aman efenim şımartıyorsunuz beni:))ha hayy topiğimizin temizlik anasına taşmış süt napsın ayollllavanta kokulum gene kaçırmışım seni acemin ayyşe teyzesi vernelimin uçuşan kalpcikleri gönüllerin temizlik anasııııı ellerine sağlık olunca haber ette organik yoğurdundan gelip yeyekkk
Hoşbuldum cnmm
Kormadım kız narin ama saçları yapıklı gibiydi
İşe gidiyorum ya erken yatıyorum artıkın yazmasamda okuyorum sizleri
Sen nasılsın belin nasıl annen nasıl oldu kuzum
Paşacmm rabbim yar ve yardımcın olsunn dualarım seninle
canım üzülerek hoş geldin diyorum başın sagolsun bende 3 bebgimi kaybettim 4 gebeligim allahım bir daha acılarını göstermesin işallah bu bebgimde bile kanamm oldu rahim 1 cm açıldı rahim umuşamaya başladı rabbime çok dua ettim 3 melegimi aldım rbim bunu bana bagışla dedimben bu bebkte zoru başardım 37 kilo verdim 2 yıl bebk yasaktı 1 sene ilaç tedavisi gördüm dünyanın tahlillerini oldum altıma yemedigim alet kalmadı neden karnımdaki evladım için 41 gündür yatıyorum çarşambaları kalkıyorum oda 5 dakika yok duş almaya wc yatakta hallediyorum malesef yataktan kalkmam yasak eşimin kayınvalidemin destegi olmsa zor evlat nedir bilmiyorum 3 kere anne oldum ama daha ömürümün baddaniyesi var ömürümü özlersem ona sarılıp aglar koklardım sanki ömürüm kokuyordu çok istedim veriyim baddaniyesini hediye göz yaşım çok diye elim gitmedi evlat işte şimdi karnımda bir canlı var ve ben cinsiyetini ögrenmedim nedenini merak ediyorsan kızımda yok oglumda eşim sag olsun saygı duydu oda ögrenmedi çok şükür senin 2 bebgin varmış rabbim ömürlerine ömür katsın allahım acılarını göstermesin işşallah tektrardan başımız sagolsun hoş geldin bu arada aramıza
şey kem kümkızaşk olsun özelime telini yazıcektin yassana beeeeeee
canım işşallah sag saglim alırım yavrumu kucagıma ilk işin elerimle eşimin kucagına vermek çok hakediyor korkum hevesimiz kursagımızda kalması
bu başak karısı alta görünüyor geçmişten çıkamadı zaar
kız başaK SES VER
BEYDAGLI SEVİNÇ BEGÜN DİGER HATUNLAR KAFA KALMADI BE İSİMLERİ UNUTTUM ENE İLAÇLARIM İGNEMİ VURUNMADIM GEDEMDE VURUNAM BARİ
yok kız koymamışım,3 lt almıştım heralde 2,5 litreye düşmüştürdumos kendi halinde bir kari bebegiyle cirlamiyii bir ozelligi one cikmali ki ona gire karar verelim
Aklima bisi gelmedi benim
Ohh ellerine saglik cnm bende o diziyi izliyodum uyuyup kalmisim
Sutun icine kepce koymamismiydin cokmu doluydu tasmis
Gunaydin canimsanada musmutlu gunler
ben o saatlerde kahvaltı yapıyordum, diğer tosbaları bilmem
Uykucu tosbaaaalarrrrrr
aaa doğru söylüyosun,ne güzel olurdu tanışırdık....sabrederiz artık beraber dediğin gibi...belki denk geliriz aynı anda muayeneye
bunadı o bunadı...tokturlar kendi haline bırakın,fazla üstüne gitmeyin demişler...ben de öyle duydumbakıyımmm :103::103::103::103::103::103::103::103::103::103: yok anacım yokum hala bu listede beni görebilen var mıbaşaka faks çekelim bari hala anlamamışşş topik analarımızda eklenmemiş nerde bu topik sahibiiii
Allahım,
peygamberlerin sonuncusu,
elçilerinin son halkası olan Hazreti Muhammed’e
ve onun ak pâk Ehl-i Beytine
ve necîp sahabîlerine salât eyle!
