Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ANCA GELDİM ANASINI SATEM BAZILARI MERAK ETMİŞ BAZILARI ETMEMİŞMERAK EDERSİNİZ DİYE YAZIYORUM DAHA GİRMİCEM 2 HAFTAM RİSKLİ 26 HAFTAMI CUMA BİTİRİCEM 27 GİRCEMRAPOR VEREYİM ÇIKICEM ONLAE KENDİLERİNİ BİİLİYOR

kizlar klinikteyim daha cikicam birazdan 3 kere kan aldilar idrar aldilar rahimi temizledi alet kaymis onu düzeltti 2 doz ciger gelistirici yaptilar 2 dozda yarin yapilicak rahim acikmi dedim alet tutuyor dedi önümüzde 2 hafta var cok kritik dedi 2 haftamyi gecersek korma dedi bu arada sizin cirkin 802 gram olmus antibiyotige devam dedi seker yüklemesini yaptirdigim icin ne kadar mutluyum bilemezsiniz yesim hanimlada gülüstük 7 kasima gün verdi gerek görürse gene ciger gelistirici vurucak esim peseri sordu aldigimiz firma para istemezse bebegime hediyem olsun dedi durumunuzu bildiginim icin dedi allah razi olsun mavisim cok yasa)cok mutluyum rabbim bugünüme binlerce sükür

sen şu bebeği bi doğur paşa bizde heyecandan senlen dokuz doğurcazz inan Allah nazarlardan korusun o mutlu günü görmek nasip olsun inşallahhhhh

Son düzenleme:
Bir aile hekiminin anısı:

Yaşlı hastalara takılmayı severim. 87 yaşındaki nineye de takılayım dedim. Ama nine benden baskın çıktı. İşte diyaloğumuz.

- Teyze tahlil sonuçlarına göre sen hamilesin.
- Valla kuzum deden öldü. Bana da çoktandır senden başka erkek eli değmedi. Nasıl temizleyeceksen temizle...

Kizzzzzz ne gribi beş saka yaptim ben :99:
Bu ne uykusuymus gebemisin kiz :18:
Ayyy hayirli haberlerle gelelim insallah
Soracaklarini yaz sonra Unutuyorsun
sevincom datlum senin altında niçin bilmem nemle şu sene şu ay şo gön yazmiyy ?? merak ettim kaç senee oldu kocişinizle
Heee kiz vardi sildim dur geri ekliyim cnm
hıh gitti gelmezde tripli karııı :76::76::76::76:
buyur bisemi var uyuyup kalmisim

gozunaydin sevindik senin içinne kadar dua eettiğimizi bilsen boyle triplere girmezdin
İnsallah boyle sorunsuz devam eder o iki haftada geçerssaglikla sihhatle dogurursun artik jelibon değilkocaman iolmuş maasallah
Cinsiyeti ne cinsiyeti sakla bakin saklasar kari
Allah mutluluğumuzu daim etsin inşallah

sen şu bebeği bi doğur paşa bizde heyecandan senlen dokuz doğurcazz inan Allah nazarlardan korusun o mutlu günü görmek nasip olsun inşallahhhhh
sorma canım kaç kişi diyor sen dogurucan biz 9 doguruyoz diyorlar haklısın ama relaks ol diyorlar gelde sen bana sor o tribi

tripmi yapıyom nerde yatıyorum gene igne ucu gibi kanamam oldu yerimden kıpırdamak yasak 15 günü geçti duş almayalıkabızlık bir yanda etlerimacıyor bir yanda bugunumede şükür ama lafım yok kaynoş bana bakıyordu anama sardı habira laf sokup duruyor bir yandan anlıcagın trip yapmama zamanım yok aglama krizi tuttu arıyım birilerini konuşuyum desemde ne dönen var ne konuşan eşim dedi birşeymı oldu hep arıyorsun döbnmüyor dedi ah bilsem dedim trip yapmıyorum sevinç dogruyu konuşursak şöyle kendini benim yerime koyda cevap ver seni vicdanınla başbasa bırakıyorum soruyorum soruyu
sen beni telden arasan normal artı bayramda dedim büyügüm bayramlaşıyım duyuyum sesini ama telefona dönen olmasa sen ne düşünürsün dur ben ne düşünücegini söylüyüm anam bu telefonu neden açmıyor:44:işi vardır kesin döner :44:yok mesaj atar :44:gene arasın gene cevap yok :44::44:acaba birşeymi yaptımki telefonu açmıyor tuttki açmadı neden mesaj atmıyor kafamı kurcalayan sorular benim trip atmaya bir mecburiyetim yok okadar eziyekli gebelik geçiriyormu bunada şükür ama o rahimdeki alet kayınca canım acıyor çünkü arda bey bana dedi aleti rahimden çıkarırsak hemen dogum olur dedi anlıcagın önce yaradan sonra dünyanın ilacı ve peser tutuyor bebgi anlıcagın otada pokada aglayan ben tribe girerim kardeşim o telefon niden açıkmıyor az izin verde giriyim sende gir tribede görelim

hayırlı cumalar canlarım sabahki fırçamı attım bundan sonra tripli diye çagırırsınız beni dualarda teşekkür ederim aynısını bende yapıyom haberiniz olsun

yarrabi sana açılan elleri sana yönelen gönülleri sana bükülen boyunları sana yalvaran bu dilleri ne olur boş çevirme allahım hayırlı cumalar

kız ben merak ettim ya seni şimdi bazılarımı olduk

gözünaydın canım çok sevindiminşaallah şu riskli 2 haftayıda atlatırsın hayırlısı ile...bak senin için hayal gibi görünen şeker yüklemesini de yaptırdın,çok yakında da inşaallah bebeğinide kucağına alıcaksın hayırlısıyla...
çok sevindim paşacım

çok iyi....

Kiz pasagul kafama vura vura bir hal oldum
Müsait değildim kaynostaydim
Sonrada esinle birlikteydik unuttum
Sen at tribini bu günler geçer zaar
Biz hamile deelik nasil olsa

Saat 14:30 da cnm geçmedi valla
Belli olması lazim cnm 5. Aya girdik

yosam sende mi bize söylemiyon

şaka yapıyorum bebişim ,sağlıklı olsunda en önemlisi o... hem insanların tercihine saygı duyarım ben ,söylemek zorunda değildir kimse...
sana nazım geçer diye sordum
neyse daha vaktin varmış,dinlen bari o zaman kadar sakın iş yapma

Canim valla artik bizde merak eder olduk heriflen
Allahim bildiğini kuldan saklamayi sevmeyiz biz
Saglikli sihhatli olsun insallah öğrenir öğrenmez yazarim
Yok annem is yapmiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…