Zengin olmak istiyorum hemde hemeeennnnnnn
aaaaa nazo msjını bitirmedim sadece istabulu görünce sevimdimselamlar
geçmişi okudum ama herkesi alıntalayamadım aklıma gelenleri yazayım
beydağlı canım inşallah dediğin gibi yeni ev bize uğurlu gelir ve bebişlerimiz olur hayırlısıyla
taşınmak zor ama ben taşınmayı seviyorum delimi neyim
heryer tertemiz oluyorya ben onun için taşınmayı seviyorum
sevinç ve başak nereye gittiğimi sormuşunuz ve başağın istediği gibi istanbula taşınıyoruz
belinay maşallahbüyüttün bebeği inşallah sağlıklısıyla kucağınada alırsın
umudum canım artık gelmiyorsun yazmışın...hergün bişeyler toparlıyorum kullanmadıklarımı yavaş yavaş kaldırıyorum
yıkanacakları yıkıyorum yastık battaniye ne varsa yıkadım
geçen cumarteside halıları götürdük ablama yıkadık kuruttuk öyle geldik
eşimde evde olduğundan herzaman vakit olmuyor akşamlarıda biraz dolaşmaya gidiyoruz keyfimiz yerinde
polide bebeğini büyütüyor daha yazını okuyamadım çok uzun ama bir ara okuyacam
paşadaALLAH ın izniyle kavuşacak yavrusuna
ve diğer kızlarda iyilerALLAH bozmasın
zaaarrrttttt
tek seni alsam,birbirimizi yirik
yooooo
bizzat kendim üşenmeden yazdım
cnm ya eden tutmadı acaba başlarda biberon kullandınızmı hiç ondanda tutmamış olabilirHe kız Aliş bütün enerjimi alıyor...:) ama şikayetçı degilim. birde telden yazmak zor oluyor. önce laptopdan takır takır yazardım:) yani anlayacagın senle aramıza sadece Aliş girdi başka bişey değil :)) birde pompa yapmak vaktimi çok alıyor. Yoruluyorum. Aliş hala göğsümü tutmadı! denemediğim yöntem kalmadı.(
Yinede Allahıma şükürler olsun binlerce defa. Allahım isteyen herkese versin inşallah. Miniklerlerlmizi korusun guzel Allahim.
Buarada link için sagol bitanem iyi düşünmüşün inşallah bu telden yapmayı becerebilirim
he şişko koca göbekli şanslı tosba bu sene zoba derdinden yırttın hadi bakakbakiyim bariiii
Hee kizzz gecen sene bu zamanlar odun komur derdine dustuyduk .
Ohooooooo
Polly bebeginin adi agah batin ogrenemedin gitti
Hacer dogurali yil oldu
Begum dis gebelik gecirdi
Sercem hamile
Heyyy gidiiiii heyyyyyy
inşaallah sütün çoğalır canım,çok üzülüpte iyice stres yapma stres olumsuz yönde etkiliyor herşeyi...üstelik hiçte eksik değilsin,seni öyle zannedip konuşanların eksikliğidir bence o...
başak ağaoğlu: yaptım oldu..
ellerine sağlık,tarifini verde bizde yaparız belki
bizim burası haylaa ıscak
canlarım merhaba nasılsz acabaaa :) ben bu gece kıbrısa tatıle gıdıyorum ınsallah butun skıntımı stresımı atar gelırım ekımmmm gelıyo tam 2 sene oluyo anam evlenelıdonunce tatılden daha sık gırerm su sıra ev temzle bavul hazırla pek gıremedım
basakcıgıım pko oldugumu ve dıs gebelıgımı eklersen sevınrım tatlım.. partı menun de guzelmıs valla ellerne saglık :))
ayyy cnm yaa dularımız seninle toprağam ya Allah ın izniyle kucağınıza alacaksınız inşallahkızlar ben geldim anca kusura bakmayın eve girer girmez yazayım dedim gitim arda beye detaylı ultroson yaptı bebek yüzde 85 saglıklı kalbini göremedim dedi ona sonra bakıcam dedi kültür aldı benden vajinadan bakmadı mantar olmuşsun dedi anlıcagınız ne rahim boyu nede açıklıgına baktı pelte şeklinde geliyor rahimde agrı var desemde koarkma peser var rahimde dedi peserin durumu iyi dedi kabızlıgı söyledim fitili kullan dedi nesrinin dedigi ilaçıda yazdırdım sizin jeli 299 gram olmuş kurban oluyum yaradana detaylıya hevesim vardı yaptırdım işşallah darısı şeker yüklemesine yıkanabilirsin dedi