Saol askiminşaallah her işe başladığınızda basar yaygarayı sizin bıcırık
abowwwww canın mı çekti kız....adres ver yollayım istersen
etmem mi canım dualarım seninle olacak inşaallah yarın hayırlı haberlerle geleceksin
hangi yimeğin tarifini aldı,yimek bilmez karı
şu anda kusmuyon demekki
kocamın haberisi yokya ondan
ben anadolu yakasındayım gelirim kızzzzzzzzzzamasyaya giderik senle kızıda alırık
kızzz sen görmedinmi fotoları aşkımmmmmm
kadın mezuraynan ölçüyom ben bana bak irezil etme beni
aşşkım ben seni arkadaş olarak ekleyeli çok olduuu
te dün ekledim resimlere bakmşsndır diyede bugün kaldırdım off poffffff aşkım profilime girmedinmi kuşum
sağol hayatım hediyen oldu bana yakıştımıki
ohh yat tabii hayat sana güzel
çocuk okulda ağzı var dili yok açım demez
ev yeni
zoba derdi yok petee açtımmı yetiyi
kloparta gebe miden bulanıyo ayaaana mutfağa girmiyo
ohhhhh yat tabiiiii napacan başka
yatmasan ayıp olur
ayy bende yazlık kışlıklara hiç sevmem
ama kışlık yazlıklara bayılırım
aa ben senin kadar ikircknur görmedim hayatımda
"""aaatabiiki hayatım bende artık bi işe yaramağıdımı sanıyodum sana seve seve tarif veririm""" diyen sen değilmiydinnnn aaaaaaaaneden şimdi gözlerini çevire çevire bakıyosun
kız alt üstü tavuk haşlanmadan kızartılırmı diye sordum
tarifte bu yani pehhhhhhhhhh oktay usta oldu başıma
kaynanasına yakın ev almak isteyen gelin:83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83:seni esefle kınıyorum:76:
sevinç ve paşammmmm
hesaplamalarıma göreeeeee ikinizinde yüzde 75 kızı olucak
yalnızzz miladiiii takvime göre biraz değişiyor paşam senin yüzde 60 kızın yüzde 20 oğlun aradaki yüzde 20lik kısım muallakta
sevinçim seninde miladi takvime göre yüzde 65 kızın yüzde 35 oğlun sende muallak yok gayet net karısın
hicri takvime göre ise paşamcım senin yüzde 80 kızın yüzde 10 oğlun
aradaki yüzde 5lik kısım senin kararsızlığından kaynaklanıyor
hicri takvime göre sevinç sen gözükmüyosun takvim seni saymıyo
zaten şu kız senesi oğlan senesi tırıvırılarını dikkate alırsak ihtimalimizi doğruluyor
sen bensizz kalmaa emiiiii
inşaallah her işe başladığınızda basar yaygarayı sizin bıcırık
abowwwww canın mı çekti kız....adres ver yollayım istersen
etmem mi canım dualarım seninle olacak inşaallah yarın hayırlı haberlerle geleceksin
hangi yimeğin tarifini aldı,yimek bilmez karı
allah nasip ederse bebgimi sag saglim kucagıma alırsam durumum olurrsa memleketime götürücem ahtım var babcım görsün mezarında söz verdim son yanınıdan ayrıldıgımda bu rada babmı ben çok özledimkocamın haberisi yokya ondan
ben anadolu yakasındayım gelirim kızzzzzzzzzzamasyaya giderik senle kızıda alırık
sevinç ve paşammmmm
yalnızzz miladiiii takvime göre biraz değişiyor paşam senin yüzde 60 kızın yüzde 20 oğlun aradaki yüzde 20lik kısım muallakta
sevinçim seninde miladi takvime göre yüzde 65 kızın yüzde 35 oğlun sende muallak yok gayet net karısın
zaten şu kız senesi oğlan senesi tırıvırılarını dikkate alırsak ihtimalimizi doğruluyor
evet canım çok dolu bir doktormuş,bende ondan randevu almak için bekliyorum,miyomlarım için beni ona yönlerdirdiler...sanırım erhan die bi doktor esra hnm kasımdada doluymuş randevu almak zormuş burdan yaaa baksana 25 ine verdiler...evi alali 9 ay oldu ama çok sapa anneme kayinveldeme..o nedenle sattık bide 1. kat olması içime sinmedi ....
