tost mesacını aldım ve geldimFerhan amin canim aminnn oyy oyyy ne ornekler var cevremizde yazmaya kalksak roman olur
Rabbim beterinden esirgesin. Bugunumuze sukurler olsun amin.
Gunaydim bu arada saglikli mutlu huzurlu bir hafta diliyorum
Tostumu yedim sizi bekliyom ama kimse yok
ben işine yaramammı tostmu didin kaç zamandır yeminle canım ister
bugün sabah tam uyanacağıma yakın bi komşum mantı ve tatlı yaptım gel diyor beni çağırıyor ama nasıl güzel yumuşak bir sesle sonra uyandım wc ye gittim elimi yıkarken eşi yok bi müddet şehirdışında dedim kendi kendime bugün gidim bakim bi kadına sonra tam yatağa döndüm telefonum çaldı baktım o arkadaş arıyor açtım dedim hayırdır şimdi rüyamda gördüm seni düşünüyordum dedim böle böle kadın dediki gece bir rüya gördüm çok etkilendim kızlarada söledim bende okuma yapıcaz ona gel diye aramıştımdedim sen beni demin çağırmıştın gelirim ama çok etkilendim sonra okumaya gittim Allah kabul etsin inşallah içimden sizede dua ettim bir bayanla tanıştım oğlu var 8-9 yaşında falan kadın doğum yapmış bu arada hamileliğinde hiç bi sorun yaşamamış genetiklere falan baktırmış hiçbir sorun çıkmamış doğumdan 1 saat sonra fenalaşmış beynine pıhtı atmış ölümlerden dönmüş kadın 2 sene kan sulandırıcı kullanmış tedavi için ablasıda 8 aylık ölü doğum yapmış sonrasında genetik yaptırmış pıhtılaşma olduğunu öğrnmiş testlerde çıkmış öğrenmiş sonra iğnelerle 2 çocuğu daha olmuş 2 sinide 8 aylık sezeryanla almışlar küvezde kalmış ama şimdi sağlıklı 2 çocuğu varmış uzun uzun düşüncelere daldım kızlar Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eylesin çok yorumlar çıkarımlar yaptım kendi içimde buraya yorumsuz yazıyorum okuyun diye Rabbim bu yolda kimseyi çaresiz koymasın kimseyi evladıyla sınamasın sağlıktan sıhhatten ayırmasın aminn
bugün çenem düşük değil pek benden bu kadar
amin canım....
bu pıhtı zıkkımının bir sürü tehlikesi var işte...
şu yaşadığın olay banada sıkça olur,rüyamda neyi veya kimi görsem gün içinde mutlaka onunla ilgili bir haber yada bir durum yaşarım..
Ferhan amin canim aminnn oyy oyyy ne ornekler var cevremizde yazmaya kalksak roman olur
Rabbim beterinden esirgesin. Bugunumuze sukurler olsun amin.
Gunaydim bu arada saglikli mutlu huzurlu bir hafta diliyorum
Tostumu yedim sizi bekliyom ama kimse yok
ahhh ahhh ne gündü doğum yatmışım hastane odalarında topikteki kavgayı okuyordum ağrılı ağrılı, biri büyü yaptı sende TKB olarak çözdüremedin şu büyüyü
NAZEMİR taşındımı acabaaaa:26:
canım ya kadına tahliller bakılmış genetikler falan temiz çıkmış hepsi pıhtılaşma yokmuş hiçbir sorunu olmayan hamilelerin 10000 de 1 ihtimal olurmuş olmuş işte ablasının varmış genetik sorunları o iğnelerle almış kucağına 2 bebeğinide hemde herşey Allah tan Allah ın yazdığından başkası gelmiyor başa.... dünden beri bu anlatılandan çok etkilendim bu kadın komşum benim.
bu arada bugün benim doğum günümiçim buruk nedense uzun zamandır hissiyat olarak hiç böyle buruk bi doğum günü yaşamamıştım... Allah ım sağlıktan sıhatten ayırma Yarabbim geçmiş için manasız üzülmekten gelecek için luzumsuz kaygılanmaktan bizi muhafaza eyle bu günümüzü deli dolu değil dolu dolu yaşamayı nasip eyle. Amin
seninle tanışmıyoruz ama başağın topiğinde son günlerde çok sık görüyorum sizi ve yazdığınız dua çok hoşuma gittiği için yazmadan geçemedim. bu arada doğum günün kutlu olsun ve bi dahaki doğum gününde Rabbim çocuğunu nasip etsin inşallah
off poffffffffffff
off pofffffffffffffffffffffffffff:113::99::99::99::99::99::99::99::99::99::95::95::95::95::95::95:
aminn canım çokk sağol..tanışırıztopiğe hakkariden katılıyorum 28 yaşındayım 5 yaşında bir oğlum var 10 senedir onun babasına aşığım 2. bebeğimi 29 mayısta kaybettim..neşeyle yımırtlıyıp zvkle doğutmak istiyorum
topikteki tüm arkadaşlara başarılar diliyorum
ne büyüsüyse bu böyle
tööbe estağfir ne arsız büyüymüş
dur bakim bozulcak az kaldı dumoşşşşşşşşşşşşşşş tombik dumoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
bafs tatlım ıyıkı dogdun ıyıkı varsın yenı yasında rabbım gonlundekılerı yasmayı nasıp etsn
memnun oldum canım benim bilgilerimde bu topiğin ilk sayfasında var bakabilirsin
Allah oğlunu çok bağışlasın ona en yakın zamanda bi kardeş yollasın ve mutluluğunuzu daim etsin canım :13::13::13::13::13::13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?