Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tabi aldın alacağını adamıda fatmagül edip attın bir tarafabebiş doğsun,sonra 40 ın çıksın tam gaz devam edersiniz az kaldı bacım sık dişini
Insallah canim. Carpismakmi o neki yawww:44::26:

çin işi,japon işi bunu yapan iki kişi

bir kadın ve bir erkek karşı karşıya geçip güreşçiler gibi ellerini birbirine vurarak,ALLAH,ALLAH nidalarıyla birbirlerinin üzerine koşarak çarpışırlar...artık ALLAH ne verdiyse gerisi gelir
not..( lütfen çarpışırken irahat şeyler giyiniz hatta birşey giymesenizde olur)
düşürenler utansın..

kolay gelsin canım...

bağımlılık yaptı ayoll burası bana afyon çekmiş gibi oluyom ne ballı dilli hatunlarmışsınız siz hey gidisinin gidileri forumun ekitemedikleri sizi gidinin gidisi ozaman şaka maka benim burnum akmaya başladı adam iyileşti diye seviniyodum bana satmış meğersem dolap işine girmeye diye gittim hatim başlamıştım dünya işi bekleyedursun dedim kuran okudum geldim baktım buraya gidem şimdi yazlık kışlıklara ütü bir bu iki zaten hiç sevmemm :120::120:

yok başakım pahada hafif hissiyatta değerli bir kolye daha iyileri senin olsun arkadaşım

Son düzenleme:

he öyleyiktir
kız şaka bir yana insan helede ilk zamanlar daha bir bağımlı oluyor...bende öyle olmuştum yani korkma zamanla alışırsın...

ay benimde boğazım yanıyor ya inşaallah grip olmam benimki çok ağır geçiyor....
ALLAH kabul etsin hatiminide,bu arada bende ütüden nefret ederim

çay demlicimgelimisiniz

simitte alırım

yirik içerik heee ne dersiniz hacılar...

hamişlere ayrı ikramlarımız olacaktır

kız faceni niden dondursun senbenim oturdugum yeri bilsen gelicenmi sen nirde oturuyordun ben kagıthanede oturuyom

inan şuan bu moddayım sesim evi inletti mart kedileri gibi oluruz rtık sıpa rahat durursa

sevinç karısını unutmuyum kız niden beyeniyonda cevap yazmıyon

çay demlicimgelimisiniz

simitte alırım

yirik içerik heee ne dersiniz hacılar...

hamişlere ayrı ikramlarımız olacaktır
Ayyyy burda kazan gevregi simit yok yaaaa soyle ucgen peynir yaninada ayran ohhh
sevinçç yarın saat kaçta gidisen???

13:50 dua et nolur iki gundur uyuyamiyom korkudan :18::18::18::18::18:

sen bensizz kalmaa emiiiii

inşaallah her işe başladığınızda basar yaygarayı sizin bıcırık
Ayyyy burda kazan gevregi simit yok yaaaa soyle ucgen peynir yaninada ayran ohhh

13:50 dua et nolur iki gundur uyuyamiyom korkudan :18::18::18::18::18:
abowwwww canın mı çekti kız....adres ver yollayım istersen

etmem mi canım dualarım seninle olacak inşaallah yarın hayırlı haberlerle geleceksin

Tkb karisi benden yemek tarifi aldi
tek basina yedi

hangi yimeğin tarifini aldı,yimek bilmez karı

pen çeldum belim ağrıdı burnum tam olarak çözündü :2::2::2::2::2: işler bitti bitmesinede bende bittimmm :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2: hapişuuuuu

nereyle görüşeceksin kuzum esra bulganlamı yoksa....inşaallah bebeğin fazla bekletmeden tüpe gerek kalmadan gelir canım...

kız siz evi yeni almamışmıydınız niye sattınız:26:

sanırım erhan die bi doktor esra hnm kasımdada doluymuş randevu almak zormuş burdan yaaa baksana 25 ine verdiler...evi alali 9 ay oldu ama çok sapa anneme kayinveldeme..o nedenle sattık bide 1. kat olması içime sinmedi ....

BASAK sanada burdan yazım zorla açıldı sayfa..200 m2 lik ev kirada oturduğum evdi burası 175 m2 idi..kayinvaldeme yakın bi yerden alalım dedik ama benim kocam iskenderundan alıyor evi :-D biraz para kazanıp daha güzel bi ev almak istiyormuş

kız faceni niden dondursun senbenim oturdugum yeri bilsen gelicenmi sen nirde oturuyordun ben kagıthanede oturuyom

kocamın haberisi yokya ondan

ben anadolu yakasındayım gelirim kızzzzzzzzzzamasyaya giderik senle kızıda alırık

tututu maşallah ölçüler güzelmiş maşallahhhh şu fotoları görsem yorumlucamda nerde bunlar yaa
kızzz sen görmedinmi fotoları aşkımmmmmm
O sarkmis gogusle ustelik cocuk emziriyor 85 miiii ufak at ufakkkk
Iyiki resmini gorduk senin kesin gozlerin bozuk
kadın mezuraynan ölçüyom ben bana bak irezil etme beni

aşşkım ben seni arkadaş olarak ekleyeli çok olduuu
te dün ekledim resimlere bakmşsndır diyede bugün kaldırdım off poffffff aşkım profilime girmedinmi kuşum
ayyy avatarın çok gösel olmuşş kısss güle güle kullan
sağol hayatım hediyen oldu bana yakıştımıki
Bende gidiyimde yatiyim bariii
ohh yat tabii hayat sana güzel
çocuk okulda ağzı var dili yok açım demez
ev yeni
zoba derdi yok petee açtımmı yetiyi
kloparta gebe miden bulanıyo ayaaana mutfağa girmiyo
ohhhhh yat tabiiiii napacan başka
yatmasan ayıp olur
ayy bende yazlık kışlıklara hiç sevmem
ama kışlık yazlıklara bayılırım

Tkb karisi benden yemek tarifi aldi
tek basina yedi
aa ben senin kadar ikircknur görmedim hayatımda
"""aaatabiiki hayatım bende artık bi işe yaramağıdımı sanıyodum sana seve seve tarif veririm""" diyen sen değilmiydinnnn aaaaaaaa neden şimdi gözlerini çevire çevire bakıyosun
:99::99::99::99:
:100::100::100::100:

hangi yimeğin tarifini aldı,yimek bilmez karı
kız alt üstü tavuk haşlanmadan kızartılırmı diye sordum
tarifte bu yani pehhhhhhhhhh oktay usta oldu başıma

kaynanasına yakın ev almak isteyen gelin:83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83:seni esefle kınıyorum:76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…