BASAK sanada burdan yazım zorla açıldı sayfa..200 m2 lik ev kirada oturduğum evdi burası 175 m2 idi..kayinvaldeme yakın bi yerden alalım dedik ama benim kocam iskenderundan alıyor evi :-D biraz para kazanıp daha güzel bi ev almak istiyormuş
çin takvimine göremi hesapladın...ben geçen doktordan çıktığımda otobüs beklerken ,,genç hamile kadının biri ağlayarak yanıma geldi ..bende;ne oldu inşaallah kötü birşey olmamıştır bebeğinize dedim,kadında,yookkk oğlum olacakmış dedi...bendesevinç ve paşammmmm
inşaallahhh canım inşaallah ...dualarım seninle RABBİM yanında yar ve yardımcın olsun...:18: bugun dr kontrolum var :18::18:
Cok heyecanliyim :18: insallah
Guzel haberlerle gelirim dua edin :18:
eyvahhhhhhh kocami antepe gondermislerrrrr
Dr nasil tek gideceeeemmmmm araba evde ama iyi degilimki surup gideyim
Otobuse binsem zati midem bulaniiiii 20 dk yok 1 saat suriyiii
Offff poffffffff
eyvahhhhhhh kocami antepe gondermislerrrrr
Dr nasil tek gideceeeemmmmm araba evde ama iyi degilimki surup gideyim
Otobuse binsem zati midem bulaniiiii 20 dk yok 1 saat suriyiii
Offff poffffffff
kocamın haberisi yokya ondan
aşşkım ben seni arkadaş olarak ekleyeli çok olduuu
te dün ekledim resimlere bakmşsndır diyede bugün kaldırdım off poffffff aşkım profilime girmedinmi kuşum
sağol hayatım hediyen oldu bana yakıştımıki
ohh yat tabii hayat sana güzel
çocuk okulda ağzı var dili yok açım demez
ev yeni
zoba derdi yok petee açtımmı yetiyi
kloparta gebe miden bulanıyo ayaaana mutfağa girmiyo
ohhhhh yat tabiiiii napacan başka
yatmasan ayıp olur
ayy bende yazlık kışlıklara hiç sevmem
ama kışlık yazlıklara bayılırım
aa ben senin kadar ikircknur görmedim hayatımda
"""aaatabiiki hayatım bende artık bi işe yaramağıdımı sanıyodum sana seve seve tarif veririm""" diyen sen değilmiydinnnn aaaaaaaaneden şimdi gözlerini çevire çevire bakıyosun
kız alt üstü tavuk haşlanmadan kızartılırmı diye sordum
tarifte bu yani pehhhhhhhhhh oktay usta oldu başıma
kaynanasına yakın ev almak isteyen gelin:83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83:seni esefle kınıyorum:76:
kııızzzzzzzzzzz , bafsss senmi bulaştırdın bana:2::2::2::2::2::2::2::2: bende hatta oldum.....
yaaa biz türk milleti olarak ne kadar seviyoruz öpüşmeyi,,kardeşim hastaysan parççç,purrççç öpme işte ne var yani....
griplinin birisi hemen yapışıp öptü beni,bulaştı işteeee:2::2::2::2::2::2::2::2::2:ben hastaysam kimseyi öpmem,birde yazın hiç hazlanmıyorum:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
yok basaka sinirlendimdi
kizmiiiiii oglu olcek onun
arkadas olarak eklemis geri silmissss yuhhhhhh
Istedigin mezuraylan olc o deger cikmaz
ikircikli sensin sana firinda tavuklu patates tarifi verdim sosuna kadar nankor yapikli
Benim olmusum bile seni arka cebinden cikarir
Bu halimle kisliklarimi hazir ettim
Yatarim yuvarlanirim catla patla
Kocam saolsun bakiyiii seninkine hec benzemiyi
Aaaaa neye gore hesapladin cnm bizden bilgi almadin :44:
Bu arada cok net kariyimdir hec kararsiz deelim
Bakalim sonuc ne olacak saglkkli olsun hayirli olsun
Baska bise istemem
bende az bakındımda kız diyor görücez işalah sag saglim zamanında doguruyumda babasının kucagına sag saglim veriyim sevinsin garibim okadar hakkediyorki
kızlar günaydın
:18: bugun dr kontrolum var :18::18:
Cok heyecanliyim :18: insallah
Guzel haberlerle gelirim dua edin :18:
çin takvimine göremi hesapladın...ben geçen doktordan çıktığımda otobüs beklerken ,,genç hamile kadının biri ağlayarak yanıma geldi ..bende;ne oldu inşaallah kötü birşey olmamıştır bebeğinize dedim,kadında,yookkk oğlum olacakmış dedi...bendebu yüzden mi ağlıyorsunuz dedim ve ibret olsun diye kendi hikayemi anlattım,herşeyin hayırlısı ve sağlıklısı olsun onun için dua et dedim..neymiş bir oğlu varmış,kuzenide çin takvimine göre bu kez kesin kızın olacak demiş oda kendini ona hazırlamış...sonra benim anlattıklarımı duyunca,tövbeler çekip durdu,bayağı sakinleştirmiştim aklıma o geldi...
yani çok doğru çıkmıyor bu hesaplamalar,birden aklıma gelinca yazayım dedim..:
çok yer gezdim ama istanbulu bu yaş oldum hala görmedimbigün gelirsem oralara Tanrı misafiri olarak çalacam kapınızı bi çay demlemisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?