Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

başakcımmmm çalışıom ben kuzum ...iyiki çalışıom kafayı yerdim heralde..inşallah tüpsüz gelir bakalım görüşmeler yapıom tüp bebek merkezleriyle..son bi yerle görüşcem 25 ekimde ondan sonra kendi druma gitcem görüşmelerimi anlatıcam ne yapmamı isterse onu yapcam...hayat geçip gidio işte yaşlanıom evimizi sattık yeni ev bakıoz ocak ayına kadar duracaz ama ......sen naptın nasıl gidio ege büyümüştür maaşallah öp yerime

tost mesacını aldım ve geldim
sanada günaydın canım...oliş nasıl oldu??

abowwwww kocana söyle yapsın kız sana,çicukun biryerinde tost izi çıkmasın
Saol kuzum duzeldi maasallah
kızlarr hayırlı haftalarr olsun hepımıze ıınsallahh
sevınc ablam cok gecmıs olsun oglıse..
saol tatlim
iyi tost yiyebiliyon yani kusmadan:120:
pörfek kıcan kaavaltı hazır etmedenmi işe gidiyi aaaaaa

kiskanmaaaa kaavaltimi hazirliyom sukur
Hem kocam pazar gunu cok yoruldu
Balkonu yikadi ewi supurdu toz aldi
Buz dolabini temizledi bulasik makinasini yerlestirdi
Nevresimleri degisti iki mak cam yikadi serdi topladi
Yemek yaptu oglani maca goturdu catla patla

bunları kocanmı yaptı kız aynı benim kocam
ben sana laf atıım niden cevp virmedin çabuk süle
telefon acarım geri dönmez yüzüme kapatır sen beni beyenmiyonmu

aminnn canımmm...

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNsağlıklı mutlu nice yıllara inşaallah bir dahaki doğumgününde ikinci bebişinde

seninle olur:119::118::118::119:

hoşgeldinizzzz....geçen gün başak senden bahsetmişti,sağlıkla büyüt canım rüzgarını...
sen laf arasında bana tombikmi dedin???? hamile kaldığım kiloma ulaşmama 4 kg kaldı şişko seniiiii daha konuş sen

sana mesac yazmıştım ama görmedin zaar neyse sağlık olsun

nereyle görüşeceksin kuzum esra bulganlamı yoksa....inşaallah bebeğin fazla bekletmeden tüpe gerek kalmadan gelir canım...

kız siz evi yeni almamışmıydınız niye sattınız:26:

hoşgeldinizzzz....geçen gün başak senden bahsetmişti,sağlıkla büyüt canım rüzgarını...

sana mesac yazmıştım ama görmedin zaar neyse sağlık olsun

Ne msjı canım gelmediki bana birşey burdan mı yazdın teldenmi ? Merak ederim çatlarım ben hadi birdaha yaz olmazmı valla gelmedi bişey

nerelerdesin bidenem,özledimmmmm
Bende Kimseyi özlemedim seni özlediğim kadarrrr nayyy nayyy nayyy, hastayız canım maaile her bulduğum yere kafamı koyasım var ama takipteyim yinede..
sevinci görmen yeterli bence başakı bi gören pişman bi görmeyen hahayyyy :)

Geçmiş olsun oğluşa kıyamam babanın eline kalmış inş çabuk iyileşir

PAŞAMMMM yatağında sıkılıyorsun diye arayıp seni rahatsız edesim var ama bir türkü uygun ortamı yaratamadım... Bebeğimiz nasıl ??

başakss gizemli kadın onunla ilgili çok şey duyarsınız ama göremezsiniz ama o sizi görür arkada fon müziği dının dının dınındınındınınd dınınnnnnnn
aman Allah ım yoksa başakss diye biri yok mu :18::18::18: nasıl bir oyunun içindeyiz

burdan gizemli kadına sesleniyorummm o fotolar konulsun bu dedikodular son bulsun

tatlım oğluşuna geçmiş olsun bu mevsim tam hastalık mevsimi :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
saol saracim
bunları kocanmı yaptı kız aynı benim kocam
ben sana laf atıım niden cevp virmedin çabuk süle
telefon acarım geri dönmez yüzüme kapatır sen beni beyenmiyonmu

Yok assssskiiiimmmm niye begenmiyim seni bidenem
Hayla bulantilarim gecmedi geberiyom valla
Hee canim herif de olmasa rezil olurdum adam aksama kadar calisiyor
Aksam ewde kosturuyor. Hafta sonu diger isler valla aciyom haline
Rabbim yokluklarini vermesin kimseden kimseye hayir yok

Saol dumanim. Kari beni cekemiyor ha bire karaliyor

Cnm dogum gununde ne yaptiniz rapor ver bakiyiim
Romantik hakkari sokaklarinda mi dolastiniz.

gunaydın canlarım..

giremedim bayağıdır..ama vakit oyle geçiyoki annemi bile aramayı unutuyorum :)

biz iyiyiz çok şükür..2 gün sonra 1 aYLIK olcaz nasip olursa..oğluşumla takılıyorum işte..

sizlerde iyisinizdir umarım..neler oluyo bitiyo bilemiyorum ama güzel şeyler oluyodur inşallah herkesin hayatında..fırsat bulunca girerim öpüldünüz..

Maasallah canim yaa zaman nasil geciyor Rabbim hayirli uzun omurler versin insallah

Cnm dogum gununde ne yaptiniz rapor ver bakiyiim
Romantik hakkari sokaklarinda mi dolastiniz.

ay hiç güleceğim yoktu sevinç romantik hakkari sokakları gündüz kocişimle gidip hakkarinin kalan son 2 kuyumcusunada baktık ve kolyemi aldım sonra eve geldik arabanın arkasından pandomanın kutusu çıktı benden kaçarmı pasta almış oğlum bayılır böle şeylere akşam yemekten sonrada ailece kutlama yaptık ağustosta yıldönümümüzdü eşim çiçek almaya gidiyomuş bi tane çiçekçi var zaten bakmış taşlama var nasıl kaçtığını bilememiş bu seferde arabayla dönerken bibergazına denk geldik hemen hızlı hızlı döndük eve herzaman denk gelcek diye bişey yok tabi ama denk geldimide geliyo böle işte geceden bahsetmiyim sen anlarsın onu perfecttt

Maasallah canim yaa zaman nasil geciyor Rabbim hayirli uzun omurler versin insallah

uyyy aşadaki yumurtanın içine bak hele 12 haftalık olmuşuz güççük popişini yidiğim seni sen biz çene çalarken burlarda bakıyon ordan büyüp giden hemi kuzummmmm sevinç bu mesajım sana deel heç üstüne alınma cennet gokuluya yazıyom bizahmet elini karnına koy okuyuver datlum

Ne msjı canım gelmediki bana birşey burdan mı yazdın teldenmi ? Merak ederim çatlarım ben hadi birdaha yaz olmazmı valla gelmedi bişey
arayıp bulmuşsun bir tanesini....burdan yazdım bebeam,kız benim telde mesac hakkım yok sadece heryöne dakika paketi almıştı sevgili kocam öylede kaldı,yoksa seni mesac yağmırına tutardım...
kuzucummm bende seni çok seviyorum....ne olduki sizdemi gripsiniz,geçmiş olsun....
Gunayiiinnn mussmutlu bir gun diliyorummmm
Zabahin korunde kalktim uykum kacti
niye uykun kaçtıki kız....

maaşşalah zaman ne çabuk akıp gidiyor yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…