hayırlı hafta sonları kızlarrr
ben esımle ıse geldım kasada oturyom evde kalınca manyak gbı ıs yapıomm mıdem duzelmedı sabah yıne doktra gttık metpamıd mı ne zıkkım verdı kusmamı gecrsn dıye adette olamadam kasıklarm sızlıyo bendekı havadısler boyle..
sızler nasılsnz
çıkıp işlerimi halledeyim,kıcam gelince alışverişe gidecükkkk.....
bayram şekerlerinizi,çikolarınızı,lokum, cezerye,kolonyalarınızı her ne alıyorsanız işte aldınızmı...
bizde deveye girdik deve kesecükkkkkapının önünde bağlı duruyor
sagol ablam allah razı olsun... bız gecen hafta yaptık alısverıs ama ben yıne yarın yaparım cok sevıyorum kotondan bıselr almayı :))) market alısverısıde yaptm ama bırazdan dergı kıtap almaya gıderm yıne.. kalabalıgı bnde sewmıyorm ruhum sıkılıyo.. burda calısınca para verıo esım yarn onu kahvaltıya goturcem ısmarlıcam :))))))))))))sanada hayırlı hafta sonları,ne güzel işte evde kalma git kocişinin yanına hem havan değişir hem de yardım edersin...geçmiş olsun canım...bende kalkıp evi toparlıcam sonra da kocişi beklicem alışverişe gidecez...gerçi ben kalabalık yerlerde hiç alışveriş yapamıyorum, kafam atarsa geri dönerim walla...bayramdan sonra alırım ne alacaksam...
bende seni seviyorum canım:)))
allah tan bir mani gelmediği sürece gelirdim kız niye gelmeyim:)))
walla biz evdeyiz her zamanki gibi aile ziyaretleri,misafirler öyle geçireceğiz...bugünde gidebilirsek alışverişe gidecez inşaallah...
Inşaallah canım...
hayırlı hafta sonları kızlarrr
ben esımle ıse geldım kasada oturyom evde kalınca manyak gbı ıs yapıomm mıdem duzelmedı sabah yıne doktra gttık metpamıd mı ne zıkkım verdı kusmamı gecrsn dıye adette olamadam kasıklarm sızlıyo bendekı havadısler boyle..
Sızler nasılsnz
çıkıp işlerimi halledeyim,kıcam gelince alışverişe gidecükkkk.....
Bayram şekerlerinizi,çikolarınızı,lokum, cezerye,kolonyalarınızı her ne alıyorsanız işte aldınızmı...
Bizde deveye girdik deve kesecükkkkkapının önünde bağlı duruyor
ne uykusu kız bu delütünaydınnnn kızçeler yaklaşık 12 saattir uyuyodumValla kociş kızmasa devam etcektimde Neysem yimek yidik şimdi gidim toplimm görüşürüz sonraa günarası gelicem beni özleyin anacımmmm byeee
anan gelince niye girmicen onu anlamis degilim
yok kız biz bişey kesemiyoz dalga geçiyorum kendimlen,inşaallah bir gün nasip olur...bende kalabalık yerleri hiç sevmem,zaten çıkamadık bugün kaldıBiz seker cikolata aldik kolonyamiz vardi
Kendime hic bise almadim cok kalabalikti ruhum sikildi ustelik bu durumda ne alinirki kiyafetlerim dar geliyi hamile kiyafetide olmazki cok komik olur
Bizde dag kecisi kesecuk
Allah kabul etsin canim
oh ne güzel paranıda kazanıyosun madem bence sürekli git:))keşke bizde geçen hafta yapsaydık,yine kalabalığa kaldıksagol ablam allah razı olsun... bız gecen hafta yaptık alısverıs ama ben yıne yarın yaparım cok sevıyorum kotondan bıselr almayı :))) market alısverısıde yaptm ama bırazdan dergı kıtap almaya gıderm yıne.. kalabalıgı bnde sewmıyorm ruhum sıkılıyo.. burda calısınca para verıo esım yarn onu kahvaltıya goturcem ısmarlıcam :))))))))))))
et sevilmezmi kız ben çok severim ama nedense bayramda yiyemem...hele kesildiklerini görünce hiç yiyemiyom...sagol canıom benim 2 bebgiydi nasip degilmiş
ya hamileysen kan yaptırdınmı kız akıllım idrarda çıkmayan çok kişi var
hissemi isterüm çokta et seviyomda ıyyyyyyyyy
ne uykusu kız bu delükalk sirkeşen kendine gel bakıyım kocanıda kullan kullanabildigin kadar yoksa zamanı gelince çok arasın
kendi anam gelince niden giremem söylüyüm ühü ühü anam bilgisayara kzıyor bebege zararlıymış ya sabahın köründe giricemyada gecenin bir yarısnda neyse boynum agrıdı tırtıl gidiyor
Offffffff ne sikici bir gun ya pofffffff
Olsun cnm o gunlerde gelir insallah bende normalde eti cok severim ama yiyemiyom :26: carsi isiniz niye kaldiki bizde oglana ayakkabi alamadik daha belki bugun cikariz :44::44: herif ewin yolunu bulabilirseyok kız biz bişey kesemiyoz dalga geçiyorum kendimlen,inşaallah bir gün nasip olur...bende kalabalık yerleri hiç sevmem,zaten çıkamadık bugün kaldı
oh ne güzel paranıda kazanıyosun madem bence sürekli git:))keşke bizde geçen hafta yapsaydık,yine kalabalığa kaldıkzaten böğünde yattı..
et sevilmezmi kız ben çok severim ama nedense bayramda yiyemem...hele kesildiklerini görünce hiç yiyemiyom...
Kiz ferhannn hakkaride kurtlar koyun surusune saldirmis telef etmisler hayvanlari
:98::98::123::123:bugün eşimin dogum günü ve ben ne hediye nede pasta alabildim bir öpücük verdim okadarah ah bugünümede şükür ama isterdimki ellerimle birşey yapayım
napıyum maymuş karu sevinç
anam burda herbişim heran olabilir heç şaşırmadım kötü olmuş amabiz danaya girdiydik neysem ki
inşaallah canım...benimkide geç geldi işi uzamış o yüzden gidemedikOlsun cnm o gunlerde gelir insallah bende normalde eti cok severim ama yiyemiyom :26: carsi isiniz niye kaldiki bizde oglana ayakkabi alamadik daha belki bugun cikariz :44::44: herif ewin yolunu bulabilirse
iyi topike bol,bol dağıtırsın o zamananam burda herbişim heran olabilir heç şaşırmadım kötü olmuş amabiz danaya girdiydik neysem ki
Delimisin en buyuk hediye karninda bi dahaki dogumgunune kizinla beraber pastasini yaparsiniz
Bende camasirla ugraatim yoruldum makarna yaptim uzaniyom
:98::98::123::123:bugün eşimin dogum günü ve ben ne hediye nede pasta alabildim bir öpücük verdim okadarah ah bugünümede şükür ama isterdimki ellerimle birşey yapayım
napıyum maymuş karu sevinç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?