canım yaa evdemisin sen çalşmıyo musun
Allah hayırlısını versn arkadaşım inşallah tüpsüz gelir bebeğin
gelde neler yapıtğını anlat nasıl geçiyor hayatnereye kayboldun içinde ben bulurum seni:13:
sara abla görmedi sanırım
nazooo buraya gelin nolur ben size iş bulurum
istanbulun taşı toprağı altın cderler alakası yok ama olsun siz yinede gelin
Saol kuzum duzeldi maasallahtost mesacını aldım ve geldim
sanada günaydın canım...oliş nasıl oldu??
abowwwww kocana söyle yapsın kız sana,çicukun biryerinde tost izi çıkmasın
kızlarr hayırlı haftalarr olsun hepımıze ıınsallahh
sevınc ablam cok gecmıs olsun oglıse..
iyi tost yiyebiliyon yani kusmadan:120:
pörfek kıcan kaavaltı hazır etmedenmi işe gidiyi aaaaaa
Dogumgunun kutlu olsun canim nice mutlu senelere saglikla sihhatle insallah
Saol kuzum duzeldi maasallah
saol tatlim
kiskanmaaaa kaavaltimi hazirliyom sukur
Hem kocam pazar gunu cok yoruldu
Balkonu yikadi ewi supurdu toz aldi
Buz dolabini temizledi bulasik makinasini yerlestirdi
Nevresimleri degisti iki mak cam yikadi serdi topladi
Yemek yaptu oglani maca goturdu catla patla
canım ya kadına tahliller bakılmış genetikler falan temiz çıkmış hepsi pıhtılaşma yokmuş hiçbir sorunu olmayan hamilelerin 10000 de 1 ihtimal olurmuş olmuş işte ablasının varmış genetik sorunları o iğnelerle almış kucağına 2 bebeğinide hemde herşey Allah tan Allah ın yazdığından başkası gelmiyor başa.... dünden beri bu anlatılandan çok etkilendim bu kadın komşum benim.
bu arada bugün benim doğum günümiçim buruk nedense uzun zamandır hissiyat olarak hiç böyle buruk bi doğum günü yaşamamıştım... Allah ım sağlıktan sıhatten ayırma Yarabbim geçmiş için manasız üzülmekten gelecek için luzumsuz kaygılanmaktan bizi muhafaza eyle bu günümüzü deli dolu değil dolu dolu yaşamayı nasip eyle. Amin
hoşgeldinizzzz....geçen gün başak senden bahsetmişti,sağlıkla büyüt canım rüzgarını...merhaba teyzelerrr biz geldikkk büyüdük kocaman olduk ilk göz ağrımız olan topiğe selam verelim dedik.. çalışmaya da başladığım için ve rüzgar beyden zaman kalmadıgı için eskisi kadar sık ugrayamıyorum ama yinede takipteyiz herkese sevgiler..
sen laf arasında bana tombikmi dedin???? hamile kaldığım kiloma ulaşmama 4 kg kaldı şişko seniiiii daha konuş sen
başakcımmmm çalışıom ben kuzum ...iyiki çalışıom kafayı yerdim heralde..inşallah tüpsüz gelir bakalım görüşmeler yapıom tüp bebek merkezleriyle..son bi yerle görüşcem 25 ekimde ondan sonra kendi druma gitcem görüşmelerimi anlatıcam ne yapmamı isterse onu yapcam...hayat geçip gidio işte yaşlanıom evimizi sattık yeni ev bakıoz ocak ayına kadar duracaz ama ......sen naptın nasıl gidio ege büyümüştür maaşallah öp yerime
hoşgeldinizzzz....geçen gün başak senden bahsetmişti,sağlıkla büyüt canım rüzgarını...
