Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kiz basak bende progestan maduru oldum
Oglumu okula saldim yatacam azcik
Ferhanda girunmedi haaa dun yedi icti
Disi sisti zaar

geldim sevdiceğüm kız seni progestan çarpmış benide hayat çarptı ayoll kendüme bi geliyom sonra bi sabah kalkmışım yine aynı vıdı vıdılar kafamda dün üstümde bi sinir vardı anlatamam bölem duvarlara düz tırmanasım halıları cırmıklayasım vardı bana arda bir oluyor öyle o halimle temüzlük yapmaya kalktım 2. dakikada kafayı süpürge yaparken bi kaldırdım tannn rafa çarptım başladım sölenmeye çaydanlık düştü çaydanlıkla bi kavga etmişim annem kızım iyimisin diye soluğu mutfakta aldı benden size dün hayır yoktu anlıcan bugün daha iyiyim kartımada bonus vermişler mesj geldi gidip onları harcıcam inşallahhh dün bütün gece komşudaydım yine giremedim kalabalıktık gece 12 döndüm eve dışarsıda hareketliydi ağzımızı burnumuzu tıkadık jet hızıyla geçtik komşuya kociş yoktuda onla döndük sonra eve işte bölemm siz naptınız bakimm sevinç senin kontrol ne zaman bidaha eoe topikte pıhtılı bi can daha kızına kavuştu Allah ım bizede o mutlu sonu göstersin inşallahhh

bu çağla şikeli çok beğeniyorum ve seviyorum...ya ne güzel sanki iki taneyi o doğurmamış,bu mankenler acayip walla başka yaratıklar sanki...

hamilelikleride sanki solucan leblebi yutmuş gibi

solucan leblebi yutmuş gibi miiiii işte ben buna mizah derimmm

slm kızlar

bende gelebilir miyim aranıza

Paşammm mrb canım belki sen beni tanımazsın ama seni günlükten takip ediyordum. ve ne zamandırda seni göremedim.. umarım sende bebişinde iyidir. iyi haberlerini bekliyorum. göresin diye alıntı ile cevapladım. bana özelden dönersen sevinirim. Allah'ım sanada karnındakinede sağlık versin canım

gel datlum gel hoşgeldin nerelerden geldin bakiim bi çay al demlenelim ayoll

hb canım

kısaca kendimden bahsediyim 24yaşındayım 4yıllık evliyim yaklaşık 3senedir bebek için uğraşıyoruz 2012yılında mart ve kasım aylarında 2düşüğüm vartestlerim yapılması gerekn işlemlerim vardı onları hallettik bu süre zarfında artık tekrardan bebek için çalışmalara başlıcaz ama yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum

Allahım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın

Ferhan annen ne geziyi kiz hakkaride
Kontrolum haftaya cuma
Aaa emine dogurmusmu cok sevindim
Darisi basimiza insallah

Begum saol canim
Adetin belkide gelmez ne bekliyon

bebek konusunda agzım yandı artık ıstemıyrum en azından kafama takmıyorum ablacııgımmm hıc umuru degıl yedım bıtırdı kendımı gelcekse gelır allah buyuk.. ama adet olmak cok ıstıyomm ablam ya sınır yapıo olamamak :18::18:

O yuzdenmi topige eskisi gibi ugramiyorsun
Burda sadece bebekten bahsetmiyoruzki

ben annemlerle aynı şehirdeyim hatta dipdibeyim ama güzelim benimki ne şansıki olaaaa

hiç belli olmaz canım hemen ümitsiz olma,hem daha çok yeni denemeleriniz hemen pes etmek yok öyle

kızlar çakşır otunu duydunuzmu yada deneyen bilen varmı ben araştırma yaptım onu kullaanlar patır patır doğurmuşlar.şimdi ben yapsam patır patır doğururmuyum ki acaba diye düşünüyorum:)))

Selam hatunlar tlfdan ruzgarin resmini yukleyeyim dedim beceremedim resim.boyutlari buyuk geliyor neyse .. pasayi merak ettim hersey yolunda oyle degil mi ? kuzusunu saglikli bir sekilde kucaklayacak insallah.. sevinc seninde bebisin hayirli olsun.. basak selamlar :) hepinize selamlar beydagli tsk ederim ruzgar ucuncu ayini bitirdi bile bende annelige alistim cok mutluyum :)

Cok saol canim saglikla sihhatle kucagima alirim insallah
Sende bebegini anali babali buyut Rabbim size bagislasin canim

Insallah sevinc rabbim saglikli bir sekilde kucagina almayı nasip etsin bebegini. Benim oglusta uyandi pirtlata pirtlata hemde :)

Ferhan annen ne geziyi kiz hakkaride
Kontrolum haftaya cuma
Aaa emine dogurmusmu cok sevindim
Darisi basimiza insallah

ben ayağımı sakatladıktan bi süre sonra geldi canım bana baktı Allah başımızdan eksik etmesin... emine değil tatlım onun topikten aslı vardı o doğurdu salı gün topiğin 4. bebeği emine ve seninde güzel haberlerinizi okuruz inşallah zamanı gelince

Son düzenleme:
ferhann canıım naberrr nasılsın
gezmeden geldim pc ye koştum canım içgüveysinden halliceyik sen nasılsın canım kıbrıs tatili süper yaa bende çok merak ediyorum oraları nasip hakkari ötesi yok gari diyip devam ediyoz işte gülüm oraların fotoyu çekmedin mi şöle koysaydın gözümün gönlümüz açılırdı ayoolll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…