ben ayrıntılıya 19+5 girdim okumuyonmu kızKuzum ne deseler haklilar inanamiyorum bu iyi gun dostlarina
Benim herifte ikide bir senin ananda benim babanda diyor hakli
Siddetle kiniyorum kardeslerini ve gelini uzulme bundan sonra sende ona gore davranirsin
Allah buyuk dusmez kalkmaz bir Allah
Canim seker yuklemesi kesinlikle ac gidilir
Bu arada detayli haftasindasin detayliya girmiyonmu
Ve 24+1 demek 25. Haftaya girdin demek yani 24 u tamamladin 25 den bir gun aldin.
Belos detayliya girdi.
Pasa bu gribi esinmi getiriyorrrrrrrrrrrrr nedirr
Benim herifte grip olmus yatakodasindan kovdum
canım 1 litre suya elma sirkesi damlat 6 damla onunla yıka kukuşunuPasagul mantar olmustun ya dr ilac verdiydi dimi cabuk gectimi
Bende iki gundur kasiniyom
Beydagli sinyallllllsinyallllllll
ben ayrıntılıya 19+5 girdim okumuyonmu kızbirde geçn gitmemde girdim rabbime binlerce şükür saglıklıymış bebgim canım benim hemşire dok gel dedi gitmeden arıcem sorucem ona göre işşallah gidicem ailemegelince dedimki bundan sonra kimse şeyine güvenip beni çagırmasın dedim okadar agırıma gittiki beni işleri bitene kadar kullandılar 2 bebgi hiçmi düşünmüyorlar görücez allah razı olsun eşimden kaynnamdan onlar olmasa ben bu güne gelemezdim paşa yok artık bakalım 2 gebeliklerinde kim bakıcek sizlere hodri meydan
olabülür bebm ben koyamam eşimi ona ihtiyacım var biliyorsun hoş kovsamda gitmez dğün uyuyorum zannetti elini karnıma koydu bebgi okşadı tekme attıkça sevindi garibim işşallah hevasimiz kursagımızda kalmaz
canım 1 litre suya elma sirkesi damlat 6 damla onunla yıka kukuşunutravagoton krem kulan dışına ben ondan kullanıyorum antibiyotik kullanıyorsan oda yapar kuzum suyu bol iç pamuklıu giy dar giyme mğümkünse kukuna çamaşır giyma kuru tutu temem bende kilot yok altımda yane devamlı wc yaptıgım için üstümde 1 şrşaf altımda hasta bezi temem sadece havlu peçete koyuyorum oraya
karu temizlik yapıyor zaar
anca yazıyom tek parmak
topikte kimse yoktu ya trip yaptımkime bu tripler bakimmmm
inşaallah en kısa zamanda gelir canım üzme kendiniallah razı olsun ablaım ınsalah ya(
kurbana hamıle gırmeyı oyle ıstedım kı esım kasap ya dukkanda yardıma gıdıyrm ya herkes sorucak dıye oyle ıstedım kı olmadı nasıp degılmıs adetım de 3 ayda bır gelme donemı basladı cok duygusalım
kusura bakmayın gıremedım bugun sabah kusa kusa gttm hastaneye usutmusum olcem sandım ya kus kus yemınle 2 kılo verdm allah yardımcısı olsun kusanlarn sevnc abla basta olmk uzere..
