canlarım hayırlı aksamlarrr sımdıden hayırlı cumalar olsun ınsallahh....
sevınc ablam cok mutlu oldum senın adına face soledım burdada dıyım hayırla saglıkla al kucagna
pasamm kurban olam sana buuyuttn karnını masalahhh..
basak hanım hala bılgılerımı duzeltemedn ıkırcıklı karısın harbıden ısyannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
beydaglı ablam kavgasar nedır ya bayıldım yemınle :)
bafsss tatlım gecmıs olsunnn bende grıbım(((
ve mevsim geçişi bahanesiyle alışveriş sezonu açılmıştırbugün açılışı yapmış bulunuyoruz hakkaride olmamız sebebiyle zevk ve fiyat uyuşmazlığı yaşamış bulunup internetten alışverişe devam etmekteyiz hayırlı uğurlu olaaa
bugün en uzun yürüyüşümü yaptım kızlarayağım daha iyiydi eşime üst baş aldık bana ve oğlumada baktım ama beğenmedim netten devam ediyorum... uzun zamandır arayıp bulamadığım parfümümede uzun uğraş sonrası kavuşmuş bulunuyorum veee kolyemin nazar boncuğuna takım küpeleriminde siparişini vermiş bulunuyrum salı gün gelecek daha ne olsun...
merhaba belinaynay ben bafss memnun oldum sürekli bu topikte takılıyorum senlen tanışmışmıydık ya çıkaramadım :44::44::44::44:
Cnm takvimim varya altta goremiyonmu annem
12+3 um ultrasonda 12+6 cikti
Herifim eyi bakmis bana
Oyyyy o eysani sewerim ben kuzumm saca bak sacaaa
kayda bende yiyim ecikkKocam meyve hazirlamis
Kalkimde yiyim bariiii
tşkr ederim canım allah isteyen herkese versinnnnamaninnn onun o yuvalacık burnu yuvarlak yuvarlak gözleri yumucuk elleri iki tel saçı bu senin cennet kokulun mu yoksa Allah bağışlasın maşallahhhh barekallah
tabikiside asıl amacım senin görmen, sadece başak hatırlatmıştı bende avatar olarak koyup geri kaldırırm diye düşündümbaşak hanım için koydun demek
benim kociş gibi izin vermiyomu seninkide
kocam özellikle açıp bakmıyor tabiki canım... işimi yok :)) bizim açılış sayfasında ogün girilen her site yapılan her adım lönnkk diye çıkıyo karşına ordan görürse görür...ayyyy kocam açıpta avatarınamı bakıyoo
benm kocam Allah tan hiç bakmaz sayfa açıkta olsa okumaz
o yüzden rahatça annesi ablası hakkında sayabiliyorum
demek burda hatunların görmesinden huylanıyo kocacın neyse canım herkesin kendi özeli
ama bari yine o çinliyi koyma be hayatım başka bi avatar bul
Allah ım bide kaydetmiş
bi zamanarda tepesinden bakan bebek uzun zamna durmştu
ama bu çinli daha çok durdu seninle bütünleşti adeta
Kizlaarrr
Hersey yolundaymis Rabbime binlerce sukurrrrr
Artik fasulye degil 7 cm olmus
3 gun onden gidiyor
Ense kalinligini olctu 1.8 cm cok iyi dedi
Ilaclarimi yazdi 15 gun sonra kontrole cagirdi
Bu arada zipliyordu zip zip kuzummm
Rabbim olmayanlarada versin insallahhhh aminn
hahayttttttt dötüm ardımdan mı geliyisaçmalık ki ne saçmalık,birde 6 aylık hamile çicuk bu zamana kadar göstermemiş kendini buda iyice kız diye hazırlanmış...
manyakkkkkkk
hem kendi dötün büyük diye herkesi niye öyle zannediyon...bence sevinçin dötü hiçte böyük değildir bak kadın daha kilo bilem almadı,iftira atma hemşoma...
kendi köşeyi dönerken,dötü sonradan dönen kadın
beni görmek öyle kolaymııııı
ama inan bana ben hiiçç bu iişlerden anlamıyorum,resim nasıl,konur nerden konur..hele o yüzüne bişeyler yapıyon nasıl yapıyon kadın, banada öğret bir ara hıı ne dersin hacı hıı
ayrıca ben sana yetişebilirmiyimki,maaşşallah CİN ALİ gibi bütün hallerini koymuşsun..
BAŞAK, kuafördeona bayıldım zaten
BAŞAK ,ayakkabı alırken
BAŞAK ,karyoladaykenvs,vs....:2:
ayrıca şunu söylemek istiyorum bence egecikin avatarı daha güzel,ama çicukun yüzünde ne yakıp söndürüyon öyle...sana bir egecik,birde seksi kadın avatarı varya ikisi çok yakışıyor benceee...
