herkese merhaba 1. seraycım dogum günün kutlu olsun.
2.dolunay ne yaptın üç gün geçti gelmedi mi hala
hoş geldin kuzucummmmmmm dileklerin için aminnnnnnnn demek istiyorum koccamanmerhaba topiğimizin güzellleriii nasılsınız bugünn ?
herkese sağlıklı mutlu ve DOLUNAYCIM GİBİ GÜNÜ GELENLERİNDE
HAMİŞ HABERLİ BİR HAFTA DİLİYORUMMM
SİZİ SEVİYORUMMMM
hayırlı sabahlar ceksi annemizherkez için güzel haberler alınan bir hafta olması diyeğiyle,hayırlı sabahlar.
hoş geldin nikocum nerdesin sen kaç gündür annemherkese merhaba 1. seraycım dogum günün kutlu olsun.
günaydın tatlımm h.g bizlerde seni seviyoruz battasım benimmmerhaba topiğimizin güzellleriii nasılsınız bugünn ?
SİZİ SEVİYORUMMMM
herkez için güzel haberler alınan bir hafta olması diyeğiyle,hayırlı sabahlar.
hoşgeldin canım amiinn güzel dileğin içinherkez için güzel haberler alınan bir hafta olması diyeğiyle,hayırlı sabahlar.
herkese günaydınlarrrrrryeni haftada tüm beklentilerimizi bulalım inşşşş
bir sürü hamiş çıksınikiz üçüzz olsunnnn iş yapamayın evinizi b...k götürsün inşşşşş
hoş buldum canım benim güzel adaşım nasılsın ?hoş geldin kuzucummmmmmm dileklerin için aminnnnnnnn demek istiyorum koccaman:1
günaydın tatlımm h.g bizlerde seni seviyoruz battasım benimm
MERHABA CANIMhamiştin dimi sen
nasılsın hamilelik nası gidiyor bakalımm
bizler için dua ediyomusun hamişlerin duası kabul olurmuş bak
hoşgeldin canım amiinn güzel dileğin içinnasılsın?
günaydın canımm
ayy benim ikiz olsunnnaminnnn
size üçüz versinnn
hoş geldin kuzucummmmmmm dileklerin için aminnnnnnnn demek istiyorum koccaman
hayırlı sabahlar ceksi annemiz
hoş geldin nikocum nerdesin sen kaç gündür annem
delifişekk heecanım hakkınızda hayırlısı olsun umarım birsey cıkmaz allah cagresiz hastalık vermsin yeter
yeşilimmm hoşgeldinnn bebeğimmm...neşe getirdinnnnn annemmmm topiğe:)biz de geçtik o yollardan yayınlarsan yarımcı olmaya çalışırız.
ama spermiogram testi çok karışık ve upuzun oluyo anlamak güç yani
ama sen yine de koy eroş gelince yorumlar.
olmadı biz "off süpper süpermenler delifişek gibi" deriz seni rahatlatrız
hoşeldinnn tatlımmm nasılsın?yeğenimiz nasıl:)merhaba topiğimizin güzellleriii nasılsınız bugünn ?
SİZİ SEVİYORUMMMM
kankeytomm tık yok hala ama sanırım gecikmelide olsa kırmızıyı görücemherkez için güzel haberler alınan bir hafta olması diyeğiyle,hayırlı sabahlar.
hoşgeldinnnnn gözbebeğim...herkese merhaba 1. seraycım dogum günün kutlu olsun.
herkese günaydınlarrrrrryeni haftada tüm beklentilerimizi bulalım inşşşş
bir sürü hamiş çıksınikiz üçüzz olsunnnn iş yapamayın evinizi b...k götürsün inşşşşş
canım doğum günün kutluolsun yeni yaşın ailenle sağlık huzur için tüm beklentilerinle buluştursun seniii
günaydın kızlarr ben daha yeni kalkımdaaa...
dün bi hamile haberi daha aldımmm kaynanam herkese bi bizimki doğuramadı dioooo.cnm çok sıkkın dünkü gebeb haberideee hani aile içinde bi rakip gibi bi ortam oluryaaa karşı rakibemden geldiii bizi rakip gibi yapan kaynanamdıı zatennn
dün bi hamile haberi daha aldımmm kaynanam herkese bi bizimki doğuramadı dioooo.cnm çok sıkkın dünkü gebeb haberideee hani aile içinde bi rakip gibi bi ortam oluryaaa karşı rakibemden geldiii bizi rakip gibi yapan kaynanamdıı zatennn
günaydın tatlım
üzülme canım benim kimse kimseye rakip olamaz
Allahın takdiri bu işler senin kaynananda tam kaynanaymış heee
çok ayıp zaten dışarda bile hamiş görsek üzülüyoruz biz bide sana
rakip hissi yaşatıyornedemek bi bizimki doğuramadı yaaa
sıkma sen o tatlı canını güzelim Allah sana da en tez zamanda sağlıkla bebiş nasip etsin inşallah
çok kızıyorum bu kaynanalarada
maonyaaaa canım benim eğerki bu bir yarış olsaydııııııı ve bizim rakiplerimiz olsaydıııııııı biz bu istekle bu hasretle önümüze gelen herkesi her şeyiiiii geçer hedefimize (bebebğimize )ulaşırdıkkkk bunları yaşmayı hangimiz isterdikkiii
hiç takma kafana üzme kendini ne olurrrr (bu durum süreci daha zorlaştırır) rabbim ol demeden hiç bir şey olmaz insanların bunu anlamsı lazımmmmm
canını sıkma öyle şeyler olunca mrk etme ALLAH daha çabuk veriyo ağızlarını kapatıyo üzüme sen.
güle güle yetercimmmkızlar ben çıktım eşime bakacağımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?