can dostlarrrrrrnirelerdesiniz
beydağlım pcni güle güle kullan arada formatlamak gerekiyor hafiflemiştirbizede arada format atsalar dimi bölem sıkıntı endişelerimizden kurtulsak sadace ana bellek ve güzel anılar kalsa ve sonrada güzel günler peşinsıra gelseeee
sevincom göbüşün büyüdümü ne zaman foto koycan ultrason fotolarınıda paylaşmıyon hiç minnoşu göreydik eyiydii
başaks nirde ya görüşeniniz varmı angarayı mesken tuttu zaarrr
belinaynayda uğramıyo ne zamandır
paşacann altta ne yazıyooo 87 günnnnn
begümmmm gene kıbrıs mı yaptın yoksafaceden kalan vakitte topikede uğra kısss
86can dostlarrrrrrNirelerdesiniz
Beydağlım pcni güle güle kullan arada formatlamak gerekiyor hafiflemiştirBizede arada format atsalar dimi bölem sıkıntı endişelerimizden kurtulsak sadace ana bellek ve güzel anılar kalsa ve sonrada güzel günler peşinsıra gelseeee
Sevincom göbüşün büyüdümü ne zaman foto koycan ultrason fotolarınıda paylaşmıyon hiç minnoşu göreydik eyiydii
Başaks nirde ya görüşeniniz varmı angarayı mesken tuttu zaarrr
Belinaynayda uğramıyo ne zamandır
Paşacann altta ne yazıyooo 87 günnnnn
Begümmmm gene kıbrıs mı yaptın yoksaFaceden kalan vakitte topikede uğra kısss
canim herşey gönlünüze gore olsun insallah düzelir sabretmek lazim. Koku için gider kapaklarini kapat yada su yuvarlak beyaz naftalinler varya ondan koy kokuyu aliyor geçer insallah
yalanin batsin
günaydın kuzun ne var ne yokgünaydın yiwrularrr
hemogram
WBC 7,24 K/uL 4 - 11
RBC 4,80 M/uL 3,80 - 6,50
HGB 14,7 g/dL 11,50 - 18
HCT 42,0 % 37 - 50 0-99 Y
MCV 87,4 fl 76 - 96
MCH 30,6 pg/hc 27 - 32
MCHC 35,0 g/dl 30 - 36
RDW-CV 13,2 % 11,50 - 14,50
PLT 244 K/uL 150 - 400
RDW-SD 44,8 -
MPV 10,5 fL 8 - 12
PCT 0,256 % 0,10 - 0,50
PDW 16,7 % 8 - 18
LY% 42,4 % 20 - 45
MO% 8,1 % 0 - 10
NEU% 47,5 % 40 - 75
EO% 1,1 % 0 - 6
BA% 0,9 % 0 - 1
LY# 3,07 K/uL 1,50 - 4
MO# 0,59 K/uL 0 - 0,80
NE# 3,43 K/uL 2 - 7,50
EO# 0,08 K/uL 0 - 0,40
BA# 0,07 K/uL 0 - 0,10
Hormon 2
Vitamin B12 236 pg/mlL 100 - 590
Folat 8,49 ng/ml 3 - 17
Koagülosyon
APTT 21,3 sn 20 - 38
Fibrinojen 285 mg/dL 200 - 400
Ptz (koagülometre) 12,7 sn 11 - 15,50
İnr 0,97 0,80 - 1,20
% 105 70 - 120
dün bakılan tahlil sonuçlarım genetikler aralıkta çıkacak doktor izinliymiş yorum yapabilecek olan varmı
Ferhan kuzum anladigim kadarıyla sinuclarin gayet normal görünüyor darisi diğer sonuçlarına insallah
canım şu aptt alt sınıra yakın çıkmış ya ona takıldım ben referans aralığında hepsi ama alt sınırlara yakın gibi sana baktılarmı hiç bundan?
can dostlarrrrrrnirelerdesiniz
beydağlım pcni güle güle kullan arada formatlamak gerekiyor hafiflemiştirbizede arada format atsalar dimi bölem sıkıntı endişelerimizden kurtulsak sadace ana bellek ve güzel anılar kalsa ve sonrada güzel günler peşinsıra gelseeee
sevincom göbüşün büyüdümü ne zaman foto koycan ultrason fotolarınıda paylaşmıyon hiç minnoşu göreydik eyiydii
başaks nirde ya görüşeniniz varmı angarayı mesken tuttu zaarrr
belinaynayda uğramıyo ne zamandır
paşacann altta ne yazıyooo 87 günnnnn
begümmmm gene kıbrıs mı yaptın yoksafaceden kalan vakitte topikede uğra kısss
umudum canım tahlil sonuçlarıma baksana bi nolur sana aptt bakılıyodu dimi gebeyken öncesinde baktırmışmıydın hiç nasıldı değerlerin
Canım ben baktımda iyi çıkmış sanada yazacaktım.
Hemogramda iyi herşey normal.
Benim aptt 26- 42 arasında olması gerekirken 24 bazende 25 çıkıyordu hamileyken ki hamileyken bu değerler değişiyor, pıhtılaşma daha fazla oluyor. Doktorum ınr normal aralıklarda olduğu için aptt'yi tek başına dikkate almadı. Endişelenme yani. Normal şuanda. İnşallah genetik sonuçlarında iyi çıkar canım. Ne zaman gelecek öbür sonuçların canım?
Buarada ben hamile olmadan önce senin ki gibi normaldi aptt değerim.
Sadece ....
Hemogramda plt 450-500 çıkıyordu trombositler
Hgb ise 10, 11 çıkıyordu kansızlık var zaten genelde bende
Kızlar
salât-ı tefriciye okumaya başladım.
Dualarıma eşlik etmek isteyen varmı???????
aminnn canım inşallahhhFerhan kuzum anladigim kadarıyla sinuclarin gayet normal görünüyor darisi diğer sonuçlarına insallah
Sağol canımmmm
Yeni evin hayırlı olsun canım. Nereye taşındın kuzum?
İnşallah yeni evin uğurlu gelir sana ve eşine.
Nasıl bi koku bu canım ? Güzel tütsüler satılıyor hoş bi koku alıp yapabilirsiniz evin kokusu da değişir
canım banyo giderini gözden geçirino sorunu bende yaşıyorum maalesef gideri değiştirin kapaklı alın eğer sorun ordaysa ve arada bol bol su dökün kuruyunca öggg arada koku gelio
Canim herşey Gönlünüze gore olsun insallah düzelir sabretmek lazim. Koku için gider kapaklarini kapat yada su yuvarlak beyaz naftalinler varya ondan koy kokuyu aliyor geçer insallah
Yalanin batsin
Kızlar
Kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?