Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ya tereyağını yada sıvı ysğı kızdır içine kırmızı tozbiber koy yoğurdun üzerine dök azıcıkta nane kızartmaların yanında güzel sos oluyorrr

o sosu biliyorum canım sarımsaklı yoğurdunüzerine yağ biber çok güzel oluyo baharatlı deyince emvay çeşit baharatı yoğurda ktıyon sandım dı ondan şaşırıdm.

39d17f Ovulation charts on FertilityFriend.com slm kızlar başka topikten geliyorum ve yardımınıza ihtiyacım var bu grafiği yorumlayacak kimse var mı?

tatlım sanırım ateş ölçüyosun önceki ateşlerini yazmamışsın ama anladığım kadarıyla yumurtalam dönemindesin bugün adetinin kaçıncı günü onuda yazarsan daha net yardımcı olabilirim

canım hepsi elimde yok..telde bukadar not alabildim.. eşim mail atarım dedi ama aatmadı

yarın flan randevu alabilirsek doktora göstericez..

vissco:normal
pf:7,7
h:2,1
in 25dak
spermo??? sayısı 42 milyon 15x10v6
toplam spermo?? 82milyon 39x10v6
ileri??A+B %46
Yerinde hareketlilik (c) %4

A66 lit. -(negafit)

bide sen bakkk tatlımm...

hıııııım tamam o zaman

başağımı çekiştirmeyinde

test sonuçları nasıl normalmi herşey buraya yazsana elimizden geldiğince yorumlarız

dolunaycım nazar mazar değil bu resmen 'imdat sıkıldım' çığrıması
sera28 çok güzel bir temenni de bulunmuşsun allahta sana göstersin
erenayefe kırık falan değil de kolum morardı çürüdü kızz sağıma bile yatamıyorum

şimdik benim sat 9 aralık bat 3 ocak ve ben 15 aralıkta ölçmeye başladım bugüne kadar ölçtüm ve gün aşırı çalışmalara devam ediyorum bana herkes büyük ihtimal 19 unda yumurtlamışsın dediler.şimdi ise karnımın altında bir şişlik var sanki ve ara ara ağrım var orda.akıntımın rengi sarı oldu.ve gece yataktan sağımdan soluma dönerken karnımın altı acıyo.midemde bulantı var ve çok çabuk acıkıyorum bence psikolojik değil ama yinede bilmiyorum yardım edin...

canım sayısı ve ileri hareketliliği çok iyi önemli olanda bu morfolojiyedemi bakılmıştı diğer değerleri anlamadığım için yorum yapamıyacam

ayy üzüldüm yaa çok acımıştırr dikkatli ol annem yaşlı karısın sen....
bende deniyim canım cipsin yanına akşama yapayım

dene harika oluyor pulbiber karabiber az kekik az nane azıcık kimyon karıştır

bu işe benim kafam hiç yatmadı bu ay ovülasyon testi aldım 12, gün çift çizgi çıktı değerlendir dim ama 15,gün tek çizgi çıktı ne ara çatladım da bitti :26:

hıııı o halde bencede ayın 19 unda yumurtlamışsın canım ama akıntının rengi koyu sarı ise ve kötü koku varsa bi doktora git iltihap falan olmasın sınra ağrının olmasıda enfeksiyon belirtisi olabilir kendine dikkat et inşallah hamilesindir canım ama şikayetlerin geçmezse bi doktora görün derim ben

kötü koku yok canım benim bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi?

bu işe benim kafam hiç yatmadı bu ay ovülasyon testi aldım 12, gün çift çizgi çıktı değerlendir dim ama 15,gün tek çizgi çıktı ne ara çatladım da bitti :26:

tatlım ovulasyon testinde iki çizgiyide koyu gördükten 48 saat sonra yumurtan çatlıyo 12 gün çift çizgiyi görmüşsen 15 gün tek çizgi olması normal

kötü koku yok canım benim bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi?

hııı iyi o zaman hamilelik belirtisi olablir tabi canım kasık batması acıkma.mide bulantısı bunlar hep hamilelik belirtisi ama psikolojikte olabilir kendini fazla kaptırmadan dikkat et kendine yumurtanın çatladığı günlerde çalışman varsa daha iyi inşallah bebeğin seninledir

SARACIMMsağoll bebeğimm moral oldu..inşallah doktorda aynı şeyi söyler canım sağolasın..

canım sayısı ve ileri hareketliliği çok iyi önemli olanda bu morfolojiyedemi bakılmıştı diğer değerleri anlamadığım için yorum yapamıyacam

bu ateşi hangi yöntemle ölçtüğünü öğrenebilirsem yardımcı olabilirim:)
şaka biyana en anlamadığım konudur bu tablolar...ben gerçi daha ateş ölçmeyi bilimiyomm

erenayy hatırlatmasann eyyydiiii.....
tamam canım az bekle
sara abla dolunay bu hatuna bi bakın bak ateş tablosu varrrrrr
ben anlayamam ama dolunay bu senin uzmanlık alanın ya kuzumm(anladınmı espriyi)

nasıl yani sıkıntıdanmı atıyon kendini yerlerebuda iyiymiş

bebeğimm sıkılma annemmm..birinciyi doğuran ikinciyi havada karada doğurur...acele etmee...
Allah korusun yatarkende acı veriyosa bi doktora görün yavv:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…