Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sağol canım,ewet çok güzel olurdu helede benim öyle bir format atılmaya ihtiyacım varki sorma

86rabbim olmayanlarada versin hep diyordum 90 altlarına düşermiyim diye
canim herşey gönlünüze gore olsun insallah düzelir sabretmek lazim. Koku için gider kapaklarini kapat yada su yuvarlak beyaz naftalinler varya ondan koy kokuyu aliyor geçer insallah

yalanin batsin
vallahi günahımı alıyorsun ziyaretci gibi girip bakıyorum sen anamın gazabından nasibini almamışsın zaar :18::18:kızıyor pc girmeme:18::18:
günaydın yiwrularrr
günaydın kuzun ne var ne yok

Pasa karisi anan ediyi sana ohhhh
Beydagli kuzummm ben hep burdayim genelde

Ferhancim cepten girdigim için foto formati büyükgeliyi hata veriyi
O yyüzden atamadim PC bulursam toptan halledecek

hemogram
WBC 7,24 K/uL 4 - 11
RBC 4,80 M/uL 3,80 - 6,50
HGB 14,7 g/dL 11,50 - 18
HCT 42,0 % 37 - 50 0-99 Y
MCV 87,4 fl 76 - 96
MCH 30,6 pg/hc 27 - 32
MCHC 35,0 g/dl 30 - 36
RDW-CV 13,2 % 11,50 - 14,50
PLT 244 K/uL 150 - 400
RDW-SD 44,8 -
MPV 10,5 fL 8 - 12
PCT 0,256 % 0,10 - 0,50
PDW 16,7 % 8 - 18
LY% 42,4 % 20 - 45
MO% 8,1 % 0 - 10
NEU% 47,5 % 40 - 75
EO% 1,1 % 0 - 6
BA% 0,9 % 0 - 1
LY# 3,07 K/uL 1,50 - 4
MO# 0,59 K/uL 0 - 0,80
NE# 3,43 K/uL 2 - 7,50
EO# 0,08 K/uL 0 - 0,40
BA# 0,07 K/uL 0 - 0,10

Hormon 2
Vitamin B12 236 pg/mlL 100 - 590
Folat 8,49 ng/ml 3 - 17

Koagülosyon
APTT 21,3 sn 20 - 38
Fibrinojen 285 mg/dL 200 - 400
Ptz (koagülometre) 12,7 sn 11 - 15,50
İnr 0,97 0,80 - 1,20
% 105 70 - 120

dün bakılan tahlil sonuçlarım genetikler aralıkta çıkacak doktor izinliymiş yorum yapabilecek olan varmı

canım benim anladığım kadarıyla normal kan sayımında bişey yok diğerini bilmem bu kulüpte doktor yokmu acaba onlara yorumlatsan

Ferhan kuzum anladigim kadarıyla sinuclarin gayet normal görünüyor darisi diğer sonuçlarına insallah

Ferhan kuzum anladigim kadarıyla sinuclarin gayet normal görünüyor darisi diğer sonuçlarına insallah

canım şu aptt alt sınıra yakın çıkmış ya ona takıldım ben referans aralığında hepsi ama alt sınırlara yakın gibi sana baktılarmı hiç bundan?

canım şu aptt alt sınıra yakın çıkmış ya ona takıldım ben referans aralığında hepsi ama alt sınırlara yakın gibi sana baktılarmı hiç bundan?

tatlım referans değerler içinde üzülme sorun görünmüyo bide genetik tahlillerin çıksın ondan sonra belli olur

rafı

kuzucumm evımdeyım şükür sey benım annemde gogus kanserı varda dun 5.senesıydı tum vucut check up ve memografısı cekıldı allaha sükğr temız cıktı pazartesıden berı annmdeydım cok gergındı moralı bozuktu sonuclar nasıl cıkcak dıye benmde kolumun altı agrıodu bnde gosterdm bıseym yok hala adet olmadm annemın kadın dogumcusuna gtcem doktrdan haber beklıorm tarlusal ıcıp adet olup mu gıdeyımm yoksa adet olmadan mı dıye.. 15 gn sora gtcz sanırım.. normal kontrol amaclı gtcm kıstlerm e halde dıye yanıı bende durumlar bole be canım

umudum canım tahlil sonuçlarıma baksana bi nolur sana aptt bakılıyodu dimi gebeyken öncesinde baktırmışmıydın hiç nasıldı değerlerin

Kızlar
salât-ı tefriciye okumaya başladım.
Dualarıma eşlik etmek isteyen varmı???????

umudum canım tahlil sonuçlarıma baksana bi nolur sana aptt bakılıyodu dimi gebeyken öncesinde baktırmışmıydın hiç nasıldı değerlerin

Canım ben baktımda iyi çıkmış sanada yazacaktım.
Hemogramda iyi herşey normal.

Benim aptt 26- 42 arasında olması gerekirken 24 bazende 25 çıkıyordu hamileyken ki hamileyken bu değerler değişiyor, pıhtılaşma daha fazla oluyor. Doktorum ınr normal aralıklarda olduğu için aptt'yi tek başına dikkate almadı. Endişelenme yani. Normal şuanda. İnşallah genetik sonuçlarında iyi çıkar canım. Ne zaman gelecek öbür sonuçların canım?

Buarada ben hamile olmadan önce senin ki gibi normaldi aptt değerim.
Sadece ....
Hemogramda plt 450-500 çıkıyordu trombositler
Hgb ise 10, 11 çıkıyordu kansızlık var zaten genelde bende

Son düzenleme:

saol canım cevap için.hamilelik öncesi alt sınıra yakınmıydı peki benimki gibi? ben haziran ayında baktırmıştım ozaman
protrombin zamanı 10,5 9,4-12,5
pt% 132
APTT 30,8 25,4-38,4
pt ınr 0.91 miş

şimdi böle çıkmış hangisi daha ii çıkmış bilemedim canım bide sen hamilelik sonrası ilaçları kestinmi yoksa bu corasprin ömür boyumu kullan dedi doktorun

Son düzenleme:

sağol canım istanbula taşındık 1 buçuk ay oldu
giderlerden gelen bi koku günde 3 kez çamaşır suyu sıkıyorum tuvalete lavaboya ama yinede çıkıyor
tütsü falan işime yaramaz çünkü ben kokuyu engellemek istiyorum

canım banyo giderini gözden geçirin o sorunu bende yaşıyorum maalesef gideri değiştirin kapaklı alın eğer sorun ordaysa ve arada bol bol su dökün kuruyunca öggg arada koku gelio

normal wc kapak taktık netten araştırdım lavabolara takılan bişeyler var onlardan alacam bakalım geçecekmi
su sürekli döküyorum hatta boşuna su ziyan olmasın diye makinanın durulama sularını bile kovaya alıp döküyorum bol bol

Canim herşey Gönlünüze gore olsun insallah düzelir sabretmek lazim. Koku için gider kapaklarini kapat yada su yuvarlak beyaz naftalinler varya ondan koy kokuyu aliyor geçer insallah

Yalanin batsin

naftalin alacam geçen gün nette deli gibi bunları araştırdım alacaklarımı yazdım kağıda dışarı çıkınca alacam

Kızlar

tabiki eşlik ederim canım nekadar okunacak
face açacaktın açtınmı:26:

ben gideyim de yemeğimi hazırlayım ezan okunacak 3 gündür oruç tutuyorum ALLAH kabul ederse

Kızlar

canım ben seve seve yardım ederdim başka zaman olsaydı malum altıma sürgü koyuyolar içime sinmez yoksa seve seve alırdım istedigin kadar okurdum ama dua dersen kalbimle dua ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…