Insallah canim. Carpismakmi o neki yawww:44::26:yarın yaniiii,inşaallah hayırlı haberlerle geleceksin canım.....
ÇARPIŞMAK için gerekli malzemeler:
1,kadın 1,erkek
YAPILIŞI:
ay neyse şimdi anlatmayım sevinçle sende şimdi libido tavan yapmıştır
yokkkkkk ,,yokkkkkkkk açın ben hiç bişeycik yapmam
Insallah canim. Carpismakmi o neki yawww:44::26:
anammm başakss gelince bein kıtır kıtır kesecek :18::18::18::18:
hele bide ege uyutmadıysa gece :18::18::18: ben nerelere gidemmm
benziyo ama dimi
bende 3-5 resim koyarim yuzun gorunmedikten sonra kim inanirki tipini napak
Deli onca senenin hatrina insan egeyle cekilmis 3-5 resim koyar
ooo güle güle kullan hayatımben yokken kaynatmışsınız Allah muhabbetimizi artırsınbugün üzerinde gecikmelide olsa yazan bir pasta ve arkadaşlarım bana misafirdi nasıl mutlu oldum nasıl utandım anlatamam ama çok güzeldi kızlar gitti bi size bakim dedim buarada dün aldığım kolyenin bi taşı eksikmiş bugün farkettim yine kuyumcuya gidicem foto atıyom sevincim ama telefon çok bulanık çekio idare et Eki Görüntüle 812323
aminn aminn başakım inşallahhhh..... bugün arkadaşlarım geldi pasta yaptırmış bana süpriz yaptı üzerinde gecikmalide olsa yazıyordubu sene 2 gün kutladım kına gecesi düğün modunda gecikmedin yani saol bidenemm Rabbim hepimize geniş aile olmayı nasip eylesin inşallahhh birgün bende buraya yazabilecek miyim acaba ailemizin 4. üyesi bizimle beraber diye siz hala okuyor olacakmısınız bu topik olacak mı öyle günler var mı ki.. Yarabbim güzel kaderler yazsın inşallahhh
aaa aşk olsun aşkım topraaammmmsüt alayım ben lütfen
biz istesek gelemez irde topragım olucek:99::99::99:
[/B]
seni görmek için birde üste paramı verecikwanted karı...yine yüzüne neler koymuşun öyle
saçlarını kestirdinmi ,birde koyulaşmış sanki bir resimde öyleydi....
Beydagli kuzum gobus cikmadi kilo verdim kusmaktan cikinca koyacam resim kimseden cekinmem yuzumude kapatmam suclular gibi
korkma bisey yapamaz
anammm başakss gelince bein kıtır kıtır kesecek :18::18::18::18:
hele bide ege uyutmadıysa gece :18::18::18: ben nerelere gidemmm
benziyo ama dimi
sevinç iğneler nasıl gidiyor kuzum alıştınmıkendin yapabiliyor musun? göbektenmi yapıyorsun...arada bilgi versene merak ediyorum... inşallah o günleri bende görürüm... oğlum geçen akşam yemekte bi arkadaşı var burda arkadaşım çok şanslı ben değilim dedi neden oğlum dedim onun kardeşi oldu benimki olmadı dedi bişey diyemedim bende o mutlu günü görürmüyüm ki Allah ım....
kız gördünmü resmlerimi
kursura bakma cnm yüzümü gizliyorumaçmak rahatsız ediyor açıkcası
zaten kaşım gözüm çokta önemli değil
85-61-89 luğumu görsen yeter
aaa ne kadarda yakınım mankenliğe ayollllll
sankim beni görmedin hiç
nankirlik etme
kız gördünmü resmlerimi
kursura bakma cnm yüzümü gizliyorumaçmak rahatsız ediyor açıkcası
zaten kaşım gözüm çokta önemli değil
85-61-89 luğumu görsen yeter
aaa ne kadarda yakınım mankenliğe ayollllll
yazlıkları kaldırıp kışlıkları çıkarmaya gidiyorum kış geldiii :2::2::2::2:
ee bana kolay gelsin ozaman dimibaşakss beni arkadaş olarak ekledinmi annem ben seni hala neden göremiyom albümünü yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?