Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Beydagli kahvalti sefasinda zaar kacak cay keyfi yapiyii zaar
Ben icrmiyom sen ic bende limonlu yesil cay iciyom

ben ayrıntılıya 19+5 girdim okumuyonmu kızbirde geçn gitmemde girdim rabbime binlerce şükür saglıklıymış bebgim canım benim hemşire dok gel dedi gitmeden arıcem sorucem ona göre işşallah gidicemailemegelince dedimki bundan sonra kimse şeyine güvenip beni çagırmasın dedim okadar agırıma gittiki beni işleri bitene kadar kullandılar 2 bebgi hiçmi düşünmüyorlar görücez allah razı olsun eşimden kaynnamdan onlar olmasa ben bu güne gelemezdim paşa yok artık bakalım 2 gebeliklerinde kim bakıcek sizlere hodri meydan
Pasa bu gribi esinmi getiriyorrrrrrrrrrrrr nedirr
Benim herifte grip olmus yatakodasindan kovdum
olabülür bebm ben koyamam eşimi ona ihtiyacım var biliyorsunhoş kovsamda gitmezdğün uyuyorum zannetti elini karnıma koydu bebgi okşadı tekme attıkça sevindi garibim işşallah hevasimiz kursagımızda kalmaz
Pasagul mantar olmustun ya dr ilac verdiydi dimi cabuk gectimi
Bende iki gundur kasiniyom
canım 1 litre suya elma sirkesi damlat 6 damla onunla yıka kukuşunutravagoton krem kulan dışına ben ondan kullanıyorum antibiyotik kullanıyorsan oda yapar kuzum suyu bol iç pamuklıu giy dar giyme mğümkünse kukuna çamaşır giyma kuru tutu temem bende kilot yok altımda yane devamlı wc yaptıgım için üstümde 1 şrşaf altımda hasta bezi tememsadece havlu peçete koyuyorum oraya
Beydagli sinyallllll sinyallllllll

karu temizlik yapıyor zaar

Kizzzz okumustum unuttum adi kari gormusundur detaylida cukunu fistigini zaar gozun kormu bizemi demiyon
Hevesiniz kursaginizda kalmayacak insallah. Pamuklu giyiyom dar degil hamile donu
Bos ver uzulme zati artik kimseye kosamazsin bebeginden firsatin olmaz
Sen kocanla cocugunla iyi ol gerisini salla bebeeem
Dur sirkeli suyu deneyim parcaladim valla

Valla pasagul kendimi cok zorluyom iki litreyi anca iciyom
Ama yesil cay iciyom ayran sut corba
En son gittigimde daha hic kilo almadiydim
Bakim bu defa ne dicek
Ewde elma birikmis dur bende komposto yapim

kime bu tripler bakimmmm
topikte kimse yoktu ya trip yaptım
inşaallah en kısa zamanda gelir canım üzme kendinibak ablan ne etsin ben 16 yıla girdim
bayramda ugrarmisin kocisin yaninda olur aklina bilem gelmeyiz

Abboowwww kiz soylesene yapsinlar ablan vardi senin noldu kotu gununde ugramaz oldular

Cok sukurrrr binlerce sukurrrrrr

duman hanim rizede ya kaynosuna gitti heyy gidi

uğrarım zaar kocişim evde ama sizde aklımdasınızbaşak yok zaten,sana sararım he tikat et

canım yapo sirkeli suyu
Valla pasagul kendimi cok zorluyom iki litreyi anca iciyom
Ama yesil cay iciyom ayran sut corba
En son gittigimde daha hic kilo almadiydim
Bakim bu defa ne dicek
Ewde elma birikmis dur bende komposto yapim
kız manyak yeşil çay içme bebgin kalbini durduruyor ne zamandır içiyon yasak kız yeşil çay

Abboowwww kiz bilmiyodum korkutma beni on gundur felan iciyom :18:
Offf ne icecez sicak sicak o zaman

canım doktor dedi bana demiştimde sakın paşam kalbini durduruyorum bebegin dedi sen bridaha brişey yicen içicen ban süle ben kurdu oldum bu şeylerin kaç gıncan iciyon günde 1 olursa sorun olmaz emme içme bir daha

* Yeşil çay bebeğe ne şekilde zarar veriyor?

Kalpte doğal ilk açıklık, delik var. Bunlar bebek doğduktan sonra hemen kapanmaya başlıyor. Normalde bir ay içinde kapanıyor ama bazen bu süreç bir yıla kadar uzuyor. Duktus denilen açıklık çok önemli. Bu, anne karnında kapanırsa bebeğin hayatını tehdit ediyor. Hamilelik sırasında kadınlardan, 'non steroid antienflamatuar' denilen ağrı kesici ilaçları almamalarını istiyoruz. Çünkü bunlar doğrudan bebeğin kalbini etkiliyor, bebeğin duktus açıklığını kapatabiliyor. Aynı şekilde yeşil çay içmek, anne karnında duktusu kapatıp bebeğin hayatını tehlikeye sokuyor. Çünkü yeşil çayda, antienflamatuar maddeler var. Aşırı üzüm suyu içmenin de benzer etkisi var

Hamilelikte yeşil çay bebeğe zarar verirmi

Gebelikte yeşil çay tüketmek, bebekte düşme sorununu ortaya çıkarabilmektedir, bu yüzden eğer anne adayı tüketmek istiyorsa, günde 2 den fazla tüketmemelidir.

Bugun saat 13:40 da randevum var dua edin kizlar hayirli haberlerle geleyim:18:
Hamile kalmakla bitmiyorki bizim kabuslar 9 ay stres korku
Allahim hepimizin yardimcisi olsun
inşaallah hayırlı haberlerle gelirsin canım benim,dualarım seninle ,tekmi gidecen???
kız ne bu kadar geziyon tikat et yaaa

aşkolsun,benim adımı saymamışsın neyse canın sağolsun.....

bence kaynoşun sonuna kadar haklı.....boşver ALLAH yardımcın olsun bebeğini kucağına al hayırlısıyla gerisi düzelir nasılsa....

:18::18: bir fincan kahvaltida iciyodum
Ne icecez o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…