Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

uyumayın cabuk kalkın bakımmm ! Saat 4bucuktan berı neredeyse uyumadım suan emısıyoz..canım sıkılıyo yaa [/B]

Ben uyumuyom valla sabaha karsi bi kalktim o kalkiss. Hic canin sikilmasin severek isteyerek emzir kuzusunu.
Bizim borulce senden on gun once dogurduydu ya. Baktim dun agliyor bu surekli emmek istiyor kendime vakit ayiramiyom
Bilmem ne aaaaaaaa ne sandiydiniz emip emip kosede uyuyacakmiydi
2, 5 sene benim oglan uyku yuzu gostermedi bize herseye deger alisirsiniz zamanla
Robot gibi olursunuz sofraya oturur aceleyle yer kalkar her isi jet hiziyla yaparsiniz o minikler
Anneye muhtac kuzucuklarimmmmmm

günaydın hanımlar güzel hafta sonları

severek emzırıyorum tabıı...yok benım bı sıkayetım.tabıkı yorgunum uykusuzum yalan degıl ama anne olmak kolay degıl farkındayımm..kendıme vakıt ayıramıyorum evet cok kısıtlı bı vaktım oluyo ama hep boyle kalmıcak buyucek benım oglummevet herseye deger..oglumdan once ben napıyomusum nekadar bosmus herseyy..

aferin kiz sana

kizlar size demedim dimi :92: ben bugunde test taptim silik cizgi gordum ama cok az beli cizgi benim 4 gunum kalmisdi ama bazi arkasalar silik cikiyor cizgi sonra cikmiyor dediler cok korkuyorum bugun adeta oldum dirildim aglamakdan Allaha ne kadar dua etdim bilemezsiniz nolur sizde dua edin olurmu

Beydaglım...kuzum iyiyim aliş çok vaktimi alıyor, gaz sancıları yüzünden bayağı kucağa alıştı teyzesi! ne yapalım saglık olsun. Buarada malesef ki sütüm çok çok azaldı. ( ağlamak istiyorum kendimi eksik hissediyorum. Çevremde bu seferde süt baskısı oluştu!!!

Sevınco.... Sen sezeryandan ne kadar süre sonra normale dönmüştün kuzum??? Benim karnımın derisi hafif sızlıyor hala! Buarada senin bulantıların gectimi??

Poly... Tekrar gözünaydın canım. Sen çok cesur bir annesin. Keşke bende normal doğum yapabilmiş olsaydım, 3 bebek kaybım olmasaydı kesin bende isterdim, ama olmadı. Doktorum da riske etmek istemiyorum kıymetli bebek bu. Normal doğum bebeği stres altına koyuyor deyınce kıyamadım kaybetmekden korktum! yine de buna binlerce şükür herşey bebeğim için. Rabbim bebeklerimizi korusun inşallah..

Paşam...ne durumda ??? Bilen varmı?

Nazemir.. Gözükmüyorsun?

Buarada sewinco & başak...... Pıhtı bölümünde ve burada benim durumum güncellenirken yaşadığım yer İstanbul diye değiştirilsin... Zahmet olacak!
Zaten epey daha burdayım inşallah !

ne kadar sevindim okuyunca bilyonmu.burdaki arkadaslarla cok farklı bir bag olmus biri üzülünce içim gidiyo sevinince cok sevinyom .dua edecegim sana canım insallah bebişinin çizgisidir o anne ben gelyom desin bebişin insallah.ben cok duygulandım ya kızlar

sagol benim guzel arkadasim bitanem Allah razi olsun
ben sevinemiyorum ama bazi arkadaslar sonra cikmiyor diyor
sabah ben o cizgini gorunce dizzlerimi koydum yere elimi acdim Allaha aglaya aglaya dua etdim insallah Allahim duyar sesimi hasretim biter bu sefer hayirlisiyla...
sen nasilsin ne edersin neyaparsin bitanem sevgilinle aran nasil duzeldimi?

allah insallah o dualarına karsılık verir tahmin edebiliyorum o anı.cok sevindim insallah güzel olur olsun buda bir işarettir belki Geliyom diyodur bebegin insallah.idare eder datlım sükür idare ediyoz.birimiz bebege hasretiz birimiz omzunu yaslayacak sevdigine.hepimiz bişeye hasretiz be kuzum

canim insallah kavusursuz sizde tez zamanda hemencikde cocuk yaparsiz tamami korunmak filan yok emi kuzum
ben senin yerinde olsam tutardim yakasindan gotururdum evlenmek burosuna hadi imzala bakalim derdim :123:

canim insallah kavusursuz sizde tez zamanda hemencikde cocuk yaparsiz tamami korunmak filan yok emi kuzum
ben senin yerinde olsam tutardim yakasindan gotururdum evlenmek burosuna hadi imzala bakalim derdim :123:

hehhehe valla kuzum aynen öyle yapıcam korunmıycam bi evlensek bende baslıcam calısmalara insallah canım insallah o beni kolumdan tutar götürür.ben mücadele etyom amaaaa insallah benimde en büyük arzum o:18::18::18:

ne guzel adam senin bu yazilarini gorse zaten dayanamaz en buyuk arzum sozunu gorse zaten takar seni koluna goturur evlenmeye
insallah en kisa zamanda en guzel gelin olursun sevdiginle insallah canim benim

ne guzel adam senin bu yazilarini gorse zaten dayanamaz en buyuk arzum sozunu gorse zaten takar seni koluna goturur evlenmeye
insallah en kisa zamanda en guzel gelin olursun sevdiginle insallah canim benim

insallah gülüm sen anne ol bende senin peşinden geleyim insallah hele sen bi bebişini dogur bende hamiş olurum insallah ozaman insallah Allahın izniyle

insalalh canım evlenirsek insallah resimlerimi koyacagım insallah

insallah insallah insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh :)

Son düzenleme:

Canik.ben adetime.3 gun kala yapmistim silik cizgi cikmisti.iki.gumde tekrarladim.git gide koyulasti
Onceden yapsamda hic cikmazdi
Insalla.benim.ki gibi sonuclanir cnm
Oglunu kicagina alirsin diye icimden gecti nedense binanda

Canik.ben adetime.3 gun kala yapmistim silik cizgi cikmisti.iki.gumde tekrarladim.git gide koyulasti

ayyyy valla benim içindende oğlan die gecti kızzzzzzzzzzz

Son düzenleme:

Canim.tebrik.ederim.uzun omurlu hayirli binevlat olsunn insalla.minigin

ayyyy valla benim içindende oğlan die gecti kızzzzzzzzzzz
sizin kalbinize kurban olurum arkadaslar insallah hamileyimdir Allah saglikli versin hayirlisiyla versin evlat nasib etsin tez zamanda da kiz olsun oglan olsun fark etmez inanin yeterki evladim olsun benim esimde baba olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…