Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Allahım,
peygamberlerin sonuncusu,
elçilerinin son halkası olan Hazreti Muhammed’e
ve onun ak pâk Ehl-i Beytine
ve necîp sahabîlerine salât eyle!

Bu salı gününde de bana şu üç şeyi lutfeyle:
1.Bağışlamadığın hiçbir günahımı
2.Gidermediğin hiçbir üzüntümü
3.Defetmediğin hiçbir düşmanımı bırakma!

En güzel ismi olan Allah’ın adıyla,
yerin ve göklerin Rabbi olan Allah’ın adıyla,
başlangıcı O’nu gücendirmek olan
her türlü kötülüğü savmayı,
ilk adımı O’nun hoşnutluğu olan her güzel şeyi kazanmayı dilerim.

Ey her tülü ihsanın sahibi Allahım,
bugünü Kendi katından bir bağışlamayla benim için noktala! aminnn

aman efenim şımartıyorsunuz beni:))
gel ye kız mis gibi ev yoğurdu....

işe gidiyorsun demek eniyisi walla ALLAH kolaylık versin canım..

demek yapıklıydı,ee zaten öyle:))
sağol canım ne güzel annemi unutmuyorsunuz ALLAH hepinizden razı olsun,annem aynı canım bundan sonra eski haline dönmesi mucize olur bizim için,hayatta en çok istediğim şeylerin en başında bu geliyor zaten,ama sonsuz şükürler olsun...belimde iş yapmazsam iyi ama mecburen yapınca sürekli ağrı çekiyorum canım ...

ne edecen kız telimi

paşam nasıl iğnelerini rahat yapıyormusun,göbüşten mi yapıyorsun

Benim eşim istemiyordu . 2 ay önce ikna oldu. Şimdi deniyoruz bakalım . Ne zaman olacak . Ama bnm biraz psikolojim alt üst .

yok kız koymamışım,3 lt almıştım heralde 2,5 litreye düşmüştür
sütün taşmasını hiç sevmiyorum,bende karadayıya dalıp sütü unuttum işte:101:

Uykucu tosbaaaalarrrrrr
ben o saatlerde kahvaltı yapıyordum, diğer tosbaları bilmem
sabrederiz artık beraber dediğin gibi...belki denk geliriz aynı anda muayeneye
aaa doğru söylüyosun,ne güzel olurdu tanışırdık....
bunadı o bunadı...tokturlar kendi haline bırakın,fazla üstüne gitmeyin demişler...ben de öyle duydum

amiiinnnnnnnnn.........

Benim eşim istemiyordu . 2 ay önce ikna oldu. Şimdi deniyoruz bakalım . Ne zaman olacak . Ama bnm biraz psikolojim alt üst .

hadi inşaallah,en çabuk zamanda gelir bebeğin canım...merak etme burda hepimizin psikolojisi alt,üst birbirimize destek oluyoruz işte...

senin eşin neden istemiyor,yenimi evliliğiniz...

hadi inşaallah,en çabuk zamanda gelir bebeğin canım...merak etme burda hepimizin psikolojisi alt,üst birbirimize destek oluyoruz işte...

senin eşin neden istemiyor,yenimi evliliğiniz...

Hayır 2 senelik evliyim hazır değilim diip duruyordu . 8 gün var adetime ama şu anda test yapasım var

yine nirelere kayboldun sen canım,,,kız bir dahakigeldiğinde de bir kızım oldu dersin belki

Hayır 2 senelik evliyim hazır değilim diip duruyordu . 8 gün var adetime ama şu anda test yapasım var

e zamanı gelmiş o zaman...canım biraz daha sabret daha 8 gün varmış idrarda çıkmayabilir sonra üzülürsün...denediğiniz ilk ay mı bu...

sevinçççççççççççççççççç napıon kuzum nasılsınnn

cevap versene kısssssss tek başına çalıp oynama işte bende uzun zamandan sonra girmeye başladım ama kimsecikleri görmüyordum...seni gördüm ama cvp yokkk ( çene yapasım geldi kimse yok

uyumaya gittiii sanırımmmm :44::44::44:
Oyyyy kuzumm sabah erken hortluyom progestanin etkisi baslayinca uyumusum
iyiyim cok sikur sen nasilsin peloo donmus marasa
paşayı bilmeme de ben yusuf yusuf modundayım :18::18::18::18::18: dişçiye gidicem öğleden sonraaa :18::18::18::18::18::18: günaydınlarrrrrrrrrr bu arada
Abboowwww bidicik olmaz insallah korkma canim
yine nirelere kayboldun sen canım,,,kız bir dahakigeldiğinde de bir kızım oldu dersin belki

Ewet canim yaa ne guzel ugruyordu kayboldu gitti merak ediyom bende

uyumaya gidiyom
Bu arada sut kaynatirken dibine tutmamasi icin sutu koyacaginiz tencereyi suyla calkalayip sutu oyle koyun
Tasmamasi icin icine kepce koyun agzina kadar dolu degilse tasmiyor

ben 29 yaşında 2 kız çocuk annesiyim rabbim bağışlarsa üçüncüyü istiyordum ama seneye beklemediğim bir anda geldi beklemedim bir anda gitti içim yanıyormu evet hemde nasıl çok zor hamilelikk olmuştu benim için 6 kilo verdim tam düzeldim derken böyle oldu 12 yıldır kaynanamla oturdum ayrılalı bir yıl olmak üzere 3.bebişimi kendim yalnız büyütmek isterdim nasıp değilmiş saol beni dinlediğn için

Çok para harcadım 2 aydır testlere . Tam zamanını bekliyeceğim bu ay sabredebilirsem
ay hiç sorma bende tam bir test manyağıydım,ne paralar harcamıştım,hey gidi...bencede sabret ve bekle canım...
Hayla uykum varrr biseler yiyimde geri uyuyayim bari
benim babam bile alışmıştı,yine hapmı attın ,hapçılar gibi geziyon derdi..şuursuzca uyurdum....
uyumaya gidiyom
Bu arada sut kaynatirken dibine tutmamasi icin sutu koyacaginiz tencereyi suyla calkalayip sutu oyle koyun
Tasmamasi icin icine kepce koyun agzina kadar dolu degilse tasmiyor
benim hiç dibi tutmadı am taşırdığım çok oldu...birde tencerenin ağzına zeytinyağı sürünce taşmıyormuş...

sevinç damat turşusunu duydunmu kuzum ben ondanda yaptım ilk kez inşaallah güzel olur..

ALLAH bağışlasın canım,ne güzel 2 kızın varmış inşaallah birde olişin olur...ay ben 2 yıl oturdum hayat burnumdan geldi sen tam 12 yıl oturmuşsun bravo tebrik ediyorum canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…