Tamam o zaman yapayım soğan kürünü
Buarada doğumdan sonra oluşan akut vajinal inflamasyon da çıktı bende antibiyotik kullandım ama soğan kürü bunu da temizler
temizler,temizler yap...
adamıda ihmal etme,halvet yapın ikinizinde sinirleri geçer pamuk gibi olursunuz
kaynoşta derdine yansın
Hayatım Aliş emmiyor pompaya devam artı mamada veriyorum çünkü sütüm azaldı
Hayırlısıyla 4'ü bitiriyor alişim haftaya
Maasallah kuzum yavaş yavaş ek gidaya gecersin cnmHayatım Aliş emmiyor pompaya devam artı mamada veriyorum çünkü sütüm azaldı
Hayırlısıyla 4'ü bitiriyor alişim haftaya
temizler,temizler yap...
adamıda ihmal etme,halvet yapın ikinizinde sinirleri geçer pamuk gibi olursunuz
kaynoşta derdine yansın
Hepsini temizler tertemiz olursun
Vallahi çok yorgun oluyorum onun nazını hiç çekemem:)
Ne zaman başlamam lazım tatlım?
Canım resmini göndermek isterdim alişi teyzeleri görsün ama deşifre olurum diye tursıyorumkız aliş büyüdüyesinler onun totosunu...
merak ettim nasıl bir bebekeminim çok tatlıdır
Ne vericem ek gıdaya nasıl başlıycam? Nelerle başlıycam?Maasallah kuzum yavaş yavaş ek gidaya gecersin cnm
Bencede
Canım resmini göndermek isterdim alişi teyzeleri görsün ama deşifre olurum diye tursıyorum
Özelime e-mail adresini at gönderim canım
Ne vericem ek gıdaya nasıl başlıycam? Nelerle başlıycam?
Tavsiyelerin için sağol tatlımmm uyguluycam en yakın zamanda. O kendini ağırdan satiyinazlanıyormu , sen nazlan,süslen püslen adam senden gözünü alamasın..
bak nasıl koşuyor peşinden o zaman,alişi buldun diye unutma kocanıııı
Adet bitiminden engec 7 gün içinde
Hepsini yaz canimMeyve püresi elmayi cam rendede rendele ver
Şeftali verebilirsiniz yoğurda katabilirsin ama kendi mayaladigin yoğurt sebze puresi dolu tarif var
kızlar ben çıkıyorum,daha bir iş yapmadım...
öpüyorum sizleriii
Hepsini yaz canim
Birde meyveyle baslamayi diyolar
Yogurdu hangi sütle mayalayabiliriz bildiğim kadarıyla inek sütü olmuyor bir yaşına kadar
Pirinç unu veya en nişastadan yapilan muhallebi
Az az muz bile verebilirsin
kız vallahi haberim yok dogumda ögrenicem zati herkez herkez ögren diyor bende aht ettim dogumda ögrenicem diye yoksa sizden inan saklamam zate bu gidişimde zor tutum kendimi sormamak için :18::18:gozunaydin sevindik senin içinne kadar dua eettiğimizi bilsen boyle triplere girmezdin
İnsallah boyle sorunsuz devam eder o iki haftada geçerssaglikla sihhatle dogurursun artik jelibon değilkocaman iolmuş maasallah
Cinsiyeti ne cinsiyetisakla bakin saklasar kari
Allah mutluluğumuzu daim etsin inşallah
kız ben merak ettim ya seni şimdi bazılarımı olduk
gözünaydın canım çok sevindiminşaallah şu riskli 2 haftayıda atlatırsın hayırlısı ile...bak senin için hayal gibi görünen şeker yüklemesini de yaptırdın,çok yakında da inşaallah bebeğinide kucağına alıcaksın hayırlısıyla...
çok sevindim paşacım
çok iyi....
ben 2 yaptırdım ne 3lü nede 4 yaptırmadım detaylıya girdim okadar eltimin ızı olucakmış benimde oglum olucakmış rüyasında görmüş eltim yenisininki senle kızı olucekmiş adıda nisanKahvaltimi yaptim uzaniyom belin agriyor
3 lu testin var bugün bide araba kullanmak zorundayim
eşimlemi kız benimkiyle hangi arda birlikteydin ruhumu geldi acepKiz pasagul kafama vura vura bir hal oldum
Müsait değildim kaynostaydim
Sonrada esinle birlikteydik unuttum
Sen at tribini bu günler geçer zaar
Biz hamile deelik nasil olsa
Günaydın canlarımmmmmmm
Hayırlı cumalar olsun inşallah
Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah
Dualarınızda Alişi ve beni de unutmayın
ahhhh ahhh kız walla benim kendi adıma e mailim falan yok..burayada eşimin adresiyle girdim öylede kaldı zaten...Canım resmini göndermek isterdim alişi teyzeleri görsün ama deşifre olurum diye tursıyorum
Özelime e-mail adresini at gönderim canım
Ne vericem ek gıdaya nasıl başlıycam? Nelerle başlıycam?
inşaallah nasip olur canım,dünya küçükkız vallahi haberim yok dogumda ögrenicem zati herkez herkez ögren diyor bende aht ettim dogumda ögrenicem diye yoksa sizden inan saklamam zate bu gidişimde zor tutum kendimi sormamak için :18::18:
canım ben okudum geçmişi meraklk etme laf yerini buldu sevinç hanım ne var ne yok keşke istanbula gelsende seni misafir etsem evimde
facede buldum paylaştım ne ka güldm
ben 2 yaptırdım ne 3lü nede 4 yaptırmadım detaylıya girdim okadar eltimin ızı olucakmış benimde oglum olucakmış rüyasında görmüş eltim yenisininki senle kızı olucekmiş adıda nisanbenim kızım olsa ne koysam acep oglan hazırda
eşimlemi kız benimkiyle hangi arda birlikteydin ruhumu geldi acepeşim de bari
bende mesaj atmayınca birşey oldu dedim facelerde fink atıyon kız benim gibi
sanda hayırlı cumalar bebm
Hayırlı cumalar kızlarr
Nasılsınızz
Ben çalışıyorumm iş güç ew
Aynen dewam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?