ahh bır adet olsam.. bırde bır taneck evladım olsa esımı mutlu etsem
bayramda ugrarmisin kocisin yaninda olur aklina bilem gelmeyiz
Abboowwww kiz soylesene yapsinlar ablan vardi senin noldu kotu gununde ugramaz oldular
Cok sukurrrr binlerce sukurrrrrr
duman hanim rizede ya kaynosuna gitti heyy gidi
Beydagli kuzum son bardak keyif cayinida pc basindami iceyim dedin
canım yapo sirkeli suyuKizzzz okumustum unuttum adi kari gormusundur detaylida cukunu fistigini zaar gozun kormu bizemi demiyon
Hevesiniz kursaginizda kalmayacak insallah. Pamuklu giyiyom dar degil hamile donu
Bos ver uzulme zati artik kimseye kosamazsin bebeginden firsatin olmaz
Sen kocanla cocugunla iyi ol gerisini salla bebeeem
Dur sirkeli suyu deneyim parcaladim valla
kız manyak yeşil çay içme bebgin kalbini durduruyor ne zamandır içiyon yasak kız yeşil çayValla pasagul kendimi cok zorluyom iki litreyi anca iciyom
Ama yesil cay iciyom ayran sut corba
En son gittigimde daha hic kilo almadiydim
Bakim bu defa ne dicek
Ewde elma birikmis dur bende komposto yapim
topikte kimse yoktu ya trip yaptım
inşaallah en kısa zamanda gelir canım üzme kendinibak ablan ne etsin ben 16 yıla girdim
uğrarım zaar kocişim evde ama sizde aklımdasınızbaşak yok zaten,sana sararım he tikat et
he kız nerden bildinsen ne içiyon
canım yapo sirkeli suyu
kız manyak yeşil çay içme bebgin kalbini durduruyor ne zamandır içiyon yasak kız yeşil çay
Abboowwww kiz bilmiyodum korkutma beni on gundur felan iciyom :18:
Offf ne icecez sicak sicak o zaman
inşaallah hayırlı haberlerle gelirsin canım benim,dualarım seninle ,tekmi gidecen???Bugun saat 13:40 da randevum var dua edin kizlar hayirli haberlerle geleyim:18:
Hamile kalmakla bitmiyorki bizim kabuslar 9 ay stres korku
Allahim hepimizin yardimcisi olsun
kız ne bu kadar geziyon tikat et yaaaPasa karisi dun eksili kabak ve bulgur pilavi yaptim kuzum
Tursu ayran vs. Yemekten sonra ogluma ciktik bayramlik aldik
Darisi basina bi ayakkabi begendiremedik
Alis veris merkezinde igne saatim geldi wc de ignemi yaptim
Cok yoruldum bide ev ayakkabisi alacam olise patik seklinde
Onlarada bugun bakariz sanirim cok yuruyunce belim agriyor
Dunden yemekler var bugunu oyle atlatiriz sanirim
ahah neydi o günler
6 ay canım 6 ay
işşallah canım ya işşallah agzın bal yesin
bana ablamı dimeonun yüzünden kaynanamdan yemedigim laf kalmadı allah seni inandırsın yer yarılsaydıda içine girseydim dedim 2 kız kardesi geldi saydı durdu onlara bunlar nasıl kardeş 1 aydır gelmiytor içi nasıl rahat ediyor vs brnim halim bu şekildi ne yapayım anne dedim söyle doagum eder gelmez dedi hastasın gelmez dedi kocası kimmiş dedi eşi cins biraz ablamın inan huzuru yok bunu desemde yok kızdı gene dün eşime demiş yollamıcan paşayı demiş hele bir gittigini duyuyum demiş saydı durdu beni rezil etti gelini hiç sorma oda oglanı bahane ediyor
sen dedi kaynanam saçını süpürge ettin hepsine gittin altlarından aldın hani nerdeler dediinan birşey diyemedim çünkü kaynanam haklıydı benim ailem beni kullanmış sevinç benim ailem yokmuşki ben salak gibi hep gittim doktor paralarımı harcadım laf etmiyorum ama canım çok agırıma gitti burda okadar kişi kınadıki kardeşlerimi kahretsinki cevap veremedim bebgim olsun yollamıyor ne eşim ne kaynanam gidersen döverim dedi kaynoş
beyaz lahana dolmasınada gelince yiyemedim annem gelsin ona yaptırıcam işşallahbu aralar panik atagım azıyor allahım affetsin çok yoruyor beni geceleri uykum yok kabuslarla uyanıyorum ve nedenine gelince huzurlu degilimki uyuyum huzurlu olunca uykum güzel stresliyim anlıcagın
hayırlı haberlerle gel kuzum
beydaglı
canım benim salı güdücektim perşembe gittim ail yazdım buraya görmedinmi:44:gene temizlediler rahimimi 24 gün verdiler şeker yüklemesi için çok mutluyum şeker yüklemesi yaptırdıgım için allahım istedigim dilegim olucak işşalahhemşire aç gel dedi digeri dok dedi ne yapsam:44::44:benim bildigim açlık dokluk şekere bakılıyor:44::44:
allah nasip ederse yarın 24 haftama giricem yani 24+1 olucem
rabbim olmayanlarada nasip etsin begümüme işşalah bafıma
rabbim sana tez zamanda versin işşallah üzülme daha 2 sene olmuş yenisin yani benim gibi 12 senelk degilsin inan hamile olmakla iş bitmiyor devamını getirmekte iş bitiyorbakl bana 3 yetim yoladım cennete sevinçte 3 düşük saglıkı saaatli gebeklik geçirmen dileiyle canım
alem kadınsın he ne ka gülüyom bazen yazdıklarına
hayırlı cumalar
not gribin oldum:2:
canım doktor dedi bana demiştimde sakın paşam kalbini durduruyorum bebegin dedi sen bridaha brişey yicen içicen ban süle ben kurdu oldum bu şeylerin kaç gıncan iciyon günde 1 olursa sorun olmaz emme içme bir daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?