Bu salı gününde de bana şu üç şeyi lutfeyle:
1.Bağışlamadığın hiçbir günahımı
2.Gidermediğin hiçbir üzüntümü
3.Defetmediğin hiçbir düşmanımı bırakma!
En güzel ismi olan Allah’ın adıyla,
yerin ve göklerin Rabbi olan Allah’ın adıyla,
başlangıcı O’nu gücendirmek olan
her türlü kötülüğü savmayı,
ilk adımı O’nun hoşnutluğu olan her güzel şeyi kazanmayı dilerim.
Ey her tülü ihsanın sahibi Allahım,
bugünü Kendi katından bir bağışlamayla benim için noktala! aminnn
Benim eşim istemiyordu . 2 ay önce ikna oldu. Şimdi deniyoruz bakalım . Ne zaman olacak . Ama bnm biraz psikolojim alt üst .
hadi inşaallah,en çabuk zamanda gelir bebeğin canım...merak etme burda hepimizin psikolojisi alt,üst birbirimize destek oluyoruz işte...
senin eşin neden istemiyor,yenimi evliliğiniz...
Hayır 2 senelik evliyim hazır değilim diip duruyordu . 8 gün var adetime ama şu anda test yapasım var
2. Ay canım . Geçen ay yoktu
4 gün sonra evlilik yıldönümüm . Hayırlısıyla keşke haber alsam hemencik
aaa süpermiş,inşaallah size hediye olarak gelir bebeğiniz
4 gün sonra sabredemezsen kanda baktır..
sevinçççççççççççççççççç napıon kuzum nasılsınnn
cevap versene kısssssss tek başına çalıp oynama iştebende uzun zamandan sonra girmeye başladım ama kimsecikleri görmüyordum...seni gördüm ama cvp yokkk ( çene yapasım geldi kimse yok
Oyyyy kuzumm sabah erken hortluyom progestanin etkisi baslayinca uyumusumuyumaya gittiii sanırımmmm :44::44::44:
Abboowwwwpaşayı bilmeme de ben yusuf yusuf modundayım :18::18::18::18::18: dişçiye gidicem öğleden sonraaa :18::18::18::18::18::18: günaydınlarrrrrrrrrr bu arada
yine nirelere kayboldun sen canım,,,kız bir dahakigeldiğinde de bir kızım oldu dersin belki
maalesef hoş gelmemişsin canım çokk geçmiş olsun ama aramıza hoşgeldindoğru yerdesin burda bu acıyı yaşamış biri olarak seni anlıyorum Rabbim bidaha yaşatmasın... kendini tanıtırmısın biraz 2 çocuğun mu var bebeğini neden kaybettiğini öğrenebildinmi canım inşallah acıların hafifler ve güzel günler yakın zamanda koşarak gelir sana ve bizede
ay hiç sorma bende tam bir test manyağıydım,ne paralar harcamıştım,hey gidi...bencede sabret ve bekle canım...
Çok para harcadım 2 aydır testlere . Tam zamanını bekliyeceğim bu ay sabredebilirsem
benim babam bile alışmıştı,yine hapmı attın ,hapçılar gibi geziyon derdi..şuursuzca uyurdum....Hayla uykum varrr biseler yiyimde geri uyuyayim bari
benim hiç dibi tutmadı am taşırdığım çok oldu...birde tencerenin ağzına zeytinyağı sürünce taşmıyormuş...uyumaya gidiyom
Bu arada sut kaynatirken dibine tutmamasi icin sutu koyacaginiz tencereyi suyla calkalayip sutu oyle koyun
Tasmamasi icin icine kepce koyun agzina kadar dolu degilse tasmiyor
ben 29 yaşında 2 kız çocuk annesiyim rabbim bağışlarsa üçüncüyü istiyordum ama seneye beklemediğim bir anda geldi beklemedim bir anda gitti içim yanıyormu evet hemde nasıl çok zor hamilelikk olmuştu benim için 6 kilo verdim tam düzeldim derken böyle oldu 12 yıldır kaynanamla oturdum ayrılalı bir yıl olmak üzere 3.bebişimi kendim yalnız büyütmek isterdim nasıp değilmiş saol beni dinlediğn için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?