Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bende
gerçi şuan borçlarımı ödeyim birde, yapmak istediklerimi yapacak kadar param olsun
fazlasında gözüm yok:44:
benimde canım benimde...
inşaallah canım amin...
demek istanbula taşınıyorsunuz hadi hayırlı olsun iş sebebiylemi...
bende bende kim istemezki beydağlım ahh ahh bu zamanda para konuşuyor maalesef
maalesef canım...
türkiyenin en çok sıvı tüketen bebeği merttt hangi bezi kullanıyorrrrrrrrrr

delü seviyom seni....

aa yazıkk
bizim bi komşunun da bebeği 3 gündür kabızmış çocuk 3 gündür ıkınıyomuş
doktor fitil vermeyin tembellik yapar dedi diye çocuğa 3 gündür eziyet çektiriyolar
eğer 4 gün olsaymış fitil verceklermişmişmişmiş
Allah tan çocuk 3. günün akşamı halılara kadar mıçtı rahatladı yavrucak
mıçarım sizin halınıza dedi
valla Ege bi ara her sabah zorlanıyordu hemen bi fitil foşurttttttt mıçıyordu
ondan sonra günlük düzenli mıçmaya başladı
fitilin adına bakıyımda geliyim tatlım bekle
işte bu aşkım
utanmiyon dimi hamile kadina vurmaya
:82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82:
bi dakka:107::107::107::107::107:
maalesef zoba yakacam..aaaa senin kaloriferinmi vardı

he sanki bizim canımız yok,birde benim hesabımı yap bakalım kaç senedir uğraşıyorum zobaylan,bu hemen zoru görünce anasına kaçıyor...
:107::107::107::107::107:

ZOBA YAKMANIN BENİM İÇİN EKSİLERİ VE ARTILARI:

EKSİ (-) LER:
1.bizim baca sorunlu olduğu için sık sık ev duman altı oluyor
2.ev havalanana kadar camları açıp bekliyoruz, geçen kış Ege yi yorganın altına sarıp tutuyorduk bu kış Egeyi tutmanın mumkunatı yok Egeyi üşütme riski var
3.bu yıl yine kömür alamıycaz odunla idare etcez iki günde kocam odun çıkarmak zorunda çuvalla bu büyük bi eziyet
4.odun zaten birden gavur .mı gibi yanıp birden sönüyo, devamlı yanık tutmak uğraştırıcı
5.tek oda da yürümeye başlamış bi bebekle zaman geçirmek çok zor
6.ben devamlı odadan çıkmak zorunda kalıcam mutfaktı wc idi falan derken, çocukta peşime gelecek soğuğa, sobalı odada tek kalamaz elini falan yakar
7.evde bebek old. için gecede sobayı yanık tutmak gerek Allah korusun tütme ihtimali var ve odun harhar yanar biter ikide bir kalkıp odun atmak gerek
8.daha ışıl ışıl pırıl pırıl olan evim ve beyaz kapılarım geçen kış .oka döndü kapılarım sarardı bu sene biraz daha batar

ARTI (+) LARI:
?

valla kocama yalandan yarım ağız "annenlerde kalalım o zaman ben soba yakmak istemiyorum" dedim
Annesigilde kalamayacağımızı bildiği için bişi demedi bakalım sonucu bekliyorum
ankaraya izin çıkcakmı

ayy iş güç hiç bitmiyo ha yap yap aynı artık yapasım gelmiyo benmde ne zormş ev hatunluğu be
hööffffff
bence yarım dönüm bostan yan gel yat osman

maalesef zoba yakacam..aaaa senin kaloriferinmi vardı

he sanki bizim canımız yok,birde benim hesabımı yap bakalım kaç senedir uğraşıyorum zobaylan,bu hemen zoru görünce anasına kaçıyor...
Heee bizimki can degil patlican sankim
valla kocama yalandan yarım ağız "annenlerde kalalım o zaman ben soba yakmak istemiyorum" dedim
Annesigilde kalamayacağımızı bildiği için bişi demedi bakalım sonucu bekliyorum
ankaraya izin çıkcakmı
Kac ay kalacan angarada 5-6 valla herif baska kari bulsa hakki
ayy iş güç hiç bitmiyo ha yap yap aynı artık yapasım gelmiyo benmde ne zormş ev hatunluğu be
hööffffff
bence yarım dönüm bostan yan gel yat osman

Oyy oyyy haftalardir bulanti kusma ve halsizlikten yatiyorum cok sikici
Iyi olsamda isime gucume baksam pazara gitsem yimemi yapsam

Başak---- tatlım sağol canım benim yaa. Üşenmedin bakıp fotosunu koymussun ilacın.. İşte bende olan ilaçda bu ama ben korkuyorum aslında pek kullanma taraftarı değildim çünkü aliş çok küçük daha. Sen Ege kac aylıkken kullanmaya başladın? Doktorlar bişey olmaz kullan diyolar zaten, eczacı arkadasımda kullan dedi..