:2::2::2::2::2::2::2::2:
ve mevsim geçişi bahanesiyle alışveriş sezonu açılmıştırbugün açılışı yapmış bulunuyoruz hakkaride olmamız sebebiyle zevk ve fiyat uyuşmazlığı yaşamış bulunup internetten alışverişe devam etmekteyiz hayırlı uğurlu olaaa
bugün en uzun yürüyüşümü yaptım kızlarayağım daha iyiydi eşime üst baş aldık bana ve oğlumada baktım ama beğenmedim netten devam ediyorum... uzun zamandır arayıp bulamadığım parfümümede uzun uğraş sonrası kavuşmuş bulunuyorum veee kolyemin nazar boncuğuna takım küpeleriminde siparişini vermiş bulunuyrum salı gün gelecek daha ne olsun...
beloşa hak verrrrryook ben goremiyomm takviminii:44::44::44::44:
yok cnm tansimadikk
bende ilk acildigindan beri yaziyorum topike ama burasi lanetlendi
Kizlaarrr
Hersey yolundaymis Rabbime binlerce sukurrrrr
Artik fasulye degil 7 cm olmus
3 gun onden gidiyor
Ense kalinligini olctu 1.8 cm cok iyi dedi
Ilaclarimi yazdi 15 gun sonra kontrole cagirdi
Bu arada zipliyordu zip zip kuzummm
Rabbim olmayanlarada versin insallahhhh aminn
sevınc ablam cok mutlu oldum senın adına face soledım burdada dıyım hayırla saglıkla al kucagna
basak hanım hala bılgılerımı duzeltemedn ıkırcıklı karısın harbıden ısyannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dans ediyo dimi
Yaa o buyuk takvimi sevmiyom ben kocaman ne o oylebeloşa hak verrrrr
büyük takvim yapppppp:113::113::113::113::113::113::113::113::113::113:
ense kalınlığı iyiyse üçlü teste gerek yokmş bebekin gayet sağlıklı inşallah
yoksa ikili testemi gerek yoktu
ay unutmuşum ama ense kalınlığı çok önemli o sorunszsa tamamdır
walla alabilirsen al canım ,bana önerende bir doktordu..28 ekimde arıcam bakalım bana randevu verecekmi....
ayyyy kocam açıpta avatarınamı bakıyoo
benm kocam Allah tan hiç bakmaz sayfa açıkta olsa okumaz
o yüzden rahatça annesi ablası hakkında sayabiliyorum
demek burda hatunların görmesinden huylanıyo kocacın neyse canım herkesin kendi özeli
ama bari yine o çinliyi koyma be hayatım başka bi avatar bul
Allah ım bide kaydetmiş
bi zamanarda tepesinden bakan bebek uzun zamna durmştu
ama bu çinli daha çok durdu seninle bütünleşti adeta
neler vardı meyvedeKocam meyve hazirlamis
Kalkimde yiyim bariiii
hakkarimi didinve mevsim geçişi bahanesiyle alışveriş sezonu açılmıştırbugün açılışı yapmış bulunuyoruz hakkaride olmamız sebebiyle zevk ve fiyat uyuşmazlığı yaşamış bulunup internetten alışverişe devam etmekteyiz hayırlı uğurlu olaaa
benide topigin yatan anası olarak yazıver
DUYURU 1!!
Topiğimizde bulunan "SEVİNC007" adlı hatunumuz gönüllü olarak "topiğin yemek annesi" olmuştur.
Günlük menünüz veya kalabalık misafir menünüz için anında fikir verir ve size büyük bir kolaylık sağlar.
Artık "akşama misafirim var ama ne yemek yapacağımı bilemiyorm:96:" derdinden kurtulun.
Artık "yemek annemiz" var...
ŞU an gebe olduğundan ötürü mide bulantıları yaşamakta ve geçici olarak hizmet dışıdır......
TÜM TOPİK AÇBİLAÇ SEVİL DURUMDADIR
ben şahsen yemem kahvaltı türü yap olsun bitsinBasak az kaldi bulantim hafifliyor mutfaga girerim artik yemek yapmaya
Zati cok rezil perisan olduk . Dun esim anasina ugramis kadin ewde ne kadar
Artik yemek varsa bize salmis bir gun oncesi balik bir tane
Kac gunluk oldugu bilinmeyen borek ayni gun yapildigi soylenen fakat
Akibeti cozulememis kofteye benzer bise
Artik 3 ay bitti sayilir bebek yedigimden ictigimden beslenecek
Zorlada olsa mutfaga girip biseler yapmaya calisacagim
ablam aldı benim randevumu ekimde kongrede olcakmış kasıma randevu veriyorlarmış bilgin olsun.ben bugün arıcam esra hanıma alcam randevumu...ha 25 ekim ha kasım farketmiyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?