Herif geldi simdilik cikiyommmm
ooooooooohhhhhh hakanlar 3 oldu
büyük hakanın dediğine katılıyorumhadi artık isim düşünün.....
progestandan kurtuldunmu
Âmin inşallahRabbim nasip kismet ederse bir OGLUM daha olacak insallah
Allahim olmayanlara da versin saglikla sihhatle insallah kimseyi bu yolda bos cevirmesin her zaman duamdasiniz
Aminnnn
Bundan sonra tahminleri sana soracağız canımheyttttttnasıl bildim amaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gözünaydın yiwrum bir erkek daha geliyor
ben bildiiimmmmmmm:118:
Âmin inşallah
Ayyy kurban oldugum Allahım sen ne yücesin. Inanılmaz sevindim herşeyin yolunda olmasına çok şükür Allahım her daim korusun hepinizi
Bundan sonra tahminleri sana soracağız canım
Ben tutturamadım.
:)))
Ben kız demiştim :)
Darısı sana kuzum inşallah hayırlısıyla
Aminnn canim insallahhhh
Rabbim hepimizin evladini korusun insallah
Rabbim nasip kismet ederse bir OGLUM daha olacak insallah
Allahim olmayanlara da versin saglikla sihhatle insallah kimseyi bu yolda bos cevirmesin her zaman duamdasiniz
Aminnnn
Saoll cnmm nasılsınnahhhh ahhh kız walla benim kendi adıma e mailim falan yok..burayada eşimin adresiyle girdim öylede kaldı zaten...
neyse sağlık olsun,görmesekte orda bir aliş var uzakta o aliş bizim alişimiz
inşaallah nasip olur canım,dünya küçük
sanada hayırlı cumalar canım,ALLAH kolaylık versin:))
Cnmm gözün aydınnRabbim nasip kismet ederse bir OGLUM daha olacak insallah
Aminnnn
Rabbim nasip kismet ederse bir OGLUM daha olacak insallah
Aminnnn
Çok saol cnm darisi basina insallah dua ediyorumSaoll cnmm nasılsınn
Cnmm gözün aydınn
Sağlıkla sıhhatle alırsın kucağına inşallahh olişini
Ruyan tirt cikticanım ben kız demiştim hatta rüysını gördüm demiştim eminmisin erkek olduguna kız olmasın kız oaman boşver 3 kızı tutturursun sende bu azim varken rabbim analı babalı büyütsün kardeşim işşallah benimki ney acaba
bugün küpe aldım kendime hastaneden çıkıştaherkes nerde yaaa yalnız takılıyom burdaaa
bugün sevincimin can oğlunun kardeşinin yine kendi gibi can oğlan olduğunu öğrenip teyzeleri olarak hopidik şınanaynayyy sevinmiş bulunuyoruzinşallahhh doğduğu günede sağlıkla tanıklık etmeyi nasip eylesin Rabbimiz...
paşacanımın henüz cinsiyetini bilmediğimiz jelibonunuda unutmadık tabikimdebelinaynay arada uğrasada can topiğin pıtırcıklarından birinide kendisi karnında böyütmektedir onada öpcükler yolluyoruzz
sonunu nereye bağlasam kızzzevet bu gösel ninni topiğin minniminnaklarına gelsinnn
ortak hayalimizzz
birlikte sevinirizz
birlikte üzülürüz
kimseye demediğimizi burda paylaşırız
can topiğin can dostlarıııı burası varda bendende mahrum kalmıyosunuz hadin iyisiniz
benimki süprüz yumurta eger kanamam olmasaydı 5 ayımın riskki geçseydi inanın ögrenicektim cinsiyetini sonra kı erkek arası gittik geldik bir kanama allahım ne korktum içimden dedim rabbim kızada razıyım oglanada hastaneye kanamam oldugunda gittigimde takside şöyle dedim rabbim ne olur yavrumu bana bagışla sana söz evladımla sag saglim evime dönersem cinsiyetini ögrenmicem dedim öle kadı yoksa merak etmiyor degilimbugün sevincimin can oğlunun kardeşinin yine kendi gibi can oğlan olduğunu öğrenip teyzeleri olarak hopidik şınanaynayyy sevinmiş bulunuyoruzinşallahhh doğduğu günede sağlıkla tanıklık etmeyi nasip eylesin Rabbimiz...
