Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

abovv ben kaç gündür girmiyorum topike yaa
topik müdavimleri isyanda yine
kızlar bu ara neden bilmem çok yoğunum evet diş buğdayı partiis yaptım fakat onun dışında da bi yoğunluk var işlerimi zor yetişririyorum
bakın şimdikte çamşırlar asılacak bekliyo ama ben bi topike bakıyım dedim
ahanda herif geldi başımda dikiliyo

pollyycimm okuyorum seni hayatım çok güzel bi duygu değilmi
uzun uzun hikayenide okuruz inşallah hele bi kendine gel anneliğe bi alışta

beydağlı yine kaybolmuşsun bak yok yazıyorum seni kurul kararı ile atarım seni

ayrıntıları ve resimleri daha sonra paylaşıcam yaptığım menü harikaydı hatnlar bayıldı tarif isteyen isteyene kaynoş zati yedi yedi doymadı
bir sürü kadın kadın başına 3v çocuk vardı
çocuğun biride sokakta yayın yapmış
egeni,n çocuk partisi var diye annesi olmayan çocuklarda geldiler abovvvvv
çok yoruldum ama güzel geçt,i
neyse kocam dakka tutuyo ben çıktm

24 ağustos cumartesi günü biz kaynoşla temizlik yaptık.hem odamı yerleştirdik hemde evi düzenledik.pazar günü gaziantepten ailem gelicekti dedik işleri falan bitirelim..neyse biz işimizi bitirdik.kaynoş dediki herşey hazır bu beşik niye boş dedi..bunun sahibi nerde dedi bende karnımı gösterdim burda dedim gülüştük falan :)bnm niyetim eşimle akşam sonson dışarı çıkmaktı.eşim işten geldi.bişelerle uğraştı.zaman geçti bayağı ben sinirlendim tabi gitmeye niyeti yokmu gibisinden..neyse dediki bana hadi hazırlan.ben lavaboya gittim.bide baktımki nişanım gelmiş..söyledim kaynoşla eşime.aradan zaman geçti görümcemi aradım anlattım..bizim daha arabamız yoktu daha yeni aldık oğluşumun doğduğunun ertesi günü oğluşum kısmetli geldi :) neyse görümlerde araba vardı hani acil bişey olur diye geldiler.tabi ben onlar gelene kadar saçımı düzleştirdim.kaşlarımı aldım hani olurda sancım gelirde hastaneye gidersek diye ahhhahhh...o gece acile gittik.doktor kontrol etti.bebek yola girmiş dedi.artık bekle dedi..eve geldik...saat sabah 5ti.benim belimde hafif hafif bi ağrı başladı.uyutmuyo ama çokyta acıtmıyo.oturma odasına gectim.zaten annemlerde gelicek diye erken kalkıcaktım..ben uyuyamadım hem acıdan hem heyecandan..neyse annemler geldi.benim gün içinde sancım devam ediyo tabi.. akşam yine gittik acile ağrılarım biraz daha artmaya başlamıştı..yine bişey yok dediler..dondurmacıya gittik..eve geldik.ben banyo yaptım.yattım saat 12ydi.bende bi sancı başladı.kalktım dolandım hem ağlıyom hem geziniyom.ama uyanmasın kımse diye seste etmiyom.tam 2 saat çektim..sonra gittim yatağıma artık dayanamadım eşim kalktı ağlamama.ben tuvalete gittim baktım kanamam var o arada eşimde geldi kanı gorunce korktu.gorumceleri kaldırdık gittik acile.3 cm açılmayla yatışım yapıldı.ama varya ne koydu eşime sarılmadım sadece asansore binerken bi baktım arkamı dondum sonra..neyse benim işlemlerim yapıldı falan..odaya geçtim..bikaçkişi daha var tabi..herkes sancı cekiyo.kimisi bağırıyo kimisi ağlıyo..ben bukadar olmam heralde dedim ne bilim yaaa psikolojim bozuldu iyice..tabi doğuranları gordukçe daha bi başka oluyo niye hala bn doğurmadım diyorum..