evde gez yatma artık dedi wc git dedi eşim yerinden kalkma altından almaya razıyım 7aylık hele bir ol dedi ayda 1 duş alıcam haftada bir saçlarımı yıkıcak silicek vs işte muayeneye 450 verdim taksi parasınada 120 verdik anlıcagınız bir korsan taksi şart oldu anam taksici sizi beklerim dedi eşime taksi metre indigimde 58 tl di bindigimde 78 tl olmuştu esim kudurdu anlıcagınız allahım bu taksicileri ne yapmasın okadarda dedik durumumuz yok diye adam sövüşlemeye yer aradı banada yazık böyle işlerini yapanlar yapmasın kardeşim nece kişiler var az alan benim bu taksi işine bir çare bulmam lazım ama nasılrabbime şükürker olsun evladım benimle önümde 8 hafta var 20 günü yattım kaldı 8 hafta 7 aylık olsa gerisi gelicek rabbim acısında evladımızı bize bagışlasın şükürler olsun bu günüme 8 ekime randevu verdi önceden biirşey olmasa 8 görüşelim dedi benden havadisler böyle kızlar karnımı doyurucam duş alıcam yatıcam devamlı yattıgım için ayaklarım titredi sarhoşlar gibi yürüdüm rabbim olmayanlarada tez zamanda versin evlat işşallah kaybedenlerede sabıryatmaktan okadar fena olmusumki eşim dalda geçti benle hadi kızın tay tay dedi yürürkeneşimi baba beni anne yap allahım bizi evladımızın kokusunda mahrum etme amin sag saglim dogsun ben onu pamuklara sarıp yatırıcam ak sütümle emziricem varsın uykusuz kalıyım uyumam yemem yediririm yavrumu giymem giydiririm işşallah3 bebegim cennete gitti yaradan bunu bana bagışlasın işşallah anasız babsız büyütmüyüm işşallahelaleme rabbim imrendirmesin işşallah yatmaktan anlamışım benim jelibon kocaman olmuşcinsiyeti belli degil işşallah dogumda zamanı gelince ögrenicem
hatunlarım herkescikler iyidir inşallah..alıntı yapamıyorum ama yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum telden girip..
sağlığımız sıhhatimiz çok şükür yerinde..ama oğluşumun tuvalet sorunu var bu gece 3.gecemiz olcak..gaz çıkarıyo ama kakasını yapamıyo.bu gece müdahele ederiz heralde..o ıkındıkça benim içim gidiyo
onun dışında çok şükür herşey yolunda..resmini koymadım çünkü daha oğlumla bi resmim yok desemdüşünün artık nasıl bir arbedede doğurdum okadar yoğundukki resim çekilmeye vaktim olmamış..gün içindede şimdi çekilcem birazdan çekilcem derken hep kaldı..
evdeyim..zaman geçiyo bi şekilde işte..fırsat bulunca yine girerim..öpüldünüz
cnm ya eden tutmadı acaba başlarda biberon kullandınızmı hiç ondanda tutmamış olabilir
bu saatten sonra tutarmı acaba:26:
kocacıkın nerde aşkım:26:
he şişko koca göbekli şanslı tosba bu sene zoba derdinden yırttın hadi bakak
bende ankarada geçirmeyi düşünüyorum kışı
o zaobayla uğraşamam bu yılda
sana gerek yok bebeği koy kadın yaaa
bizde seni öptük Allah kolaylık versn bebeğine
bu arada doktor kabız olursa sakın fitil verme tembellik yapar diyor
biz verirdik şükür bişi olmadı çocuk rahat rahat mıçtı[/QUOTE
Kabızlık için hangi fitili kullandın canım?
Ben arada lifli mamada veriyorum bazen çok şükür kabızlık nadir oluyor.. Gecen birisinin bebeğinin makatta yırtılma olmuş, çok zorladığı için.
maalesef zoba yakacam..aaaa senin kaloriferinmi vardıhıh
kız gene zoba mı yakcan ıyyyy iğrenç
aaa kadina bak zoba yakmamak icin angaraya gidecekmis sakami bu
Her kisi angaradami gecirecen kaunosa in ora dogal gazliymis
Hee sansliyim cok sukur Allahim olmayanlarada versin
Ama 7 sene soba kahri cektim odun komurle ugrastik senin gibi
Anamizin ewine kacmadik herifi birakip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?