hayırdır kıss kime caka yapıon bakıyım keyifler yerindemi
mutlu olsamda olmasamda guluyorum canim baska elimden bisi gelmiyoo
bazen bende bu hala neye gülüyo diye merak etsinler diye gülüyorumenerji bulaşıcıymış pozitif olmak lazım herzaman çünkü yolun sonunda karamsarlar haklı çıksada iyimserlerin yolculuğu eğlenceli geçermiş herdaim yüzümüzden gülücükler eksik olmasın...
beni bu haytta en cok uzuen annmen aglamasidr aslinda bi sat onceye kadar agliyodum annemden tek tamla goz yasi dokuldu diyee simdi guluyoruz hayat isteeneyse cnm sen hakkaridemisin esinin isi yuzundnemi
evet eşimin tayini sebebiyle burdayımmaalesefff buralardayız sen nerdesin ve nerelisin çalışıomusun bak ben özet geçiyim hastanede çalışıodum şuan çalışmıorum güller diyarı ıspartalıyım ankaradada yaşamışlığım var şuan hakkarideyim 28 yaşındayım beni seven bi kocam var bende ona aşığım bide aşkımızın meyvesi oğluşumuz var 29 mayısta 2. bebeğimi 10 hf kaybettim o günlerden sonra bu topiğe düştüm ha bide bu topiğe düşmeden önce merdivenlerden düştüm 2 aydır yatıodum 6 aya kadar anca iyileşirmiş fizik tedavi alıyorum ve birgün bende yeniden bu topikte neşeyle yımırtlayıp zevkle doğuranlardan olmak istiyorum nasip
evet topikimizin yatan annesi paşa (kendisi geçenlerde gönüllü olarak üstlenmiştir geçmişe bakınız)
yemek annesi sevinç (kendisi bu ünvan topik girişinde ilanla verilmiştir geçmişe bakınız)
yimeyek annesi başakss (kendisi pişirdiğini iddia etmiştir ama pişmiş halini gören yoktur geçmişe bakınız)
temizlik annesi beydağlı (kendisi başakın yokluğunda hep topikimizin temizliğini yapıp paylaşmıştır geçmişe bakınız)
Canim cok saol yavas yavas duzeliyorum
Rabbim sanada versin insallahhhh tez zamanda
benide bişey yapalım yaaa
canım ıncofolic diye bişey duydun mu başka topikte okudum pkolular paylaşım yapmış kullandıkları ay hamile kalanlar varmış bi araştır derim
tatlı yiyelim tatlı konuşalım bu çeneyle bendende olsa olsa topiğin tatlı annesi olur heraldeher hafta tatlı tariflerimle renklendireyim topiği diye düşündüm hergün olmaz çünküm biz kadınız şişmanlarız ayoll
yarınki misafirlerim için yaptığım profiterol afiyet olsun canlarrr Eki Görüntüle 817241 Eki Görüntüle 817242 Eki Görüntüle 817243 Eki Görüntüle 817244 Eki Görüntüle 817245 Eki Görüntüle 817246
ayrıntılar yarın çok uykum geldi anacımmm dadlu rüyalarrrr
canım daha yeni yedim balık kız geldi bizimde muhtemelen cuma olurSorma pasa bende cok ozledim yemek yapmayi mutfaga bir girerdim ohhhh
Oglumla herifte ozledi valla perisan oldular soylemem simdi canin ister
Kiz balik yiyonmu sen biz pazar gunlerini balik gunu ilan ediyok insallah
ben onu hamile kaldım kalalı içiyom ignrsini vurunuyom rahimden jelini yiyom anlıcagın her yerim progestan olduTmm canim yarinda benim kocisim dokturur kaavaltida
Bende cikiyim progestan uyusturdu iyice optum
az yiyin yoksa kiloları veremezsiniz hebitter aci geliyo bi beyaz yersem oda bebis hareketlensin diye remen cikolatadan tiskindim
bugun bebisime 2 tane yelek ordurecem ipimi aldim esimde is yeirnde birine orduruyomus 3 oldu annem de bi yelek bi hirka yaptrcakk yetermi abla
kızzzzz kıkyamammmmmmmmm canınmı çekti
olsun kocana mesajımı göster tarife göre yapsın zor bişi değilannem yanımda olsanda baksam sana verenine kurban olduğum
uyumaya çalışıyoruz :/ yatak duruyo,saç baş sormayın zaten..
ama oğluşum rahat olsunda tum işler dursun..yaptıkta noldu sanki huh
vallahi nasıl geçsin bir saga bir sola yatıyorum kaynansam grip olmuş:18::18:dünde3n beri hapşiriyorum yav evine gitse hastalıgı iyi olsa gelse şimdi desem kızıcek ne yapsaksevinç kuzum nasıl gidiyor bulantılar yoluna girdimi az kaldı annem sabret haftasonu evde durumlar nasıl kociş bakıma aldımı seni
başakss karısı senden ümidimi kestim annem foto moto yok faceden de eklemedin gizemli kadın başakss
çakmapolly hoşgeldin zıpırın nasıl büyüdümü göbekbağını unuttu mu memişlere alıştımı sana tatlı tatlı bakıyomu açtımı gözleri yumuşş
beydağlı paşa siz yoksunuz ama genede yazimm nası geçio haftasonu bakimm
tatlı yiyelim tatlı konuşalım bu çeneyle bendende olsa olsa topiğin tatlı annesi olur heraldeher hafta tatlı tariflerimle renklendireyim topiği diye düşündüm hergün olmaz çünküm biz kadınız şişmanlarız ayoll
yarınki misafirlerim için yaptığım profiterol afiyet olsun canlarrr Eki Görüntüle 817241 Eki Görüntüle 817242 Eki Görüntüle 817243 Eki Görüntüle 817244 Eki Görüntüle 817245 Eki Görüntüle 817246
ayrıntılar yarın çok uykum geldi anacımmm dadlu rüyalarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?