Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sevinç ve paşammmmm

hesaplamalarıma göreeeeee ikinizinde yüzde 75 kızı olucak

yalnızzz miladiiii takvime göre biraz değişiyor paşam senin yüzde 60 kızın yüzde 20 oğlun aradaki yüzde 20lik kısım muallakta

sevinçim seninde miladi takvime göre yüzde 65 kızın yüzde 35 oğlun sende muallak yok gayet net karısın

hicri takvime göre ise paşamcım senin yüzde 80 kızın yüzde 10 oğlun
aradaki yüzde 5lik kısım senin kararsızlığından kaynaklanıyor

hicri takvime göre sevinç sen gözükmüyosun takvim seni saymıyo

zaten şu kız senesi oğlan senesi tırıvırılarını dikkate alırsak ihtimalimizi doğruluyor

Son düzenleme:
Saol askim okadar deel cok cnm istese annemlere derim gonderirler tsk ederim
şu anda kusmuyon demekki
yok basaka sinirlendimdi
kocamın haberisi yokya ondan

ben anadolu yakasındayım gelirim kızzzzzzzzzzamasyaya giderik senle kızıda alırık
kizmiiiiii oglu olcek onun
kızzz sen görmedinmi fotoları aşkımmmmmm

kadın mezuraynan ölçüyom ben bana bak irezil etme beni
arkadas olarak eklemis geri silmissss yuhhhhhh
Istedigin mezuraylan olc o deger cikmaz
ikircikli sensin sana firinda tavuklu patates tarifi verdim sosuna kadar nankor yapikli
Benim olmusum bile seni arka cebinden cikarir
Bu halimle kisliklarimi hazir ettim
Yatarim yuvarlanirim catla patla
Kocam saolsun bakiyiii seninkine hec benzemiyi

Aaaaa neye gore hesapladin cnm bizden bilgi almadin :44:
Bu arada cok net kariyimdir hec kararsiz deelim
Bakalim sonuc ne olacak saglkkli olsun hayirli olsun
Baska bise istemem

sen bensizz kalmaa emiiiii
seviyorum kız seni hayırlı haberlerle gel işşallah
olsun inek şaban edasısyla babası uyutur onu bizde işimize bakarız

ben anadolu yakasındayım gelirim kızzzzzzzzzzamasyaya giderik senle kızıda alırık
allah nasip ederse bebgimi sag saglim kucagıma alırsam durumum olurrsa memleketime götürücem ahtım var babcım görsün mezarında söz verdim son yanınıdan ayrıldıgımda bu rada babmı ben çok özledim
bende az bakındımda kız diyor görücez işalah sag saglim zamanında doguruyumda babasının kucagına sag saglim veriyim sevinsin garibim okadar hakkediyorki

kızlar günaydın

Canimmm bende seni seviyom
Demek kiz cikiyo ben oglan diyom bakim
Tehminler tutacakmi kiz yoksa dr ogrendinde
Bizemi demiyon

:18: bugun dr kontrolum var :18::18:
Cok heyecanliyim :18: insallah
Guzel haberlerle gelirim dua edin :18:

eyvahhhhhhh kocami antepe gondermislerrrrr
Dr nasil tek gideceeeemmmmm araba evde ama iyi degilimki surup gideyim
Otobuse binsem zati midem bulaniiiii 20 dk yok 1 saat suriyiii
Offff poffffffff

evet canım çok dolu bir doktormuş,bende ondan randevu almak için bekliyorum,miyomlarım için beni ona yönlerdirdiler...
kız sapa diye satıp, iskenderundan alıyonuz,çok yakın oldu....neyse hayırlısı olsun canım inşaallah daha güzelini alırsınız..
çin takvimine göremi hesapladın...ben geçen doktordan çıktığımda otobüs beklerken ,,genç hamile kadının biri ağlayarak yanıma geldi ..bende;ne oldu inşaallah kötü birşey olmamıştır bebeğinize dedim,kadında,yookkk oğlum olacakmış dedi...bendebu yüzden mi ağlıyorsunuz dedim ve ibret olsun diye kendi hikayemi anlattım,herşeyin hayırlısı ve sağlıklısı olsun onun için dua et dedim..neymiş bir oğlu varmış,kuzenide çin takvimine göre bu kez kesin kızın olacak demiş oda kendini ona hazırlamış...sonra benim anlattıklarımı duyunca,tövbeler çekip durdu,bayağı sakinleştirmiştim aklıma o geldi...
yani çok doğru çıkmıyor bu hesaplamalar,birden aklıma gelinca yazayım dedim..
:18: bugun dr kontrolum var :18::18:
Cok heyecanliyim :18: insallah
Guzel haberlerle gelirim dua edin :18:
inşaallahhh canım inşaallah ...dualarım seninle RABBİM yanında yar ve yardımcın olsun...
Offff poffffffff

