kız buraya 4 su bard su yazmışım ya yeni fark ettim
saftrikşar
4su bard. un yazıcaktım
ayrıca tarife baktımda 2 su bard un olcakmış biraz yanlş hatırlamışım
aman efenim şımartıyorsunuz beni:))
gel ye kız mis gibi ev yoğurdu....
işe gidiyorsun demek eniyisi walla ALLAH kolaylık versin canım..
demek yapıklıydı,ee zaten öyle:))
sağol canım ne güzel annemi unutmuyorsunuz ALLAH hepinizden razı olsun,annem aynı canım bundan sonra eski haline dönmesi mucize olur bizim için,hayatta en çok istediğim şeylerin en başında bu geliyor zaten,ama sonsuz şükürler olsun...belimde iş yapmazsam iyi ama mecburen yapınca sürekli ağrı çekiyorum canım ...
Cnm sendende rabbim razı olsun allahım tüm annelere şîfa wersin
Kızlar çok güzel bi yazı..
.Belki su anda çok dertlisin Belki ? Artik yeter? diyorsun Belki de kendinden geçmissindir Belki de ağliyorsundur. Beklide bütün musibetlerin sonunda eline bir sey gecip geçmeyeceğini düsünmektesin Duy ! Rabbin sana söylüyor Sabredenlere, felaketler karsi dislerin, sikip göğüs gerenlere, mükafatlari hesapsiz ödenecektir!? Belki de onca insanin içinde neden senin seçildiğini soruyorsun Oysa Rabbinin seçtikleri kiymetlilerdir? Içinizden mücahitlerle sabredenleri ortaya çikarincaya kadar elbette sizi deneyeceğiz!? Hayat bir imtihan değimli.? Her soru ebedi hayatinda yer olan bir tuğla Nefes alip verdiğin her an yeni bir soruya gebe? Onlar olmasaydi sonsuzluk yurdunda sana ait hiç birsey olmayacakti?. Derdin yoksa üzül asil Dertliysen bil ki?. O seni seviyor?. Bak! Sevdiğin ne diyor? Allah(cc), hayrini dilediği kisiyi sikintiya sokar.? Belki sen Ashab-i Uhdud kadar aci çekmedin? Hani krallari onlari iman ettikleri için Ates dolu hendeklere attirmisti ya?.. Belki sen Ebu Zer(r.a) kadar aci çekmedin?. Amcasi inandiği için onu hasira sarip Yakmisti ya? Belki sen Vahsi kadar aci çekmedin Sevgilisi ona Bana görünme!? demisti ya? belki sen Yakup(a.s) kadar aci çekmedin?. Yusuf?u (a.s.) elinden alinmisti ya? Belki sen Hatice (r.anha) kadar aci çekmedin?. Muhammed(sas) yurdundan kovulmustu ya? UNUTMA?. Rabbin kimseye Dayanabileceğinden fazlasini yüklemez Belki kalbindir aciyan, Belki bedenin, Beklide ruhundur kivranan, Beklide yokluktur seni saran Beklide bin bir türlü muamma, Her ne durumda olursan ol Diline yakisir bu dua LA ILAHE ILLA ENTE SUBHANEKE INNI KÜNTÜ MINEZZALIMIN? Senden baska ilah yoktur! Sen bütün noksanliklarindan münezzehsin süphesiz ben nefsine zulmedenlerden oldum
Canım Rabbim bidaha yaşatmasınsende o zor yolları yürüdün demek inşallah kucağına sağlıcakla aldığın bebeğinle teselli bulmayı nasip etsin Allah...
pıhtılaşma için doktorun nasıl bir tedavi verdi bana gebelik öncesi corasprin gebelikle iğne dediler inşallah Rabim sağlıcakla nasip eder bana kardiyolipin bakıldı mutasyonlara bakılmadı sana hangi tahlilleri baktılar şuan ilaç kullanıyormusun
Aysuuuuunnnnnapiyon cnm
Evi aldinizmi iskenderundan :26:
Gunaydin kadin larrrr
Hava kapali yagdi yagacak
Balkonu cam balkon yaptirdik
Masa koyduk kilim felan serdik
Yagmur da orda oturmasi cok zevkli
Bir gun gelinde kaavalti yapak
napim canım iyiyim ...sen napıosun...o dörtyolmuş kuzum yaaa ama geri satcaz heralde 1 haftada 6.000 kar oluyo :)) daha karar veremedi kocişim ama...
