Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben çıkıyım boynum agrıdı bebm sevünç sabah ölmazsek görürüz altakiler sizlerde kendinize iyi bakın

peyniri kaşarı çok tüketiyom dıpırtayıda igne saaatim geldi ben kaçtım

selam hatunlar nasılsınız? beni hatırladınız heralde.ne zaman gelsem kimse olmuyo.bende öyle arada okyup çıkıyorummm

nerelerdesin kizzz rapor ver ben cikiyom sonra okurum

kızımla vakit geçiriyorummm.büyüdü 1 yaşında olduu.yürümeyede başladı.onun peşinde koşturmaktan pek vakit kalmıyo.burasıda eskisi gibi aktif değil galiba.önceden her girdiğimde birileri olurdu ama şimdi kimseye rastlayamıyorummm

iyi geceler canlar bugün alışveriş gittim tencere tava ve plastik bidonlardan aldım günüm çok hızlı geçti hiçbişim anlamadım yemek falan filan kociş evde olunca oğlanla evle kocişle uğraş anlamadım nasıl geçti neysem zeytinlerimi kurdum şimdide son bidonuma fasulye turşusunu kurucam şuan haşlanıyor Allah ın izniyle sonrada yatıcam zeytin turşu derken yoruldum Allah ım sağlıkla sıhhatle yemeyi nasip etsin inşallahhh ben kaçar geçmişi şölece bi okudum herkes iyi gördüğüm kadarıyla bugün çenem bilem yorgun laf dövemiyom ayoll öpemmm hepinizi görüşürükk

Ferhanda ugramadi bugün

boğün anlamadım nasıl geçti kuzum aklımdaydınızda vakit bulamadım evde nicedir beni bekleyen işler vardı zeytin ve turşu kurmak gibi temem ulayn dedim boğün sizi bitirecem topiğe hasretle işe güce verdim kendimi kocişte tatilde ya evde oluncada beraber dışarı falan gittik alışveriş yaptık neysem uğrayamadım şimdi öz gezdirdim asayiş berkemal gidip yatabilim artık

Ellerine sağlık kuzum benimde bir zeytinim kaldi konuda bayram sonu yapacam benim zeytin o zaman cikiyi

Bugün arefe bugün yapilan dualar kabul olur tutulan oruçlar misliyle sevap kazanır. Rabbim bu günde dualarimizi kabul eylesin. Sagsalim bebeğimi kucagima almayi diliyorum. Allahim elimizden Saglik sihhat ve huzuru eksik etmesin. İsteyen arkadaşlarıma tez vakitte bebeklerini gondersin. Hamile arkadaslarim hayirlisiyla kucaklarina alsinlar. Çocukları olanlar güleggüle büyütsün Rabbim saglikli sihhatli uzun ömürler versin amin amin amin.

Bolbol dua edin arkadaşlar bende ediyorum sizler içinde unutmayalım İsrarla calinan kapi bir gün mutlaka acilir Rabbim çok büyük zamanigelince kun fe yekûn der
Oluverir

kız elalem kıyafete gider sen kışlık yapmaya hakkımı isterim adresi veriyore
Bolbol dua edin arkadaşlar bende ediyorum sizler içinde unutmayalım İsrarla calinan kapi bir gün mutlaka acilir Rabbim çok büyük zamanigelince kun fe yekûn der
Oluverir

Arefe Günü Yapılması Tavsiye Edilenler :

1- Arefe gününün sabah namazının farzından sonra teşrik tekbirleri getirilmeye başlanmalıdır.

2- Arefe günü oruç tutulmalıdır.

3- Arefe gününe hürmet edilmeli, günaha girmemeye dikkat edilmelidir.

4- Arefe günü çok dua ve istiğfar edilmelidir.

5- Arefe günü 1000 âdet İhlas-ı şerif okunmalıdır.

Peygamber Efendimiz(s.a.v)buyurmuşlar ki,“Duaların en hayırlısı Arife günü yapılan duadır.ben ve benden önceki peygamberlerin söylediklerinin en hayırlısı da şudur.”

“Allahdan başka İlah yoktur,O tekdir,Onun ortağı yoktur.Mülk sadece onun,hamd de yalnız onadır.O herşeye kadirdir.”

Arife günü bol bol salavat getirilir,Kuran-ı kerim okunur,haşr suresi ile İhlas suresi çok okunur.peygamber efendimiz,(s.a.v)“Arife günü ihlas suresini (1000) defa okuyan bir kimseye istediği verilir.”buyurmuştur.

Dün eve geldi ütü yap dedim birikmiş tamma edi sonra erekkardeşimgilin boruları patlamış neyse dedimki söyle ona paşanın arkadaşı gelicek evi temizlicez kaçta geleyim bakayım borulara de dedim tamam dedi açtı telefonu ütü masası ordtada ev ayakta hem oyununu oynuyor hemde kardeşimle konuşuyor sonra kızdım kadire söyle sonra konuşsun işimiz var dedim sen git kardeşime deki ablam konuşmamızı istemiyor ütü iş varmış laf ediyor dedisonra haliyle benim kardeşim kızıdı tamam deyip teli kapadı dedim öyle neden dedim kırıldı banane ya dedi çok biliyordun sen diyeydin dedi atıştık şimdi kadiri ayıyıp ne diyim karnım acıktı eşim sabaha kadar oyun oynadı kalk desem kızıcek ah yataga aciz olmasam kalkar karnımı doyururdum

erken uyandım faceye bakıyordum nepiyon canım sıkkın ebem ya dün eşimle atıştık yaw
Abboowwwww
Ara kardeşini olayi anlat cnm bize olmaz halini bilmiyolarmi
Ben çok kötüyüm ya bir omuz istiyorum aglamaya varmı acaba
ağlama deli seslem aciktim de hem herifin o kadar ilgileniyor ediyor bide adamla kavgami ediyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…