Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

CUMAMIZ MUBAREK OLSUN
Rabbim bu mubarek gun hurmetine kimseyi darda birakmasin
Ya Safi ismi serifi hurmetine sifa versin
Korktugumuz korkulara ugratmasin
Peygamber efendimizin yuzu suyu hurmetine
Kalbimizden gecen hayirli dualarimiza bizi kavustursun
Amin amin amin

iyi olmaya çalışıyorum işşallah
banada öyle geliyoo

canım gittinmi dr a naptın facede göremedim seni

dumanım beydaglım kısa özet geçeyim

salı günü sarı akıntım gene gelmeye başladı eşime dedim antibiyotige gene başlıyalım dedi çarşamba oldu allahım daha çogaldı hastaneye yattıgım gibi aradım femikali yeşim hemşireyi verirmisin dedim not aldım dönücek size dedi bekler dönmedi akıntı çogaldı yeşimi aradım teli kapalı mesaj attım yok sonra arda beye mesaj attım kontrolüm salı günüydü aslında ama dün gitik yarın ara dedi arda yeşim hemşire aradı bende yalvardım ne olur beni araya sok gene akıntımçogaldı dedim bu sefer 10 gibi sabah gel bakalım dedi burun sümügü gibi sarı akıntıyla karışık gekmeye başladı sabah kalktık üstümü giyicem bir sıcaklık fos diye kanama zannettim sapsarı akıntı gelmiş vıcık vıcık allahım siliyorum gene geliyortaksiyi aradık taksi yok herzamanki gibigarip kocam tepeye çıktı taksi getirdi bindik gidiyos doktora oraya gittik tam taksiden indik forş diye muayenenin kapınıdan girdik tam ourdum bir sıcaklık forş diye eşime dedimki kanamamı geldi bu akıntı hayra aşamed degil rahim agzımmu yumuşuyor gene kaybedicem bebgimi dedim başladım aglamaya panik atagım azdısonra muayene odasına girdik yeşim hemşire sagolsun ilgilendi terlik verdi örtü verdi altıma dedim çatala oturup çıkarıyım üstümü korkuyorum esime dedim kanmı ney bu baktıkkı eteklı bantolonuma iç çamaşırıma sarı akıntı boşalmış aynı yumurta pltesi bebk mamsı gibi dolmuş atım siliyorum gene geliyor arda bey geldi :18::18:altan bakalım dedi ısıgı tutunca allahım bu ney böyle dedi kukuma birşeyler sıktırdı yeşim hanıma sonra dedi burayı boşaltmak lazım sevgi hemşireyide çagırdı 2 hemşire 1 doktor kukumla ugraştı bebgim çok şükür iyi saglıklı suyu var 3 antibiyotik yazdı crp kn aldı 2 tüp rahimden 3 tüp pamuk çubugu gibi birşeyle akıntı aldı odaya gittik konuştu bizde paşam bir 26 haftalık olsak korkma dedi bebjk küçük oldugundan yasamaz gibime getirdi sanki25 ekimde 26 haftalık olucak dün dedim paşam yolun sonuna geldin gene gidicek dedim 10 yaş yaşlandım yeminle evde taksi beklerken ne agladım rabbim emeklerimi boşa çıkarma bana acımıyorsan esime acı çok istiyor bu bebgi dedim altımla ugraştı arda bey aleti ileri itti ondan kanamam var korma kan gelirse dedi dün epey geldi sildikçe peçeteyegiremezsem kızmayın korkumdan banyo bile yapamadım yakında kokarca olup çıkmazsam iyi 24 ekime gün verdi şeker yüklemesine sabah 9.30 gidicem rabbim o günleri göstermeyi nasip etsin rabbime çok şükrettim dua ettim evladımı bana bagılşlasın diye herşey rabbimin elinde ol derse olur olma derse olmaz işşallah benimde amelimde paşaya evladını bagışlar amin eşimin dün stresten tansiyonu çıktı
bu arada hepinize hayırlı cumalar cumanız mubarek dualarınız kabul olsun işşallah

yatış 45 gün
doguma kalan süre 119

Pasagulum korkma cnm bisicik olmayacak icini ferah tut strese girdikce daha beter olur
Bolbol dua et bebegini kucagina alacaksin kuzum Rabbimin izniyle cok az kaldi hadi bakalim

Seks hayatınız etkilenebilir. Baba bebeğinize veya size zarar verme korkusuna kapılabilir. Hamilelik boyunca daha fazla seks arzusu veya cinsel dürtü düşüklüğü yaşayabilirsiniz. Seks, sevgi dolu bir ilişkinin parçası olduğundan dolayı hamilelik sırasında seks teşvik edilmelidir. Tabiki komplikasyonlar, vajinal kanama ve sıvı kayıpları gibi durumlarda, ayrıca ikiz veya çoğul gebelik durumlarında seksden kaçınmalısınız.
bu is nasıl olur beben çoktan elegimi eldim duvara astım aman utandım bak

Bende gordum okudum onu hatta guldum
Uzulme pasagulum sahalara donecez insallah
Gecici bir sure kapsama alani disiyiz

paşam geçmiş olsun inş bu sıkıntıların karşılığını rabbim vericek sana çok zor sağlıklı bi insanın yatması ama sabret canım sabrın sonu selamettir inş......

canım arkadaşım,ne olur üzülme RABBİM büyük dua ediyorum inşaallah hayırlısı ile alacaksın kucağına bebeğini....

evet bayağı sınanıyoruz ama şükürler olsun hem senin bebeğin daha bir kıymetli olacak....

birde aklıma ne geldi o crinon jeli bende kullanmıştım,iyice ileri sıkmadığın zaman oda birikip akıntı gibi akıyor bende öyle olmuştu,ama seninki öyle birşeymi bilmiyorum...

hem buraya girmezsen sana hangimiz kızıp yanlış anlayabilirizki canım,hele de zararlıysa bence hiç girme kalbimiz seninle canım benim..ALLLAH a emanet olun...

Beydagli kuzum sabah kalktim kahvaltimi yaptim ilacimi ictim
Baktim biraz iyiuim hemen ezogelin corbasi yaptim
Esim yufka almis bide patatesli borek yapacam insallah

kızlar bende bu sıralar bi iştah açıklığı var doymuyorum ya 4kilo vermiştim geri alıcam sonra şişko şişko hamile kalıcam :18:

gel canım olmamı burda herkese yer var demi kızlar (bende yeniyim zaten)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…