paşacanımın henüz cinsiyetini bilmediğimiz jelibonunuda unutmadık tabikimdebelinaynay arada uğrasada can topiğin pıtırcıklarından birinide kendisi karnında böyütmektedir onada öpcükler yolluyoruzz
sonunu nereye bağlasam kızzzevet bu gösel ninni topiğin minniminnaklarına gelsinnn
Çok saol cnm darisi basina insallah dua ediyorum
Ruyan tirt ciktibende erkek diye rüya gordumdu
Heee 3. De insallaherkekti acil net gördüm bamyeyi :9;
Seninki de erkek zaaar
Hayirli olsun cnm bu arada isin rast gitmiş çok sevindim
Hayirli sonuçlar insallah ohhh heriftende kan almislar
Çok saol hayatin agzin bal yesin amin insallah
Darisi sana ve isteyen tüm arkadaşlarıma insallah
Belosla duru nun kizlari olacak benim erkek pasaninda oğlan olursa kerterik
tabi ya can arkadaşlarız burası olmasa hayat çekilmezdi inan
benimki süprüz yumurta eger kanamam olmasaydı 5 ayımın riskki geçseydi inanın ögrenicektim cinsiyetini sonra kı erkek arası gittik geldik bir kanama allahım ne korktum içimden dedim rabbim kızada razıyım oglanada hastaneye kanamam oldugunda gittigimde takside şöyle dedim rabbim ne olur yavrumu bana bagışla sana söz evladımla sag saglim evime dönersem cinsiyetini ögrenmicem dedim öle kadı yoksa merak etmiyor degilimsaglıklı olsunda gerisi boş canım ya dogum ettigimde millet beni sormaz doktorun yakasına yapışıp neyimiz ldu derler zaar bugünümede şükür mevlam olmayanlara tez zamanda versin işşallah dualarım onlarla bilsinler
ah ah ben 6 hissimi kaybediyormuyum ney aman saglıklı olsunda varsın bamyalı osun yeni eve yeni cocuk
vallahi bakıcez civcivmi çıkıcek kuşmu
sağol canım çok şükür,iyi olmaya çalışıyorumSaoll cnmm nasılsınn
Cnmm gözün aydınn
Sağlıkla sıhhatle alırsın kucağına inşallahh olişini
hadi gözünaydın,uçuşlar bittiProgestandan kurtuldum
İsim buluruz da tilan da da isim konacak
bugün küpe aldım kendime hastaneden çıkıştaherkes nerde yaaa yalnız takılıyom burdaaa
Canim gebe kalmadan önce gittim belime dua yazdisağol canım çok şükür,iyi olmaya çalışıyorum
hadi gözünaydın,uçuşlar bitti
niye tilanda konacak:26:
hayırlı olsun canım iyi günlerde kullan
bu arada sonuçlarında iyi çıkar inşaallah...
Amin canim Rabbim isteyen herkese nasip etsinkızlar,küçük kayınlarımdan biri ev aldı eltim mevlüt okuyuyor ben oraya gidiyorum,darısı bize ve tüm evsizlere olsun inşaallah.....
diyimde çıkim dedim
Canim gebe kalmadan önce gittim belime dua yazdi
Gebe kalinca gel dedi gittim hamayli yazdi
Üstünden doğum yapana kadar cikarma
Bebek olunca ona tak bebegide getir ismini koyacam dedi
Siz koyun istediğiniz ismi . bende koyacam dedi
Tmm dedik
Amin canim Rabbim isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?