Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ayy bu doğumdan sonra regl ne kadar uzun sürüyo he
hemde daha yoğun oluyor
önceden bi paket molped 3ay giderdi şimdi 1ay da bitiyor
ama regl sancılarım gitti ya ohh çok mutlu oluyorum her ay
önceden yerlerde sürünürdüm
eğer işteysem falan izin alır eve gelirdim
darısı henüz doğurmayan olsun inşallah kızlar

fasülye anası bak bakim listede unutum bişi varmı geçen yazmştınbanane dediğini duyar gibiyim bakmazsan bakma

He kız Aliş bütün enerjimi alıyor...:) ama şikayetçı degilim. birde telden yazmak zor oluyor. önce laptopdan takır takır yazardım:) yani anlayacagın senle aramıza sadece Aliş girdi başka bişey değil :)) birde pompa yapmak vaktimi çok alıyor. Yoruluyorum. Aliş hala göğsümü tutmadı! denemediğim yöntem kalmadı. (

Yinede Allahıma şükürler olsun binlerce defa. Allahım isteyen herkese versin inşallah. Miniklerlerlmizi korusun guzel Allahim.

Buarada link için sagol bitanem iyi düşünmüşün inşallah bu telden yapmayı becerebilirim

Ohooooooo
Polly bebeginin adi agah batin ogrenemedin gitti
Hacer dogurali yil oldu
Begum dis gebelik gecirdi
Sercem hamile
Heyyy gidiiiii heyyyyyy

muhabbet kuşları nasılsınız ben yokken kaynatmışsınız yine aman ağzımızın tadı bozulmasın. benim ayak daha iyi maşallah diyim evde artık temizlik işlerini yapmaya başladım kısa mesafe dışarıda çıkıyorum inşallah tez vakit eski halimede dönerim herşeyin başı sağlıkkkk Rabbim hastalıkla sınamasın evladıyla sınamasın kimseyi.
hatunlar size bi sorum olacak ben kürtaj sonrası testler yaptırmıştım ya karaciğer enzimlerime bile bakılmıştı bozuk çıkmıştı geçen hastaneye gidip tekrarlattım düzgün geldi kan testim eoe tanırsınız protein c s hımosistein gibi değerlerin değişken olduğunu söyledi doktorda bana ben kürtajdan 10 gün sonra hemen baktırmuştım bu testleri çok erken yanlış sonuç verebilir 2 ay geçince baktır demişti ben hemen baktırmıştım şimdi kafam karıştı yanlış mı yaptım acaba diye siz araştırmalarınızı hemen yaptırdınızmı ? ben mutasyon testleri için tekrar gidicem ya bunlarada tekrar baktırmalımıyım sizce?

inşaallah sütün çoğalır canım,çok üzülüpte iyice stres yapma stres olumsuz yönde etkiliyor herşeyi...üstelik hiçte eksik değilsin,seni öyle zannedip konuşanların eksikliğidir bence o...
başak ağaoğlu: yaptım oldu..
ellerine sağlık,tarifini verde bizde yaparız belki
amin sağol canım menim grip fen vurdu meni sanırım:2::2::2::2::2::2::2::2::2:
geçmiş olsun canım...
Beydagli nerdesin ayollll
burdayım canımmm
Kizlar pasanin bugun 17:15 de kontrolu var dua edelim guzel haberlerle gelsin
inşaallah yaaa..şimdiye gelmiştir heralde ne oldu acaba:18:
uyan topik uyannnnnnn hava soğudu yine kış geliyorrrrrrr

bizim burası haylaa ıscak

canlarım merhaba nasılsz acabaaa :) ben bu gece kıbrısa tatıle gıdıyorum ınsallah butun skıntımı stresımı atar gelırım ekımmmm gelıyo tam 2 sene oluyo anam evlenelı donunce tatılden daha sık gırerm su sıra ev temzle bavul hazırla pek gıremedım

basakcıgıım pko oldugumu ve dıs gebelıgımı eklersen sevınrım tatlım.. partı menun de guzelmıs valla ellerne saglık :))