sana mesac yazmıştım ama görmedin zaar neyse sağlık olsun
Bende Kimseyi özlemedim seni özlediğim kadarrrr nayyy nayyy nayyy, hastayız canım maaile her bulduğum yere kafamı koyasım var ama takipteyim yinede..nerelerdesin bidenem,özledimmmmm
sevinci görmen yeterli bence başakı bi gören pişman bi görmeyen hahayyyy :)bu başakk hatununu merak etmeye başladım ben iyice ayollkıs bi foto atsana güzele bakmak sevapmış azcık sevap işleyek sayende yazılarını okuyom heçç şöle canlandıramadımda seni gözümde :44::44: sevinç gacısını ekledim faceden tesüf ederim yani görmesem inancektim sana topik sahibi olarak lütfen üyelerimizi doğru yönlendirelim kanlı canlı esmer güzeli hatun maşallahhhh
pinokyo başakk hatunu burnun uzunmu senin bakıyım ozaman çenede uzundur çok gözlemliyon demekki gözlerde pörtlekk
ay atmasın ayoll beni bide topikten tırstım şimdi bak :18::18::18::18:
Bu erkek milletinin cocuk bakma kapasitesi sifir heee
Benim herife dedim havalar sogudu su sisesini dilaptan cikar diye
Cikarmamis oglanda firsattan gelip gidip soguk su icmis aksam aniden
Ateslendi hemen dus aldirdik surubunu verdim. Bir saat sonra atesi
Yine cikti cocugu dr gotur diyom cayimi iceyimde diyooo
Havalemi gecirsin dedim neyse goturdu bogazlari sismis dr ilac vermis
Ama sabaha kadar ateslendi sayikladi ikisini yatakodasina koydum
Ben oglanin odasinda yattim gozum kulagim ustlerindeydi
Sabahi sabah ettilerbugun duzelir insallah okuldan geri kalsin istemem.
Insanin cocuguna bise olunca nasil cani yaniyor beee
Bende Kimseyi özlemedim seni özlediğim kadarrrr nayyy nayyy nayyy, hastayız canım maaile her bulduğum yere kafamı koyasım var ama takipteyim yinede..
sevinci görmen yeterli bence başakı bi gören pişman bi görmeyen hahayyyy :)
Geçmiş olsun oğluşa kıyamam babanın eline kalmış inş çabuk iyileşir
PAŞAMMMM yatağında sıkılıyorsun diye arayıp seni rahatsız edesim var ama bir türkü uygun ortamı yaratamadım... Bebeğimiz nasıl ??
tatlım oğluşuna geçmiş olsun bu mevsim tam hastalık mevsimi :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
bunları kocanmı yaptı kız aynı benim kocam
ben sana laf atıım niden cevp virmedin çabuk süle
telefon acarım geri dönmez yüzüme kapatır sen beni beyenmiyonmu
Bende Kimseyi özlemedim seni özlediğim kadarrrr nayyy nayyy nayyy, hastayız canım maaile her bulduğum yere kafamı koyasım var ama takipteyim yinede..
PAŞAMMMM yatağında sıkılıyorsun diye arayıp seni rahatsız edesim var ama bir türkü uygun ortamı yaratamadım... Bebeğimiz nasıl ??
gunaydın canlarım..
giremedim bayağıdır..ama vakit oyle geçiyoki annemi bile aramayı unutuyorum :)
biz iyiyiz çok şükür..2 gün sonra 1 aYLIK olcaz nasip olursa..oğluşumla takılıyorum işte..
sizlerde iyisinizdir umarım..neler oluyo bitiyo bilemiyorum ama güzel şeyler oluyodur inşallah herkesin hayatında..fırsat bulunca girerim öpüldünüz..
Cnm dogum gununde ne yaptiniz rapor ver bakiyiim
Romantik hakkari sokaklarinda mi dolastiniz.
Maasallah canim yaa zaman nasil geciyor Rabbim hayirli uzun omurler versin insallah
arayıp bulmuşsun bir tanesini....burdan yazdım bebeam,kız benim telde mesac hakkım yok sadece heryöne dakika paketi almıştı sevgili kocam öylede kaldı,yoksa seni mesac yağmırına tutardım...Ne msjı canım gelmediki bana birşey burdan mı yazdın teldenmi ? Merak ederim çatlarım ben hadi birdaha yaz olmazmı valla gelmedi bişey
kuzucummm bende seni çok seviyorum....ne olduki sizdemi gripsiniz,geçmiş olsun....Bende Kimseyi özlemedim seni özlediğim kadarrrr nayyy nayyy nayyy, hastayız canım maaile her bulduğum yere kafamı koyasım var ama takipteyim yinede..
niye uykun kaçtıki kız....Gunayiiinnn mussmutlu bir gun diliyorummmm
Zabahin korunde kalktim uykum kacti
gunaydın canlarım..
giremedim bayağıdır..ama vakit oyle geçiyoki annemi bile aramayı unutuyorum :)
biz iyiyiz çok şükür..2 gün sonra 1 aYLIK olcaz nasip olursa..oğluşumla takılıyorum işte..
sizlerde iyisinizdir umarım..neler oluyo bitiyo bilemiyorum ama güzel şeyler oluyodur inşallah herkesin hayatında..fırsat bulunca girerim öpüldünüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?