Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım inşaallah 8 ekimde güzel haberlerle gelirsinn iinnnşşşaaallllahhhhh.....

bebeamm KAVGAŞAR ı sormuşsun ya nedir diye
sürekli kavga çıkarmaya,çalışan ona buna bulan kişi...ay biri geldi aklıma ama neyseee

tahmın ettıgım mı onun yuzunden ceza almıstm
benımde kavga eden kotu kadın gıbı geldı aklıma
coook hosuma gttı abla yaaa
sen nasılsn ıyımsn

çokkk iş yaptım böğün belim zıngıldıyorr:2:

:çaybardakındaçayiçensmiley:

8 ekım benım evlılıl yıldonumum abla
pasamda hayırlı haber alır ınsallahh
kocamda bana buyukkkkkkkkkk hedıyeler alsın
2011 de evlendık 2.seneye gırıoz 3den gunmu alcaz

çokkk iş yaptım böğün belim zıngıldıyorr:2:

:çaybardakındaçayiçensmiley:

anammm bende oyle ev sıl supur toz al yemek yap.. bıde sımdı ıslak kek cektı canım onu yaptm pısıyo benımde belım tutucak yakında abla valla..
bu arada goguslerım sısmıs allahım yalvarıyorum adet olayım ya ılac mılac kullanmadan normal ınsanlar gbı her ay
cokmu sey ıstıyorm cok sınırlı oluyorm adet olamaynca allah kımseye dermansz dert vermesn

ayyy az kalmış,daha nice uzuuun ve mutlu birde tabiki bebişli yıllara inşaallah...

bence 3 e giriyosunuz canım:2:

oohhh afiyet olsunn

aminn canım...tabiki çok şey istemiyorsun begümcüm, acaba stres yapınca da mı böyle oluyor...

ayyy az kalmış,daha nice uzuuun ve mutlu birde tabiki bebişli yıllara inşaallah...

bence 3 e giriyosunuz canım:2:
bencede 3 valla ekım yıldonumu ocak dogum gunum erkan cok calıssın cokkk :))) neyse kurban gelıyo kocam kasap ya bol bol kescek hedıye parası kazansn bana
ınsallah ablacım ama kıbrısa tatıle gttm butun dusuncelerımı bıraktm orda geldım hıc dusunmuyorm bebek mebek dusundukce aglıyorm ınsallah rabbım bana sana ısteyen herkese evlat sahıbı olmayı nasıp eder..

amin canım inşaallah....herşeyin bir zamanı var biz ne yaparsak yapalım zamanı gelmeden kısmet olmadan olmuyor...

ooo desene sen yaşadın,hediyelere boğulacaksın...çalışsın bakalım erkan

amin canım inşaallah....herşeyin bir zamanı var biz ne yaparsak yapalım zamanı gelmeden kısmet olmadan olmuyor...

ooo desene sen yaşadın,hediyelere boğulacaksın...çalışsın bakalım erkan

bencede calıssnn bende ona alcam onunda subat 14 dogum gunu ıkımız aynı burctanız
onun dogum gunu sevgılıler gunune denk gelıyo ıkısı bır cıkarıyom ben :))

ablam cok ıstedım olmadı o yuzden artık takmıcam yemın ettım
ıslak kek pıstı bol cıkolatalı ablam gel de yıyek

zavallı adamceğiz iki hediye yerine tek hediye alıyor...ama aynı gün sen yine hediye kazanıyorsun...kova mı oluyosunuz kız bende kovayım...

takma valla boşver:)) hadi kes banada bir dilmi çayımın yanında yiyeyim bari,normalde kek hiç sevmem ama ıslak keki seviyorum helede çikolatası bol olunca

evet kovayız ablamm ayy vallaha keseyım sanada.. su avatarımı degıstrcektımm bı turlu degıstıremedım yahu

hayat ne kadar garip,bir okadar yalan ve boş...

TUNCL KURTİZ çok iyi bir oyuncuydu ve çok güzel şiir okurdu bir sürü meziyeti olan bir insan, ALLAH rahmet eylesin......

gerçek olan ölüm, işte bir varsın,bir yoksun.......

:18::18::18:kemiklerim döndu kız anlatmandan:18::18:
anladım canım benim işşallah sag saglim alırım bebgimi kucagıma rabbim olmayanlarada tattırsın işşallah
vallahi tek yatış saga dönüyorum sola dönüyorum oluyor bitiyor
olsada yesek hamileyiz şurda demiterbiyesizz

canım inşaallah 8 ekimde güzel haberlerle gelirsinn iinnnşşşaaallllahhhhh.....
işşallah darısı sana olsun işşallah

:123::123::123:dilerim rabbşmden tez zamanda yaradan seninde esininde yüzünü güldürsün işşallah

nasılsınız kızlar bugün okumaya gittim sizede dua ettim inş Rabbim kabul eder... demin tesadüfen 2014 mayıs anneleri topiğinde bi yazı okudum ve yorumlayıp geldim ne tuhaf insanlar var ya neyse merak ettiyseniz profilimden bakabilirsiniz... burda soğumaya başladı havalar 2 gündür ellerim ve ayaklarım ısınmıyor sizler neler yaptınız bugün geçmişi okuyamadım henüz birazdan okuyup dönerim

canım ben bugün aradım hastaneyi esra hanımın hasta kaydı kapalıymış ne zamana acılır onuda bilmiolar randevu vermiolar şimdilik kaldı gene yaaaa ne bahtsızım ben yaaaa( çıldıracam walla hiç bişe yolunda gitmezmi...nese sabredıom artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…