Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

fıstıklar bi pc buldummmmmmmmm

hemen size baktımmmmmmmmm

durum fenaaaaaaaaaa

bu topik neden boşşşşşşşşş

sizi öpüyorummmm

Allahima binlerce sukur bebekim iyiymis hareketliymi
Doktor amcasi olctu bicti cok iyi dedi 15 haftaya uyumluymus ilaclarimi kontrol etti mantar icin krem
Ve fitil verdi 15 gun sonra 3 lu test icin cagirdi
Allahim isteyen herkese bu duyguyu yasatsin amin

ne meraksızsınız,en önemlisi o tabi sağlıkla ve hayırlısıyla alırsın inşaallah kucağına..

sevinç sen adanada mı doğuracan kız
Yok kiz drum super perinatolog zati ewimde dogururum nasip olursa
ne oldu kız öldüm meraktan şimdi çıkıyorum ama yaz lütfen öldüm miraktan:18:
Kiz cok yoruldum tlf sarj olmamisti sarja takip uyumusum
sevinç karısı facede uyazmış kendini mutlu hissediyormuş uyuz gelmedi şuraya yazmadı ne oldu diye boykot ediyom sevinçi konuşmuyorum onla bir daha hıh
deli kusme
selamlar ben geldim

herkesler iyidir inşallah
Hosgeldin nazoooooo

durum fenaaaaaaaaaa

sizi öpüyorummmm

Bugun dr sabah acil ameliyatlara girmis ogleden once hastalarida ogleden sonraya kalmis ortalik karisikti
Neyse muayeneye girdim dr bir hastayla tlf konusuyodu
Onu bekledim bu arada oyalandik disarda bekleyen esim telaslanmis heyecandan iceri cagirmayi unutmusuz adam disarda dokuz dogurmus muayene uzayinca kendide cagirilmayinca. Bir ciktimki adam korkudan kirec gibi olmus ee adam yasadigini biliyor . Allahim korktugumuz korkulara ugratmasin aminnnn

durum fenaaaaaaaaaa

sizi öpüyorummmm

dedim dedim aunen öle dedim başakın topiği kimin tavuğuna kıştt demiş dedimmm ayyyyy :130::130::130::130: hoşgeldin kısçeeee ankarada havalar nasıl öyle her dakkam evde bilem bulamıyon insanı topikte vardiya mi yapak boş kalmasın diye ayolll herkeste bi meşguliyet bi meşguliyet topikin sahibi gitti topik bi mahsun bi hüzünlüüüü

aminnnn canım aminnnn gözünaydın böle böle geçecek 9 ay inşallah ben çok yorgunum ve açım şuanda yemekten sonra gelmeye çalışıcam uyumazsam öpüyorum bu aralar yataktan bile zor çıkıyorum neden anlamıyorum gitti havalardan sanırım sürekli yorgun gibiyim uyumak istiyorum

bugün cuma sebebiyle okumadaydık aynı zamanda bebeği yeni doğduğu için okuma yaptığımız arkadaşın bebek görmeyede gimiş olduk hem okuyup dualadık hemde bebeğin hediyesini taktık çok güzel altın bir küpe aldık birleşip arkadaşlarla yan binasındada arkadaş vardı 40 gün arayla doğurdular onun hediyesinide verdim ordan çıkışta iki bebekte kızdı çokkkk tatlılardıı Allah ım banada nasip eder tekrar anneliği inşallah düşmeseydi şimdilerde doğacaktı seninkide muhabbeti oldu içim burkuldu tabi hayırlısııı

sevinç karısı facede uyazmış kendini mutlu hissediyormuş uyuz gelmedi şuraya yazmadı ne oldu diye boykot ediyom sevinçi konuşmuyorum onla bir daha hıh
biz meraktan ölek burda pehhh kimin umrunda
selamlar ben geldim

hoşgeldin nazoooo,e neler yaptın yazsaydın yaaa

durum fenaaaaaaaaaa

sizi öpüyorummmm
karıya bak kendi geziyor bize hesap soruyor,tövbe estağfırrr
ohhhh çok şükür hadi gözünaydın canım
bekletmeden yazaydın eyiydi

deli kusme

Hosgeldin nazoooooo

adanada doğuraydın hastaneye gelirdim belkim

aminnnnnnn....

Son düzenleme:

ALLAH kabul etsin canım....RABBİM tüm isteyenlere bizlerede nasip eder inşaallah

kız kınalı yapıncak bende saçlarımı kestirdim bugün çok dökülüyordu,yapıncak olmaktan son anda kurtuldum

Cnm gercek gelirmiydin hastaneye
Kiz bende duru46 marasta ya onun dogumuna
gidecem kismetse

selamlar ben geldim

hoş geldin sefalar getirdin bebm nepiyon havadisler sende anlat bakem

deli kusme

Hosgeldin nazoooooo

ben zorluklarla yatagın ucundan geleyim tırtıl misali sen beni umursamaben burda strese giriyim sen anca gez dur sen benide kocanıda merakta bırak maymuş karu
seninde olucak merak etme ben inanıyorum
beydaglı seviyorum kız seni harbi kızsın bu arda sevinçi halen boykot ediyom cevap yazdıgıma bakma:113::113::113:

Laaa ne gezmesi sarjim bitiyidi ewe geldim sarja taktim uyumusum

ben geldim uykuyu kandırdım geldim yorganlı köyden geldimm ayoll bi güzeldi anlatamammm yemeğin hemen üstüne yatınca yanma yaptı midem yoksam rahatsız etmese devam edecektim yolları yeni asfaltlamışlar köy yolu demen haaa bi güselll gettim geldim şölem 40 50 len bahçeleri kırları dağları denizleri izleye izleye camdann uzun zamandır böle kaliteli uyumamıştım :130::130: ama kalktığımdan beri kasıklarım ağrıyor sıcak su torbası yaptım ama pek fayda etmedi neysem eee bayrama az kaldı kızçeler hazırlıklar nasıl tatile giden var mı bayram için planlamalar nasıll???

aşası kaynamış ama bi ben konuşuyom vıdı vıdı vıdı :99::99::99::99::99::99:

güçlü olmaktan o kadar yoruldumki ,sadece bebek konusunda değil güçlü olmam gereken daha bir çok konu var canım...

evet karşılaşamadık,bende seni özledim canım ,öpüyorum:))
Tam tükendiğin anda geliyo ama :) bende ümitlerim bittiğinde gemişti
İnşallah müjdeli haberlerini duycaz hayırlısıyla
Gözümüzaydın tatlım Allah'a çok şükür.

Aminnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…