benimde canım benimde...bende
gerçi şuan borçlarımı ödeyim birde, yapmak istediklerimi yapacak kadar param olsun
fazlasında gözüm yok:44:
inşaallah canım amin...selamlar
geçmişi okudum ama herkesi alıntalayamadım aklıma gelenleri yazayım
beydağlı canım inşallah dediğin gibi yeni ev bize uğurlu gelir ve bebişlerimiz olur hayırlısıyla
taşınmak zor ama ben taşınmayı seviyorum delimi neyim
heryer tertemiz oluyorya ben onun için taşınmayı seviyorum
sevinç ve başak nereye gittiğimi sormuşunuz ve başağın istediği gibi istanbula taşınıyoruz
belinay maşallahbüyüttün bebeği inşallah sağlıklısıyla kucağınada alırsın
umudum canım artık gelmiyorsun yazmışın...hergün bişeyler toparlıyorum kullanmadıklarımı yavaş yavaş kaldırıyorum
yıkanacakları yıkıyorum yastık battaniye ne varsa yıkadım
geçen cumarteside halıları götürdük ablama yıkadık kuruttuk öyle geldik
eşimde evde olduğundan herzaman vakit olmuyor akşamlarıda biraz dolaşmaya gidiyoruz keyfimiz yerinde
polide bebeğini büyütüyor daha yazını okuyamadım çok uzun ama bir ara okuyacam
paşadaALLAH ın izniyle kavuşacak yavrusuna
ve diğer kızlarda iyilerALLAH bozmasın
maalesef canım...bende bendekim istemezki beydağlım ahh ahh bu zamanda para konuşuyor maalesef
türkiyenin en çok sıvı tüketen bebeği merttt hangi bezi kullanıyorrrrrrrrrr
aa yazıkkBanada by vakitten sonra tutmaz dediler...
Saglikli olsun da biey değil artık..
Kabızlık için hangi fitili kullandın canım?
Ben arada lifli mamada veriyorum bazen çok şükür kabızlık nadir oluyor.. Gecen birisinin bebeğinin makatta yırtılma olmuş, çok zorladığı için.
:82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82:utanmiyon dimi hamile kadina vurmaya
bi dakka:107::107::107::107::107:aaa kadina bak zoba yakmamak icin angaraya gidecekmis sakami bu
Her kisi angaradami gecirecen kaunosa in ora dogal gazliymis
Hee sansliyim cok sukur Allahim olmayanlarada versin
Ama 7 sene soba kahri cektim odun komurle ugrastik senin gibi
Anamizin ewine kacmadik herifi birakip
:107::107::107::107::107:maalesef zoba yakacam..aaaa senin kaloriferinmi vardı
he sanki bizim canımız yok,birde benim hesabımı yap bakalım kaç senedir uğraşıyorum zobaylan,bu hemen zoru görünce anasına kaçıyor...
delü seviyom seni....
vayy be ziyaretçi bile yok topikte :126:
Offf bir sürü işim var böğün,pazarda var ne yapsam,hangi birini hayata geçirse, ne etsem bilemedim...aslında hiç bir şey yapmayıp yan gelip yatsam,ne güzel olurdu :126:
Heee bizimki can degil patlican sankimmaalesef zoba yakacam..aaaa senin kaloriferinmi vardı
he sanki bizim canımız yok,birde benim hesabımı yap bakalım kaç senedir uğraşıyorum zobaylan,bu hemen zoru görünce anasına kaçıyor...
Kac ay kalacan angarada 5-6 valla herif baska kari bulsa hakkivalla kocama yalandan yarım ağız "annenlerde kalalım o zaman ben soba yakmak istemiyorum" dedim
Annesigilde kalamayacağımızı bildiği için bişi demedi bakalım sonucu bekliyorum
ankaraya izin çıkcakmı
ayy iş güç hiç bitmiyo ha yap yap aynı artık yapasım gelmiyo benmde ne zormş ev hatunluğu be
hööffffff
bence yarım dönüm bostan yan gel yat osman
artılara soru işareti koymuşsun,dur ben kendimi ecuk mutlu edip kandırmak için birkaç artı yazayım..ZOBA YAKMANIN BENİM İÇİN EKSİLERİ VE ARTILARI:
EKSİ (-) LER:
1.bizim baca sorunlu olduğu için sık sık ev duman altı oluyor
2.ev havalanana kadar camları açıp bekliyoruz, geçen kış Ege yi yorganın altına sarıp tutuyorduk bu kış Egeyi tutmanın mumkunatı yok Egeyi üşütme riski var
3.bu yıl yine kömür alamıycaz odunla idare etcez iki günde kocam odun çıkarmak zorunda çuvalla bu büyük bi eziyet
4.odun zaten birden gavur .mı gibi yanıp birden sönüyo, devamlı yanık tutmak uğraştırıcı
5.tek oda da yürümeye başlamış bi bebekle zaman geçirmek çok zor
6.ben devamlı odadan çıkmak zorunda kalıcam mutfaktı wc idi falan derken, çocukta peşime gelecek soğuğa, sobalı odada tek kalamaz elini falan yakar
7.evde bebek old. için gecede sobayı yanık tutmak gerek Allah korusun tütme ihtimali var ve odun harhar yanar biter ikide bir kalkıp odun atmak gerek
8.daha ışıl ışıl pırıl pırıl olan evim ve beyaz kapılarım geçen kış .oka döndü kapılarım sarardı bu sene biraz daha batar
ARTI (+) LARI:
?
