Olabilir ama sormicam ogrenmicem saglikla kucagima almak istiyom o kadar
Sut ayran bende iciyom ama hava sogudu ya sicak seyler istiyom
Meyve cayi icilirmi elma felan :18:
canım benim ben baharat yemiyorum yeşil soagan maydonoz dereotu yemiyorum birşey yemek istersen pc bakıyorum oluyor bitiyorsende öle yap canem
beydaglı kız geçmiş olsun paptya çayı iç bebmben bögürtlen çayıo içtim kızımda doktoruna sor genede wc çıktım allahım gerilim filmi gibi adımlarımı attım yataga ne zor döndüm ayaklarım titriyi be:18::18:
sağol canım,aman ayaklarını uzat rahatla dinlen....
adet olmasaydım bugün arkadaşına yasin okucaktım walla,ama nasip değilmiş RABBİM şifa versin inşaallah...
tamam seni ekliyim
:) heee açtık ama bebekle uğraşmakdan ikimizdede fazla hal kalmıyiiiii :)Hatirliyon dimi cnmkizz acacan tabi bir sene oldu nerdeysr
Seninkide mübarek olsun. Amin inşallah. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Kimseyi evlat hasretiyle bekletmesin, çabucak hayırlısıyla çok bekletmesin kucakları doldursun. Evlatlarımızıda bize bağışlasın.Cumamiz mubarek olsun Rabbim daima bu gunlere cikmayi nasip eylesin amin aminnnn
Aynen hamile kalınca asıl stres o zaman başlıyor. 9 ay öyle geçiyor. Ama doğuruncada herseyı unutuyon sewınc. Samki hiç bu sorunları yaşamadın zannediyon aklına gelmiyo. Ysşadıgın mutluluk ynutturuyor herşeyi :)Bugun saat 13:40 da randevum var dua edin kizlar hayirli haberlerle geleyim:18:
Hamile kalmakla bitmiyorki bizim kabuslar 9 ay stres korku
Allahim hepimizin yardimcisi olsun
Çok yorma kendini canımPasa karisi dun eksili kabak ve bulgur pilavi yaptim kuzum
Tursu ayran vs. Yemekten sonra ogluma ciktik bayramlik aldik
Darisi basina bi ayakkabi begendiremedik
Alis veris merkezinde igne saatim geldi wc de ignemi yaptim
Cok yoruldum bide ev ayakkabisi alacam olise patik seklinde
Onlarada bugun bakariz sanirim cok yuruyunce belim agriyor
Dunden yemekler var bugunu oyle atlatiriz sanirim
Enfeksiyon oluşmuştur, doktor ilaç verirPasa cevap ver kasiniyommm oldum yaaaaa
Acık cay içiyordum ben hep sabahları kahvaltıdaAbboowwww kiz bilmiyodum korkutma beni on gundur felan iciyom :18:
Offf ne icecez sicak sicak o zaman
Ne zamsndır karşılaşamadık özlemişim seni beydaglım..yok kız daha bu ayın 28 inde arayıp randevu alacam oda verirse çok dolu bir doktormuş...serayda benimle aynı gün arayacak
ya sevinç benim zaman geçtikçe iyice ümüdim azalıyor...
