Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hakkariyi ne sen sor ne ben anlatayım kuzumm Allah düşürmesin soğuk hele bi kışı var 28 yaşıma geldim geçen sene ilk defa öle kar gördüm eşi benzeri yok tek katlı evler yokolmuştu bi sabah kalktığımda sokak kapısının olduğu yeri kazı yapmışlar eve tünelden girip çıkıolardı bi ara buradan kış manzaralarını foto atarım görürsünüz Allah kurtarsın elektirik yok su yok yol yok ama belediyesi var böle enteresan bir yer Allah kurtarsın tek sevinilecek tarafı ilçeleri daha berbat merkezde olduğum için mutluyum .kötünün iyisi yani...bak bugün dişçiye gidecektim hakkari genelinde su kesintisi nedeniyle adam polikilinik yapmıyor haftaya salı gel dedi :18::18::18:

günaydınnnn cankuşlar cumanız mübarek olsun bugün okuma günüm benim okumaya gidicem Allah ın izniyle sizede dua edicem yine... sizde beni dualarınızda unutmayın emi..:26::26::26::26:

hayırlı cumalar canımmmmmm gördüm seni ama iş geldi yazamadım sistemdende atmış beni:) nasılsın nasıl gidio hamilelik ? çok sevindim görünce Allahın izniyle Sağlıklı bi şekilde kucağına al inşallah canımmm...

herkese hayırlı cumalar...rabbim ne dileğiniz varsa hayırlısıyla kabul etsin bugünün hürmetine....

ayağın ne zman iyileşecek:26:

3 ayla 6 ay arası dedi doktor 6 ayı bulabilir dedi hergün dahada iyi yürüyorum şuan 16 temmuz düşmüştüm 16 ekim 3 ay doluyor kontrole gidicem inşallah ozamana daha iyi olurum 2 ayı yatarak geçirdim zaten ilk çok üzülmüştüm ama doktor dediki haline şükret eğer şuan zedelediğin yerden kırmış olsaydın defalarca ameliyat geçirirdin ve ömür boyu topal kalırdın... Allah ım korusun verilmiş sadakam varmış...

Ayyyyyyy Allahim korusun verilmis sadakaniz varmisss :18: :18::18:

çocuklar daha anne karnında çikolataya takla atıyolar
--------------
yo ben görüyorum takvmini ama herkes yapıyor ikirciknaz karı
--------

ayy 126 gün yatcakmısınnnn
o zaman sen yatmanın mastırını yaparsın be kuzum

tamam seni topiğin yatan anası ilan ediyorummm

ne tür yatma şekilleri vardır
misafir gelince nasıl yatılır
tek başına nasıl yatılır
kocanın yanında nasıl yatılır
kaynannın yanında nasıl yatılır
yatarken bacak bacak üstüne atılırmı
bağdaş kurmak mümkünmüdür
yatmanın insan oğluna faydaları
yatarak kilo vermek mümkünmüdür
vs vsssss

abovvvv düşünceli ana
onları senin oğlunda yicek

hım evet her zaman şükretmek lazım
çoğu gitmş azı kalmş sabret
hem her musibetin bi hikmetide vardır biz göremeyiz her zaman

SEBZELİ BULGUR PİLAVI

bi kaç biber bir tane soğan

bunlar yağda salça ile kavrulur

bir adet domates

eklenir ve 10dk pişirilir

bir kase pilavlık bulgur

eklendikten sonra 2 kase su katılır kısık ateşte yavaş yavaş pişirilir.

bu arada tezgah üzeri temizlenir paklanır

yemek pişene kadar dinlenme amacı ile içilmeyi sabırsızlıkla bekleyen çay yudumlanır

yemek analığıda böyle yapılır

Son düzenleme:
tabii yemeğin son halinin resmi çekilmeden hafıza kartı çıkartılıp pcye takılmaz

valla son halini unutmuşum kızlar
ama şu an zıkkımlanıyorum

Yok burasi cok kis degil hem kisinda gideriz ev var orda
tabii yemeğin son halinin resmi çekilmeden hafıza kartı çıkartılıp pcye takılmaz

Tam yemek anasi olmusun
Ben istifa ediyimde yerime sen gec
Benden ogrendiklerini kizlara satarsin

akııllı karıyım ama bilmiyorum işte...kendinide ( okunuşuylan söyleyim) fotoşopladın zaar.....

niye karyolada yatıyon, ne yapıyonki...
kendiyle döğüşüyo abovvvvvvkorkulur senden iç dünyanda ne yaşıyın sen

bana gripi bulaştırana kızdımdı,parç,purç öptü deyiiii....

ablam aldı benim randevumu ekimde kongrede olcakmış kasıma randevu veriyorlarmış bilgin olsun.ben bugün arıcam esra hanıma alcam randevumu...ha 25 ekim ha kasım farketmiyo..
biliyorum canım banada 28 ekimde ara ancak kasıma yada aralık ayına alırsın dediler...bencede iyi yapmışsın,1 ay daha beklemekten bişey olmaz

heyy gidii heyyy ,bu günleride mi görecektik ya RABBÜLALEMİN.....

ellerine sağlık,pek güzel çekmişsin ama dadı nasıldı ecaba...inşaallah fotoşop yoktur bunlarda....

bu arada gerçekten o çaydanlıkta çay varmı kız boş gibi geldi bana,ayrıca çaydanlıklarımızda aynı renkmiş....
ama tezgah pırıl,pırıl görünüyor..tepriklerimi sunarım....

amaaaaaaaaaaaaa yemek anası sevinçtir..hakkını yemeyelimm.bir bulgur pilavıylan yimek anası olamazsın...

zıkkımın pekini,zıkkımın kökünü,yadaa zıkkımın dibini yiii demicem tabiki...afiyet bal şeker olsun yediklerin sana,göbek,et ,but,döt olarak geri dönsün
ama,bunak karıı en möhim bölümü koymamışsın,nerden bilecik o yimeğin akıbeti ne oldu

cancagızlarm nasılsınz basagım aferın kız ogrenmıssn yemek yapmayı sevınc ablaya hergun dua et
basak hala duzeltmemıssın karı ne fena oldun sen ben pkoyum dıs gebelık yasadım egeye deseydım bu kadar yemınle yazardı

bafss canım cook gecms olsun allahım sıfa versn

bebeamm KAVGAŞAR ı sormuşsun ya nedir diye
sürekli kavga çıkarmaya,çalışan ona buna bulan kişi...ay biri geldi aklıma ama neyseee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…