darsı sana olsun işşallah tez zamnda dualarımdasın
benimkide okumaz
neler vardı meyvede
hakkarimi didinamanın soguk olur oralar nasıl güzelmi barı orası
benide topigin yatan anası olarak yazıveryatma tarifleri benden 38 gün oldu şafak126 işşallah
ben şahsen yemem kahvaltı türü yap olsun bitsinbak bana ben nasıl yemek yapıyorum canım şunu çekiyor kaynanacım deyom yapıyor allah var bu arada eltim eski olanı gene diyete başlamış bakalım görelim kaç kilo vericek
hayırlı cumalar bebem seni gördüm selam veriyim dedim sen beni görmedin zaar
benimkide okumaz
neler vardı meyvede
benide topigin yatan anası olarak yazıveryatma tarifleri benden 38 gün oldu şafak126 işşallah
ben şahsen yemem kahvaltı türü yap olsun bitsinbak bana ben nasıl yemek yapıyorum canım şunu çekiyor kaynanacım deyom yapıyor allah var bu arada eltim eski olanı gene diyete başlamış bakalım görelim kaç kilo vericek
hayırlı cumalar bebem seni gördüm selam veriyim dedim sen beni görmedin zaar
ayağın ne zman iyileşecek:26:
3 ayla 6 ay arası dedi doktor 6 ayı bulabilir dedi hergün dahada iyi yürüyorum şuan 16 temmuz düşmüştüm 16 ekim 3 ay doluyor kontrole gidiceminşallah ozamana daha iyi olurum 2 ayı yatarak geçirdim zaten ilk çok üzülmüştüm ama doktor dediki haline şükret eğer şuan zedelediğin yerden kırmış olsaydın defalarca ameliyat geçirirdin ve ömür boyu topal kalırdın... Allah ım korusun verilmiş sadakam varmış...
çocuklar daha anne karnında çikolataya takla atıyolarewet midem bulanmasina ragmen ewden cikmadan cikolata yedim :120: hareketli goreyim diye
Yaa o buyuk takvimi sevmiyom ben kocaman ne o oyle
Takvimim iyi benimsendemi giremiyon ferhan gormustu gecen gun
Ikiliye gerek yok ense pilipsini olcturdum kan vermedim
Iki hafta sonra gidecem kontrole benim kontroller 15 gune bir hala
yakinda boyle gorursek sasirmam
Bu arada pazar gunlerini balik gunu ilan ediyoruz baligi cok sewmememe ragmen yicem
Baga gider mangal yapariz artikewde kokusu kaliyor sinir oluyom
benimkide okumaz
neler vardı meyvede
Basak az kaldi bulantim hafifliyor mutfaga girerim artik yemek yapmaya
Zati cok rezil perisan olduk . Dun esim anasina ugramis kadin ewde ne kadar
Artik yemek varsa bize salmis bir gun oncesi balik bir tane
Kac gunluk oldugu bilinmeyen borek ayni gun yapildigi soylenen fakat
Akibeti cozulememis kofteye benzer bise
Artik 3 ay bitti sayilir bebek yedigimden ictigimden beslenecek
Zorlada olsa mutfaga girip biseler yapmaya calisacagim
3 ayla 6 ay arası dedi doktor 6 ayı bulabilir dedi hergün dahada iyi yürüyorum şuan 16 temmuz düşmüştüm 16 ekim 3 ay doluyor kontrole gidiceminşallah ozamana daha iyi olurum 2 ayı yatarak geçirdim zaten ilk çok üzülmüştüm ama doktor dediki haline şükret eğer şuan zedelediğin yerden kırmış olsaydın defalarca ameliyat geçirirdin ve ömür boyu topal kalırdın... Allah ım korusun verilmiş sadakam varmış...
Yok burasi cok kis degil hem kisinda gideriz ev var ordakış günümü
tabii yemeğin son halinin resmi çekilmeden hafıza kartı çıkartılıp pcye takılmaz
valla son halini unutmuşum kızlar
ama şu an zıkkımlanıyorum
akııllı karıyım ama bilmiyorum işte...kendinide ( okunuşuylan söyleyim) fotoşopladın zaar.....hahayttttttt dötüm ardımdan mı geliyi
-------
ben o moaikleri photoscape programında yapıyorum tatlım istese yaparsın akıllı karısın
he cin alii piknikte cin ali at biniyiiii
ayy o cin ali kitaplarımı keşkem saklasaydım
yalnız o başak karyolada olmamış tööbe estağfir akıllara ne gelmez
-------
tabiiki sexy kadın profili bıraktım aklınızda
haklısın aşkım
kendiyle döğüşüyo abovvvvvvkorkulur senden iç dünyanda ne yaşıyın sen
biliyorum canım banada 28 ekimde ara ancak kasıma yada aralık ayına alırsın dediler...bencede iyi yapmışsın,1 ay daha beklemekten bişey olmazablam aldı benim randevumu ekimde kongrede olcakmış kasıma randevu veriyorlarmış bilgin olsun.ben bugün arıcam esra hanıma alcam randevumu...ha 25 ekim ha kasım farketmiyo..
SEBZELİ BULGUR PİLAVI
bi kaç biber bir tane soğan
Eki Görüntüle 815971
bunlar yağda salça ile kavrulur
bir adet domates
Eki Görüntüle 815974
eklenir ve 10dk pişirilir
Eki Görüntüle 815989
bir kase pilavlık bulgur
Eki Görüntüle 815979
eklendikten sonra 2 kase su katılır kısık ateşte yavaş yavaş pişirilir.
bu arada tezgah üzeri temizlenir paklanır
Eki Görüntüle 815983
yemek pişene kadar dinlenme amacı ile içilmeyi sabırsızlıkla bekleyen çay yudumlanır
Eki Görüntüle 815986
yemek analığıda böyle yapılır
zıkkımın pekini,zıkkımın kökünü,yadaa zıkkımın dibini yiii demicem tabiki...afiyet bal şeker olsun yediklerin sana,göbek,et ,but,döt olarak geri dönsüntabii yemeğin son halinin resmi çekilmeden hafıza kartı çıkartılıp pcye takılmaz
valla son halini unutmuşum kızlar
ama şu an zıkkımlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?