Ne kafama vuruyon yineproluton depont ignesi kız düşük ignesi delüben riskli gebelik doktoruna gitmiyormuyum delü anlıcagın hereyerden yiyom ilaç igne
seviyorum kız seni
bide şimdi görr
neyse uzar napıyımm
buranın en iyisi sözde polis evinde varmı bilmiomki hiç yolum düşmedi oraya :44::44::44:
duru46 kim? pıhtıcan mıydı oda bahsetmiştin sanki ama ben topikte görmedim hiç kim bu kızçee???
Kızlrr nasılsınızz
Midem fena ağrıyo çok şişti ölüyomm
Öğleden beri ölüyorumm
geçmiş olsun canım niye öyle oldun ki acaba yediğin bişiy mi dokunduönerilerde bulunurdum mideyle ilgili ama tam şikayetlerini bilmeyince sallamak istemedim Allah şifalar versin
sevinççç koca göbüklümm yaw senin minik kız mı erkek mi acaba içimede bi his gelmedi hiç paylaşim neyse sağlıcakla doğsunda minnoşşşş ben yakında denk getirebilirsem tahliller için gidicem van araştırmaya orada yapıyolarmış :18::18::18::18: geçen düşündümde zor oluyo mu iğneler acıtıyo mu sürekli tedirginlik falan oluyomu hamişlik nasıl geçiyor sevincimm ben panik atak bir insanım :18::18::18: olmazsa diye tırsıyorum olursa nasıl olur diye tırsıyorum olucak mı bende tekrar anne olur muyum diye hep bi düşünceme hep bi düşünceme oğluş geçen yine çizgi film izlerken orda kardeşim diye gördü bana konuştu duygulandırdııı işte ne bilim bi destek çıksana bana moral olsana çok hassasım yine bu ara
Saoll cnmacile gittim gastrit dedi famodon die ilaç werdi şimdi daha iiyimm
Bide arkdşlr paptya çayı önerdi ballı sıcak sya demle iç dediler eczaneden onuda oldım içicem birazdan
bafs32diren kardeşim diren başarıcaksın biz arkandayızkalbin önce inansınki beynin emir etsin hade gene iyisin sabahlar olmasın yaparsın biz onuda yapamıok sevinçle kız seinç hatırlıyormusun o günleri
Oyyyy kuzum oyy yasadigim onca olaydan sonra inanki cinsiyetini merak etmiyorum saglikli olsun hayirlisiyla kucagima almayi dusunuyorum.
Senide cok iyi anliyorum hic korkma tedirgin olma en azindan problemi biliyorsun benim gibi 3 dusukten sonra ogrenmedin.
Gebe kalma problemin yoksa uzulme bir sekilde surec ilerliyor. Biliyorsun benim zor geciyor perisan oldum valla ama Rabbim dayanma gucu veriyor
Hayatta en cok igneden korkardim ama taaa en basindan beri kendi ignemi kendim yapiyorum
Insan evladi icin herseye katlaniyor biliyorsun zaten bir evladin var sartlarin korunmayi gerektiriyor ama
Zamanda su gibi akip gidiyor iyi bir dr bulup korunmayi birakabilsen keske. Oglunda buyudu batida okula baslayacak
Sende o ara gebe kalirsan biraz zorlanirsin cnm. Rabbim bu yolda kimseyi korktugu korkuya ugratmasin amin.
bafs32diren kardeşim diren başarıcaksın biz arkandayızkalbin önce inansınki beynin emir etsin hade gene iyisin sabahlar olmasın yaparsın biz onuda yapamıok sevinçle kız seinç hatırlıyormusun o günleri
hatirliyom pasagul hatirlamammmiii
Simdi unuttuk kizzzz
canım inşallah sen bi doğur hele doğumda ve sonrasında benim için dua etmeyi unutma nolurrrrrrrr inşallah önce sizler bi pırtlatınnsonrada Rabbim hayırlısıyla bana nasip etsin inşallahhhh iyki varsınız sizi ve bu topiği seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?