ahah neydi o günler
6 ay canım 6 ay
işşallah canım ya işşallah agzın bal yesin
bana ablamı dimeonun yüzünden kaynanamdan yemedigim laf kalmadı allah seni inandırsın yer yarılsaydıda içine girseydim dedim 2 kız kardesi geldi saydı durdu onlara bunlar nasıl kardeş 1 aydır gelmiytor içi nasıl rahat ediyor vs brnim halim bu şekildi ne yapayım anne dedim söyle doagum eder gelmez dedi hastasın gelmez dedi kocası kimmiş dedi eşi cins biraz ablamın inan huzuru yok bunu desemde yok kızdı gene dün eşime demiş yollamıcan paşayı demiş hele bir gittigini duyuyum demiş saydı durdu beni rezil etti gelini hiç sorma oda oglanı bahane ediyor
sen dedi kaynanam saçını süpürge ettin hepsine gittin altlarından aldın hani nerdeler dediinan birşey diyemedim çünkü kaynanam haklıydı benim ailem beni kullanmış sevinç benim ailem yokmuşki ben salak gibi hep gittim doktor paralarımı harcadım laf etmiyorum ama canım çok agırıma gitti burda okadar kişi kınadıki kardeşlerimi kahretsinki cevap veremedim bebgim olsun yollamıyor ne eşim ne kaynanam gidersen döverim dedi kaynoş
beyaz lahana dolmasınada gelince yiyemedim annem gelsin ona yaptırıcam işşallahbu aralar panik atagım azıyor allahım affetsin çok yoruyor beni geceleri uykum yok kabuslarla uyanıyorum ve nedenine gelince huzurlu degilimki uyuyum huzurlu olunca uykum güzel stresliyim anlıcagın
hayırlı haberlerle gel kuzum
beydaglı
canım benim salı güdücektim perşembe gittim ail yazdım buraya görmedinmi:44:gene temizlediler rahimimi 24 gün verdiler şeker yüklemesi için çok mutluyum şeker yüklemesi yaptırdıgım için allahım istedigim dilegim olucak işşalahhemşire aç gel dedi digeri dok dedi ne yapsam:44::44:benim bildigim açlık dokluk şekere bakılıyor:44::44:
allah nasip ederse yarın 24 haftama giricem yani 24+1 olucem
rabbim olmayanlarada nasip etsin begümüme işşalah bafıma
rabbim sana tez zamanda versin işşallah üzülme daha 2 sene olmuş yenisin yani benim gibi 12 senelk degilsin inan hamile olmakla iş bitmiyor devamını getirmekte iş bitiyorbakl bana 3 yetim yoladım cennete sevinçte 3 düşük saglıkı saaatli gebeklik geçirmen dileiyle canım
alem kadınsın he ne ka gülüyom bazen yazdıklarına
hayırlı cumalar
not gribin oldum:2:
topikte kimse yoktu ya trip yaptım
inşaallah en kısa zamanda gelir canım üzme kendinibak ablan ne etsin ben 16 yıla girdim
uğrarım zaar kocişim evde ama sizde aklımdasınızbaşak yok zaten,sana sararım he tikat et
:) heee açtık ama bebekle uğraşmakdan ikimizdede fazla hal kalmıyiiiii :)
Seninkide mübarek olsun. Amin inşallah. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Kimseyi evlat hasretiyle bekletmesin, çabucak hayırlısıyla çok bekletmesin kucakları doldursun. Evlatlarımızıda bize bağışlasın.
Aynen hamile kalınca asıl stres o zaman başlıyor. 9 ay öyle geçiyor. Ama doğuruncada herseyı unutuyon sewınc. Samki hiç bu sorunları yaşamadın zannediyon aklına gelmiyo. Ysşadıgın mutluluk ynutturuyor herşeyi :)
Güzel haberlerle gelicrksin imşallah. Herşsey guzel olacak. Dualarım senınle
Çok yorma kendini canım
Enfeksiyon oluşmuştur, doktor ilaç verir
Antibiyotık verdi bana
Kaşıntı yoktu hafıf yanma vardı ama rahatsız edıcek kadar degıldı rutın ıdrar analizinde çok sayıda bakterı var dıye çıktı, bu tehlikeli düşüğe sebep olur dedı muhakkak kullan diye antibiyotık verdi
Acık cay içiyordum ben hep sabahları kahvaltıda
öğlenleri ayran
gece yatmadan önce süt
Bazen kebabın yanında nadırende olsa kola ve fanta içiyordum ama çok nadır
Ne zamsndır karşılaşamadık özlemişim seni beydaglım..
Ümidini kaybetme canım çok zor biliyorum insanın herzaman güçlü olması ama mevburen başka care yok. Öpüyorum tatlım senı :)
inşaallah canım...hem milletin lafını boşver sen cahilce konuşmalar hiç bitmez zaten...sen daha çok genç ve bence yeni evli sayılırsın,dur bakalım daha umutların niye tükeniyormuşbnmde umutlarım bıttı tukendı abla oyle laflar duyuyom kı mılletten allah buyuk ınsallah bızımde olcak dıyorum ama neyse..
selam canım nasılsın:13:selammm kızlarrr
Ben dr cikiyom :18: dua edin nolur
güzel dileklerin ıcın cok tesekkur ederm allah razı olsun sende bebegını saglıkla kucagına al ınsallah..
selam canım nasılsın:13:
iyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?