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrrrrrrr paşam dan haberi olan varmı ya çok merak ediyorummm :18::18::18::18::18::18::18:

artılara soru işareti koymuşsun,dur ben kendimi ecuk mutlu edip kandırmak için birkaç artı yazayım..
efenim, bir kere üzerinde sürekli sıcak çay olur,çayımızı demler tüpten tasarruf edebiliriz
üzerinde mis gibi kestane ipişirebiliriz,hem doğal ve sağlıklı bir şekilde kemüğümüze,iliğümüze varana kadar ısınabiliriz,odadan çıkınca totomuza kadar geri donuyok emme olsun....
kızlarrrrrrrrrrrrrr paşam dan haberi olan varmı ya çok merak ediyorummm :18::18::18::18::18::18::18:

canım birkaç sayfa geride paşam doktor randevusunun nasıl geçtiğini yazmıştı, çok şükür haberler iyiymiş...gözünden kaçmış demekki

Başaksss takvimi hazırladım ama buraya foruma kaydetmeyi taşımayı beceremedim! Ayrıntılı bilgi rica ediyimm:)

Buarada taze hamiş--sewinco-- canım anladığım kadarıyla hala bulantıların var. Bebişi ne zaman kontrole gidiyorsun tatlımm??

Beydağlım--- başladı mı soğan kürüne? inşallah faydası olacak canım.

Nazom--- artık burdayım canım elimden geldiğince telden girmeye çalışıyorum.

iyi geceler gacılar nerdesiniz bakim? dün salonumu boyadım arkadaşla ne yorucu işmişşşş amanın neyseki değdi pırıl pırıl oldu gidene kadar rahat ederim

Ewt cnm hala devam 3 hafta sonra gel demisti ama haftaya gidecem 15 gun olmus olacak dr 15 gune bir cagirdi cnm
Insallah hayirli haberlerle gelirim:18:

diş buğdayı yapmasak olmazmı yaa ben yapmıycam çocukumun dişiyle ilgili bi uğursuzluk olmaz dimi yapmadım diye:44::44:

başaakkk kız hala emziriyormusun??

kızlar nasılsınız ne var ne yok? ben ev hanımlığımın keyfini çıkarıyorum kızçemle markete gidiyorum dizi izliyorum kalan gğnlerimi güzel değerlendirmeye çalışıyorum işte

.Gökten ne yağdıda yer kabul etmedi. Toprağa ne ekildi de bitmedi. Bu dünya'ya kim geldi de gitmedi. Hangi dert hangi sıkıntı bitmedi. Allah'ın rahmeti, mağfireti kime yetmedi. Kim Allah dedi de O yetişmedi. Kim gizli gizli yalvardı da O işitmedi. Kim Rabbim dedi de O buyur kulum demedi. Rabbimizin buyur kulum hitabıyla müşerref olanlardan olmamız dileğiyle...Hayırlı Cumalar!

Günaydın hanımlar.
Herkese hayırlı cumalar diliyorum.

Ewt cnm hala devam 3 hafta sonra gel demisti ama haftaya gidecem 15 gun olmus olacak dr 15 gune bir cagirdi cnm
Insallah hayirli haberlerle gelirim:18:
İnşallah canım. Herşey güzel olacak inşallah. Benide 10 günde bir çağırıyordu, bazendede haftada bir. 28. Haftadan sonra falandı sanırım 15 günde bire çıkarmıştı. Gebelik takvimi yaptınmı ben telden girdiğim için göremiyorum. Yapda kaçıncı haftada oldugunu görelim canım.. Buarada takvim yaptım ama foruma nasıl taşıyacağımı bilmiyorum sen biliyomusun?
Selam canım Zeynep Eyşan hanım nasıllar ? Ne kadarlık oldu bebişin ? Emziriyormusun ?
Niye yapmak istemiyorsun canım diş buğdayı? :) buarada bir uğursuzluk olmaz merak etme :)

Çok güzel yazmışsın canım eline saglık
Sanada hayırlı cumalar

Heee bizimki can degil patlican sankim

Kac ay kalacan angarada 5-6 valla herif baska kari bulsa hakki
bilmem 2 3 ay kalsak iyi yani soğuklar kırıldığında yine ufoyla idare ederik
höf höf bu ısınma derdine devlet bi çözüm bulsun
tatlım 2 aylıkken kullanmaya başlamıştık
zaten doktor ve eczacı söyler heralde o fitilin kaç aylıklara olduğunu

ben anladım hayatım o kömür zobasının güzelliği bitek anneanne babaanne evlerinde oluyo
kendin yakıp kendin temizleyince heçte güzel oluyo
Başaksss takvimi hazırladım ama buraya foruma kaydetmeyi taşımayı beceremedim! Ayrıntılı bilgi rica ediyimm:)
ayrıntılı bilgi veriyorum: adresi kopyalayıp porofil bilgilerine geliyorsun
hakkımda bölümünüğ tıklıyorsun çizelgeyi düzenle diyorsun adresi oraya yapıştırıyorsun
iyi geceler gacılar nerdesiniz bakim? dün salonumu boyadım arkadaşla ne yorucu işmişşşş amanın neyseki değdi pırıl pırıl oldu gidene kadar rahat ederim
ooooohangi rege boyadınız kuzum hayırlı olsun güle güle oturun iyi beceriklimisiniz bari
aaa duman cım diş buğdayı yapılmayan bebeklerin dişleri ilk başta düzgün çıksa bile eilerleyen günlerde arka dişle azı dişler ön dişlerle köpek dişler yer değiştiriyoırmuş
bebeğin ağzı çarşamba pazarına dönüyormuş
neyseki bzi yırttık

çok sevindim yaaa

seni çok merak ettmiştim inşşş daha güzel haberler vereceksin kızlar meleğimi kucakladım diyeceksin dualrımdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…