Canım bizim gibi düşükleri olan insanlar için gercekdende kız erkek farketmiyor. Bende öğrenmek istememiştim ama eşim çok merak ediyordu.tabi ya can arkadaşlarız burası olmasa hayat çekilmezdi inan
benimki süprüz yumurta eger kanamam olmasaydı 5 ayımın riskki geçseydi inanın ögrenicektim cinsiyetini sonra kı erkek arası gittik geldik bir kanama allahım ne korktum içimden dedim rabbim kızada razıyım oglanada hastaneye kanamam oldugunda gittigimde takside şöyle dedim rabbim ne olur yavrumu bana bagışla sana söz evladımla sag saglim evime dönersem cinsiyetini ögrenmicem dedim öle kadı yoksa merak etmiyor degilimsaglıklı olsunda gerisi boş canım ya dogum ettigimde millet beni sormaz doktorun yakasına yapışıp neyimiz ldu derler zaar bugünümede şükür mevlam olmayanlara tez zamanda versin işşallah dualarım onlarla bilsinler
ah ah ben 6 hissimi kaybediyormuyum ney aman saglıklı olsunda varsın bamyalı osun yeni eve yeni cocuk
vallahi bakıcez civcivmi çıkıcek kuşmu
kızlar,küçük kayınlarımdan biri ev aldı eltim mevlüt okuyuyor ben oraya gidiyorum,darısı bize ve tüm evsizlere olsun inşaallah.....
diyimde çıkim dedim
öyle canım canı yanmayan ne bilsinCanım bizim gibi düşükleri olan insanlar için gercekdende kız erkek farketmiyor. Bende öğrenmek istememiştim ama eşim çok merak ediyordu.
Rabbim saglıklı hayırlı etsın evlatlarımızı bizlerinde saglıkları yerinde olsunda bebişlerimize iyi bakabilelim
Âmin inşallah hayırlısıyla tabii Darısı sana ve bizlere inşallah
Bizim çok zor ama... Hiç ümidim yok ev için.
Allahım alişime güzel bir ömür versin annesiyle babasıyla inşallah
Herkeslerrrrrrrrr çok mutlu olsun :)))
öyle canım kızımda yok oglumda saglıklı sattali olsun evladımı babsının kucagına veriyim daha ne isterimSaglik olsun hayirlisi olsun gerisi bos Rabbimize binlerce sukursen saglikla dogurda ogrenirik zaar
canım rabbim sanada nasip etsin işşallahkızlar,küçük kayınlarımdan biri ev aldı eltim mevlüt okuyuyor ben oraya gidiyorum,darısı bize ve tüm evsizlere olsun inşaallah.....
diyimde çıkim dedim
öyle canım canı yanmayan ne bilsinsaglıklı olsunda gerisi boş
öyle canım kızımda yok oglumda saglıklı sattali olsun evladımı babsının kucagına veriyim daha ne isterimhayali bilem güzel memleketten okadar akrabam gelicekti mucizemi görmeye işşallah bu sefer başarıım sevinç isim düşündünmü kız sevinç
canım rabbim sanada nasip etsin işşallah
umudum nasılsın kız alta görüyorum senibugün eymeim geliyor yaşasın oglumu görücem
dün eltim bana geldi kaynanmla
ızlar biliyorsunuz perşembe en son kalktım yataktan dün arkadaşım aradı sanagelicem dedi gelmiş kapıyı çaldı neyse ayaa besmele çektim kalktım 2 adım attım alt bilegim ve alt bilegimin baldırlrı acımaya başladı hani yolyürürsünüzde acırya zorladıgıızda yataga dönene kadar ne acıdı şimdi bile acı var az hiç böyle olmamıştım bırda sol elimin barmakları agrıyor neden bilen varmı korkuyorum devamlı yatıyorumya ana saglıgındaki doktor kalkın yürüsün kas erimesi hastalıgı olur demiş yataktan kaklmasamda en azından pc için olsun ayaga kalkıyorum sürünerekten yavaş geliyorum ayaklarımı saga sola oynatıyorum hareket etsin diye sizlerdede oluyormu dicem siz benim gii degilsiniz :::
dün kaynanm eltim geldi eltimle çocuk vs konuşuyos dedim rabim ömür verirse işşallah 2 sene sonra düşünebilirm dedim okadar agırıma gitii bir hareket etti yüzünü esşitti aynen şudedi aman böyle yatıpta çocukmu dogurulurmuş eziyeti çekilirmiş dedi bazı şeylerde dedide anlamadım benim okadar agırıma gitiki anlatamam ben yatıyorum acizmiyim bende lafı soktum ben halimden memnunum sana ne oluyor acaba dedim kızdım neden bu kız böyle ya :
vallahi bir hamile kaldım devlet meselesi oldu yeminlerabbim böyle nasip etmiş bana ben ne yapayım soruyorum sizlere çok meraklı degilim yatmaya hiç yataktan kalkmayanlar anlarlar beni 68 gün oldu bugün yatalı evladım iyi olsun karnımda dursun diye millet kırsada sesim çıkmıyor rabbim evladımı korusun gelmiş allah korusun sen erken dogurursun valizini hazırla dedi ne olur ne olmaz dedi beni coşturdu gitti bu kızı allah hesap sormasa inanın 1 sıkıpda öldürürüm okadar sevmiyorum gene yaptı yapıcagını lafı soktu gitti canımı yaktı haspam
kadınlarım merhaba hepinizi çok özledim ara da bir geliyorum ama çok özledim benim oğluş 14 aylık oldu birazcık yürüyo ama çok tatlı şimdi anne anne diye bagırıyo bana
Canimmmm hoşgeldin oyyyy buyuttun maasallah
Allahim bagislasin anne diyen dilini sevsinlerrr onuuunn
başına gelmeyen bilmiyore bebm sen benim facemde varmıısn kızAlişimi uyuttumda geçmişi biraz okuyordum.
