gezmeden geldim pc ye koştum canımiçgüveysinden halliceyik sen nasılsın canım kıbrıs tatili süper yaa bende çok merak ediyorum oraları nasip hakkari ötesi yok gari diyip devam ediyoz işte gülüm oraların fotoyu çekmedin mi şöle koysaydın gözümün gönlümüz açılırdı ayoolll
cektım canımm bı suru faceden eklıyelım bırbırımızı ıstersen..
canım ıyı yapmıssn gezmıssn bısey sorcam evlılık tarıhımı duzeltıcem beceremedım nasıl oluyo bılıyomusn acaba
sağ üst köşede kullanıcı kontrol paneli tıkla sonra sol taraftan profil düzenleyi tıkla oradan değiştirebilirsin canım.. tabikimde özelden face adresi at ben seni ekleyeyim
tamam cnm atıyorm heen mesaj kutunu sıldın ınsallah
Selamun aleykummm diyimde çıkıyımmm dedim
sevinç uykucu progestan çarpıkı gösel kadınuyudun mu yoğsam gene yoğsam kusmakta mısın akşam akşam kocası kurtlar vadisi sereden yalnız bi gadın olarak iki lafın belini gırmaya gidimdi nerdeeee
ıssız topik sahibimde anca aşadan okusun dursun başakss garısı rapunzelim napıon orda havalar nasıll
beydağlıı lavanta kokulum girmişin pazar mağduru olmaya gitmişin haber çıkmadı dönebildin mi annem yoğsam kayboldun mu badılcanların domatların arasında kıyamammm
yarim saate bu hale gelirim poffff kurtlar vadisini izleyen varmi hayla
Kiz antalyada ne isiniz var kurs falanmi cikti
banada öyle geliyooDumos kiz ise baslayinca daha cok goruruz buralarda bana oyle geliyor
bebegim gene beni korkuttu ondan giremedimşimdi yatıyorum giremezseniz merak etmeyin olurmu beni çıkmamlazım merak edersiniz diye girdim duanızı eksik etmeyin ne olur bebgim benle kalsın korkuyorum kaybetmeye
Bismillahirrahmanirrahim noldu kiz ararim ben seni korkma nolur bise olmayacak insallahbebegim gene beni korkuttu ondan giremedimşimdi yatıyorum giremezseniz merak etmeyin olurmu beni çıkmamlazım merak edersiniz diye girdim duanızı eksik etmeyin ne olur bebgim benle kalsın korkuyorum kaybetmeye
Kuzum seni cok merak ettik ama aklima geldi acaba ingiltereyemi dondu dedimSewınco gecmişi okuyamadım
Nasılsın?
Herkes iyidir inşallah
Ben evime döndüm
Alişle uğraşıyorum, bi taraftanda evimi düzenleyip temizliyorum, sütüm de çok azaldı, alişime aptamil takviyesi yapıyorum aç kalmasın. Bulgur pilavı yiyorum habire sütüm arttsın diye, üstünede kimyonlu döküyorum bide anne sütümü arttıran çaylardan içiyorum
Sen nasılsın kuzum, mide bulantın gectimi?
Beydaglım nasıl ?
Paşam nasıl?
Basak annesinemi gidiyor?
Ben girmeyeli ne gelismeler oldu özet geçiver
Öpüldün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?