Bu günümüze çok şükür kuzum bir yere gitmeyi çok dusunmuyom kaynosa felan gideriz o kadar kurbani bağda kesecez zaten ilk günü aksama kadar bağda oluruz orda Ew var yatarim
Ayrani bende iciyom peynirde yiyom bu iğne ler kemik erimesi yapiyormus kalsiyuma ihtiyaç var
ben çıkıyım boynum agrıdı bebm sevünç sabah ölmazsek görürüz altakiler sizlerde kendinize iyi bakın
nerelerdesin kizzz rapor ver ben cikiyom sonra okurum
Ferhanda ugramadi bugün
Tam cikarken gördüm Sara
Öptüm cnm
Biriciknasilsin annemmm
iyi geceler canlar bugün alışveriş gittim tencere tava ve plastik bidonlardan aldım günüm çok hızlı geçti hiçbişim anlamadım yemek falan filan kociş evde olunca oğlanla evle kocişle uğraş anlamadım nasıl geçti neysem zeytinlerimi kurdum şimdide son bidonuma fasulye turşusunu kurucam şuan haşlanıyor Allah ın izniyle sonrada yatıcam zeytin turşu derken yoruldum Allah ım sağlıkla sıhhatle yemeyi nasip etsin inşallahhh ben kaçar geçmişi şölece bi okudum herkes iyi gördüğüm kadarıyla bugün çenem bilem yorgun laf dövemiyom ayollöpemmm hepinizi görüşürükk
kız elalem kıyafete gider sen kışlık yapmaya hakkımı isterim adresi veriyoreiyi geceler canlar bugün alışveriş gittim tencere tava ve plastik bidonlardan aldım günüm çok hızlı geçti hiçbişim anlamadım yemek falan filan kociş evde olunca oğlanla evle kocişle uğraş anlamadım nasıl geçti neysem zeytinlerimi kurdum şimdide son bidonuma fasulye turşusunu kurucam şuan haşlanıyor Allah ın izniyle sonrada yatıcam zeytin turşu derken yoruldum Allah ım sağlıkla sıhhatle yemeyi nasip etsin inşallahhh ben kaçar geçmişi şölece bi okudum herkes iyi gördüğüm kadarıyla bugün çenem bilem yorgun laf dövemiyom ayollöpemmm hepinizi görüşürükk
Bolbol dua edin arkadaşlar bende ediyorum sizler içinde unutmayalım İsrarla calinan kapi bir gün mutlaka acilir Rabbim çok büyük zamanigelince kun fe yekûn der
Oluverir
tirtil hemen kactinmi
Abboowwwwwerken uyandım faceye bakıyordum nepiyoncanım sıkkın ebem ya dün eşimle atıştık yaw
Ara kardeşini olayi anlat cnm bize olmaz halini bilmiyolarmiDün eve geldi ütü yap dedim birikmiş tamma edi sonra erekkardeşimgilin boruları patlamış neyse dedimki söyle ona paşanın arkadaşı gelicek evi temizlicez kaçta geleyim bakayım borulara de dedim tamam dedi açtı telefonu ütü masası ordtada ev ayakta hem oyununu oynuyor hemde kardeşimle konuşuyor sonra kızdım kadire söyle sonra konuşsun işimiz var dedim sen git kardeşime deki ablam konuşmamızı istemiyor ütü iş varmış laf ediyor dedisonra haliyle benim kardeşim kızıdı tamam deyip teli kapadı dedim öyle neden dedim kırıldı banane ya dedi çok biliyordun sen diyeydin dedi atıştık şimdi kadiri ayıyıp ne diyim karnım acıktı eşim sabaha kadar oyun oynadı kalk desem kızıcek ah yataga aciz olmasam kalkar karnımı doyururdum
Ben çok kötüyüm ya bir omuz istiyorum aglamaya varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?