Kiz basak bende progestan maduru oldum
Oglumu okula saldim yatacam azcik
Ferhanda girunmedi haaa dun yedi icti
Disi sisti zaar
bu çağla şikeli çok beğeniyorum ve seviyorum...ya ne güzel sanki iki taneyi o doğurmamış,bu mankenler acayip walla başka yaratıklar sanki...
hamilelikleride sanki solucan leblebi yutmuş gibi
canım üzülerek hoş geldin diyorum başın sagolsun bende 3 bebgimi kaybettim 4 gebeligim allahım bir daha acılarını göstermesin işallah bu bebgimde bile kanamm oldu rahim 1 cm açıldı rahim umuşamaya başladı rabbime çok dua ettim 3 melegimi aldım rbim bunu bana bagışla dedimben bu bebkte zoru başardım 37 kilo verdim 2 yıl bebk yasaktı 1 sene ilaç tedavisi gördüm dünyanın tahlillerini oldum altıma yemedigim alet kalmadı neden karnımdaki evladım için 41 gündür yatıyorum çarşambaları kalkıyorum oda 5 dakika yok duş almaya wc yatakta hallediyorum malesef yataktan kalkmam yasak eşimin kayınvalidemin destegi olmsa zor evlat nedir bilmiyorum 3 kere anne oldum ama daha ömürümün baddaniyesi var ömürümü özlersem ona sarılıp aglar koklardım sanki ömürüm kokuyordu çok istedim veriyim baddaniyesini hediye göz yaşım çok diye elim gitmedi evlat işte şimdi karnımda bir canlı var ve ben cinsiyetini ögrenmedim nedenini merak ediyorsan kızımda yok oglumda eşim sag olsun saygı duydu oda ögrenmedi çok şükür senin 2 bebgin varmış rabbim ömürlerine ömür katsın allahım acılarını göstermesin işşallah tektrardan başımız sagolsun hoş geldin bu arada aramıza
slm kızlar
bende gelebilir miyim aranıza
gel datlum gel hoşgeldinnerelerden geldin bakiim bi çay al demlenelim ayoll
Begum saol canim
Adetin belkide gelmez ne bekliyon
bebek konusunda agzım yandı artık ıstemıyrum en azından kafama takmıyorum ablacııgımmm hıc umuru degıl yedım bıtırdı kendımı gelcekse gelır allah buyuk.. ama adet olmak cok ıstıyomm ablam ya sınır yapıo olamamak :18::18:
ben annemlerle aynı şehirdeyim hatta dipdibeyim ama güzelim
ilkkez duydum tşk ederim
Yok be öyle oturupta hazırlı yapmak nerdeeee fırsat buldukça koyuyorum valize bişiler
her defasında böyle oluyorum
evimi kocamı bırakmak istemiyorum
içten içe burkuluyorum onu bıraktığım için
ama ankaradan gelirkende aynı şey oluyor gelmek istemiyorum ağlıyorm ağlıyorm
çok alışıyorm annemlerede
eve gelince üzgün oluyorum
bunu hep yaşıyorum
gıpta ediyorum ailesiyle aynı semtte aynı şehirde yaşayanlara
hani derler ya allah çirkin şansı versn diye
işte o sözdeki çirkin benim börülce
anası .ötünü dibinde kocası iç güvey
demekki ben çok güzelim
Keşke bu kadar güzel olmasaydım
vay babaan anaan kemüüne laf arasında güzelliğiminde havasını attım
O yuzdenmi topige eskisi gibi ugramiyorsun
Burda sadece bebekten bahsetmiyoruzki
hiç belli olmaz canım hemen ümitsiz olma,hem daha çok yeni denemeleriniz hemen pes etmek yok öyle
Selam hatunlar tlfdan ruzgarin resmini yukleyeyim dedim beceremedim resim.boyutlari buyuk geliyor neyse .. pasayi merak ettim hersey yolunda oyle degil mi ? kuzusunu saglikli bir sekilde kucaklayacak insallah.. sevinc seninde bebisin hayirli olsun.. basak selamlar :) hepinize selamlar beydagli tsk ederim ruzgar ucuncu ayini bitirdi bile bende annelige alistim cok mutluyum :)
Ferhan annen ne geziyi kiz hakkaride
Kontrolum haftaya cuma
Aaa emine dogurmusmu cok sevindim
Darisi basimiza insallah
gezmeden geldim pc ye koştum canımferhann canıım naberrr nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?