Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

rabbim sanada tattırsın keşke arda beye gelsen görünsen bebm
merakla bekliyorum,inşaallah ben anneme gitmeden gelirsin:18:

annem biletini almış canım allahtan birşey olmazsa salı 9 çıkıcak sabah akşsama yatar kardeşimde ertesi gün bende olur

rabbim sanada tattırsın keşke arda beye gelsen görünsen bebm

annem biletini almış canım allahtan birşey olmazsa salı 9 çıkıcak sabah akşsama yatar kardeşimde ertesi gün bende olur

amin canıminşaallah...gelemem ki keşke gelebilsem...

iyi hadi şimdiden gözünaydın annen sana bebekler gibi bakar oh ne güzel

SEVİNÇÇ ben çıkıyorum ,gelince okurum artık güzel haberleri inşaallah...

hemen yaz ama geçen seferki gibi uyuma

kizlaaaarrrrrr ben geldiiiiiimmmm herşey iyi çok şükür rabbime 3 lu test için kan verdim haftaya cikiyor. İnsallah hayirli haberler aliriz.
Bu arada cinsiyetimiz belli oldu tahminleri alayim

kizlaaaarrrrrr ben geldiiiiiimmmm herşey iyi çok şükür rabbime 3 lu test için kan verdim haftaya cikiyor. İnsallah hayirli haberler aliriz.

Çok şükür çok sevindim ohhhh ne güzel hep güzel haberlerle gelin inşallah

Ben kız demiştim :)

sevinççççç şükürler olsun inan bana güzel haberlerinizi aldıkça çok seviniyorum,evde değildim ama aklım sendeydi...

inşaallah devamıda hep böyle güzel gelsin..

ben erkeekkk demiştiimm..

çatlatmada söyleeeeeeeee:)))))

Rabbim nasip kismet ederse bir OGLUM daha olacak insallah
Allahim olmayanlara da versin saglikla sihhatle insallah kimseyi bu yolda bos cevirmesin her zaman duamdasiniz
Aminnnn

Rabbim nasip kismet ederse bir OGLUM daha olacak insallah
Allahim olmayanlara da versin saglikla sihhatle insallah kimseyi bu yolda bos cevirmesin her zaman duamdasiniz
Aminnnn

heytttttt nasıl bildim amaaaaaaaaaaaaaaaaaaagözünaydın yiwrum bir erkek daha geliyor

ben bildiiimmmmmmm:118:

erkek demiştim tutuuurdum gördünmüüüüüüü:119::119:

abowwwwww hakan duydumu olişiiiiii

Küçük hakan bastan beri erkek kardeş diyordu çok mutlu büyük hakanda saglikla olsun da ne olursa olsun dedi sagsalim kucagimiza alalim başka bise istemem dedi

Küçük hakan bastan beri erkek kardeş diyordu çok mutlu büyük hakanda saglikla olsun da ne olursa olsun dedi sagsalim kucagimiza alalim başka bise istemem dedi

ooooooooohhhhhh hakanlar 3 oldu

büyük hakanın dediğine katılıyorumhadi artık isim düşünün.....

progestandan kurtuldunmu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…