bebeamm KAVGAŞAR ı sormuşsun ya nedir diye
sürekli kavga çıkarmaya,çalışan ona buna bulan kişi...ay biri geldi aklıma ama neyseee
tahmın ettıgım mıonun yuzunden ceza almıstm
benımde kavga eden kotu kadın gıbı geldı aklıma
coook hosuma gttı abla yaaa
sen nasılsn ıyımsn
çokkk iş yaptım böğün belim zıngıldıyorr:2:
:çaybardakındaçayiçensmiley:
8 ekım benım evlılıl yıldonumum abla
pasamda hayırlı haber alır ınsallahh
kocamda bana buyukkkkkkkkkk hedıyeler alsın
2011 de evlendık 2.seneye gırıoz 3den gunmu alcaz
anammm bende oyle ev sıl supur toz al yemek yap.. bıde sımdı ıslak kek cektı canım onu yaptm pısıyo benımde belım tutucak yakında abla valla..
bu arada goguslerım sısmıs allahım yalvarıyorum adet olayım ya ılac mılac kullanmadan normal ınsanlar gbı her ay
cokmu sey ıstıyorm cok sınırlı oluyorm adet olamaynca allah kımseye dermansz dert vermesn
bencede 3 valla ekım yıldonumu ocak dogum gunum erkan cok calıssın cokkk :))) neyse kurban gelıyo kocam kasap ya bol bol kescek hedıye parası kazansn banaayyy az kalmış,daha nice uzuuun ve mutlu birde tabiki bebişli yıllara inşaallah...
bence 3 e giriyosunuz canım:2:
bencede 3 valla ekım yıldonumu ocak dogum gunum erkan cok calıssın cokkk :))) neyse kurban gelıyo kocam kasap ya bol bol kescek hedıye parası kazansn bana
ınsallah ablacım ama kıbrısa tatıle gttm butun dusuncelerımı bıraktm orda geldım hıc dusunmuyorm bebek mebek dusundukce aglıyorm ınsallah rabbım bana sana ısteyen herkese evlat sahıbı olmayı nasıp eder..
amin canım inşaallah....herşeyin bir zamanı var biz ne yaparsak yapalım zamanı gelmeden kısmet olmadan olmuyor...
ooo desene sen yaşadın,hediyelere boğulacaksın...çalışsın bakalım erkan
bencede calıssnn bende ona alcam onunda subat 14 dogum gunu ıkımız aynı burctanız
onun dogum gunu sevgılıler gunune denk gelıyo ıkısı bır cıkarıyom ben :))
ablam cok ıstedım olmadı o yuzden artık takmıcam yemın ettım
ıslak kek pıstı bol cıkolatalı ablam gel de yıyek
evet kovayız ablamm ayy vallaha keseyım sanada.. su avatarımı degıstrcektımm bı turlu degıstıremedım yahuzavallı adamceğiz iki hediye yerine tek hediye alıyor...ama aynı gün sen yine hediye kazanıyorsun...kova mı oluyosunuz kız bende kovayım...
takma valla boşver:)) hadi kes banada bir dilmi çayımın yanında yiyeyim bari,normalde kek hiç sevmem ama ıslak keki seviyorum helede çikolatası bol olunca
tamam ablam allaha emanet olben çıkmak zorundayım begümcüm sonra görüşürüz tatlım
:18::18::18:kemiklerim döndu kız anlatmandan:18::18:hakkariyi ne sen sor ne ben anlatayım kuzumm Allah düşürmesinsoğuk hele bi kışı var 28 yaşıma geldim geçen sene ilk defa öle kar gördüm eşi benzeri yok tek katlı evler yokolmuştu bi sabah kalktığımda sokak kapısının olduğu yeri kazı yapmışlar eve tünelden girip çıkıolardı bi ara buradan kış manzaralarını foto atarım görürsünüz Allah kurtarsın elektirik yok su yok yol yok ama belediyesi var böle enteresan bir yer Allah kurtarsın tek sevinilecek tarafı ilçeleri daha berbat merkezde olduğum için mutluyum .kötünün iyisi yani...bak bugün dişçiye gidecektim hakkari genelinde su kesintisi nedeniyle adam polikilinik yapmıyor haftaya salı gel dedi :18::18::18:
anladım canım benim işşallah sag saglim alırım bebgimi kucagıma rabbim olmayanlarada tattırsın işşallahhayırlı cumalar canımmmmmm gördüm seni ama iş geldi yazamadım sistemdende atmış beni:) nasılsın nasıl gidio hamilelik ? çok sevindim görünce Allahın izniyle Sağlıklı bi şekilde kucağına al inşallah canımmm...
ayy 126 gün yatcakmısınnnn
o zaman sen yatmanın mastırını yaparsın be kuzum
tamam seni topiğin yatan anası ilan ediyorummm
ne tür yatma şekilleri vardır
misafir gelince nasıl yatılır
tek başına nasıl yatılır
kocanın yanında nasıl yatılır
kaynannın yanında nasıl yatılır
yatarken bacak bacak üstüne atılırmı
bağdaş kurmak mümkünmüdür
yatmanın insan oğluna faydaları
yatarak kilo vermek mümkünmüdür
vs vsssss
SEBZELİ BULGUR PİLAVI
bi kaç biber bir tane soğan
Eki Görüntüle 815971
bunlar yağda salça ile kavrulur
bir adet domates
Eki Görüntüle 815974
eklenir ve 10dk pişirilir
Eki Görüntüle 815989
bir kase pilavlık bulgur
Eki Görüntüle 815979
eklendikten sonra 2 kase su katılır kısık ateşte yavaş yavaş pişirilir.
bu arada tezgah üzeri temizlenir paklanır
Eki Görüntüle 815983
yemek pişene kadar dinlenme amacı ile içilmeyi sabırsızlıkla bekleyen çay yudumlanır
Eki Görüntüle 815986
yemek analığıda böyle yapılır
zıkkımın pekini,zıkkımın kökünü,yadaa zıkkımın dibini yiii demicem tabiki...afiyet bal şeker olsun yediklerin sana,göbek,et ,but,döt olarak geri dönsün
ama,bunak karıı en möhim bölümü koymamışsın,nerden bilecik o yimeğin akıbeti ne oldu
canım inşaallah 8 ekimde güzel haberlerle gelirsinn iinnnşşşaaallllahhhhh.....
8 ekım benım evlılıl yıldonumum abla
pasamda hayırlı haber alır ınsallahh
kocamda bana buyukkkkkkkkkk hedıyeler alsın
2011 de evlendık 2.seneye gırıoz 3den gunmu alcaz
biliyorum canım banada 28 ekimde ara ancak kasıma yada aralık ayına alırsın dediler...bencede iyi yapmışsın,1 ay daha beklemekten bişey olmaz
heyy gidii heyyy ,bu günleride mi görecektik ya RABBÜLALEMİN.....
ellerine sağlık,pek güzel çekmişsin ama dadı nasıldı ecaba...inşaallah fotoşop yoktur bunlarda....
bu arada gerçekten o çaydanlıkta çay varmı kız boş gibi geldi bana,ayrıca çaydanlıklarımızda aynı renkmiş....
ama tezgah pırıl,pırıl görünüyor..tepriklerimi sunarım....
amaaaaaaaaaaaaa yemek anası sevinçtir..hakkını yemeyelimm.bir bulgur pilavıylan yimek anası olamazsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?