kızlarrrrrrrrrrrrrr paşam dan haberi olan varmı ya çok merak ediyorummm :18::18::18::18::18::18::18:
Başaksss takvimi hazırladım ama buraya foruma kaydetmeyi taşımayı beceremedim! Ayrıntılı bilgi rica ediyimm:)
Buarada taze hamiş--sewinco-- canım anladığım kadarıyla hala bulantıların var. Bebişi ne zaman kontrole gidiyorsun tatlımm??
Beydağlım--- başladı mı soğan kürüne? inşallah faydası olacak canım.
Nazom--- artık burdayım canım elimden geldiğince telden girmeye çalışıyorum.
abovv ben kaç gündür girmiyorum topike yaa
topik müdavimleri isyanda yine
kızlar bu ara neden bilmem çok yoğunum evet diş buğdayı partiis yaptım fakat onun dışında da bi yoğunluk var işlerimi zor yetişririyorum
bakın şimdikte çamşırlar asılacak bekliyo ama ben bi topike bakıyım dedim
ahanda herif geldi başımda dikiliyo
pollyycimm okuyorum seni hayatım çok güzel bi duygu değilmi
uzun uzun hikayenide okuruz inşallah hele bi kendine gel anneliğe bi alışta
beydağlı yine kaybolmuşsun bak yok yazıyorum seni kurul kararı ile atarım seni
ayrıntıları ve resimleri daha sonra paylaşıcam yaptığım menü harikaydı hatnlar bayıldı tarif isteyen isteyene kaynoş zati yedi yedi doymadı
bir sürü kadın kadın başına 3v çocuk vardı
çocuğun biride sokakta yayın yapmış
egeni,n çocuk partisi var diye annesi olmayan çocuklarda geldiler abovvvvv
çok yoruldum ama güzel geçt,i
neyse kocam dakka tutuyo ben çıktm
İnşallah canım. Herşey güzel olacak inşallah. Benide 10 günde bir çağırıyordu, bazendede haftada bir. 28. Haftadan sonra falandı sanırım 15 günde bire çıkarmıştı. Gebelik takvimi yaptınmı ben telden girdiğim için göremiyorum. Yapda kaçıncı haftada oldugunu görelim canım.. Buarada takvim yaptım ama foruma nasıl taşıyacağımı bilmiyorum sen biliyomusun?Ewt cnm hala devam 3 hafta sonra gel demisti ama haftaya gidecem 15 gun olmus olacak dr 15 gune bir cagirdi cnm
Insallah hayirli haberlerle gelirim:18:
Selam canım Zeynep Eyşan hanım nasıllar ? Ne kadarlık oldu bebişin ? Emziriyormusun ?diş buğdayı yapmasak olmazmı yaa ben yapmıycam çocukumun dişiyle ilgili bi uğursuzluk olmaz dimi yapmadım diye:44::44:
başaakkk kız hala emziriyormusun??
kızlar nasılsınız ne var ne yok? ben ev hanımlığımın keyfini çıkarıyorum kızçemle markete gidiyorum dizi izliyorum kalan gğnlerimi güzel değerlendirmeye çalışıyorum işte
.Gökten ne yağdıda yer kabul etmedi. Toprağa ne ekildi de bitmedi. Bu dünya'ya kim geldi de gitmedi. Hangi dert hangi sıkıntı bitmedi. Allah'ın rahmeti, mağfireti kime yetmedi. Kim Allah dedi de O yetişmedi. Kim gizli gizli yalvardı da O işitmedi. Kim Rabbim dedi de O buyur kulum demedi. Rabbimizin buyur kulum hitabıyla müşerref olanlardan olmamız dileğiyle...Hayırlı Cumalar!
bilmem 2 3 ay kalsak iyi yani soğuklar kırıldığında yine ufoyla idare ederikHeee bizimki can degil patlican sankim
Kac ay kalacan angarada 5-6 valla herif baska kari bulsa hakki
tatlım 2 aylıkken kullanmaya başlamıştıkBaşak---- tatlım sağol canım benim yaa. Üşenmedin bakıp fotosunu koymussun ilacın.. İşte bende olan ilaçda bu ama ben korkuyorum aslında pek kullanma taraftarı değildim çünkü aliş çok küçük daha. Sen Ege kac aylıkken kullanmaya başladın? Doktorlar bişey olmaz kullan diyolar zaten, eczacı arkadasımda kullan dedi..
artılara soru işareti koymuşsun,dur ben kendimi ecuk mutlu edip kandırmak için birkaç artı yazayım..
efenim, bir kere üzerinde sürekli sıcak çay olur,çayımızı demler tüpten tasarruf edebiliriz
üzerinde mis gibi kestane ipişirebiliriz,hem doğal ve sağlıklı bir şekilde kemüğümüze,iliğümüze varana kadar ısınabiliriz,odadan çıkınca totomuza kadar geri donuyok emme olsun....
