tabi aldın alacağını adamıda fatmagül edip attın bir tarafaonlarda bir zahmet açıversin fece len delü açsalar yeni face ne olurdu
ah ah kardeşim koskoca 5.5 ay oldu heçte özlemiyom bikerem sen bizin yerimizede halletdiver biz yapmış gibi mutlu oluruz
Bu arada ne kaldı mart ayınaben aldım alıcagımı gerisi teferatuar ama saglıklı alayım yavrumu kucagıma bakarız hem ben cicileri kaldırdım çekmeceye elbet çıkarırım acısını saonra sen şişersin biz sana anlatırız 1 kadın 1 erkek diye sonra sabahlar olmasınlar
çin işi,japon işi bunu yapan iki kişiInsallah canim. Carpismakmi o neki yawww:44::26:
düşürenler utansın..
yok cnm o resim taze glinliğimde çekilmişti
ben diyim 3 sen de 5 günlük gelin
mutlu huzurlu umutlu çiçeki burnunun ucunda güle oynaya etrafa şirinlikler saçarak geziyo
ama uzun sürmedi burnunun ucundaki çiçeği düşürmeleri
kız gördünmü resmlerimi
kursura bakma cnm yüzümü gizliyorumaçmak rahatsız ediyor açıkcası
zaten kaşım gözüm çokta önemli değil
85-61-89 luğumu görsen yeter
aaa ne kadarda yakınım mankenliğe ayollllll
yazlıkları kaldırıp kışlıkları çıkarmaya gidiyorum kış geldiii :2::2::2::2:
ee bana kolay gelsin ozaman dimibaşakss beni arkadaş olarak ekledinmi annem ben seni hala neden göremiyom albümünü yaaaa
ooo güle güle kullan hayatım
tuzlu bişi olmalı bu waoowwwww
şanslı prensesssssss
merak etme Allah izin verdiği sürece biz buralardayız
buranın daimi müdavimleriyiz
aramızdan kayanlar oldu ama onlarda öneml olsaydı topikimiz dağılırdı
biz demir başlar hep burdayız inşallah
ve ben hepinizin neşeyle yumurtlayıp zwevkle doğurduğunu görmeden gitmicem
aaa aşk olsun aşkım topraaammmm
sen doğur hel esana kalkar gelirim buralardan oralara
sen nerde oturuyodun kızz
bağımlılık yaptı ayoll burası banaafyon çekmiş gibi oluyom ne ballı dilli hatunlarmışsınız siz hey gidisinin gidileri forumun ekitemedikleri sizi gidinin gidisi ozaman şaka maka benim burnum akmaya başladı adam iyileşti diye seviniyodum bana satmış meğersem dolap işine girmeye diye gittim hatim başlamıştım dünya işi bekleyedursun dedim kuran okudum geldim baktım buraya gidem şimdi yazlık kışlıklara ütü bir bu iki zaten hiç sevmemm :120::120:
kız faceni niden dondursun sen
ooo güle güle kullan hayatım
tuzlu bişi olmalı bu waoowwwww
şanslı prensesssssss
merak etme Allah izin verdiği sürece biz buralardayız
buranın daimi müdavimleriyiz
aramızdan kayanlar oldu ama onlarda öneml olsaydı topikimiz dağılırdı
biz demir başlar hep burdayız inşallah
ve ben hepinizin neşeyle yumurtlayıp zwevkle doğurduğunu görmeden gitmicem
aaa aşk olsun aşkım topraaammmm
sen doğur hel esana kalkar gelirim buralardan oralara
sen nerde oturuyodun kızz
tabi aldın alacağını adamıda fatmagül edip attın bir tarafabebiş doğsun,sonra 40 ın çıksın tam gaz devam edersiniz az kaldı bacım sık dişini
çin işi,japon işi bunu yapan iki kişi
bir kadın ve bir erkek karşı karşıya geçip güreşçiler gibi ellerini birbirine vurarak,ALLAH,ALLAH nidalarıyla birbirlerinin üzerine koşarak çarpışırlar...artık ALLAH ne verdiyse gerisi gelir
not..( lütfen çarpışırken irahat şeyler giyiniz hatta birşey giymesenizde olur)
düşürenler utansın..
kolay gelsin canım...
