Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:26: yarin birgun bayram firfirisi girer araya o zaman hec ugrayan olmaz
Bi tirtil ugrar bide ben ev kedisi digerleri gezer anca

yok kuzum be ne gezmesi burda bendensin hadi oturak evde gez gez nolcek saray yavrusu evinde elektirik su derdin yok minnoşun karnında oğluşun kocişin yanında ee burdada bizlerrr senden iyisi mi var

iyi akşamlar paşam
iyi haberlerini yazınca seviniyorum inş daha iyi olacaksın
şimdi yat bakalım bebek doğunca yatamazsın hele bide yaramaz bi oğlan olursa vay haline
sagol canım rabbim tez zamanda sanada olmayanlarada tattırsın inan içimde bir umud var sanki dogal yolla hamile kalıcen gibime geliyor yasin topluyorum kanserli bir hastamız için 500 yasin bir kişi 1 tane okurmusın
yok kuzum be ne gezmesi burda bendensin hadi oturak evde gez gez nolcek saray yavrusu evinde elektirik su derdin yok minnoşun karnında oğluşun kocişin yanında ee burdada bizlerrr senden iyisi mi var

yavrum gel ben seni gezdiriyim

amin canım inş
ağzından bal damlıyo kıss
okurum ne zamana kadar okunacak yarın okusam olurmu:26:

canım nice mutlu ve sağlıklı uzunnn yıllara inşaallah..eşinle birlikte bebeksiz geçirdiğiniz son evlilik yıldönümü olsun canım..ALLAH mutluluğunuzu daim etsin

allah razı olsun ablaım ınsalah ya (

kurbana hamıle gırmeyı oyle ıstedım kı esım kasap ya dukkanda yardıma gıdıyrm ya herkes sorucak dıye oyle ıstedım kı olmadı nasıp degılmıs adetım de 3 ayda bır gelme donemı basladı cok duygusalım
kusura bakmayın gıremedım bugun sabah kusa kusa gttm hastaneye usutmusum olcem sandım ya kus kus yemınle 2 kılo verdm allah yardımcısı olsun kusanlarn sevnc abla basta olmk uzere..
ahh bır adet olsam.. bırde bır taneck evladım olsa esımı mutlu etsem

kuzucum allah bın kere razı olsunn senın gbı guzel kızın olsun ınsallah senınde.

kuzucum allah bın kere razı olsunn senın gbı guzel kızın olsun ınsallah senınde.

hayırlısı olsun kuzucum inşallah... sen yokken kaynattık bizde bende giremedim bi kaç gün alışmışım ama iş güç yaparken gezerken hep aklımdaydı topik

duman kıssçee aşadan bakıp bakıp gidiyosun artık netten değil dumanla mı haberleşcez senle

çatalını kap gel ayoll yanınada kendi kurduğum zeytinlerden katimmmm sen nerdesin kuzum ingilterede miydin? kuzuşunu Allah bağışlasın canım.
Sağol canım herkesin evladını.
Ellerine sağlık. Yakın olsaydık gelirdim
Kendi kurduğun zeytin nasıl oluyor
Evet İngiltere'deyim canım

Kızlrr nasılsınızz

Midem fena ağrıyo çok şişti ölüyomm
Öğleden beri ölüyorumm
Geçmiş olsun canım
Acile gitseydin canım keşke

bafs32diren kardeşim diren başarıcaksın biz arkandayız kalbin önce inansınki beynin emir etsin hade gene iyisin sabahlar olmasın yaparsın biz onuda yapamıok sevinçle kız seinç hatırlıyormusun o günleri

Ben hatırlıyorum sizin o günlerinizi :))
Buarada bizde uzunnnnnnnn bi aradan sonra sezonu açtık :) darısı başınıza kızlar :)

ben hep uğruyom bir kerem
bayramda ugrarmisin kocisin yaninda olur aklina bilem gelmeyiz
o dogana kadar ben 9 dogurmazsam
kız beyaz lahana dolmasını kimse yapmadı yimedim biliyinmimemlerim şişicek he
Abboowwww kiz soylesene yapsinlar ablan vardi senin noldu kotu gununde ugramaz oldular
Cok sukurrrr binlerce sukurrrrrr
duman kıssçee aşadan bakıp bakıp gidiyosun artık netten değil dumanla mı haberleşcez senle

duman hanim rizede ya kaynosuna gitti heyy gidi

Bugun saat 13:40 da randevum var dua edin kizlar hayirli haberlerle geleyim:18:
Hamile kalmakla bitmiyorki bizim kabuslar 9 ay stres korku
Allahim hepimizin yardimcisi olsun