Gule gule git cnm iyi eglenceler

kızlar ben geldim anca kusura bakmayın eve girer girmez yazayım dedim gitim arda beye detaylı ultroson yaptı bebek yüzde 85 saglıklı kalbini göremedim dedi ona sonra bakıcam dedi kültür aldı benden vajinadan bakmadı mantar olmuşsun dedi anlıcagınız ne rahim boyu nede açıklıgına baktı pelte şeklinde geliyor rahimde agrı var desemde koarkma peser var rahimde dedi peserin durumu iyi dedi kabızlıgı söyledim fitili kullan dedi nesrinin dedigi ilaçıda yazdırdım sizin jeli 299 gram olmuş kurban oluyum yaradana detaylıya hevesim vardı yaptırdım işşallah darısı şeker yüklemesine yıkanabilirsin dedi evde gez yatma artık dedi wc git dedi eşim yerinden kalkma altından almaya razıyım 7aylık hele bir ol dedi ayda 1 duş alıcam haftada bir saçlarımı yıkıcak silicek vs işte muayeneye 450 verdim taksi parasınada 120 verdik anlıcagınız bir korsan taksi şart oldu anam taksici sizi beklerim dedi eşime taksi metre indigimde 58 tl di bindigimde 78 tl olmuştu esim kudurdu anlıcagınız allahım bu taksicileri ne yapmasın okadarda dedik durumumuz yok diye adam sövüşlemeye yer aradı banada yazık böyle işlerini yapanlar yapmasın kardeşim nece kişiler var az alan benim bu taksi işine bir çare bulmam lazım ama nasılrabbime şükürker olsun evladım benimle önümde 8 hafta var 20 günü yattım kaldı 8 hafta 7 aylık olsa gerisi gelicek rabbim acısında evladımızı bize bagışlasın şükürler olsun bu günüme 8 ekime randevu verdi önceden biirşey olmasa 8 görüşelim dedi benden havadisler böyle kızlar karnımı doyurucam duş alıcam yatıcam devamlı yattıgım için ayaklarım titredi sarhoşlar gibi yürüdüm rabbim olmayanlarada tez zamanda versin evlat işşallah kaybedenlerede sabıryatmaktan okadar fena olmusumki eşim dalda geçti benle hadi kızın tay tay dedi yürürkeneşimi baba beni anne yap allahım bizi evladımızın kokusunda mahrum etme amin sag saglim dogsun ben onu pamuklara sarıp yatırıcam ak sütümle emziricem varsın uykusuz kalıyım uyumam yemem yediririm yavrumu giymem giydiririm işşallah3 bebegim cennete gitti yaradan bunu bana bagışlasın işşallah anasız babsız büyütmüyüm işşallahelaleme rabbim imrendirmesin işşallah yatmaktan anlamışım benim jelibon kocaman olmuşcinsiyeti belli degil işşallah dogumda zamanı gelince ögrenicem

hatunlarım herkescikler iyidir inşallah..alıntı yapamıyorum ama yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum telden girip..

sağlığımız sıhhatimiz çok şükür yerinde..ama oğluşumun tuvalet sorunu var bu gece 3.gecemiz olcak..gaz çıkarıyo ama kakasını yapamıyo.bu gece müdahele ederiz heralde..o ıkındıkça benim içim gidiyo

onun dışında çok şükür herşey yolunda..resmini koymadım çünkü daha oğlumla bi resmim yok desem düşünün artık nasıl bir arbedede doğurdum okadar yoğundukki resim çekilmeye vaktim olmamış..gün içindede şimdi çekilcem birazdan çekilcem derken hep kaldı..

evdeyim..zaman geçiyo bi şekilde işte..fırsat bulunca yine girerim..öpüldünüz

Pasa gozunaydin canim hep guzel haberlerle gel insallah
Ben inaniyorum bu defa olacak kucagina alacaksin kuzunu

Polly cok gecmis olsun canim arada su ver biraz korkma bise olmaz
Popisine zeytinyag surun kulak copuyle canim duzelir insallah

Paşam çok sevindimmm tatlımmm. Rabbim güzel Allahım tamamına erdirsin inşallah...

Yavrularımızı bizlere bağışlasın.

İsteyen herkeslerde nasip etsin..

Beydağlım---aslında aklıma çektiğim acılar gelince bu süt konusu çok hafif kalıyor.. inşallah Rabbim saglıklı hayırlı bi ömür versin sanada tez vakitte hayırlısıyla nasîp etsin, hep dualarımdasınız.

paşammm canım çok sevindim böyle güzel haberler duymak çok güzel rabbim devamını getirsin..inşaallah bu kez hayırlısı ile alacaksın bebeğini kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…