Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Beydagli duymadim o tursuyu nasil oluyor canim
Belkide bildigimiz bisey adi farklidir bir anlativer bakiyi.

kızz ayak kaldırma deyince aklıma ne geldi
bazayı kaldırıp yatan varmış duymuş muydun

Son düzenleme:

kızz bence çok güzel oldu merakşar
şar eki çok güzel bi buluş istediğin kelimenin dötüne koyup o kelimeyi ballandırabilirsin
şar=bol

Son düzenleme:
Bayramla ilgili planlariniz neler 9 gun tatil varmis
Bende plan yapmak istiyom ama gecen bayram adanaya gittim
Yolculuktan dolayi lekelenmem oldu korkuyorum simdi
Esim bise olursa korkusuyla bir yere gitmek istemiyo
Ama ben yatmaktan cok sIkIldim ya

saol canım ah bir alatsam nelere katlandım neler yaşadım bir bilsen ama beteri beteri var dedim oturdum yerime hayırlısı ölen bebişi aldım küçük bir yer gömdük mezarda ben bakmadım annem açıp baktı oğlanmış yavrum

Kizz basak havalar soguyo egeye alis veris yapacakmisin kislik
Dumos sanada soruyom mont falan atki bere
Kilotlu coraplar esofmanlar

:44::44::44::44::44::44::44::44::44:ilginç bi tespit:44::44::44::44::44::44::44:hiç düşünmemiştim:44::44::44::44::44::44::44:

ama bak daha az önce sen burdaydın seni tlfdan gördüm
hemen pc açtım baktımki kaçmışsınnnn

yoksa sinyaller mi tersine aksediyo

bu bayram otur oturduğun yerde bi zahmet,şehir içi neyine yetmiyooo

ben gidiyorum senin yerinede bol bol gezerim

Uzulme Rabbimin imtihani bende onceki sene 3, 5 aylik bebegimi kaybettim benimkide erkekti
Allahim kimseye yasatmasin simdi yine hamileyim darisi basina acin hafifliyor
Ama hic unutmuyorsun

geçmişi yanıtlıyorum hayatım Ege uyudu bende yatıcam hava kapalı hiç bişi yapasım yok
bütün gün yiyip içip dötü devirip yatmalık bi hava

evet maaşı bekliyorduk bişiler almak için
kilotlu çorap aldım ege ye ama ayaklarını kesiyorum ben tayt yapıyorum yoksa ege çoraplarını çııkaramayınca sinirleniyo
mont alıaz inşallah ev ayakkabısı alcaz bot almak lazım
kazak hırka pant
ay insan kendini unutuyo he ben yine 2 yıllık kabanla gezcem

Son düzenleme:

aman aman kalsın istemiyorum bişey olmak hevesim içine kaçtı bunca zamandır tanışıyoruz ben hepiniz hakkında kitap yazarım ama siz tanıyamamışsınız beni ne diiimm, kendi halimde takılmaya devam ediyorum ben

bizim ablamın kızından kalma birsürü montumuz var bende almıştım yeğenime kendi zevkime göre bize kısmetsiz kışlık pek bişey almıycam

uyumaya gidiyom
Bu arada sut kaynatirken dibine tutmamasi icin sutu koyacaginiz tencereyi suyla calkalayip sutu oyle koyun
Tasmamasi icin icine kepce koyun agzina kadar dolu degilse tasmiyor

hımm bi deneyim bunu bakalım geçen yoğurt yaparken biraz dibine tuttu öyle yaptım mecbur

kızlar eşimin raporu şimdic elime geldi.hızlı ileri hareket 15 yavaş ileri hareket 35 yerinde hareketli 15 hareketsiz 35 sperm sayısın 18.800.000 nasıl sizce durum biliyosunuzdur die yazıorum umut vrmı

Uzulme Rabbimin imtihani bende onceki sene 3, 5 aylik bebegimi kaybettim benimkide erkekti
Allahim kimseye yasatmasin simdi yine hamileyim darisi basina acin hafifliyor
Ama hic unutmuyorsun

evet öyle canım seni kaçıncı birde bişey sorucam hemen hamile kalsam olurmu küçük kızım 5 yaşında geli gelip karnımı öpüyordu çok istiyordu kardeşi olmasını onu kandırdmak zorunda kaldım bebiş yokmuş doktor yanlış görmüş sonra olacakmış dedim zavallı inandı karnımı öpmüyor artık doktora kızıyor ozaman gözlük taksın doktor diyor

Kiz basak ucu acik coraplar var zati ne alipta kestiriyon
Tovbe Estagfurtovbeeeeeee ucu acik lastikli kaymiyor oyle ara bulda al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…