Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Sut ayran bende iciyom ama hava sogudu ya sicak seyler istiyom
Meyve cayi icilirmi elma felan :18:

canım benim ben baharat yemiyorum yeşil soagan maydonoz dereotu yemiyorum birşey yemek istersen pc bakıyorum oluyor bitiyor sende öle yap canem

beydaglı kız geçmiş olsun paptya çayı iç bebm ben bögürtlen çayıo içtim kızımda doktoruna sor genede wc çıktım allahım gerilim filmi gibi adımlarımı attım yataga ne zor döndüm ayaklarım titriyi be:18::18:

sağol canım,aman ayaklarını uzat rahatla dinlen....

adet olmasaydım bugün arkadaşına yasin okucaktım walla,ama nasip değilmiş RABBİM şifa versin inşaallah...

Hatirliyon dimi cnm kizz acacan tabi bir sene oldu nerdeysr
:) heee açtık ama bebekle uğraşmakdan ikimizdede fazla hal kalmıyiiiii :)

Cumamiz mubarek olsun Rabbim daima bu gunlere cikmayi nasip eylesin amin aminnnn
Seninkide mübarek olsun. Amin inşallah. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Kimseyi evlat hasretiyle bekletmesin, çabucak hayırlısıyla çok bekletmesin kucakları doldursun. Evlatlarımızıda bize bağışlasın.
Bugun saat 13:40 da randevum var dua edin kizlar hayirli haberlerle geleyim:18:
Hamile kalmakla bitmiyorki bizim kabuslar 9 ay stres korku
Allahim hepimizin yardimcisi olsun
Aynen hamile kalınca asıl stres o zaman başlıyor. 9 ay öyle geçiyor. Ama doğuruncada herseyı unutuyon sewınc. Samki hiç bu sorunları yaşamadın zannediyon aklına gelmiyo. Ysşadıgın mutluluk ynutturuyor herşeyi :)
Güzel haberlerle gelicrksin imşallah. Herşsey guzel olacak. Dualarım senınle
Çok yorma kendini canım

Pasa cevap ver kasiniyommm oldum yaaaaa
Enfeksiyon oluşmuştur, doktor ilaç verir
Antibiyotık verdi bana
Kaşıntı yoktu hafıf yanma vardı ama rahatsız edıcek kadar degıldı rutın ıdrar analizinde çok sayıda bakterı var dıye çıktı, bu tehlikeli düşüğe sebep olur dedı muhakkak kullan diye antibiyotık verdi

Abboowwww kiz bilmiyodum korkutma beni on gundur felan iciyom :18:
Offf ne icecez sicak sicak o zaman
Acık cay içiyordum ben hep sabahları kahvaltıda
öğlenleri ayran
gece yatmadan önce süt
Bazen kebabın yanında nadırende olsa kola ve fanta içiyordum ama çok nadır
yok kız daha bu ayın 28 inde arayıp randevu alacam oda verirse çok dolu bir doktormuş...serayda benimle aynı gün arayacak

ya sevinç benim zaman geçtikçe iyice ümüdim azalıyor...
Ne zamsndır karşılaşamadık özlemişim seni beydaglım..
Ümidini kaybetme canım çok zor biliyorum insanın herzaman güçlü olması ama mevburen başka care yok. Öpüyorum tatlım senı :)

güzel dileklerin ıcın cok tesekkur ederm allah razı olsun sende bebegını saglıkla kucagına al ınsallah..

bnmde umutlarım bıttı tukendı abla oyle laflar duyuyom kı mılletten allah buyuk ınsallah bızımde olcak dıyorum ama neyse..

güçlü olmaktan o kadar yoruldumki ,sadece bebek konusunda değil güçlü olmam gereken daha bir çok konu var canım...

evet karşılaşamadık,bende seni özledim canım ,öpüyorum:))

bnmde umutlarım bıttı tukendı abla oyle laflar duyuyom kı mılletten allah buyuk ınsallah bızımde olcak dıyorum ama neyse..
inşaallah canım...hem milletin lafını boşver sen cahilce konuşmalar hiç bitmez zaten...sen daha çok genç ve bence yeni evli sayılırsın,dur bakalım daha umutların niye tükeniyormuş
selammm kızlarrr
selam canım nasılsın:13:
Ben dr cikiyom :18: dua edin nolur

dualarım seninle,hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

selam canım nasılsın:13:

iyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın

ne oldu kız öldüm meraktan şimdi çıkıyorum ama yaz lütfen öldüm miraktan:18:

sevinç karısı facede uyazmış kendini mutlu hissediyormuş uyuz gelmedi şuraya yazmadı ne oldu diye boykot ediyom sevinçi konuşmuyorum onla bir daha hıh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…