Ooooooof oooooffffff:84:
Nerdesin be yavrum . Girsene şu karnıma
Eeeeeee topik basi gidince topik bassiz kaldi zaar
Kimseler ugramiyiiiiii
karıya bak kendi geziyor bize hesap soruyor,tövbe estağfırrr
Yok annem okiyi yazamiyi son model lumiyasindan
Keyfi yerinde yangelosman yapiyi anasinin ewinde
şımardın yine yokluğumda ortalığı kartırdın blendır :sevinç:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:
Laaa ne gezmesi sarjim bitiyidi ewe geldim sarja taktim uyumusum
sie ordanfaceye mutluyum yazıyon amöan senle başak anca gelir canım sıkıldı arkadaş vardı 18 haftalık hamileydi vefat etmiş bebgi kybetmişiz
Cok gecmis olsun son olur insallahsie ordanfaceye mutluyum yazıyon amöan senle başak anca gelir canım sıkıldı arkadaş vardı 18 haftalık hamileydi vefat etmiş bebgi kybetmişiz
Off Allahım sabır ve güç versin arkadaşına. Üzüldüm( bende 3 defa düşük yaşayan biri olarak taa derinden hissettim acısını şimdi. Son sınanması olur inşallah. Evlat hasretiyle ve acısıyla sınama bizleri güzel Allahım
2 bebgiydi canım rahim agzı açıklıgı vardı doktor rahim açık bebgi dikiş tutuypr demiş perşembe günü kaybetmiş bebgini biliyorsun benim kızımda 18 haftada veft etmişti çok üzüldüm aklımdan çıkmıyor dünden beri rabbim dayanma sabrı versin işşallahOff Allahım sabır ve güç versin arkadaşına. Üzüldüm( bende 3 defa düşük yaşayan biri olarak taa derinden hissettim acısını şimdi. Son sınanması olur inşallah. Evlat hasretiyle ve acısıyla sınama bizleri güzel Allahım
Cok gecmis olsun son olur insallah
İlk yazdigin icin
Amin canim Amin
bende seni seviyorum canım:)))hoş geldin sefalar getirdin bebm nepiyon havadisler sende anlat bakem
ben zorluklarla yatagın ucundan geleyim tırtıl misali sen beni umursama ben burda strese giriyim sen anca gez dur sen benide kocanıda merakta bırak maymuş karu
seninde olucak merak etme ben inanıyorum
beydaglı seviyorum kız seni harbi kızsın bu arda sevinçi halen boykot ediyom cevap yazdıgıma bakma:113::113::113:
ALLAH tan bir mani gelmediği sürece gelirdim kız niye gelmeyim:)))Cnm gercek gelirmiydin hastaneye
Kiz bende duru46 marasta ya onun dogumuna
gidecem kismetse
walla biz evdeyiz her zamanki gibi aile ziyaretleri,misafirler öyle geçireceğiz...bugünde gidebilirsek alışverişe gidecez inşaallah...ben geldim uykuyu kandırdım geldimyorganlı köyden geldimm ayoll bi güzeldi anlatamammm yemeğin hemen üstüne yatınca yanma yaptı midem yoksam rahatsız etmese devam edecektim yolları yeni asfaltlamışlar köy yolu demen haaa bi güselll gettim geldim şölem 40 50 len bahçeleri kırları dağları denizleri izleye izleye camdann uzun zamandır böle kaliteli uyumamıştım :130::130: ama kalktığımdan beri kasıklarım ağrıyor sıcak su torbası yaptım ama pek fayda etmedi neysem eee bayrama az kaldı kızçeler hazırlıklar nasıl tatile giden var mı bayram için planlamalar nasıll???
Tam tükendiğin anda geliyo ama :) bende ümitlerim bittiğinde gemişti
İnşallah müjdeli haberlerini duycaz hayırlısıyla
Gözümüzaydın tatlım Allah'a çok şükür.
Aminnnnn
:82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82:
:96::96:vaaayyy Basakss karisi burdaaaa
çok geçmiş olsun,çok üzüldüm RABBİM sabır versin...sie ordanfaceye mutluyum yazıyon amöan senle başak anca gelir canım sıkıldı arkadaş vardı 18 haftalık hamileydi vefat etmiş bebgi kybetmişiz
mrb arkadaslar ben aslinda yeni evliyim evlenmeden once 1 2sene cocuk yapmam diyordm ama artik evde cocuk sesi duymak minik ellerini sevmek istiyoruz dilerim herkes bebegini hayirlisiyla kucagina alir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?