Amin canım inş valla bende doktora gitcem artık çok sıkıldım valla heray regl olmaktan insan üzülüyoda her ay bekliyosun sonra hüsranla bitiyo herşey hoppa silbaştan ayak dik yastık koy gün aşırı birliktelik felan fulan yani içim karardı behhh:))neyse senin oğluşta çok tatlı maşallah.Allah bağışlasın Allahım bizlerede nasip eder inş.
neyseeee haydiii kızlar buyrun kahveye birazda fallanalım yahuuu:))))
uydurukçu MERAKŞAR heç olmamış
tanımıştım evet ,mesajlaşmamız olmuştu kendisiylen,ama sizin kadar uzun tanımıyordum tabiii...sizler bayağı samimiydiniz galiba...
burdan gidişi ve uslübü kötüydü hiç tasvip etmedim...insanların fikrine tabiki saygı duymalıyız,ama daha düzgün ve daha güzel vedalaşabilirdi...
neyyyy 5 günmü yuhhhh
bekliyorum resimleriiiiiiii
he bakarık ne var, hatta ben baktım bile
ay hiç sorma bende tam bir test manyağıydım,ne paralar harcamıştım,hey gidi...bencede sabret ve bekle canım...
benim babam bile alışmıştı,yine hapmı attın ,hapçılar gibi geziyon derdi..şuursuzca uyurdum....
benim hiç dibi tutmadı am taşırdığım çok oldu...birde tencerenin ağzına zeytinyağı sürünce taşmıyormuş...
sevinç damat turşusunu duydunmu kuzum ben ondanda yaptım ilk kez inşaallah güzel olur..
ALLAH bağışlasın canım,ne güzel 2 kızın varmış inşaallah birde olişin olur...ay ben 2 yıl oturdum hayat burnumdan geldi sen tam 12 yıl oturmuşsun bravo tebrik ediyorum canım...
:44::44::44::44::44::44::44::44::44:ilginç bi tespit:44::44::44::44::44::44::44:hiç düşünmemiştim:44::44::44::44::44::44::44:sen var yaaaaaaa
dikkatimi çektide başak hanım bir sual yönelticim size,siz sanki kimsenin olmadığı tenha saatleri seçip, yo,yooo seçip değil pusuya yatıp kimse yokken girip cevapları yazıp,yazıp çıkıyorsunuz...
neden bunu yapıyorsunuz ve sohbetlere denk gelmek istemiyorsunuz?????
neden insanlardan kaçıyorsunuz,bu konuda bizi aydınlatırmısınız???
bir TKB olarak bunu bize borçlusunuz....
not: lütfen direk egeciki sebep göstermeyiniz....
egenin kanepede duruşunada bayıldım,bunuda ilave etmek istedim
Bayramla ilgili planlariniz neler 9 gun tatil varmis
Bende plan yapmak istiyom ama gecen bayram adanaya gittim
Yolculuktan dolayi lekelenmem oldu korkuyorum simdi
Esim bise olursa korkusuyla bir yere gitmek istemiyo
Ama ben yatmaktan cok sIkIldim ya
saol canım ah bir alatsam nelere katlandım neler yaşadım bir bilsen ama beteri beteri var dedim oturdum yerime hayırlısı ölen bebişi aldım küçük bir yer gömdük mezarda ben bakmadım annem açıp baktı oğlanmış yavrum
Kizz basak havalar soguyo egeye alis veris yapacakmisin kislik
Dumos sanada soruyom mont falan atki bere
Kilotlu coraplar esofmanlar
dumos kendi halinde bir kari bebegiyle cirlamiyii bir ozelligi one cikmali ki ona gire karar verelim
Aklima bisi gelmedi benim
Ohh ellerine saglik cnm bende o diziyi izliyodum uyuyup kalmisim
Sutun icine kepce koymamismiydin cokmu doluydu tasmis
Gunaydin canimsanada musmutlu gunler
bu bayram otur oturduğun yerde bi zahmet,şehir içi neyine yetmiyooo
ben gidiyorum senin yerinede bol bol gezerim
birileri beni andı sankii
bizim ablamın kızından kalma birsürü montumuz var bende almıştım yeğenime kendi zevkime göre bize kısmetsiz kışlık pek bişey almıycamKizz basak havalar soguyo egeye alis veris yapacakmisin kislik
Dumos sanada soruyom mont falan atki bere
Kilotlu coraplar esofmanlar
uyumaya gidiyom
Bu arada sut kaynatirken dibine tutmamasi icin sutu koyacaginiz tencereyi suyla calkalayip sutu oyle koyun
Tasmamasi icin icine kepce koyun agzina kadar dolu degilse tasmiyor
birileri beni andı sankii
aman aman kalsın istemiyorum bişey olmak hevesim içine kaçtıbunca zamandır tanışıyoruz ben hepiniz hakkında kitap yazarım ama siz tanıyamamışsınız beni ne diiimm, kendi halimde takılmaya devam ediyorum ben
Uzulme Rabbimin imtihani bende onceki sene 3, 5 aylik bebegimi kaybettim benimkide erkekti
Allahim kimseye yasatmasin simdi yine hamileyim darisi basina acin hafifliyor
Ama hic unutmuyorsun
:26:rizeye mi gidiyon hava cok sugukmus
Bir yere gidemeyecem gibi gorunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?