Üzme kendini o eltinin söylediklerine kıskançlığından yapıyooo.
Bizim ne çektiğimizi ne bilecek yaşamayan bilemez be paşam.
Buarada bende senin gibi yattım hemde tam 9 ay, son haftalarımda bile yatıyordum. AmA bana annem bakıyordu ne kaynana gördüm ne etli ne görümce moralimi bozacak kimse yokdu :)) telefon açıyorlardı iki dakıka bilem konuşmuyordum çünkü biliyordumki beni gıcık edecekler moralimi bozacaklar.. Moral çok önemli bizim gibi düşük yapanlarda.
Benimde heryerım agrırdı paşam bütün kemiklerim agrırdı birde sonlara doğru yükün ağırlaşınca inleyerek yürüyordum ben :) ama olsun sonu güzel oldu çok şükür
Bana doktor 7. Aydan sonra artık yürüyebilirsin dışarı çıkabilirsin ama çok dikkat et demişti buna ragmen ben yinede hep dinlendim. Evin terasında günde 3-4 dakika sabah ve akşam yürüyordum o kadar
Hep uzandım yattım oturdum benim toto büyüdü o yuzden :))))
öyle canım ne olucagımız belli degilPasa cim kuzum isim belli değil daha
Sen o salak insanların lafina üzülme nolur
Uzulursen amaclarina ulasiyolar kimin ne olacagini Rabbim bilir
Büyük konuşmamak lazim
nerdesin kız sen ihmal ettin bizi he ben yattıgım için rada giriyorumkadınlarım merhaba hepinizi çok özledim ara da bir geliyorum ama çok özledim benim oğluş 14 aylık oldu birazcık yürüyo ama çok tatlı şimdi anne anne diye bagırıyo bana
Beloooosssss
Allah bağışlasın darısı bizim bebişlerimize hayırlısıyla inşallahkadınlarım merhaba hepinizi çok özledim ara da bir geliyorum ama çok özledim benim oğluş 14 aylık oldu birazcık yürüyo ama çok tatlı şimdi anne anne diye bagırıyo bana
Selam canım nasılsın?slmmmm kizlar hayirli aksmalarr
evdenetim olmadigi icin giremiyorumm hepiniz cok ozledimmm
Yok canım face açıcam yarın alişden fırsat bulursam açarım inşallah. Aslında yarın alişi dışarı çıkarcakdım Allahdan benimki hava durumunda fırtına varmış yarın o yuZden çıkmıyca saglık olsun ne yapalım. Başka zaman çıkartırımbaşına gelmeyen bilmiyore bebm sen benim facemde varmıısn kızyoksan ekliyim
öyle canım ne olucagımız belli degilsag saglim dogsunlarda saglıklı olsunlarda isim kolay erkegim hazırda kızın ismini düşünmekteyim
nerdesin kız sen ihmal ettin bizi he ben yattıgım için rada giriyorum
Allah bağışlasın darısı bizim bebişlerimize hayırlısıyla inşallah
Selam canım nasılsın?
Yok canım face açıcam yarın alişden fırsat bulursam açarım inşallah. Aslında yarın alişi dışarı çıkarcakdım Allahdan benimki hava durumunda fırtına varmış yarın o yuZden çıkmıyca saglık olsun ne yapalım. Başka zaman çıkartırım
Sen özelden face de ne isimle arıycam onu söyle özele yaz ben bakarım yarın açtıktan sonra
Kızlar buarada hayat çok tuhaf biliyormusunuZ. Önceden ne kadar çok şeye üZülmüşüm, ağlamışım, insanlar nasıl sinirlerimi Zıplatmmış benim, benim bu aptal kocamda izin vermiş insanların beni üzmesine. Yanı kendimi biraz koruyamasaymışım ailesine ne kadar ezdircekdi kimbilir(
Çok daha fazla üzülecekdim
Rabbim herzaman vijdanlı merhamet sahibi insanlara denk getirsin bizleri.
Canım bizim gibi düşükleri olan insanlar için gercekdende kız erkek farketmiyor. Bende öğrenmek istememiştim ama eşim çok merak ediyordu.
Rabbim saglıklı hayırlı etsın evlatlarımızı bizlerinde saglıkları yerinde olsunda bebişlerimize iyi bakabilelim
Âmin inşallah hayırlısıyla tabii Darısı sana ve bizlere inşallah
Bizim çok zor ama... Hiç ümidim yok ev için.
Allahım alişime güzel bir ömür versin annesiyle babasıyla inşallah
Herkeslerrrrrrrrr çok mutlu olsun :)))
hoşgeldinnn,maaşşallah oişinekadınlarım merhaba hepinizi çok özledim ara da bir geliyorum ama çok özledim benim oğluş 14 aylık oldu birazcık yürüyo ama çok tatlı şimdi anne anne diye bagırıyo bana
slmmmm kizlar hayirli aksmalarr
evdenetim olmadigi icin giremiyorumm hepiniz cok ozledimmm
Bugün okul 3 dersmis oğlum erken gitti ben zaten zabahin korunde hortluyom kahvaltisini yaptirdim gitti guzzum benim. Anne çok uykum var uyuyabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?