Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bende doktor fitil verdiydi onu kullandim yatagimda yatiyom son model tlf umdan sana yaziyom
Cikacam uykum geldi benim

sie ordan faceye mutluyum yazıyon amöan senle başak anca gelir canım sıkıldı arkadaş vardı 18 haftalık hamileydi vefat etmiş bebgi kybetmişiz

Off Allahım sabır ve güç versin arkadaşına. Üzüldüm ( bende 3 defa düşük yaşayan biri olarak taa derinden hissettim acısını şimdi. Son sınanması olur inşallah. Evlat hasretiyle ve acısıyla sınama bizleri güzel Allahım

sie ordan faceye mutluyum yazıyon amöan senle başak anca gelir canım sıkıldı arkadaş vardı 18 haftalık hamileydi vefat etmiş bebgi kybetmişiz
Cok gecmis olsun son olur insallah
İlk yazdigin icin

Amin canim Amin

Gunaydin huzurlu ve mutlu haftasonlari diliyorum
Tatilde basladi ama esim calisiyi malum ozel sektor
Arefe gunu calismamak icin pazar gununede mesai
Yazmislar pehh bende hortladim kalktim
Yine sabah sabah midem bulaniyor

mrb arkadaslar ben aslinda yeni evliyim evlenmeden once 1 2sene cocuk yapmam diyordm ama artik evde cocuk sesi duymak minik ellerini sevmek istiyoruz dilerim herkes bebegini hayirlisiyla kucagina alir

2 bebgiydi canım rahim agzı açıklıgı vardı doktor rahim açık bebgi dikiş tutuypr demiş perşembe günü kaybetmiş bebgini biliyorsun benim kızımda 18 haftada veft etmişti çok üzüldüm aklımdan çıkmıyor dünden beri rabbim dayanma sabrı versin işşallah
Cok gecmis olsun son olur insallah
İlk yazdigin icin

Amin canim Amin

:95::95::99::99::99:anladın sen onu bugün kahvaltımı yaptım ilaçlarımı içmedim içicem birazdan eşim işe gitti ne zaman gelir allah bilir :18:kaynoşumun anası babsı kardeşi köyden geliyi oraya gidicek ögleden sonra ordan evine gider kesin artık yanlız kalıcez bebegimle
bu arada beyaz yiyemesemde kara lahana dolması yedin anneme beyazda yap sonra didim oda bana beyaz olarak hayal et dedi öyle yeallah var güzel yapmış neyse annem anasına gidene kadar giremem o gitsin damlarım burayagörüşürüz jelibonun teyzeleri

bu arada demeyi unutuyorum bebgimin cinsiyeti belli degil inanın bilmiyorum yalan yok bende dün deli gibi hastane çıkışlarına baktık kaynanamla dediki cinsiyeti bilsek ona göre alırız didi ah bilmiyim olsa tükkan senin dedim dogumda ögreniriz artııgın heyecan oluyor işte ne var sevinç yiyosa sende ögrenme dicem emme sen dayanamazsın ögrenirsin zaaar

bende seni seviyorum canım:)))
Cnm gercek gelirmiydin hastaneye
Kiz bende duru46 marasta ya onun dogumuna
gidecem kismetse
ALLAH tan bir mani gelmediği sürece gelirdim kız niye gelmeyim:)))

walla biz evdeyiz her zamanki gibi aile ziyaretleri,misafirler öyle geçireceğiz...bugünde gidebilirsek alışverişe gidecez inşaallah...
Tam tükendiğin anda geliyo ama :) bende ümitlerim bittiğinde gemişti
İnşallah müjdeli haberlerini duycaz hayırlısıyla

Gözümüzaydın tatlım Allah'a çok şükür.

Aminnnnn

inşaallah canım...

çok geçmiş olsun,çok üzüldüm RABBİM sabır versin...
mrb arkadaslar ben aslinda yeni evliyim evlenmeden once 1 2sene cocuk yapmam diyordm ama artik evde cocuk sesi duymak minik ellerini sevmek istiyoruz dilerim herkes bebegini hayirlisiyla kucagina alir

amin canım inşaallah...

hayırlı hafta sonları kızlarrr
ben esımle ıse geldım kasada oturyom evde kalınca manyak gbı ıs yapıomm mıdem duzelmedı sabah yıne doktra gttık metpamıd mı ne zıkkım verdı kusmamı gecrsn dıye adette olamadam kasıklarm sızlıyo bendekı havadısler boyle..
sızler nasılsnz

çıkıp işlerimi halledeyim,kıcam gelince alışverişe gidecükkkk.....

bayram şekerlerinizi,çikolarınızı,lokum, cezerye,kolonyalarınızı her ne alıyorsanız işte aldınızmı...

bizde deveye girdik deve kesecükkkkkapının önünde bağlı duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…