ayyy kötü olmuş,kaynın falan yokmu yakında...gelip götürse..
yada taksi çağırsan oda çok tutar uzun mesafeyse

Offff poffffffff

canım tanıdık varsa araba evdeymiş rica edersin götürmesi için... yada taksiyle gitmeyi dene aklıma bunlar geldi :44::44::44:

kııızzzzzzzzzzz , bafsss senmi bulaştırdın bana:2::2::2::2::2::2::2::2: bende hatta oldum.....

yaaa biz türk milleti olarak ne kadar seviyoruz öpüşmeyi,,kardeşim hastaysan parççç,purrççç öpme işte ne var yani....

griplinin birisi hemen yapışıp öptü beni,bulaştı işteeee:2::2::2::2::2::2::2::2::2:ben hastaysam kimseyi öpmem,birde yazın hiç hazlanmıyorum:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

çok yer gezdim ama istanbulu bu yaş oldum hala görmedim bigün gelirsem oralara Tanrı misafiri olarak çalacam kapınızı bi çay demlemisiniz

ön yargı arının iğnesi var diye,bal yememektir.......

Doğan cüceloğlu......

yakışmak ne kelime tam üstüne cukk oturdu güle güle kullan hayatım beğenmene sevindim maalesef görmedim başakımm kaç kere profiline girdim ama foto falan yoktu ben ne bahtsız kadınımmm hüüüü

ahhh canımmm hoşgeldin kış sana iki çift lafım var beni hasta etme dedim dinlemedi sanada mı aynı şeyi yaptılar yımış yımış noluyosa griplisin uzak dur hele yaaa kıss bana kociş bulaştırdı kaçış yoktu yani kafama kese kağıdı geçirmek aklıma gelmemiş

başaksız kal
-------------
kızı olcak
-----------
arkadaşlığı slmedim saf karı resmleri silcim gebelik seni iyice saflaştırdı
---------

Son düzenleme:
Aaaaa neye gore hesapladin cnm bizden bilgi almadin :44:
Bu arada cok net kariyimdir hec kararsiz deelim
Bakalim sonuc ne olacak saglkkli olsun hayirli olsun
Baska bise istemem

heheeyyttt şaşırdın diiimiiii:82::82::82::82::82::82::82::82::82::82:

bende az bakındımda kız diyor görücez işalah sag saglim zamanında doguruyumda babasının kucagına sag saglim veriyim sevinsin garibim okadar hakkediyorki

kızlar günaydın

inşalllah cnm
ben sadece içime doğanı söyledim
kız erkek hiç farketmez

ayrıca laf aramızda oğlan daha tatlı oluyo

aaaa afedersiniz ama çüşş demek istiyorum saçmalığa bak
bende hiç oğlum olsun istemezdim Allah biliyor
ama evlat öyle birşeyki şimdi 3 tanede oğlum olsa isterim yaniiiiii
kızı oğlanı yok seninki neyse ona aşık oluyosun
Allah akıl versin o kişiyede iyiki senle karşılaştırmş Allah onu
------
bu arada çinden bakmadım benimki özel:82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82:

çok yer gezdim ama istanbulu bu yaş oldum hala görmedim bigün gelirsem oralara Tanrı misafiri olarak çalacam kapınızı bi çay demlemisiniz

aayy çok memnun olurum inşalllah yolun düşer
bak seni yeni tanıdım ama yine de burnumun dibindeki insanlardan çok çok seviyorum ve görüşmekten çok daha menun olurum

burdaki herkesi görmedenn,
gördüğüm insanlardan daha çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…