Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Rabbim nasip kismet ederse bir OGLUM daha olacak insallah
Allahim olmayanlara da versin saglikla sihhatle insallah kimseyi bu yolda bos cevirmesin her zaman duamdasiniz
Aminnnn
Âmin inşallah
Ayyy kurban oldugum Allahım sen ne yücesin. Inanılmaz sevindim herşeyin yolunda olmasına çok şükür Allahım her daim korusun hepinizi
heytttttt nasıl bildim amaaaaaaaaaaaaaaaaaaagözünaydın yiwrum bir erkek daha geliyor

ben bildiiimmmmmmm:118:
Bundan sonra tahminleri sana soracağız canım
Ben tutturamadım.
:)))
Ben kız demiştim :)
Darısı sana kuzum inşallah hayırlısıyla

Aminnn canim insallahhhh
Rabbim hepimizin evladini korusun insallah

Allahim olmayanlara da versin saglikla sihhatle insallah kimseyi bu yolda bos cevirmesin her zaman duamdasiniz
Aminnnn

canımmm Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bamyası var heee benim tahmin tırt çıktı desene
sevinç bugün hastanede hiç doktor yüzü görmedim biliyomusun sıra beklemeye içeri girdim randevulu olunca ilk randevu benimdi hemşiresi reprezantla konuşurken kulak misafiri oldum düşük yapmış araitırıp pıhtılaşma olduğunu öğrenmiş bende dedim geçmiş olsun bende o yüzden geldim dedim isminide öğrendim duacısıyım Allah razı olsun doktora sonuç çıkınca gösterirsin dedi elimde kağıdım vardı zaten hangi testler isteneceği daha önce memlekette doktor yazmıştı hepsini istetti daha önce bakılanlarıda tekrar istedi tekrarlanacak eşimde kan verdi ürolojiden kromozom analizi içinmiş senin dediğin şey oydu sanırım üroloji gittik sıra almış başını gidiyor tabi randevuda yok aynı hemşire girip doktora yazdırdı o doktoruda görmedik neticede tahlillerim istendi hemşirede dedi sonuçlar çıkınca doktorla görüşürsün elhamdülillah işlerim yolunda gitti ve 10 da girdik 12 de çıktık bu arada hematolojiylede görüştüm inşallah sonuçlarımda iyi çıkar

Saoll cnmm nasılsınn

Aminnnn
Cnmm gözün aydınn
Sağlıkla sıhhatle alırsın kucağına inşallahh olişini

Aminnnn

canım ben kız demiştim hatta rüysını gördüm demiştim eminmisin erkek olduguna kız olmasın kız oaman boşver 3 kızı tutturursun sende bu azim varkenrabbim analı babalı büyütsün kardeşim işşallah benimki ney acaba

bugün küpe aldım kendime hastaneden çıkışta herkes nerde yaaa yalnız takılıyom burdaaa

ortak hayalimizzz
birlikte sevinirizz
birlikte üzülürüz
kimseye demediğimizi burda paylaşırız
can topiğin can dostlarıııı burası varda bendende mahrum kalmıyosunuz hadin iyisiniz

bugün sevincimin can oğlunun kardeşinin yine kendi gibi can oğlan olduğunu öğrenip teyzeleri olarak hopidik şınanaynayyy sevinmiş bulunuyoruz inşallahhh doğduğu günede sağlıkla tanıklık etmeyi nasip eylesin Rabbimiz...
paşacanımın henüz cinsiyetini bilmediğimiz jelibonunuda unutmadık tabikimde belinaynay arada uğrasada can topiğin pıtırcıklarından birinide kendisi karnında böyütmektedir onada öpcükler yolluyoruzz

sonunu nereye bağlasam kızzz evet bu gösel ninni topiğin minniminnaklarına gelsinnn

Saoll cnmm nasılsınn

Cnmm gözün aydınn
Çok saol cnm darisi basina insallah dua ediyorum

Ruyan tirt cikti bende erkek diye rüya gordumdu
Heee 3. De insallah erkekti acil net gördüm bamyeyi :9;
Seninki de erkek zaaar
bugün küpe aldım kendime hastaneden çıkışta herkes nerde yaaa yalnız takılıyom burdaaa

Hayirli olsun cnm bu arada isin rast gitmiş çok sevindim
Hayirli sonuçlar insallah ohhh heriftende kan almislar

Çok saol hayatin agzin bal yesin amin insallah
Darisi sana ve isteyen tüm arkadaşlarıma insallah
Belosla duru nun kizlari olacak benim erkek pasaninda oğlan olursa kerterik

ortak hayalimizzz
birlikte sevinirizz
birlikte üzülürüz
kimseye demediğimizi burda paylaşırız
can topiğin can dostlarıııı burası varda bendende mahrum kalmıyosunuz hadin iyisiniz
tabi ya can arkadaşlarız burası olmasa hayat çekilmezdi inan
benimki süprüz yumurta eger kanamam olmasaydı 5 ayımın riskki geçseydi inanın ögrenicektim cinsiyetini sonra kı erkek arası gittik geldik bir kanama allahım ne korktum içimden dedim rabbim kızada razıyım oglanada hastaneye kanamam oldugunda gittigimde takside şöyle dedim rabbim ne olur yavrumu bana bagışla sana söz evladımla sag saglim evime dönersem cinsiyetini ögrenmicem dedim öle kadı yoksa merak etmiyor degilim saglıklı olsunda gerisi boş canım ya dogum ettigimde millet beni sormaz doktorun yakasına yapışıp neyimiz ldu derler zaarbugünümede şükür mevlam olmayanlara tez zamanda versin işşallah dualarım onlarla bilsinler
ah ah ben 6 hissimi kaybediyormuyum ney aman saglıklı olsunda varsın bamyalı osun yeni eve yeni cocuk
Çok saol hayatin agzin bal yesin amin insallah
Darisi sana ve isteyen tüm arkadaşlarıma insallah
Belosla duru nun kizlari olacak benim erkek pasaninda oğlan olursa kerterik
vallahi bakıcez civcivmi çıkıcek kuşmu

Saglik olsun hayirlisi olsun gerisi bos Rabbimize binlerce sukur sen saglikla dogurda ogrenirik zaar

Saoll cnmm nasılsınn

Cnmm gözün aydınn
sağol canım çok şükür,iyi olmaya çalışıyorum
Progestandan kurtuldum
İsim buluruz da tilan da da isim konacak
hadi gözünaydın,uçuşlar bitti
niye tilanda konacak:26:

hayırlı olsun canım iyi günlerde kullan

bu arada sonuçlarında iyi çıkar inşaallah...

kızlar,küçük kayınlarımdan biri ev aldı eltim mevlüt okuyuyor ben oraya gidiyorum,darısı bize ve tüm evsizlere olsun inşaallah.....

diyimde çıkim dedim

Canim gebe kalmadan önce gittim belime dua yazdi
Gebe kalinca gel dedi gittim hamayli yazdi
Üstünden doğum yapana kadar cikarma
Bebek olunca ona tak bebegide getir ismini koyacam dedi
Siz koyun istediğiniz ismi . bende koyacam dedi
Tmm dedik
kızlar,küçük kayınlarımdan biri ev aldı eltim mevlüt okuyuyor ben oraya gidiyorum,darısı bize ve tüm evsizlere olsun inşaallah.....

diyimde çıkim dedim
Amin canim Rabbim isteyen herkese nasip etsin

kim dua yazdı ? ben anlamadım okuduklarımı :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…