Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tost mesacını aldım ve geldim
sanada günaydın canım...oliş nasıl oldu??

ben işine yaramammı tostmu didin kaç zamandır yeminle canım ister

abowwwww kocana söyle yapsın kız sana,çicukun biryerinde tost izi çıkmasın

amin canım....
bu pıhtı zıkkımının bir sürü tehlikesi var işte...
şu yaşadığın olay banada sıkça olur,rüyamda neyi veya kimi görsem gün içinde mutlaka onunla ilgili bir haber yada bir durum yaşarım..

canım ya kadına tahliller bakılmış genetikler falan temiz çıkmış hepsi pıhtılaşma yokmuş hiçbir sorunu olmayan hamilelerin 10000 de 1 ihtimal olurmuş olmuş işte ablasının varmış genetik sorunları o iğnelerle almış kucağına 2 bebeğinide hemde herşey Allah tan Allah ın yazdığından başkası gelmiyor başa.... dünden beri bu anlatılandan çok etkilendim bu kadın komşum benim.

bu arada bugün benim doğum günüm içim buruk nedense uzun zamandır hissiyat olarak hiç böyle buruk bi doğum günü yaşamamıştım... Allah ım sağlıktan sıhatten ayırma Yarabbim geçmiş için manasız üzülmekten gelecek için luzumsuz kaygılanmaktan bizi muhafaza eyle bu günümüzü deli dolu değil dolu dolu yaşamayı nasip eyle. Amin

iyi tost yiyebiliyon yani kusmadan:120:
pörfek kıcan kaavaltı hazır etmedenmi işe gidiyi aaaaaa

Son düzenleme:
ahhh ahhh ne gündü doğum yatmışım hastane odalarında topikteki kavgayı okuyordum ağrılı ağrılı, biri büyü yaptı sende TKB olarak çözdüremedin şu büyüyü

ne büyüsüyse bu böyle
tööbe estağfir ne arsız büyüymüş
dur bakim bozulcak az kaldı dumoşşşşşşşşşşşşşşş tombik dumoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

seninle tanışmıyoruz ama başağın topiğinde son günlerde çok sık görüyorum sizi ve yazdığınız dua çok hoşuma gittiği için yazmadan geçemedim. bu arada doğum günün kutlu olsun ve bi dahaki doğum gününde Rabbim çocuğunu nasip etsin inşallah

off poffffffffffff
off pofffffffffffffffffffffffffff:113::99::99::99::99::99::99::99::99::99::95::95::95::95::95::95:

aminn canım çokk sağol..tanışırız topiğe hakkariden katılıyorum 28 yaşındayım 5 yaşında bir oğlum var 10 senedir onun babasına aşığım 2. bebeğimi 29 mayısta kaybettim..neşeyle yımırtlıyıp zvkle doğutmak istiyorum
topikteki tüm arkadaşlara başarılar diliyorum

memnun oldum canım benim bilgilerimde bu topiğin ilk sayfasında var bakabilirsin

Allah oğlunu çok bağışlasın ona en yakın zamanda bi kardeş yollasın ve mutluluğunuzu daim etsin canım :13::13::13::13::13::13:

merhaba teyzelerrr biz geldikkk büyüdük kocaman olduk ilk göz ağrımız olan topiğe selam verelim dedik.. çalışmaya da başladığım için ve rüzgar beyden zaman kalmadıgı için eskisi kadar sık ugrayamıyorum ama yinede takipteyiz herkese sevgiler..

tatlım oğluşuna geçmiş olsun bu mevsim tam hastalık mevsimi :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

sen laf arasında bana tombikmi dedin???? hamile kaldığım kiloma ulaşmama 4 kg kaldı şişko seniiiii daha konuş sen

bende memnun oldum canım baktım bilgilerine aynı acı yolları yürümüşüz seninle Allah birdaha yaşatmasın.öğrenebildinmi düşük sebebini beydağlının tabiriyle şu pıhtılaşma zıkkımlarına falan baktırdın mı canım geçecek inşallah bugünler ben inanıyom

dün gece ağladım ağladım eşim grip olmuş ben burnumu çekince sırtı dönük sendemi grip oldun aşkım diyor evet dedim uyudu sonra bende kalktım gittim mutfak penceresinden baktım dışarıya bi manzara bile yok bu şehirde akşam olunca mezarlık gibi çıt çıkmaz çoğu zaman yaşamayı bırak ölmek için bile en kötü yer olsa gerek... yaşamadan ölürsün çünkü bu şehirde... hayat uğramaz buraya hayatı sevip geldiysen buraya şaşar kalırsın nasıl yaşamamaya teslim olmuş bu şehir... geçen sene yazın şehitlerimiz olmuştu burda ruhları şad olsun.. kar yağınca bakmıştım ve ilk defa masum gelmemişti gözüme bu topraklar çok canlar yutmuştu.ve kar şimdi temizlemeye çalışıyordu bu insanlık suçunu... tabi giden gelmiyordu... dilerim birgün milletim barışı bırakmamacasına kucaklar... belki bizim için geç ama buraya ileride gelecek olanlar inşallah bu yoksayılmışlıktan kurtulmuş olan bi yere geliyor olurlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…