kız o işin kaç kişi oluyordu
canım sabret bebgim zamanla herşey olur inan olmasaydı benim olmazdı buna inan rabbim saglıklı saaatli tez zamanda versin işşallah
bu arada kimseler yok tırtıl gider
boynum agriyi çıkıyim ben
ben zamanı geldiğinde size öğretirim mirak etmeyinkız o işin kaç kişi oluyordu
canım sabret bebgim zamanla herşey olur inan olmasaydı benim olmazdı buna inan rabbim saglıklı saaatli tez zamanda versin işşallah
bu arada kimseler yok tırtıl gider
boynum agriyi çıkıyim ben
kız pazara gittim,geldim..pazar,pazar değil çin işkencesi,karılar birbirini yiyor, sanki kıtlık geliyor gibi alışveriş yapıyolardı bugün.. bayram geliyor yaaayine terkedildi topik
Beydagli kizzz nirdesin
Kizzz ferhan kiz kardesimle konustum sacimi kestirmeye gidiyom dedi
Aman ha dedimdikkat et yeni bir kuafor varmis iraya gitme dedim
Sonra kinali yapincaka donersin didim
Ordu ewine gidecekmis sanirim
Kizzz ferhan kiz kardesimle konustum sacimi kestirmeye gidiyom dedi
Aman ha dedimdikkat et yeni bir kuafor varmis iraya gitme dedim
Sonra kinali yapincaka donersin didim
Ordu ewine gidecekmis sanirim
ben zamanı geldiğinde size öğretirim mirak etmeyin
kız pazara gittim,geldim..pazar,pazar değil çin işkencesi,karılar birbirini yiyor, sanki kıtlık geliyor gibi alışveriş yapıyolardı bugün.. bayram geliyor yaaa
senin kardeşindemi hakkaride:2:
Tmm ogretben zamanı geldiğinde size öğretirim mirak etmeyin
kız pazara gittim,geldim..pazar,pazar değil çin işkencesi,karılar birbirini yiyor, sanki kıtlık geliyor gibi alışveriş yapıyolardı bugün.. bayram geliyor yaaa
Srn niye riske girdin bilmedigin yete gittinkiay kesinlikle dolunay adı oraya gitmesin mahvetti saçlarımıııııkız küt kesim dedim saçımın bi tarafının boyuyla öbür tarafının boyu bile aynı değil yaaaa sakın gitmesin sakın
ben geçen sene kestirmiştim eylül kahvaltı salonunun arasında kardeşin bilir orayı o süper kesiyor geçen sene katlı kesim yaptırmıştım çook güzel olmuştu zaten oraya niye gitmediysemm
Ayyyy nefret ediyor anlata anlata botiremiyor valla helede sular kesilsin dinle ceneyi :99:evet canım burdaymış ama tanışmıyoz nasipp bakarsın bigün tanışırızsevinç bi benmi mızmızım acaba kardeşin ne diyo burası için eminim oda sevmiyordur
bugün askeri hastaneye gitmiştim dönüşte bi kadın gördüm sarışın uzun saçları dönüp sevincin kardeşi siz misiniz dicektim benzettimsonra dedim yürü git ferhan saçmalama ayyy zaten bu saçlarla tanışmıyak uzayınca tanışak tanışcaksak ayolll kınalı yapıncak ben merhaba mı dicem ilk izlenim önemlidir
:26: yarin birgun bayram firfirisi girer araya o zaman hec ugrayan olmaz
Bi tirtil ugrar bide ben ev kedisidigerleri gezer anca
Sanirim iki kisi gecende birissi diyoduda :44:
ögretmezsen anlatmazsan hatrım kalırben zamanı geldiğinde size öğretirim mirak etmeyin
Tirtil kari napiyon giiiiiii
kimdi acaba formili veren
ögretmezsen anlatmazsan hatrım kalırsevinç kız koş beydaglı el attı bize kızzz
rapor veriyore
sabah erkenden kalktım kahvaltımı yaptım sonracıma ilaçlarımı içtim 15 litre suyumu içtim 2 bardak komposto 1 bardak ayran kahvaltıdan sonra 2 ögün yimek daha meyve yemedim arada kaçamak yaptım eşim benimkine rüşvet aldı tatlı çikilotayatana kadarda 1.5 litre suyu bitirmem lazım :18::18:akşam 10 gibi 3 ilaç 11 gibi 0.6 cleksi ignemi11.30 gibi antibiyotik 12 de kasılmay engelliyeci ilacımı peşine crinon jelide rahime çaktınmı temem bu iş sonra kapanış
sen ne yaptım bakalımbugün menüde kesme makarna çorbası taze fasulye diplemesi ayran turşu vardı
yarına allah kerim
Tmm ogretewet bayramustu ya ondandir cnm ewet kardesimin esi asker maalesef hakkarideler
Srn niye riske girdin bilmedigin yete gittinki
Ayyyy nefret ediyor anlata anlata botiremiyor valla helede sular kesilsin dinle ceneyi :99:
Bide bursadan gittiler ya cnm bunalimdalat iki seneden 3 seneyede cikinca ne sen sor ne ben soyliyim
yarasınnn paşammmmyüreğimiz ağzımızda hele anası paşayı hop hop ettiren seni minnoşşşşş sanada yarasın kuzuuuuu sen bi doğ ki hele ne çok teyzen var bölem fotolarından bile ısıracaz o yanacıklarıııı
kimdi acaba formili veren
ögretmezsen anlatmazsan hatrım kalırsevinç kız koş beydaglı el attı bize kızzz
rapor veriyore
sabah erkenden kalktım kahvaltımı yaptım sonracıma ilaçlarımı içtim 15 litre suyumu içtim 2 bardak komposto 1 bardak ayran kahvaltıdan sonra 2 ögün yimek daha meyve yemedim arada kaçamak yaptım eşim benimkine rüşvet aldı tatlı çikilotayatana kadarda 1.5 litre suyu bitirmem lazım :18::18:akşam 10 gibi 3 ilaç 11 gibi 0.6 cleksi ignemi11.30 gibi antibiyotik 12 de kasılmay engelliyeci ilacımı peşine crinon jelide rahime çaktınmı temem bu iş sonra kapanış
sen ne yaptım bakalımbugün menüde kesme makarna çorbası taze fasulye diplemesi ayran turşu vardı
yarına allah kerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?