba koy dedi sende aldim yazinca insanlar dolap icin aldi sanarki duman sanmis bende sandim sonra devamini okuyunca anladimm

herkeez dusunmustur cunku en son sevinc abla sana bezelye al dolaba koy dedi sende aldim yazinca insanlar dolap icin aldi sanarki duman sanmis bende sandim sonra devamini okuyunca anladimm

bizim düşünmemiz yeter dimi canıııım:))

iyi geceler kızlar dayanamorumm ben uyuyum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…