domatesler ve biberler doğranıyor küçük,küçük..ekşisini,sarımsağını tuzunu,sirkesini ilave edip karıştırıp kavanozlara koyuyosun sos gibi bir turşu geçen sene yemiştim çok hoşuma gitmişti...Beydagli duymadim o tursuyu nasil oluyor canim
Belkide bildigimiz bisey adi farklidir bir anlativer bakiyi.
senmiydin kız onu yapan
kızz ayak kaldırma deyince aklıma ne geldi
bazayı kaldırıp yatan varmış duymuş muydun
tamam her kelimenin dötüne koyup deneyelim o zamankızz bence çok güzel oldu merakşar
şar eki çok güzel bi buluş istediğin kelimenin dötüne koyup o kelimeyi ballandırabilirsin
şar=bol
hiç bir planımız yok bayramı bayram gibi yaşıcaz evimizde aile ziyaretleri,misafirler öyle işte...Bayramla ilgili planlariniz neler 9 gun tatil varmis
Bende plan yapmak istiyom ama gecen bayram adanaya gittim
Yolculuktan dolayi lekelenmem oldu korkuyorum simdi
Esim bise olursa korkusuyla bir yere gitmek istemiyo
Ama ben yatmaktan cok sIkIldim ya
tahmin edebiliyorum canım...saol canım ah bir alatsam nelere katlandım neler yaşadım bir bilsen ama beteri beteri var dedim oturdum yerime hayırlısı ölen bebişi aldım küçük bir yer gömdük mezarda ben bakmadım annem açıp baktı oğlanmış yavrum
bence çok doğru bir tespit...:44::44::44::44::44::44::44::44::44:ilginç bi tespit:44::44::44::44::44::44::44:hiç düşünmemiştim:44::44::44::44::44::44::44:
ama bak daha az önce sen burdaydın seni tlfdan gördüm
hemen pc açtım baktımki kaçmışsınnnn
yoksa sinyaller mi tersine aksediyo
bu bayram otur oturduğun yerde bi zahmet,şehir içi neyine yetmiyooo
ben gidiyorum senin yerinede bol bol gezerim
evet öyle canım seni kaçıncı birde bişey sorucam hemen hamile kalsam olurmu küçük kızım 5 yaşında geli gelip karnımı öpüyordu çok istiyordu kardeşi olmasını onu kandırdmak zorunda kaldım bebiş yokmuş doktor yanlış görmüş sonra olacakmış dedim zavallı inandı karnımı öpmüyor artık doktora kızıyor ozaman gözlük taksın doktor diyor
evet öyle canım seni kaçıncı birde bişey sorucam hemen hamile kalsam olurmu küçük kızım 5 yaşında geli gelip karnımı öpüyordu çok istiyordu kardeşi olmasını onu kandırdmak zorunda kaldım bebiş yokmuş doktor yanlış görmüş sonra olacakmış dedim zavallı inandı karnımı öpmüyor artık doktora kızıyor ozaman gözlük taksın doktor diyor
Kiz basak ucu acik coraplar var zati ne alipta kestiriyon
Tovbe Estagfurtovbeeeeeee ucu acik lastikli kaymiyor oyle ara bulda al
domatesler ve biberler doğranıyor küçük,küçük..ekşisini,sarımsağını tuzunu,sirkesini ilave edip karıştırıp kavanozlara koyuyosun sos gibi bir turşu geçen sene yemiştim çok hoşuma gitmişti...
senmiydin kız onu yapan
tamam her kelimenin dötüne koyup deneyelim o zaman
hiç bir planımız yok bayramı bayram gibi yaşıcaz evimizde aile ziyaretleri,misafirler öyle işte...
kız otur oturduğun yerde ya başına iş açma
tahmin edebiliyorum canım...
herşeyde bir hayır vardır,zor tabi bende 7 kez kayıp yaşadım ALLAH bir daha yaşatmasın...
bence çok doğru bir tespit...
ayrıca ben kaçmadım,kaçmamda
söyleyene bak
Kiz basak ucu acik coraplar var zati ne alipta kestiriyon
Tovbe Estagfurtovbeeeeeee ucu acik lastikli kaymiyor oyle ara bulda al
MAKARNA KIZARTMASI....
1 tabak önceden pişirip salçalanmış makarna
teflon tavaya konur
Eki Görüntüle 819513
tavda çevire çevire yanmaya yakın olacak şekilde
çatır çutur kızartılır
Eki Görüntüle 819516
bakınız siyah kızarmışlıklar kıtır kıtırlıklar belli olmakta
valla makarnanın ısıtılmışı yenmiyor
ama kızartınca bu şekilde bayılıyorum
Cok dahiceMAKARNA KIZARTMASI....
1 tabak önceden pişirip salçalanmış makarna
teflon tavaya konur
Eki Görüntüle 819513
tavda çevire çevire yanmaya yakın olacak şekilde
çatır çutur kızartılır
Eki Görüntüle 819516
bakınız siyah kızarmışlıklar kıtır kıtırlıklar belli olmakta
valla makarnanın ısıtılmışı yenmiyor
ama kızartınca bu şekilde bayılıyorum
yeniden çağrı yapıyom tüm topikteki gacılar hele bakıverin bu duman kızımızı ne anası yapucez halem daha bilgi vermediniz ayollNası biridir bi özet geçin bakimm dumannnn nerdesin kıs sen bahset bakim az kendinden şöle içli dışlı tanışamadık senlen bu kızçelerden hayır yok
ay tam ben yazacaktım sen yazmışsın,zaten tayt da satılıyor ne gerk var çorabı heder etmeye
aynştayn gibi karısın ne diyeyim makarnayı ısıtmış,hatta ısıtmamış yakmış adınada makarna kızartması demiş
ne güldün
bakıyımmm :103::103::103::103::103::103::103::103::103::103: yok anacım yokum hala bu listede beni görebilen var mıbaşaka faks çekelim bari hala anlamamışşş topik analarımızda eklenmemiş nerde bu topik sahibiiii
valla duymaım onu
demek bizim oğlan için yapmşlar
ben iki tane aldım giyirdim baktım başedemiyorum mecbur kestim uçlarını
Bundan gayrı onu soruyum
yoo ben sürekli yattım yanlış hatırladınhamileyken her tatili değerlendirip yerinde durmuyordun ya ondan güldüm
ne olduki
duman bence zeynep anası olsun
yoo ben sürekli yattım yanlış hatırladın
hımmm bunu düşünememiştimm
bunadı o bunadı...tokturlar kendi haline bırakın,fazla üstüne gitmeyin demişler...ben de öyle duydum
.
Beydagli kuzum soslu tursu diyoruz biz cok sewerim yapariz
Mercimek koftesi yaninda super oluyor bide onu yesil zeytinin ustune
Dokup yiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?