zıkkımın pekini,zıkkımın kökünü,yadaa zıkkımın dibini yiii demicem tabiki...afiyet bal şeker olsun yediklerin sana,göbek,et ,but,döt olarak geri dönsün
ama,bunak karıı en möhim bölümü koymamışsın,nerden bilecik o yimeğin akıbeti ne oldu
merhaba kızlarrr
sonunda gelebildim
şifremi unutmuştum
sorunu hallettim sonunda yöneticiler saolsunn
hergün okuyorum topik canlanmaya başladı sonunda lanet kalkıyo çok şükür
hepiniz iyisinizdir umarım
başakcımm nerelerdesinnn seni dün gece rüyamda gördümm anlatmak istedim sanadaa
sanki gerçek gibiydii
cancagızlarm nasılsınz basagım aferın kız ogrenmıssn yemek yapmayı sevınc ablaya hergun dua et
basak hala duzeltmemıssın karı ne fena oldun sen ben pkoyum dıs gebelık yasadım egeye deseydım bu kadar yemınle yazardı
bafss canım cook gecms olsun allahım sıfa versn
uyumaya çalışıyoruz :/ yatak duruyo,saç baş sormayın zaten..
ama oğluşum rahat olsunda tum işler dursun..yaptıkta noldu sanki huh
ay maşallahhhherkescikler burda selam kızlar aşada havalar nasıl
sevinç kuzum nasıl gidiyor bulantılar yoluna girdimi az kaldı annem sabret haftasonu evde durumlar nasıl kociş bakıma aldımı seni
başakss karısı senden ümidimi kestim annem foto moto yok faceden de eklemedin gizemli kadın başakss
çakmapolly hoşgeldin zıpırın nasıl büyüdümü göbekbağını unuttu mu memişlere alıştımı sana tatlı tatlı bakıyomu açtımı gözleri yumuşş
beydağlı paşa siz yoksunuz ama genede yazimm nası geçio haftasonu bakimm
ben heçç eyi değilem boğazlarım acıyo hala :2::2::2: toparlanamadım :2::2::2::2: temizlik yapıyom geç kalktım zatii heç halimde yok ama 1500 liralık barınağımı temizlemem lazım çünkü kendide pis zati temizlemeyince ahıra dönüyo eyice
Canim bugun direniyorum bulanti hapi icmedim arada fena yokluyorkocam ctesi calisiyor canim yarin ewde bir suru is bekliyor onu
zavalli herifimmm
bulansın bulanması iyiye işaret eksik olmasın kuzum
dün oğlumun alışverişini tamamladık netten beraber beğendik kıyafet alırken bebek kıyafetleride vardı anne şu çorapları alalım çok güzel kardeşim çok beğenir dedi bende yokki şimdi dedim ben çok dua edersem Allah yaratırse sen doğurursan bu sefer ölmezse giyer dedi aynı bu cümlelerleböle kalmışım sen dua et oğlum olursa alırız dedim bende bide bakmayalım artık üzülüyorum dedim tamam annecim dedi arada bi böle oda özlüyo galiba kardeşim olacak dediği günleri bazen böyle konuşuyor bende boynu bükük kalıyorum inşallah abi olduğu günleri görmek nasip olur sağlıkla sıhhatle
Gecmis olsun canim valla cok pismis o memleket kapi cam simsiyah les gibiymisAllah kolaylik versin canim
yaa merak ettim kızzz hahyırdır inşallah
gece mi gördün sabahmıydı
girmeye girmeye şifreni unuttun demek
neyse sık sık gelirsin bundan sonra inşalllah
bende özledim cnmmm iyiyim çok şükür çalışıyorum herşey yolunda bi bebişimiz eksikCanimmm Hosgeldin
Ozledim seni nasilsin nasil gidiyor
Calisiyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?