Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

cektım canımm bı suru faceden eklıyelım bırbırımızı ıstersen..
canım ıyı yapmıssn gezmıssn bısey sorcam evlılık tarıhımı duzeltıcem beceremedım nasıl oluyo bılıyomusn acaba

sağ üst köşede kullanıcı kontrol paneli tıkla sonra sol taraftan profil düzenleyi tıkla oradan değiştirebilirsin canım.. tabikimde özelden face adresi at ben seni ekleyeyim

topikkkkk canlan biraz canlan herkes tavuk gibi tündümü erkenden ayolll nerde bu kızlarrrrr yarın ev ilaçlancak iyice kış girmeden yapalım dedik Yarabbim şu bir seneyide tertemiz evimde mutlu sağlıklı huzurlu yaşamayı nasip eyle Yarabbim. aminn. kızlar kasım gibi antalyaya gidicez sanırım.inşallah bi nefes olur bize...

sevinç uykucu progestan çarpıkı gösel kadın uyudun mu yoğsam gene yoğsam kusmakta mısın akşam akşam kocası kurtlar vadisi sereden yalnız bi gadın olarak iki lafın belini gırmaya gidimdi nerdeeee
ıssız topik sahibimde anca aşadan okusun dursun başakss garısı rapunzelim napıon orda havalar nasıll
beydağlıı lavanta kokulum girmişin pazar mağduru olmaya gitmişin haber çıkmadı dönebildin mi annem yoğsam kayboldun mu badılcanların domatların arasında kıyamammm

yarim saate bu hale gelirim poffff kurtlar vadisini izleyen varmi hayla
Kiz antalyada ne isiniz var kurs falanmi cikti

Yimemizi yidik ilaclarimi ictim
Ignemi vurdum
Biraz tv izledim oglumu yatirdim
Bende odama cekilddim

Basak yarin anasina gediyi
Biraz zor gelir
Kiz senin kardesin askerden donmedimi daha

Belos olurdu aksamlari esi geceye gidince
Uzun uzun sohbet ederdik topikin en kucuguydu
Yeni biri gelince ona derdik yer ver diye
Ama simdi hamile kimseye yer felan veremez

yarim saate bu hale gelirim poffff kurtlar vadisini izleyen varmi hayla
Kiz antalyada ne isiniz var kurs falanmi cikti

başak okuyodu demin aşadan gitmiş evet canım kurs varmış bizde takılcaz peşine inşallah.. 9 günmiş sanırım masraf olucak ama olsun kısada olsa nefes alırız biraz ayağımda ozamana biraz daha iyileşir inşallah gitmişken gezmek isterim ama öle gezemem fazla hava alır gelirim artık

bebegim gene beni korkuttu ondan giremedim şimdi yatıyorum giremezseniz merak etmeyin olurmu beni çıkmamlazım merak edersiniz diye girdim duanızı eksik etmeyin ne olur bebgim benle kalsın korkuyorum kaybetmeye

Sewınco gecmişi okuyamadım

Nasılsın?

Herkes iyidir inşallah

Ben evime döndüm

Alişle uğraşıyorum, bi taraftanda evimi düzenleyip temizliyorum, sütüm de çok azaldı, alişime aptamil takviyesi yapıyorum aç kalmasın. Bulgur pilavı yiyorum habire sütüm arttsın diye, üstünede kimyonlu döküyorum bide anne sütümü arttıran çaylardan içiyorum

Sen nasılsın kuzum, mide bulantın gectimi?

Beydaglım nasıl ?

Paşam nasıl?

Basak annesinemi gidiyor?

Ben girmeyeli ne gelismeler oldu özet geçiver

Öpüldün

Dumos kiz ise baslayinca daha cok goruruz buralarda bana oyle geliyor
banada öyle geliyoo

bebegim gene beni korkuttu ondan giremedim şimdi yatıyorum giremezseniz merak etmeyin olurmu beni çıkmamlazım merak edersiniz diye girdim duanızı eksik etmeyin ne olur bebgim benle kalsın korkuyorum kaybetmeye

canım gittinmi dr a naptın facede göremedim seni

Bismillahirrahmanirrahim noldu kiz ararim ben seni korkma nolur bise olmayacak insallah
Dualarim seninle canim.
Kuzum seni cok merak ettik ama aklima geldi acaba ingiltereyemi dondu dedim
Bulantilarim azaliyor cnm cok sukur
Beydagli iyi
Pasa arada sorunlar yasiyor ama dahada iyi olacak insallah
Basak bugun angaraya gidiyor
Duzenini kur da gel arada cnm
Bebek emmezse kendinide yirtsan sut kalmiyor
Ben yirttim herseyi yaptim sagdim ettim yok annem
Illaki cocuk emecek damarlardan beri acilip sut oluyor
Uzulme oglun saglikli olsun gerisi bos

Kuzum bolbol oku cnm Rabbim yardimcin olsun
Sinaniyorsun sabret bak az kaldi oku sabir dile
Rabbim bu cektiklerinin mukaafaatini verecek insallah
Bebegini kucagina aldigina aldiginda herseyi unutacaksin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…