i
ayrıntılı bilgi veriyorum: adresi kopyalayıp porofil bilgilerine geliyorsunBaşaksss takvimi hazırladım ama buraya foruma kaydetmeyi taşımayı beceremedim! Ayrıntılı bilgi rica ediyimm:)
ooooohangi rege boyadınız kuzum hayırlı olsun güle güle oturun iyi beceriklimisiniz bariiyi geceler gacılar nerdesiniz bakim? dün salonumu boyadım arkadaşla ne yorucu işmişşşş amanın neyseki değdi pırıl pırıl oldu gidene kadar rahat ederim
aaa duman cım diş buğdayı yapılmayan bebeklerin dişleri ilk başta düzgün çıksa bile eilerleyen günlerde arka dişle azı dişler ön dişlerle köpek dişler yer değiştiriyoırmuşdiş buğdayı yapmasak olmazmı yaa ben yapmıycam çocukumun dişiyle ilgili bi uğursuzluk olmaz dimi yapmadım diye:44::44:
başaakkk kız hala emziriyormusun??
kızlar nasılsınız ne var ne yok? ben ev hanımlığımın keyfini çıkarıyorum kızçemle markete gidiyorum dizi izliyorum kalan gğnlerimi güzel değerlendirmeye çalışıyorum işte
çok sevindim yaaaartılara soru işareti koymuşsun,dur ben kendimi ecuk mutlu edip kandırmak için birkaç artı yazayım..
Efenim, bir kere üzerinde sürekli sıcak çay olur,çayımızı demler tüpten tasarruf edebiliriz
üzerinde mis gibi kestane ipişirebiliriz,hem doğal ve sağlıklı bir şekilde kemüğümüze,iliğümüze varana kadar ısınabiliriz,odadan çıkınca totomuza kadar geri donuyok emme olsun....
Canım birkaç sayfa geride paşam doktor randevusunun nasıl geçtiğini yazmıştı, çok şükür haberler iyiymiş...gözünden kaçmış demekki
seni çok merak ettmiştim inşşş daha güzel haberler vereceksin kızlar meleğimi kucakladım diyeceksin dualrımdasınkızlar ben geldim anca kusura bakmayın eve girer girmez yazayım dedim gitim arda beye detaylı ultroson yaptı bebek yüzde 85 saglıklı kalbini göremedim dedi ona sonra bakıcam dedi kültür aldı benden vajinadan bakmadı mantar olmuşsun dedi anlıcagınız ne rahim boyu nede açıklıgına baktı pelte şeklinde geliyor rahimde agrı var desemde koarkma peser var rahimde dedi peserin durumu iyi dedi kabızlıgı söyledim fitili kullan dedi nesrinin dedigi ilaçıda yazdırdım sizin jeli 299 gram olmuş kurban oluyum yaradana detaylıya hevesim vardı yaptırdım işşallah darısı şeker yüklemesine yıkanabilirsin dedi evde gez yatma artık dedi wc git dedi eşim yerinden kalkma altından almaya razıyım 7aylık hele bir ol dedi ayda 1 duş alıcam haftada bir saçlarımı yıkıcak silicek vs işte muayeneye 450 verdim taksi parasınada 120 verdik anlıcagınız bir korsan taksi şart oldu anam taksici sizi beklerim dedi eşime taksi metre indigimde 58 tl di bindigimde 78 tl olmuştu esim kudurdu anlıcagınız allahım bu taksicileri ne yapmasın okadarda dedik durumumuz yok diye adam sövüşlemeye yer aradı banada yazık böyle işlerini yapanlar yapmasın kardeşim nece kişiler var az alan benim bu taksi işine bir çare bulmam lazım ama nasılrabbime şükürker olsun evladım benimle önümde 8 hafta var 20 günü yattım kaldı 8 hafta 7 aylık olsa gerisi gelicek rabbim acısında evladımızı bize bagışlasın şükürler olsun bu günüme 8 ekime randevu verdi önceden biirşey olmasa 8 görüşelim dedi benden havadisler böyle kızlar karnımı doyurucam duş alıcam yatıcam devamlı yattıgım için ayaklarım titredi sarhoşlar gibi yürüdüm rabbim olmayanlarada tez zamanda versin evlat işşallah kaybedenlerede sabıryatmaktan okadar fena olmusumki eşim dalda geçti benle hadi kızın tay tay dedi yürürkeneşimi baba beni anne yap allahım bizi evladımızın kokusunda mahrum etme amin sag saglim dogsun ben onu pamuklara sarıp yatırıcam ak sütümle emziricem varsın uykusuz kalıyım uyumam yemem yediririm yavrumu giymem giydiririm işşallah3 bebegim cennete gitti yaradan bunu bana bagışlasın işşallah anasız babsız büyütmüyüm işşallahelaleme rabbim imrendirmesin işşallah yatmaktan anlamışım benim jelibon kocaman olmuşcinsiyeti belli degil işşallah dogumda zamanı gelince ögrenicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?