Hayirlisi kuzum insallah istedigin gibi bir ew bulursun Allahim olmayanlarada versin
Benim ewin resimlerini gordunmuydu Albumde var
buraya yağıyor bileme( çok zor uyandım çooookkkk...ohhhh keyif yap kısss benim yerimede.. yapalım kahvaltı peynirin tadını unuttum wallaa ne zaman yapıozzz?
aminnnnn inşallahhh...ama biz hemen almayız ev...biraz böle gider al-sat al sat sonrada borçsuz ev sahibi ol düşüncesi var eşimde...inşallah rabbim yürü ya kulum der...görmedimmmm face den bakim dedim yoktu sanırım hemen bakıyorum kuzucummm...
Aaa hafta sonlari kaavalti yapmiyonuzmu
Birgun gel marasa peloyuda alin gelin bize annem
Pelocan evi biliyor
Facede degil cnm burdaki profilimde hakkinizda hayirlisi olsun
Kiz ablanin oglu ne tatli olmus oyle maasallah
hımmm çok güzel görünüyor ellerine sağlıkEki Görüntüle 819750
kızlar 3 borcam ıslak kek yaptm ıkısını anama gotrcm yarın
gelın beraber yıyelımmm
geçmiş olsun canım...dolgun hayırlı ve uğurlu olsundolgu yaptırdım bende ağzımın uyuşukluğu bi geçse çokkk acıktım senin yanmış makarnanı bile yiyebilirim o derecee
Offf bu saate coktan uyurdum uykjm kacti
Car car cene kac gundur ben boyleyum kimsenin umru deel
Borulce grip olmus babaanne agliyor vahh vahhh
kız buraya 4 su bard su yazmışım ya yeni fark ettim
saftrikşar
4su bard. un yazıcaktım
ayrıca tarife baktımda 2 su bard un olcakmış biraz yanlş hatırlamışım
amin canım sağolasın....Cnm sendende rabbim razı olsun allahım tüm annelere şîfa wersin
Kızlar çok güzel bi yazı..
.Belki su anda çok dertlisin Belki ? Artik yeter? diyorsun Belki de kendinden geçmissindir Belki de ağliyorsundur. Beklide bütün musibetlerin sonunda eline bir sey gecip geçmeyeceğini düsünmektesin Duy ! Rabbin sana söylüyor Sabredenlere, felaketler karsi dislerin, sikip göğüs gerenlere, mükafatlari hesapsiz ödenecektir!? Belki de onca insanin içinde neden senin seçildiğini soruyorsun Oysa Rabbinin seçtikleri kiymetlilerdir? Içinizden mücahitlerle sabredenleri ortaya çikarincaya kadar elbette sizi deneyeceğiz!? Hayat bir imtihan değimli.? Her soru ebedi hayatinda yer olan bir tuğla Nefes alip verdiğin her an yeni bir soruya gebe? Onlar olmasaydi sonsuzluk yurdunda sana ait hiç birsey olmayacakti?. Derdin yoksa üzül asil Dertliysen bil ki?. O seni seviyor?. Bak! Sevdiğin ne diyor? Allah(cc), hayrini dilediği kisiyi sikintiya sokar.? Belki sen Ashab-i Uhdud kadar aci çekmedin? Hani krallari onlari iman ettikleri için Ates dolu hendeklere attirmisti ya?.. Belki sen Ebu Zer(r.a) kadar aci çekmedin?. Amcasi inandiği için onu hasira sarip Yakmisti ya? Belki sen Vahsi kadar aci çekmedin Sevgilisi ona Bana görünme!? demisti ya? belki sen Yakup(a.s) kadar aci çekmedin?. Yusuf?u (a.s.) elinden alinmisti ya? Belki sen Hatice (r.anha) kadar aci çekmedin?. Muhammed(sas) yurdundan kovulmustu ya? UNUTMA?. Rabbin kimseye Dayanabileceğinden fazlasini yüklemez Belki kalbindir aciyan, Belki bedenin, Beklide ruhundur kivranan, Beklide yokluktur seni saran Beklide bin bir türlü muamma, Her ne durumda olursan ol Diline yakisir bu dua LA ILAHE ILLA ENTE SUBHANEKE INNI KÜNTÜ MINEZZALIMIN? Senden baska ilah yoktur! Sen bütün noksanliklarindan münezzehsin süphesiz ben nefsine zulmedenlerden oldum…
oh be keyfe bak,burasıda yağmırlı böğün....Gunaydin kadin larrrr
Hava kapali yagdi yagacak
Balkonu cam balkon yaptirdik
Masa koyduk kilim felan serdik
Yagmur da orda oturmasi cok zevkli
Bir gun gelinde kaavalti yapak
sen kusmuyonmuBugun arkadasim aksam yimene cagirdi oraya gitcez
Ben cikiyom cnm sarjim bitiyor telli sarja takiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?