Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Sanirim iki kisi gecende birissi diyoduda :44:

Kizzz ferhan kiz kardesimle konustum sacimi kestirmeye gidiyom dedi
Aman ha dedim dikkat et yeni bir kuafor varmis iraya gitme dedim
Sonra kinali yapincaka donersin didim
Ordu ewine gidecekmis sanirim

ben zamanı geldiğinde size öğretirim mirak etmeyin
yine terkedildi topik
Beydagli kizzz nirdesin
kız pazara gittim,geldim..pazar,pazar değil çin işkencesi,karılar birbirini yiyor, sanki kıtlık geliyor gibi alışveriş yapıyolardı bugün.. bayram geliyor yaaa

senin kardeşindemi hakkaride:2:

uleyn geçmiş sayfaları okuyamıyom ne oldu yine bu nete namısızzz

gerçi çok yazmamıştır kimse ya neyse

ay kesinlikle dolunay adı oraya gitmesin mahvetti saçlarımııııı kız küt kesim dedim saçımın bi tarafının boyuyla öbür tarafının boyu bile aynı değil yaaaa sakın gitmesin sakın
ben geçen sene kestirmiştim eylül kahvaltı salonunun arasında kardeşin bilir orayı o süper kesiyor geçen sene katlı kesim yaptırmıştım çook güzel olmuştu zaten oraya niye gitmediysemm

evet canım burdaymış ama tanışmıyoz nasipp bakarsın bigün tanışırız sevinç bi benmi mızmızım acaba kardeşin ne diyo burası için eminim oda sevmiyordur
bugün askeri hastaneye gitmiştim dönüşte bi kadın gördüm sarışın uzun saçları dönüp sevincin kardeşi siz misiniz dicektim benzettim sonra dedim yürü git ferhan saçmalama ayyy zaten bu saçlarla tanışmıyak uzayınca tanışak tanışcaksak ayolll kınalı yapıncak ben merhaba mı dicem ilk izlenim önemlidir

Tmm ogret ewet bayramustu ya ondandir cnm ewet kardesimin esi asker maalesef hakkarideler
Srn niye riske girdin bilmedigin yete gittinki
Ayyyy nefret ediyor anlata anlata botiremiyor valla helede sular kesilsin dinle ceneyi :99:
Bide bursadan gittiler ya cnm bunalimdalat iki seneden 3 seneyede cikinca ne sen sor ne ben soyliyim

:26: yarin birgun bayram firfirisi girer araya o zaman hec ugrayan olmaz
Bi tirtil ugrar bide ben ev kedisi digerleri gezer anca

Sanirim iki kisi gecende birissi diyoduda :44:
kimdi acaba formili veren
ögretmezsen anlatmazsan hatrım kalırsevinç kız koş beydaglı el attı bize kızzz
Tirtil kari napiyon giiiiiii

rapor veriyore
sabah erkenden kalktım kahvaltımı yaptım sonracıma ilaçlarımı içtim 15 litre suyumu içtim 2 bardak komposto 1 bardak ayran kahvaltıdan sonra 2 ögün yimek daha meyve yemedim arada kaçamak yaptım eşim benimkine rüşvet aldı tatlı çikilota yatana kadarda 1.5 litre suyu bitirmem lazım :18::18:akşam 10 gibi 3 ilaç 11 gibi 0.6 cleksi ignemi11.30 gibi antibiyotik 12 de kasılmay engelliyeci ilacımı peşine crinon jelide rahime çaktınmı temem bu iş sonra kapanış
sen ne yaptım bakalım bugün menüde kesme makarna çorbası taze fasulye diplemesi ayran turşu vardı
yarına allah kerim

yarasınnn paşammmm yüreğimiz ağzımızda hele anası paşayı hop hop ettiren seni minnoşşşşş sanada yarasın kuzuuuuu sen bi doğ ki hele ne çok teyzen var bölem fotolarından bile ısıracaz o yanacıklarıııı

ben ölem çok çeneli birim değildim aslında bölem para verelimde konuş derlerdi ama artık anlıyom ki mutsuz kadının çenesine vuruyo :99::99::99::99: hayat bazım böle zorluklarla karşı karşıya koyunca vıdı vıdı :99::99::99:dırı dırı:99::99::99: etmeden geçmiyo ayolllll sular kesilince sen beni görecen :111::111: bırak ablamı arayıp anlatmak ne kiiii duvarlara bilem bağırıyom su borularına söleniyom sonra belediye vssss en son cumhuriyet döneminde döşenmiş bidaha değişmemiş boruların içinden kanalizasyon karışımış pis suyu bidem saatle yakalayacanda kullanacannn ben dicemi bilirimdeee neyseeeeeeeeee

o dogana kadar ben 9 dogurmazsam
kız beyaz lahana dolmasını kimse yapmadı yimedim biliyinmimemlerim şişicek he

iyi akşamlar paşam
iyi haberlerini yazınca seviniyorum inş daha iyi olacaksın
şimdi yat bakalım bebek doğunca yatamazsın hele bide yaramaz bi oğlan olursa vay haline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…