öyle böyle sabahı ettik..öğlene kadar sancılarıma dayandım..öğleden sonra ne olduysa oldu..bide benim suyumda gelmedi..karnım tepeleme duruyodu..ben acı çekmeye başladım artık iyice..gorumcemi aradım.beni burdan alın..ben sezeryan istiyorum..normal doğum yapamam..dayanamıyorum diye..oda beni yatıştırmaya çalışıyo..neyse beni çatala aldılar 6 cm olmuştu açılmam..suyumuda patlattılar..heryeri inlettim doğum anım kadar..yerlerdemi oturmadım,duvarlarımı yumruklamadım,böğüre böğüremi ağlamadım helede nstye bağlanmak hiç istemedim o ayrı bi ölümdü..saat 5 oldu..açılmam 8 cmdi ama benimkinin kafası inmiyodu..beni öldürün,bana bişey yapın kesin ama bişey yapın diye yalvardım hep..bırakın beni burda öleyim yeter diye inlettim heryeri..herkes bana bakıyo acıyo halime..çatala her çıkışımda inmedim..inmiyorum inersem beni unutursunuz istemiyorum burda kalcam dedim..saat 6 falandı benim yanıma bi stajer ebe verdiler..Allah ondanda ebemdende razı olsun..beni yatağa yatırdı artık ıkınmalarımda başlamıştı tabi..kafası görünene kadar ıkındırdı beni..2 saatten fazlada oyle çektim..sonra baktı gülümsedi oteki kızı çağırdı görünüyo dedi..beni aldılar doğumhaneye çıktım çatala..ama nasıl mutluyum anlatamam..çok şükür bitiyo dedim..ebem geldi baktı..Allahın ıznıyle bukez olucak dedi..ben hala neyin pazarlığını yapıyorum biliyomusunuz kesik atıcak ya acıcakmı dikerken :) okadar sancı çekmişim gebermişim derdime bakın :) neyse stajer kız kıyafetini giydi ozaman bnm yüzüm dahada güldü artık dedim son bu kez son çıkışım bu çatala..doğumum başladı..doğum kolaymış gerçekten kolaymış..o sancı insanı öldüren..bitek canımı yakan karnıma bastırmaları oldu..ama o anı anlatamam..çığlıklarla heyecanla o anı yaşıyosun..oğluşumun kafasının çıktığını hissettim..sonra beni yonlendirdiler ıkın nefes al falan diye..bi çığlıkla doğdu oğluşum..oan acı sızı hepsi bitti.saat tam 21:00 da doğdu..neyse içim temizlendi dikişlerim atıldı.tekerlekli sandalyeye oturdum oğluşumu kucağıma verdiler..tarifi mümkünmüki..asla..şöyle bi baktım parmağımı tuttu..ölmeyi istiyodum bikaç dakika önce ama onu görünce o anları tamamen unutuyosun..odama götürdüler.görümcem kaldı benle..eşim geldi bikaç dakika kaldı gitti..ertesi gün akşam 6 da eve geldik..işte böyle..tam olarak ifade edememiş olabilirim..duygularımı..ama o anları hatırlamak bile istemiyorum..bitek oğlumun doğum anı kalsın hafızamda istiyorum..çünkü çok çektim..sancım ve açılmam olmasına rağmen çok uzun süre çektim..değmezmi değer..:)

dilerim Allahtan isteyen herkese nasıp etsin bu duyguyu..hep dualarımdasınız..Allah herkese kolay doğum nasip etsin..

Canim hikayeni okurken tirstim haaa:18:
Zaten bu normal dogum yapanlara bide
Madalya takmalari gerekiyor
Ama sonu cok guzel ve duygusaldi
Rabbim saglikla sihhatle bu duyguyu
Isteyen herkess yasatsi . Sizde saglicakla
Buyutun miniklerinizi insallah

