ANCA GELDİM ANASINI SATEM BAZILARI MERAK ETMİŞ BAZILARI ETMEMİŞ MERAK EDERSİNİZ DİYE YAZIYORUM DAHA GİRMİCEM 2 HAFTAM RİSKLİ 26 HAFTAMI CUMA BİTİRİCEM 27 GİRCEM RAPOR VEREYİM ÇIKICEM ONLAE KENDİLERİNİ BİİLİYOR
kizlar klinikteyim daha cikicam birazdan 3 kere kan aldilar idrar aldilar rahimi temizledi alet kaymis onu düzeltti 2 doz ciger gelistirici yaptilar 2 dozda yarin yapilicak rahim acikmi dedim alet tutuyor dedi önümüzde 2 hafta var cok kritik dedi 2 haftamyi gecersek korma dedi bu arada sizin cirkin 802 gram olmus antibiyotige devam dedi seker yüklemesini yaptirdigim icin ne kadar mutluyum bilemezsiniz yesim hanimlada gülüstük 7 kasima gün verdi gerek görürse gene ciger gelistirici vurucak esim peseri sordu aldigimiz firma para istemezse bebegime hediyem olsun dedi durumunuzu bildiginim icin dedi allah razi olsun mavisim cok yasa)cok mutluyum rabbim bugünüme binlerce sükür
Kizzzzzz ne gribi beş saka yaptim ben :99:hahayyyyy triplere bakkkkıs hamişlik triplerini yisinler emii hormonlar tavan yapmışşş eferin minnak seni anneyi triplemişin
geldim diyom ses soluk yok senden nasılsın dedim cevaba bak stres tavan bende zati :18::18::18::18: ne dersi ayolllinanaırmısın bugün bütün gün yattım yemek dünden vardı bi çamaşır serdim o kadar :18::18::18:
Ayyy hayirli haberlerle gelelim insallahböle sakınan göze çöp batarmış misali hastaneden nefret ettikçe gitmek zorunda kalıyomAllah beterinden korusun ben hastaneye gideceğimi düşününce bile stres oluyom hele doktora giriyim kalbimin atışından konuşamıyom kem küm kem küm niye geldiydim ayolll biri hatırlatsın hastanede çalıştığım dönemden kalma bende doktor korkusu var :18::18::18::18:
Heee kiz vardi sildim dur geri ekliyim cnmsevincom datlum senin altında niçin bilmem nemle şu sene şu ay şo gön yazmiyy ?? merak ettim kaç senee oldu kocişinizle
hıh gitti gelmezde tripli karııı :76::76::76::76:
ANCA GELDİM ANASINI SATEM BAZILARI MERAK ETMİŞ BAZILARI ETMEMİŞ MERAK EDERSİNİZ DİYE YAZIYORUM DAHA GİRMİCEM 2 HAFTAM RİSKLİ 26 HAFTAMI CUMA BİTİRİCEM 27 GİRCEM RAPOR VEREYİM ÇIKICEM ONLAE KENDİLERİNİ BİİLİYOR
kizlar klinikteyim daha cikicam birazdan 3 kere kan aldilar idrar aldilar rahimi temizledi alet kaymis onu düzeltti 2 doz ciger gelistirici yaptilar 2 dozda yarin yapilicak rahim acikmi dedim alet tutuyor dedi önümüzde 2 hafta var cok kritik dedi 2 haftamyi gecersek korma dedi bu arada sizin cirkin 802 gram olmus antibiyotige devam dedi seker yüklemesini yaptirdigim icin ne kadar mutluyum bilemezsiniz yesim hanimlada gülüstük 7 kasima gün verdi gerek görürse gene ciger gelistirici vurucak esim peseri sordu aldigimiz firma para istemezse bebegime hediyem olsun dedi durumunuzu bildiginim icin dedi allah razi olsun mavisim cok yasa)cok mutluyum rabbim bugünüme binlerce sükür
sorma canım kaç kişi diyor sen dogurucan biz 9 doguruyoz diyorlar haklısın ama relaks ol diyorlar gelde sen bana sor o tribisen şu bebeği bi doğur paşa bizde heyecandan senlen dokuz doğurcazz inanAllah nazarlardan korusun o mutlu günü görmek nasip olsun inşallahhhhh
gozunaydin sevindik senin içinne kadar dua eettiğimizi bilsen boyle triplere girmezdin
İnsallah boyle sorunsuz devam eder o iki haftada geçerssaglikla sihhatle dogurursun artik jelibon değilkocaman iolmuş maasallah
Cinsiyeti ne cinsiyetisakla bakin saklasar kari
Allah mutluluğumuzu daim etsin inşallah
yarrabi sana açılan elleri sana yönelen gönülleri sana bükülen boyunları sana yalvaran bu dilleri ne olur boş çevirme allahım hayırlı cumalar
Bir aile hekiminin anısı:
Yaşlı hastalara takılmayı severim. 87 yaşındaki nineye de takılayım dedim. Ama nine benden baskın çıktı. İşte diyaloğumuz.
- Teyze tahlil sonuçlarına göre sen hamilesin.
- Valla kuzum deden öldü. Bana da çoktandır senden başka erkek eli değmedi. Nasıl temizleyeceksen temizle...
sevinçççççne yapıyosunn
Kahvaltimi yaptim uzaniyom belin agriyor
3 lu testin var bugün bide araba kullanmak zorundayim
geçmedimi daha ah ben sana ne diyeyim...
kaçta gideceksin?? artık cinsiyeti belli olur dimi sevinççç
Saat 14:30 da cnm geçmedi valla
Belli olması lazim cnm 5. Aya girdik
Beydagli 28 indemi randevu için arayacaktin
Soğana devammi
yosam sende mi bize söylemiyon
şaka yapıyorum bebişim ,sağlıklı olsunda en önemlisi o... hem insanların tercihine saygı duyarım ben ,söylemek zorunda değildir kimse...
sana nazım geçer diye sordum
neyse daha vaktin varmış,dinlen bari o zaman kadar sakın iş yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?