Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sevgilim aşkım

Canimmm Hosgeldin
Ozledim seni nasilsin nasil gidiyor
Calisiyormusun

kızzz ne yazacağımı unuttum yazamadım valla aşkım kusura bakma eni seviyom annnem

sevinç kuzum nasıl gidiyor bulantılar yoluna girdimi az kaldı annem sabret haftasonu evde durumlar nasıl kociş bakıma aldımı seni
başakss karısı senden ümidimi kestim annem foto moto yok faceden de eklemedin gizemli kadın başakss
çakmapolly hoşgeldin zıpırın nasıl büyüdümü göbekbağını unuttu mu memişlere alıştımı sana tatlı tatlı bakıyomu açtımı gözleri yumuşş
beydağlı paşa siz yoksunuz ama genede yazimm nası geçio haftasonu bakimm

ben heçç eyi değilem boğazlarım acıyo hala :2::2::2: toparlanamadım :2::2::2::2: temizlik yapıyom geç kalktım zatii heç halimde yok ama 1500 liralık barınağımı temizlemem lazım çünkü kendide pis zati temizlemeyince ahıra dönüyo eyice

Son düzenleme:

Canim bugun direniyorum bulanti hapi icmedim arada fena yokluyor kocam ctesi calisiyor canim yarin ewde bir suru is bekliyor onu
zavalli herifimmm

Gecmis olsun canim valla cok pismis o memleket kapi cam simsiyah les gibiymis Allah kolaylik versin canim

Canim bugun direniyorum bulanti hapi icmedim arada fena yokluyor kocam ctesi calisiyor canim yarin ewde bir suru is bekliyor onu
zavalli herifimmm

bulansın bulanması iyiye işaret eksik olmasın kuzum
dün oğlumun alışverişini tamamladık netten beraber beğendik kıyafet alırken bebek kıyafetleride vardı anne şu çorapları alalım çok güzel kardeşim çok beğenir dedi bende yokki şimdi dedim ben çok dua edersem Allah yaratırse sen doğurursan bu sefer ölmezse giyer dedi aynı bu cümlelerle böle kalmışım sen dua et oğlum olursa alırız dedim bende bide bakmayalım artık üzülüyorum dedim tamam annecim dedi arada bi böle oda özlüyo galiba kardeşim olacak dediği günleri bazen böyle konuşuyor bende boynu bükük kalıyorum inşallah abi olduğu günleri görmek nasip olur sağlıkla sıhhatle

Insallah canim hayirlisiyla saglikla sihhatle insallahhhh bu veletler buyumuste kuculmus bazen oyle laflar ediyorlar lonk diye kaliyoruz
Benimkide cok dua ettim akilli oldum Allah kardesimi verdi diyor

Gecmis olsun canim valla cok pismis o memleket kapi cam simsiyah les gibiymis Allah kolaylik versin canim

uyyy pis ki ne piss yolu suyu elektiriği olmayan yer nasıl temiz olsun ayoll burda bireysel hastalanamıyosun bile şekerim ishal salgını olur her sene aynı dönem daha yeni atlattık Allahım korusun konu komşu çoluk çocuk koca hepberaber isal oluyoz kanalizasyon karışmış suları zati ben nerdeyse banyoyu bilem hazır suyla yapıom o kıvama geldik artık inekleri bi gör insan gibi caddelerde geziyolar hep çöp karıştırıyolar çocuk bezi yiyolarmış yaaa kaç kere gördüm çöpten ayıklıyolardı hep yicekleri şeyleri kaloriferler bi yansın hele o şırnak kömürlerini bi yaksınlar Allahım zoba yaksan bu kadar is olmaz evin inan bide toz varki her yer kum tabi yol olmayınca bi yağmur yağsın bu sefer çamur paçalar hergün çamaşır yıka su bulabilirsen tabi kar yağsın bu seferde hayat felç olur sular borularda donar geçensene 13 gün su kesilmişti bu yüzden ay yoruldum daha başka okadar kötü yanı varki Allah kurtarsın bacım sağlıcakla inşallah yaşanmaz burda yaşanmazzzzz

Son düzenleme:
ayy kızlar hoşgeldiniz bende sevince dertleniyodum burda siz hangi şehirlerdesiniz bakim ben hakkarideyim

yaa merak ettim kızzz hahyırdır inşallah
gece mi gördün sabahmıydı

girmeye girmeye şifreni unuttun demek
neyse sık sık gelirsin bundan sonra inşalllah

cnm hep giriyorum ben okuyup çıkıyordumm
dizüstü pc min ayarlarıyla oynamıştım virüs programında bişiler yaptım bi baktım tüm kayıtlı şifreler silinmişş oyüzden kuzu
ıphonumada yeni sürüm yüklendi ondada bişiler oldu şifre yok neyse şimdi hallettim
artık kayıtlı gircem

rüyamı sabah gördüm cnm yokuş bi yolda yürürken sizin ewin ordan geçiyormuşum bi bakıyorum bi kadın çocuğuyla top oynuyo kapının önünden meğerse egeymiş o çocuk resimlerini gördüğüm için tanıyorum aa buda kesin başak diorum sende bana bakıp tanıyorsun slmlaşıyoruz öpüşüyoruz fln ewine dawet ediyon düzayak bi ew dioruzki iyiki fotolarımızı gördük netten tanıyamazdık onca sohbet ettiğimz kişileri falan fistan sofra kuruluymuş biftek kızartmışsın ondan ikram ediyorsun oturup ikimiz yiyoruz
beyaz tenli ela gözlü kahve bakır uzun saçların vardı öylemisin yoksa kuşumm
egeciğiimii kocaman öp benim içinn

Canimmm Hosgeldin
Ozledim seni nasilsin nasil gidiyor
Calisiyormusun
bende özledim cnmmm iyiyim çok şükür çalışıyorum herşey yolunda bi bebişimiz eksik
bulantıların geçiyo çok şükür inşallah bundan sonra rahat bi gebelik geçirirsin
başka newar neyok kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…