iyi diyelim iyi olalım kuzum,keşke face im olsada görüşsek ama yok işte...kız senin o zillini yerim oda biliyo kıymetli bebek olduğunu nazını katladıkça katlıyo belki:))
başak konusunda da çok haklısın bidenem destekliyorum
inşaallah hamilesindir canım...daha 6 gün varmış gözükmez bişey,, kese bile kandaki değer 15000 olunca gözüküyor...inşaallah umudun boşa çıkmaz..
binirciklimiiiii
cok guldum vallaaaaaaa
hep gül bebeğim kız gülerken kusma heee:)) haksızmıyım ama....
bişey değil canım..sağolasın idare ediyoruz işte...
kizlarrrrrrrrrrr slmmmmmmmmmmmmmmm

evde netimm yokk oyuzden gelemiyorum esim telindne arada feys bakiyorumm

5 ayima girdim kizcem gittikce buyuyoo teyzeleri

selam canım özlettin kendini,amanda kızçeni sevsinler:))

HAYIR ÇOK GÜZEL ANLATMIŞSIN DUYGULARINI SAĞLIKLA BÜYÜT OĞLUNU

Beydagli canimmm bende bugun fasulyemi gordum
Kucuk bir insan olmus eller ayaklar bir hafta gerideydik
Bir gun one gecmisiz cok sukur kalbi 181 atiyordu maasallah
Allahim hic susturmasin amin

isine gelmemistirrrrrrrr

ivettttt çok doğru....ne yazacağını düşünmüştür tilki

kavgaşar ne ya:90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90:
senin gibi birşey,insana hemen saldırıp kavga çıkarmak için bahaneler arayan çok kavga eden kimse:76:

nerden çıkıyon son model tilifonundanmııııı,yosam laptoptanmı çıkmana dakika tutuyor,kocan
hem ben nerden kaybolmuşum,iftiracı,kavgaşarsen önce kendine bakkk
resimleri koyda görek bakalım,belki gelen hatunlarda yemekten anlamıyordur ne bilek, oyüzden beğendiler zaar yaptıklarını

Beydagli canimmm bende bugun fasulyemi gordum
Kucuk bir insan olmus eller ayaklar bir hafta gerideydik
Bir gun one gecmisiz cok sukur kalbi 181 atiyordu maasallah
Allahim hic susturmasin amin

anaaaaa bugün doktoramı gittin senn...

aminnn sevinçcimm aminn....
fasulyeni sevsinler seninn...neyse çok şükürki 1 haftalık gerilik kaybolmuş...erkektir bu ,yine ALLAH bilir tabi ama,öyle gibi

ay pollycim tekrar söylüyorum ben normal doğum yapanlara saygı duyuyorum valla bravo,ben yapamam heralde çok korkuyorum ama tabi en sağlıklısı ve doğal olanı o..
sende bayağı çekmişsin ama sonucu çok güzel olmuş canım

anaaaaa bugün doktoramı gittin senn...

aminnn sevinçcimm aminn....
fasulyeni sevsinler seninn...neyse çok şükürki 1 haftalık gerilik kaybolmuş...erkektir bu ,yine ALLAH bilir tabi ama,öyle gibi

Banada oyle geliyor hayirlisi igne vurup geliyom:18:

Bende icmistim fena degildi yinede sifa olsun hemen bi defa yapip birakma

15 günden fazla yapılmazmış saraçoğlu hocam öyle diyo:))
Yandim aneyyyy :18:
yapar o maymussss

yakar namısız..
ama o pıt,pıtlar için değiyor dimi:))

valla o maymuşun avatarını görünce bir yumuşuyomki,hemen sonra toparlanıyorum..

paşamla görüştünüzmü hiç yaa bebeiş iyidir inşaallah..

alinin annesii nerelerdesin gözükmedin hiçç yosam ingiltereye mi gittiniz:26:

Herseye deger canim
Pasayla bugun gorustum sali randevusu varmis dua edin diyor
Dualarim onunla insallah bu defa olacak
heeee kızzz
nerden bildin yosam gelemezdim değilmi....

kışlıklarını yaptınmı...

Hee benimkide izliyiii
Yaptim 25 kilo domatesten konserve yaptik
Recellerimi yaptim
Barbunya bezelye koydum
Yarin tursu yapacam
Taze fasulye kavurup koyacam
Sen bitirdinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…