Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn innnnşaaaallllaaaaahhhhhhh hayırlısıyla sağlıklaaaa

ALLAH kabul etsin canım.....

kuzum yazdım ya zaten ben sana ,bahtsız falan değilsin banada 28 ekimde ara dediler... o zaman vereceklermiş randevu,ama ya kasım ya aralık....

beraber sabrederiz artık:))

google ın açılış sayfasındaki oyun ne güzel ama 149 şeker düşürdüm

Zabahin korunde kalktim kaavaltimi yaptim
Oglumun kahvaltisinida verdim
Progestan carpti gene morfin yemis gibiyim
Yavas yavas mutfaga giriyom maske takiyom
Menu veriyom
Eriste corbasi ev yapimi
Firinda kofte patates domates soslu
Pirinc pilavi
Zalata ayran

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn innnnşaaaallllaaaaahhhhhhh hayırlısıyla sağlıklaaaa
darısı olmayanların başına işallah
google ın açılış sayfasındaki oyun ne güzel ama 149 şeker düşürdüm
kadın sıkıntıdan kafayı yidi be oyun oynuyacagına gel bana bak evimi temizle yimek yapsaydın nolurdu ütü duruyor yimegim yok karnım aç ben nepicem sen oyunu dşün allahın beydaglısı kız çok sert oldumu be acıdımı biryerin seviyorum kız senü kıymetini bil tilifonunu özelime at önemli birşey konuşuk edicem senle:102::102::102:

Gunaydin musmutlu hafta sonlari diliyorum

günaydın rabbime bir degil binlerce şükürler olsun 23 haftanın içindeyim sevincim işşallah bu sefer kursagımda kalmaz aklım çıkıyor nazara gelicem bebgime birşey olucak diye
sANADA GÜNAYDIN İSTİFARSIZ BİR GÜN DİLİYORE

Pasa kilo aldinmi kiz kac kilo aldin
Belos sen kilo aldinmi annem :26:
Ben daha kilo almadim 4. Aya giriyoz
Ama hafif hafif gobusum beliriyor

QUOTE=sevinc007;32087124]
Zabahin korunde kalktim kaavaltimi yaptim
Oglumun kahvaltisinida verdim
Progestan carpti gene morfin yemis gibiyim
Yavas yavas mutfaga giriyom maske takiyom
Menu veriyom
Eriste corbasi ev yapimi
Firinda kofte patates domates soslu
Pirinc pilavi
Zalata ayran [/QUOTE]

CANIM ÇEKTİ İNANMAZSIN O ÇORBADAN KAÇ ZAMANDIR CANIM ÇEKİYORDUİNSAN BENİDE ÇAGIRIR

RAPOR VERİYORUM KAYNANAM PERŞEMBE GÜNÜ EVİNE GİTTİ EŞİM PERŞEMBE BENDEYDİ CUMA ÖYLEN İŞE GİTTİ 8 GELDİ GARİP PAŞA TEK KALDI EVDEBUGÜN KAYNANAM YENİ ELTİMLE HASTANEYE GİDİCEK BEBGİ GÖRMEYE BU ARADA YENİ ELTİM 3 AYLIK HAMİLE KADIN CİNSİYETİNİ MERAK EDİYOR ALLAHIM BU KADARMI ÖNEMLİ BİR BEBGİN CİNSİYETİBEN ÖGRENMEDİM BEN ÖGRENİRİM DEDİ BEN İSTEMİYORUM SANA NE OLUYOR DEDİM DÜN KIPIRTISINI DUYDUM ÇOK ŞÜKÜR AMA ŞÖYLE NET HİSSETMİYORUM ACABA YATIYORUM HAREKET ETMİYOR VUCUD ONDANMI ÇÖZEMEDİM:44::44:

Bise olmicak insallahhhh korkma kizzz cok gec iki defa kustum bile
Bolbol oku

Pasa kilo aldinmi kiz kac kilo aldin
Belos sen kilo aldinmi annem :26:
Ben daha kilo almadim 4. Aya giriyoz
Ama hafif hafif gobusum beliriyor

81.700 hamile kaldım 81*400 geliyom formuma dikkat ediyom kilo almamm lazım benim işşallahta böyle gidersag saglim dogum edince çıtır anne olucam ilk hedefim 70 sonra 60 kiloya göz dikebililrim zayiflık çok iyiymiş onu anladım sizde fazla yemeyin almayın

Kizz benim canim neler istiiii bi bilsen yapip yiyemiyom
Kimsedende isteyemiyom
Nir allahim kulud sormiyiii canin bise istiyomu diye

Yiyemiyom kiiii yesemde dikkat edecem ne geregi var cocuk 6-7 gramken 4-5 kilo almak cok sacma sacma

Kizz benim canim neler istiiii bi bilsen yapip yiyemiyom
Kimsedende isteyemiyom
Nir allahim kulud sormiyiii canin bise istiyomu diye

canın ne istiyor süle ben yapayım malzemeleri getir birde küçük tüp tememçok güzel yimek yaparım şaka bir yana yemek yapmayı çok özledim ben beeeeşöyle mutfaga girip döktürmeyi

Yiyemiyom kiiii yesemde dikkat edecem ne geregi var cocuk 6-7 gramken 4-5 kilo almak cok sacma sacma

6 aydan sonra kilo alınıyormuş neyse gülüm yatarak yazıyorum inan boynum agrıdı kahfaltıyı hazıradı esim onu yicem sonra sevişirik bende uyuyamıyorum erkenden kalkıyorum ah uyusam ama nerde kendine sıpama iyi bak ben kaçtım

canın ne istiyor süle ben yapayım malzemeleri getir birde küçük tüp tememçok güzel yimek yaparım şaka bir yana yemek yapmayı çok özledim ben beeeeşöyle mutfaga girip döktürmeyi

Sorma pasa bende cok ozledim yemek yapmayi mutfaga bir girerdim ohhhh
Oglumla herifte ozledi valla perisan oldular soylemem simdi canin ister
Kiz balik yiyonmu sen biz pazar gunlerini balik gunu ilan ediyok insallah

Tmm canim yarinda benim kocisim dokturur kaavaltida
Bende cikiyim progestan uyusturdu iyice optum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…