Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ellerine sağlık topiğimizin mozaikli benim göremediğim gizemli kadınııı topik analarını duyurulamamışsın bu seferde neysem bunada şükür artık ama topik analarımızın duyurusu yapılmazsa haftaya pufuduk poğaça tariflerimi vermem haberin olsunn dişini yidiğimin anasıı başaksss

topikte bana çeneli hatun diyolar işine yarar mı ki :44::44: çene yapasın gelmiş yaa ortak muhabbet lazım sen kimsin nesin nerelerden yazıyon ben bilmiyomki

yarar yarar niye yaramasın bende seninle tanışmak istiodum ...adım aysun ...adanadan yazıyorum..noterde çalışıyorum o nedenle fazla giremiyorum...3 yıl bitcek evleneli..daha bebişimiz yok maalesef...memnun oldum sende kendinden bahsedermisin?

beydağlı bunaldım valla
dişim azdı yine kaç gündür gece boyu ağrıyo
ankaradan randevu aldım gidince çektircem
bide dolgum var
poffffff

dolgu yaptırdım bende ağzımın uyuşukluğu bi geçse çokkk acıktım senin yanmış makarnanı bile yiyebilirim o derecee

işte bunu yapacağumm çok gösel olmuş

oyyyy kuzumm sabah erken hortluyom progestanin etkisi baslayinca uyumusum
Iyiyim cok sikur sen nasilsin peloo donmus marasa

Abboowwww Bidicik olmaz insallah korkma canim

ewet canim yaa ne guzel ugruyordu kayboldu gitti merak ediyom bende

bilirim o progestanı bende iyiyim aynı nakarat devam... Evet dönecekti pelo ...dönmüş demekki...

Bende cikiyom az uzanacam
Bafs annem sen yokken kaynattik

ağzınıza sağlık şekerim bende dişçiden geldim açlıktan midem kıyılıyor ağzım hala uyuşuk yiyemiyom bişiycikler bide koymuş başak karısı biliyomuş gibi o tatlılar yok mu olsada yesem yani o yanmış ama kızartma süsü verilmiş makarnaları bile yerim şuan o derece acıktım ağzım yüzüm çarpık bak aynın böle oturdum okuyo vakit geçiyo iyki kaynatmışınız ayolll

adım ferhan hakkariden yazıyorum maalesef son senemiz batıya tayin olduğumuz günlerin hayaliyle yaşıyorum 5 yaşında bir oğlum var 29 mayıs 10 haftalık bebeğimi kaybettim pıhtılaşma sorunum varmış şimdi korunuyorum... Rabbim hakkımda hayırlısını nasip eylesin inşallah sağlıktan sıhatten ayırmasın... daha yeni evlisin olur inşallah

ne zamandır korunmuyorsun canım :44::44: geç olsunda güç olmasın bak ben hemen hamile kalmıştım ama sonu gelmedi hakkında hayırlısını iste ben hep öyle dua ediyorum

memnun oldum ferhancım hakkında hayırlısı olsun az kalmış hayaline kavuşmana...çok geçmiş olsun bendede çıktı pıhtılaşma,22 haftalık bebeğimi kaybettim bende 2011 ağustosta.ertesi sene bir adette kimyasal gebelik oldu sonra bidahada olmadı...herşeyin hayırlısını diliyorum...doğru zamanı beklio rabbim ...oğluşunuda Allah bağışlasın..

ne zamandır korunmuyorsun canım :44::44: geç olsunda güç olmasın bak ben hemen hamile kalmıştım ama sonu gelmedi hakkında hayırlısını iste ben hep öyle dua ediyorum

ben düşükten sonra 2 ay korundum..o zamandan beride korunmuyorum...hakkımızda hayırlısı cnm ...bende öyle dua ediyorum..

Canım Rabbim bidaha yaşatmasın sende o zor yolları yürüdün demek inşallah kucağına sağlıcakla aldığın bebeğinle teselli bulmayı nasip etsin Allah...
pıhtılaşma için doktorun nasıl bir tedavi verdi bana gebelik öncesi corasprin gebelikle iğne dediler inşallah Rabim sağlıcakla nasip eder bana kardiyolipin bakıldı mutasyonlara bakılmadı sana hangi tahlilleri baktılar şuan ilaç kullanıyormusun

Cok gecmis olsun cnm duzelirsin insallah
Eki Görüntüle 819750

kızlar 3 borcam ıslak kek yaptm ıkısını anama gotrcm yarın
gelın beraber yıyelımmm

siz koyun boyle resimleri heec dusunmeyin heeec

Offf bu saate coktan uyurdum uykjm kacti
Car car cene kac gundur ben boyleyum kimsenin umru deel
Borulce grip olmus babaanne agliyor vahh vahhh

Hayat cok garipsin yaaa acayipsin
Bu cins insanlari nerde barindiriyorsun
Halbuki yedi denizin disari attiklari

kız buraya 4 su bard su yazmışım ya yeni fark ettim
saftrikşar

4su bard. un yazıcaktım

ayrıca tarife baktımda 2 su bard un olcakmış biraz yanlş hatırlamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…