:18::18::18:kemiklerim döndu kız anlatmandan:18::18:
anladım canım benim işşallah sag saglim alırım bebgimi kucagıma rabbim olmayanlarada tattırsın işşallah
vallahi tek yatış saga dönüyorum sola dönüyorum oluyor bitiyor
olsada yesek hamileyiz şurda demi terbiyesizz
işşallah darısı sana olsun işşallah
:123::123::123:dilerim rabbşmden tez zamanda yaradan seninde esininde yüzünü güldürsün işşallah
ALLAH kabul etsin canım.....nasılsınız kızlarbugün okumaya gittim sizede dua ettim inş Rabbim kabul eder... demin tesadüfen 2014 mayıs anneleri topiğinde bi yazı okudum ve yorumlayıp geldim ne tuhaf insanlar var ya neyse merak ettiyseniz profilimden bakabilirsiniz... burda soğumaya başladı havalar 2 gündür ellerim ve ayaklarım ısınmıyor sizler neler yaptınız bugün geçmişi okuyamadım henüz birazdan okuyup dönerim
canım ben bugün aradım hastaneyi esra hanımın hasta kaydı kapalıymış ne zamana acılır onuda bilmiolar randevu vermiolar şimdilik kaldı gene yaaaa ne bahtsızım ben yaaaa( çıldıracam walla hiç bişe yolunda gitmezmi...nese sabredıom artık...
sevinç neden geldin geri gittin hemen
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn innnnşaaaallllaaaaahhhhhhh hayırlısıyla sağlıklaaaa
google ın açılış sayfasındaki oyun ne güzel ama 149 şeker düşürdüm
Gunaydin musmutlu hafta sonlari diliyorum
darısı olmayanların başına işallah
kadın sıkıntıdan kafayı yidi be oyun oynuyacagına gel bana bak evimi temizle yimek yapsaydın nolurdu ütü duruyor yimegim yok karnım aç ben nepicem sen oyunu dşün allahın beydaglısı kız çok sert oldumu be acıdımı biryerin seviyorum kız senü kıymetini bil tilifonunu özelime at önemli birşey konuşuk edicem senle:102::102::102:
günaydın rabbime bir degil binlerce şükürler olsun 23 haftanın içindeyim sevincim işşallah bu sefer kursagımda kalmaz aklım çıkıyor nazara gelicem bebgime birşey olucak diye
sANADA GÜNAYDIN İSTİFARSIZ BİR GÜN DİLİYORE
Pasa kilo aldinmi kiz kac kilo aldin
Belos sen kilo aldinmi annem :26:
Ben daha kilo almadim 4. Aya giriyoz
Ama hafif hafif gobusum beliriyor
CANIM ÇEKTİ İNANMAZSIN O ÇORBADAN KAÇ ZAMANDIR CANIM ÇEKİYORDU İNSAN BENİDE ÇAGIRIR
RAPOR VERİYORUM KAYNANAM PERŞEMBE GÜNÜ EVİNE GİTTİ EŞİM PERŞEMBE BENDEYDİ CUMA ÖYLEN İŞE GİTTİ 8 GELDİ GARİP PAŞA TEK KALDI EVDE BUGÜN KAYNANAM YENİ ELTİMLE HASTANEYE GİDİCEK BEBGİ GÖRMEYE BU ARADA YENİ ELTİM 3 AYLIK HAMİLE KADIN CİNSİYETİNİ MERAK EDİYOR ALLAHIM BU KADARMI ÖNEMLİ BİR BEBGİN CİNSİYETİ BEN ÖGRENMEDİM BEN ÖGRENİRİM DEDİ BEN İSTEMİYORUM SANA NE OLUYOR DEDİM DÜN KIPIRTISINI DUYDUM ÇOK ŞÜKÜR AMA ŞÖYLE NET HİSSETMİYORUM ACABA YATIYORUM HAREKET ETMİYOR VUCUD ONDANMI ÇÖZEMEDİM:44::44:
Bise olmicak insallahhhh korkma kizzz cok gec iki defa kustum bile
Bolbol oku
81.700 hamile kaldım 81*400 geliyomformuma dikkat ediyom kilo almamm lazım benim işşallahta böyle gider sag saglim dogum edince çıtır anne olucam ilk hedefim 70 sonra 60 kiloya göz dikebililrim zayiflık çok iyiymiş onu anladım sizde fazla yemeyin almayın
Kizz benim canim neler istiiii bi bilsen yapip yiyemiyom
Kimsedende isteyemiyom
Nir allahim kulud sormiyiii canin bise istiyomu diye
Yiyemiyom kiiiiyesemde dikkat edecem ne geregi var cocuk 6-7 gramken 4-5 kilo almak cok sacma sacma
canın ne istiyor süle ben yapayım malzemeleri getir birde küçük tüp tememçok güzel yimek yaparım şaka bir yana yemek yapmayı çok özledim ben beeee şöyle mutfaga girip döktürmeyi
6 aydan sonra kilo alınıyormuş neyse gülüm yatarak yazıyorum inan boynum agrıdı kahfaltıyı hazıradı esim onu yicem sonra sevişirik bende uyuyamıyorum erkenden kalkıyorum ah uyusam ama nerde kendine sıpama iyi bak ben kaçtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?