Pasa karisi dun eksili kabak ve bulgur pilavi yaptim kuzum
Tursu ayran vs. Yemekten sonra ogluma ciktik bayramlik aldik
Darisi basina bi ayakkabi begendiremedik
Alis veris merkezinde igne saatim geldi wc de ignemi yaptim
Cok yoruldum bide ev ayakkabisi alacam olise patik seklinde
Onlarada bugun bakariz sanirim cok yuruyunce belim agriyor
Dunden yemekler var bugunu oyle atlatiriz sanirim

hayırlısı olsun kuzucum inşallah... sen yokken kaynattık bizde bende giremedim bi kaç gün alışmışım ama iş güç yaparken gezerken hep aklımdaydı topik

cokk sagl allah razı olsun kuzucummm.. aklında yer ettık desene

herkese hayırlı cumalar analrım dualarımız kabul olsun ınsallah

ahah neydi o günler
Hatirliyon dimi cnm kizz acacan tabi bir sene oldu nerdeysr
6 ay canım 6 ay
işşallah canım ya işşallah agzın bal yesin
bana ablamı dimeonun yüzünden kaynanamdan yemedigim laf kalmadı allah seni inandırsın yer yarılsaydıda içine girseydim dedim 2 kız kardesi geldi saydı durdu onlara bunlar nasıl kardeş 1 aydır gelmiytor içi nasıl rahat ediyor vs brnim halim bu şekildine yapayım anne dedim söyle doagum eder gelmez dedi hastasın gelmez dedi kocası kimmiş dedi eşi cins biraz ablamın inan huzuru yok bunu desemde yok kızdı gene dün eşime demiş yollamıcan paşayı demiş hele bir gittigini duyuyum demişsaydı durdu beni rezil etti gelini hiç sorma oda oglanı bahane ediyor
sen dedi kaynanam saçını süpürge ettin hepsine gittin altlarından aldın hani nerdeler dedi inan birşey diyemedim çünkü kaynanam haklıydıbenim ailem beni kullanmış sevinç benim ailem yokmuşkiben salak gibi hep gittim doktor paralarımı harcadım laf etmiyorum ama canım çok agırıma gitti burda okadar kişi kınadıki kardeşlerimi kahretsinki cevap veremedimbebgim olsun yollamıyor ne eşim ne kaynanam gidersen döverim dedi kaynoş

beyaz lahana dolmasınada gelince yiyemedim annem gelsin ona yaptırıcam işşallah bu aralar panik atagım azıyor allahım affetsin çok yoruyor beni geceleri uykum yok kabuslarla uyanıyorum ve nedenine gelince huzurlu degilimki uyuyum huzurlu olunca uykum güzel stresliyim anlıcagın

hayırlı haberlerle gel kuzum
beydaglı

canım benim salı güdücektim perşembe gittim ail yazdım buraya görmedinmi:44:gene temizlediler rahimimi 24 gün verdiler şeker yüklemesi için çok mutluyum şeker yüklemesi yaptırdıgım için allahım istedigim dilegim olucak işşalahhemşire aç gel dedi digeri dok dedi ne yapsam:44::44:benim bildigim açlık dokluk şekere bakılıyor:44::44:

allah nasip ederse yarın 24 haftama giricem yani 24+1 olucem
rabbim olmayanlarada nasip etsin begümüme işşalah bafıma
rabbim sana tez zamanda versin işşallah üzülme daha 2 sene olmuş yenisin yani benim gibi 12 senelk degilsin inan hamile olmakla iş bitmiyor devamını getirmekte iş bitiyorbakl bana 3 yetim yoladım cennete sevinçte 3 düşük saglıkı saaatli gebeklik geçirmen dileiyle canım

alem kadınsın he ne ka gülüyom bazen yazdıklarına

hayırlı cumalar
not gribin oldum:2:

Kuzum ne deseler haklilar inanamiyorum bu iyi gun dostlarina
Benim herifte ikide bir senin ananda benim babanda diyor hakli
Siddetle kiniyorum kardeslerini ve gelini uzulme bundan sonra sende ona gore davranirsin
Allah buyuk dusmez kalkmaz bir Allah
Canim seker yuklemesi kesinlikle ac gidilir
Bu arada detayli haftasindasin detayliya girmiyonmu
Ve 24+1 demek 25. Haftaya girdin demek yani 24 u tamamladin 25 den bir gun aldin.
Belos detayliya girdi.

Pasa bu gribi esinmi getiriyorrrrrrrrrrrrr nedirr
Benim herifte grip olmus yatakodasindan kovdum

Pasagul mantar olmustun ya dr ilac verdiydi dimi cabuk gectimi
Bende iki gundur kasiniyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…