Ayyyy burda kazan gevregi simit yok yaaaa soyle ucgen peynir yaninada ayran ohhhçay demlicimgelimisiniz
simitte alırım
yirik içerik heee ne dersiniz hacılar...
hamişlere ayrı ikramlarımız olacaktır
sevinçç yarın saat kaçta gidisen???
kız faceni niden dondursun senbenim oturdugum yeri bilsen gelicenmi sen nirde oturuyordun ben kagıthanede oturuyom
inan şuan bu moddayım sesim evi inlettimart kedileri gibi oluruz rtık sıpa rahat durursa
sevinç karısını unutmuyum kız niden beyeniyonda cevap yazmıyon
inşaallah her işe başladığınızda basar yaygarayı sizin bıcırıkkız faceni niden dondursun senbenim oturdugum yeri bilsen gelicenmi sen nirde oturuyordun ben kagıthanede oturuyom
inan şuan bu moddayım sesim evi inlettimart kedileri gibi oluruz rtık sıpa rahat durursa
sevinç karısını unutmuyum kız niden beyeniyonda cevap yazmıyon
abowwwww canın mı çekti kız....adres ver yollayım istersenAyyyy burda kazan gevregi simit yok yaaaa soyle ucgen peynir yaninada ayran ohhh
13:50 dua et nolur iki gundur uyuyamiyom korkudan :18::18::18::18::18:
Tkb karisi benden yemek tarifi aldi
tek basina yedi
:99::99::99::99:
:100::100::100::100:
şu anda kusmuyon demekki
nereyle görüşeceksin kuzum esra bulganlamı yoksa....inşaallah bebeğin fazla bekletmeden tüpe gerek kalmadan gelir canım...
kız siz evi yeni almamışmıydınız niye sattınız:26:
kız faceni niden dondursun senbenim oturdugum yeri bilsen gelicenmi sen nirde oturuyordun ben kagıthanede oturuyom
kızzz sen görmedinmi fotoları aşkımmmmmm
tututu maşallah ölçüler güzelmiş maşallahhhh şu fotoları görsem yorumlucamda nerde bunlar yaa
kadın mezuraynan ölçüyom ben bana bak irezil etme beniO sarkmis gogusle ustelik cocuk emziriyor 85 miiii ufak at ufakkkk
Iyiki resmini gorduksenin kesin gozlerin bozuk
aşşkım ben seni arkadaş olarak ekleyeli çok olduuuyazlıkları kaldırıp kışlıkları çıkarmaya gidiyorum kış geldiii :2::2::2::2:
ee bana kolay gelsin ozaman dimibaşakss beni arkadaş olarak ekledinmi annem ben seni hala neden göremiyom albümünü yaaaa
sağol hayatım hediyen oldu bana yakıştımıkiayyy avatarın çok gösel olmuşş kısss güle güle kullan
ohh yat tabii hayat sana güzelBende gidiyimde yatiyim bariii
ayy bende yazlık kışlıklara hiç sevmembağımlılık yaptı ayoll burası banaafyon çekmiş gibi oluyom ne ballı dilli hatunlarmışsınız siz hey gidisinin gidileri forumun ekitemedikleri sizi gidinin gidisi ozaman şaka maka benim burnum akmaya başladı adam iyileşti diye seviniyodum bana satmış meğersem dolap işine girmeye diye gittim hatim başlamıştım dünya işi bekleyedursun dedim kuran okudum geldim baktım buraya gidem şimdi yazlık kışlıklara ütü bir bu iki zaten hiç sevmemm :120::120:
aa ben senin kadar ikircknur görmedim hayatımda
Tkb karisi benden yemek tarifi aldi
tek basina yedi
kız alt üstü tavuk haşlanmadan kızartılırmı diye sordumhangi yimeğin tarifini aldı,yimek bilmez karı
pen çeldum belim ağrıdı burnum tam olarak çözündü :2::2::2::2::2: işler bitti bitmesinede bende bittimmm :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2: hapişuuuuu
kaynanasına yakın ev almak isteyen gelin:83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83:seni esefle kınıyorum:76:sanırım erhan die bi doktor esra hnm kasımdada doluymuş randevu almak zormuş burdan yaaa baksana 25 ine verdiler...evi alali 9 ay oldu ama çok sapa anneme kayinveldeme..o nedenle sattık bide 1. kat olması içime sinmedi ....
BASAK sanada burdan yazım zorla açıldı sayfa..200 m2 lik ev kirada oturduğum evdi burası 175 m2 idi..kayinvaldeme yakın bi yerden alalım dedik ama benim kocam iskenderundan alıyor evi :-D biraz para kazanıp daha güzel bi ev almak istiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?