baharatlı yoğurtmu o nasıl şey kız
men özel mözel anlamam burda herşey genel
39d17f Ovulation charts on FertilityFriend.com slm kızlar başka topikten geliyorum ve yardımınıza ihtiyacım var bu grafiği yorumlayacak kimse var mı?
ya tereyağını yada sıvı ysğı kızdır içine kırmızı tozbiber koy yoğurdun üzerine dök azıcıkta nane kızartmaların yanında güzel sos oluyorrr
39d17f Ovulation charts on FertilityFriend.com slm kızlar başka topikten geliyorum ve yardımınıza ihtiyacım var bu grafiği yorumlayacak kimse var mı?
o sosu biliyorum canım sarımsaklı yoğurdunüzerine yağ biber çok güzel oluyo baharatlı deyince emvay çeşit baharatı yoğurda ktıyon sandım dı ondan şaşırıdm.
]
hıııııım tamam o zaman
başağımı çekiştirmeyinde
test sonuçları nasıl normalmi herşey buraya yazsana elimizden geldiğince yorumlarız
ölede yapıyom ama onu cipsin yanına yapıyom tadını hafifletiyorr
tatlım sanırım ateş ölçüyosun önceki ateşlerini yazmamışsın ama anladığım kadarıyla yumurtalam dönemindesin bugün adetinin kaçıncı günü onuda yazarsan daha net yardımcı olabilirim
canım hepsi elimde yok..telde bukadar not alabildim.. eşim mail atarım dedi ama aatmadı
yarın flan randevu alabilirsek doktora göstericez..
vissco:normal
pf:7,7
h:2,1
in 25dak
spermo??? sayısı 42 milyon 15x10v6
toplam spermo?? 82milyon 39x10v6
ileri??A+B %46
Yerinde hareketlilik (c) %4
A66 lit. -(negafit)
bide sen bakkk tatlımm...
ayy üzüldüm yaa çok acımıştırr dikkatli ol annem yaşlı karısın sen....dolunaycım nazar mazar değil bu resmen 'imdat sıkıldım' çığrıması
sera28 çok güzel bir temenni de bulunmuşsun allahta sana göstersin
erenayefe kırık falan değil de kolum morardı çürüdü kızz sağıma bile yatamıyorum
bende deniyim canım cipsin yanına akşama yapayım
şimdik benim sat 9 aralık bat 3 ocak ve ben 15 aralıkta ölçmeye başladım bugüne kadar ölçtüm ve gün aşırı çalışmalara devam ediyorum bana herkes büyük ihtimal 19 unda yumurtlamışsın dediler.şimdi ise karnımın altında bir şişlik var sanki ve ara ara ağrım var orda.akıntımın rengi sarı oldu.ve gece yataktan sağımdan soluma dönerken karnımın altı acıyo.midemde bulantı var ve çok çabuk acıkıyorum bence psikolojik değil ama yinede bilmiyorum yardım edin...
kız senin saçını başını yolarım kavga da söylenmez
şimdik benim sat 9 aralık bat 3 ocak ve ben 15 aralıkta ölçmeye başladım bugüne kadar ölçtüm ve gün aşırı çalışmalara devam ediyorum bana herkes büyük ihtimal 19 unda yumurtlamışsın dediler.şimdi ise karnımın altında bir şişlik var sanki ve ara ara ağrım var orda.akıntımın rengi sarı oldu.ve gece yataktan sağımdan soluma dönerken karnımın altı acıyo.midemde bulantı var ve çok çabuk acıkıyorum bence psikolojik değil ama yinede bilmiyorum yardım edin...
hıııı o halde bencede ayın 19 unda yumurtlamışsın canım ama akıntının rengi koyu sarı ise ve kötü koku varsa bi doktora git iltihap falan olmasın sınra ağrının olmasıda enfeksiyon belirtisi olabilir kendine dikkat et inşallah hamilesindir canım ama şikayetlerin geçmezse bi doktora görün derim ben
bu işe benim kafam hiç yatmadı bu ay ovülasyon testi aldım 12, gün çift çizgi çıktı değerlendir dim ama 15,gün tek çizgi çıktı ne ara çatladım da bitti :26:
kötü koku yok canım benim bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi?
canım sayısı ve ileri hareketliliği çok iyi önemli olanda bu morfolojiyedemi bakılmıştı diğer değerleri anlamadığım için yorum yapamıyacam
tamam canım az bekle
sara abla dolunay bu hatuna bi bakın bak ateş tablosu varrrrrr
ben anlayamam ama dolunay bu senin uzmanlık alanın ya kuzumm(anladınmı espriyi)
dolunaycım nazar mazar değil bu resmen 'imdat sıkıldım' çığrıması
sera28 çok güzel bir temenni de bulunmuşsun allahta sana göstersin
erenayefe kırık falan değil de kolum morardı çürüdü kızz sağıma bile yatamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?