:26: yarin birgun bayram firfirisi girer araya o zaman hec ugrayan olmaz
Bi tirtil ugrar bide ben ev kedisidigerleri gezer anca
ben ölem çok çeneli birim değildim aslındabölem para verelimde konuş derlerdi ama artık anlıyom ki mutsuz kadının çenesine vuruyo :99::99::99::99: hayat bazım böle zorluklarla karşı karşıya koyunca vıdı vıdı :99::99::99:dırı dırı:99::99::99: etmeden geçmiyo ayolllll sular kesilince sen beni görecen :111::111: bırak ablamı arayıp anlatmak ne kiiii duvarlara bilem bağırıyom su borularına söleniyom sonra belediye vssss en son cumhuriyet döneminde döşenmiş bidaha değişmemiş boruların içinden kanalizasyon karışımış pis suyu bidem saatle yakalayacanda kullanacannn ben dicemi bilirimdeee neyseeeeeeeeee
iyi akşamlar paşam
iyi haberlerini yazınca seviniyoruminş daha iyi olacaksın
şimdi yat bakalım bebek doğunca yatamazsın hele bide yaramazbi oğlan olursa vay haline
yok kuzum be ne gezmesi burda bendensin hadi oturak evde gez gez nolceksaray yavrusu evinde elektirik su derdin yok minnoşun karnında oğluşun kocişin yanında ee burdada bizlerrr senden iyisi mi var
sagol canım rabbim tez zamanda sanada olmayanlarada tattırsın inan içimde bir umud var sanki dogal yolla hamile kalıcen gibime geliyor yasin topluyorum kanserli bir hastamız için 500 yasin bir kişi 1 tane okurmusın
yavrum gel ben seni gezdiriyim
amin canım inş
ağzından bal damlıyo kıss
okurum ne zamana kadar okunacak yarın okusam olurmu:26:
canım nice mutlu ve sağlıklı uzunnn yıllara inşaallah..eşinle birlikte bebeksiz geçirdiğiniz son evlilik yıldönümü olsun canım..ALLAH mutluluğunuzu daim etsin
sabahlar olmasınnnnnnnnnnncanlar can topiğin can dostlarııııı ben geldimmmm beydağlımm sevincimmm begüm duman başakss paşam adını unuttuğum kim varsa belinaynayyy hepinize şöle bi sarılimm ne özlemişim ne özlemişimmmm
begüm evlilik yıldönümün kutlu olsun kuşumm seneye bebişinizle beraber kutlayın inşallah her sene aşkınıza aşk katsın ayolll
özet geçimm önceliklem sizleri çok özledim evin tepeden tırnağa temizliği bitmiş bulunmakta Allah ım sağlıcakla oturmayı nasip etsin inşallahh bayram öncesi olmasıda süper oldu hepsi biaradaa
sevincim göbüşün büyüdümü nasılsın bebeeamm ve nasıl bebeann ?? kafiyeli oldu
beydağlım darısı başına tatlım bitti çok şükür
başakss karısınıda özledim beenederdir kii??
neysem temizlik sonrası size gösel bi tarif verim artık hımm bu arada çok sevdiğim bi arkadaşım tayinci gidiyor bugün orda toplaştık bize maklube yapmış yedik içtik oturduk hem gezdim hem temizledim ayoll
evet fotolar ve sonrası tarif azzz sonraaaa
kuzucum allah bın kere razı olsunn senın gbı guzel kızın olsun ınsallah senınde.
Sağol canım herkesin evladını.çatalını kap gel ayoll yanınada kendi kurduğum zeytinlerden katimmmmsen nerdesin kuzum ingilterede miydin? kuzuşunu Allah bağışlasın canım.
Geçmiş olsun canımKızlrr nasılsınızz
Midem fena ağrıyo çok şişti ölüyomm
Öğleden beri ölüyorumm
bafs32diren kardeşim diren başarıcaksın biz arkandayızkalbin önce inansınki beynin emir etsin hade gene iyisin sabahlar olmasın yaparsın biz onuda yapamıok sevinçle kız seinç hatırlıyormusun o günleri
ben hep uğruyom bir kerem
o dogana kadar ben 9 dogurmazsam
kız beyaz lahana dolmasını kimse yapmadı yimedim biliyinmimemlerim şişicek he
Cok sukurrrr binlerce sukurrrrrryok kuzum be ne gezmesi burda bendensin hadi oturak evde gez gez nolceksaray yavrusu evinde elektirik su derdin yok minnoşun karnında oğluşun kocişin yanında ee burdada bizlerrr senden iyisi mi var
duman kıssçee aşadan bakıp bakıp gidiyosun artık netten değil dumanla mı haberleşcez senle
Ben hatırlıyorum sizin o günlerinizi :))
Buarada bizde uzunnnnnnnn bi aradan sonra sezonu açtık :) darısı başınıza kızlar :)
hayırlısı olsun kuzucum inşallah... sen yokken kaynattık bizde bende giremedim bi kaç gün alışmışım ama iş güç yaparken gezerken hep aklımdaydı topik
Sağol canım herkesin evladını.
Ellerine sağlık. Yakın olsaydık gelirdim
Kendi kurduğun zeytin nasıl oluyor
Evet İngiltere'deyim canım
Geçmiş olsun canım
Acile gitseydin canım keşke
Ben hatırlıyorum sizin o günlerinizi :))
Buarada bizde uzunnnnnnnn bi aradan sonra sezonu açtık :) darısı başınıza kızlar :)
Hatirliyon dimi cnmkizz acacan tabi bir sene oldu nerdeysr
Pasa karisi dun eksili kabak ve bulgur pilavi yaptim kuzum
Tursu ayran vs. Yemekten sonra ogluma ciktik bayramlik aldik
Darisi basina bi ayakkabi begendiremedik
Alis veris merkezinde igne saatim geldi wc de ignemi yaptim
Cok yoruldum bide ev ayakkabisi alacam olise patik seklinde
Onlarada bugun bakariz sanirim cok yuruyunce belim agriyor
Dunden yemekler var bugunu oyle atlatiriz sanirim
rabbim sana tez zamanda versin işşallah üzülme daha 2 sene olmuş yenisin yani benim gibi 12 senelk degilsin inan hamile olmakla iş bitmiyor devamını getirmekte iş bitiyorallah razı olsun ablaım ınsalah ya(
kurbana hamıle gırmeyı oyle ıstedım kı esım kasap ya dukkanda yardıma gıdıyrm ya herkes sorucak dıye oyle ıstedım kı olmadı nasıp degılmıs adetım de 3 ayda bır gelme donemı basladı cok duygusalım
kusura bakmayın gıremedım bugun sabah kusa kusa gttm hastaneye usutmusum olcem sandım ya kus kus yemınle 2 kılo verdm allah yardımcısı olsun kusanlarn sevnc abla basta olmk uzere..
ahh bır adet olsam.. bırde bır taneck evladım olsa esımı mutlu etsem
duman kıssçee aşadan bakıp bakıp gidiyosun artık netten değil dumanla mı haberleşcez senle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?