koycamda naz ediyim annem dur accık daha ediyim hahaytt
geldim geldim noluyo kıss hani başakım fotolar mozaikmi atıyon koyamadın bitürlüm ayoll
kız o 200 metre karelik evimi sattınız daha yeni almamışmıydınızbaşakcımmmm çalışıom ben kuzum ...iyiki çalışıom kafayı yerdim heralde..inşallah tüpsüz gelir bakalım görüşmeler yapıom tüp bebek merkezleriyle..son bi yerle görüşcem 25 ekimde ondan sonra kendi druma gitcem görüşmelerimi anlatıcam ne yapmamı isterse onu yapcam...hayat geçip gidio işte yaşlanıom evimizi sattık yeni ev bakıoz ocak ayına kadar duracaz ama ......sen naptın nasıl gidio ege büyümüştür maaşallah öp yerime
yoo kıskanmam bizim orda öyle kıcaya iyi göznen bakmazlarkiskanmaaaa kaavaltimi hazirliyom sukur
Hem kocam pazar gunu cok yoruldu
Balkonu yikadi ewi supurdu toz aldi
Buz dolabini temizledi bulasik makinasini yerlestirdi
Nevresimleri degisti iki mak cam yikadi serdi topladi
Yemek yaptu oglani maca goturdu catla patla
abooovvvvv bu işleri yapman gerekiyorsa desene evi .ok götüriyioooffff offffffffffffffffffffffffffffff
evi süpürdüm,sildim
toz aldım,balkonu,antreyi yıkadım
lavabo,tuvalet ,banyo yu tomestosla bir güzel fırçaladım
çamaşırları serdim kuruyanları yerleştirdim
ütüyü yaptım,yimeğimi yaptım
bulaşıkları yıkadımmmmmmmmmmmmmm
iki kez çarpıştım çimdim geldim
çok jetgil gördüm kendimi(birden sevinç geldi aklıma)
demeyiii çoooookkkk isterdim ama ,maalesf böğün yapamadım,çünkü nenem,yani babaannem istanbola gidecek hemen oraya gitmem lazım ...
gördüğünüz gibi bir sürü işim var,ama yapamıcam sebebim var...
neyse hadi sonra görüşürük....
ay hiç güleceğim yoktu sevinç romantik hakkari sokakları gündüz kocişimle gidip hakkarinin kalan son 2 kuyumcusunada baktık ve kolyemi aldım sonra eve geldik arabanın arkasından pandomanın kutusu çıktı benden kaçarmı pasta almış oğlum bayılır böle şeylere akşam yemekten sonrada ailece kutlama yaptık ağustosta yıldönümümüzdü eşim çiçek almaya gidiyomuş bi tane çiçekçi var zaten bakmış taşlama var nasıl kaçtığını bilememiş bu seferde arabayla dönerken bibergazına denk geldik hemen hızlı hızlı döndük eve herzaman denk gelcek diye bişey yok tabi ama denk geldimide geliyo böle işte geceden bahsetmiyim sen anlarsın onu perfecttt
uyyy aşadaki yumurtanın içine bak hele 12 haftalık olmuşuzgüççük popişini yidiğim seni sen biz çene çalarken burlarda bakıyon ordan büyüp giden hemi kuzummmmm sevinç bu mesajım sana deel heç üstüne alınma cennet gokuluya yazıyom bizahmet elini karnına koy okuyuver datlum
:120: midem bulaniyi idi o yuzdenarayıp bulmuşsun bir tanesini....burdan yazdım bebeam,kız benim telde mesac hakkım yok sadece heryöne dakika paketi almıştı sevgili kocam öylede kaldı,yoksa seni mesac yağmırına tutardım...
kuzucummm bende seni çok seviyorum....ne olduki sizdemi gripsiniz,geçmiş olsun....
niye uykun kaçtıki kız....
maaşşalah zaman ne çabuk akıp gidiyor yaa...
oooffff offffffffffffffffffffffffffffff
evi süpürdüm,sildim
toz aldım,balkonu,antreyi yıkadım
lavabo,tuvalet ,banyo yu tomestosla bir güzel fırçaladım
çamaşırları serdim kuruyanları yerleştirdim
ütüyü yaptım,yimeğimi yaptım
bulaşıkları yıkadımmmmmmmmmmmmmm
iki kez çarpıştım çimdim geldim
çok jetgil gördüm kendimi(birden sevinç geldi aklıma)
demeyiii çoooookkkk isterdim ama ,maalesf böğün yapamadım,çünkü nenem,yani babaannem istanbola gidecek hemen oraya gitmem lazım ...
gördüğünüz gibi bir sürü işim var,ama yapamıcam sebebim var...
neyse hadi sonra görüşürük....
kadın ne okiyin ordan geçmişi gözünü pörtlete pörtlete
şimdi iki çocukla iki kat jettgillll olcan
duble jettgilllll
2jetgillllllllllllllllllll
nazo toplanma işleriyle uğraşıyormuş
bugünde taşınıyorlarmışşşşşşşş
nereye bilin bakalımmmmmmmmm
işte bombaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben balli ilik sut icerim
Biz sana boylemi yapiyorduk hamisken
ewet insallahh
Istanbul pendik
sen bana ne yapıyodn hamişkene:44:ben süt içmemki meyve suyu yapıyodun belkimde unutmuşum yav:44:
kaynoş kanüzümlerimi yemişti onu iyi hatırlıoyrumprogestanlarımıda ortadan kaldırmıştım yemesin diye
ne söylüyon hemen
ayaklı ajans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?